Vi ska flytta!

Hejsan hej! Ja som rubriken lyder- vi ska flytta! Har under en tid känt att vi inte trivs här ute på landet.. det är för ödsligt & Lina säger att hon inte trivs på förskolan.. vi har velat hit & dit.. vägt för & nackdelar & kommit fram till att vi ska flytta.. vi började leta efter nåt annat, lite mer centralt & med mer grannar.. tog oss en vecka så hade vi nåt nytt..

Vi vet att vi sa från början att vi trivs som bara den med åkrar & nästan inga grannar.. det gjorde vi oxå, men det var bara för en tid.. nu tycker vi att det bara är jobbigt! Tyvärr! Vi vill ju verkligen trivas, vi vill inte flytta eller dra upp Lina från ännu en förskola.. men vi ser detta långsiktigt & vet att det vi gör är det bästa i det långa loppet..

Vi flyttar den 1 december.. känns bra! Innan jul & allt! Så hinner man kanske få iordning till självaste julafton iaf! Vi ska flytta till Hummelsta.. ett radhus med en massa grannar, massa barn & lagom stort. Därifrån tar det 12 minuter till Västerås & 5 minuter till Enköping.. Även det känns himla bra!!

Att vi flyttar härifrån har inget med våra grannar personligen att göra.. absolut inte.. men detta var inte vår grej att flytta ut så här.. nu vet vi det & man måste ju prova för att komma någonstans här i världen.

Så nu vet ni hur det ligger till.. här har det lossnat en sten i från vårt bröst & vi har lättare att andas..  Nu ska vi snart åka in till stan (enköping eller uppsala, har inte bestämt än) & köpa målartvätt till vårt köksbord & köksstolar, dom ska bli vita! :) Spännande! :)

Ha en bra dag alla! :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tror och hoppas att det kommer bli jättebra. Längtar tills ni kommer lite närmre. Kram <3

2010-10-02 @ 10:19:53
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Vad roligt....håller med dig att man måste trivas och det ska kännas rätt för alla. Tror ni kommer må bättre och Lina kommer nog trivas mycket bättre när ni har flyttat.



Kram

2010-10-02 @ 14:28:51
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: Lina

Skönt att ni hittat nåt snabbt, har märkt på dina status uppdateringar att du inte trivs jätte bra.

Jag kan känna så här med även fast vi har grannar överallt, men ingen i Filippas ålder där vi bodde innan var det alltid barn ute...



kram

2010-10-05 @ 19:43:02
URL: http://filippamamma.blogg.se/
Postat av: Frida

Du har så rätt, man måste prova sig fram för att hitta rätt! Hummelsta är en trevlig ort och kommer bli så lung och fridfull nu när nya E18 öppnar så det är ett bra val. Hoppas ni ska trivas bra där! :-)

2010-10-06 @ 11:07:11
URL: http://linluggen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0