Sundbyberg!

Här hemma är vi vakna & har vart sen 5.30, fattar inte varför våra barn ska vakna så tidigt jämt jämt.. varför inte sova en timme till & inte varaså gnällig sen...

Noels gnäll går ju att hantera, bara lyfta upp honom & han blir nöjd.. men Lina är ju svårare.. hon gapar & skriker & lever rövare.. blir sur för allt & inget & är en liten skitunge.. ;) Hur har ni andra det med era 5 åringar? Jag sliter av mig håret emellanåt..

Tomte hoten funkar verkligen inte heller.. ;D

Idag ska vi iaf åka till Nachette & Andreas & hälsa på i Sundbyberg.. har inte vart där sen Noel var nyfödd.. så ska bli mycket roligt! :) Längtar tills dom får sin lille bebis!! Fanken va jag är bebissugen.. men jag ska inte..

Igår var Adde, Maria & lilla Liza här.. mycket trevligt om alltid! :) Bor ju typ grannar nu så nu lär man ju ses liiite oftare,, :D

Imorgon börjar veckan, med resten av julklappsinköpen.. men det ska nog gå bra, vi har iaf börjat & till våra barn är det bara nån kvar.. sen är det bara alla kusinerna.. vi köper inget till varann eller till vuxna emellan.. köper endast en bytesjulklapp, som vi sen drar lott om.. skönt! :)

Måste verkligen till ikea oxå.. undra om man ska ta det imorgon?

Jaja.. återstår & se.. Vet ni, vi trivs här.. det känns så bra! :D

Kommentarer
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Känner igen det där, här har vi vart vakna sen 4.40, inte alls kul. Men man får hoppas att det vänder igen. Det är inte så varje dag...men när dom väl är här så är det segt.



Hoppas dom sover bättre imorgon.



Kram

2010-12-19 @ 13:27:07
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: Jonahfelicia

Great site! Lots of useful information!

2011-12-02 @ 09:51:24
URL: http://jonahfelicia.bloghy.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0