Härlig helg med trasig bil

Hejsan hej!! Vilken mysig lördag vi hade asså!! Svärisarna kom på fm o svärfar skulle kolla på bilen som inte ville starta.. konstaterade att startmotorn är sönder o det behövs inhandla en ny sån. Typist!! Vi var helt inne på att köpa en ny bil, men efter mera eftertanke så får det vänta.. vi lagar bilen igen.. Den här bilen är färdigbetald ill års-skiftet o det är ju hur värt som helst, men Martin sa att om den går sönder igen o felet kostar över tusenlappen så bogserar han den till skroten.. :D

Vi packade in oss allihopa i deras bil o for iväg ill Lundby o tände ljus på Martins mormors minneslund o hans morbrors grav. Vi gick in i kyrkan o jag tände ett ljus för Jim oxå.  Sen till Willys o handlade mat till kvällen, sen till min mormor o morfars grav på badelunda. Sen hem igen o lagade iordning fondue o tände ljus i hela lägenheten o hade det jättemysigt!!

När dom åkt hem vid halv nio somnade Lina som en klubbad säl i soffan. Vi mös i soffan o kikade på sing-a-long innan vi somnade vi med.. Helmysigt!!!

Idag får vi se vart dagen tar oss.. utan bil kommer man ju inte långt, men ut till lekparken kommer man ju,.. :)

Nu ska vi äta frulle, med nybakta scones.. See you!!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Mysigt ni har haft det! Jag vet även andra saker som förekommer i soffan!! Usch på dig, det är så man får skämmas..

2008-11-02 @ 13:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0