DAMN I´m gooooood!!

Måste verkligen skryta lite.. ja för jag kämpar ju som ett svin med min vikt.. äter 1379 kcal om dagen & rör mig näst intill varje dag.. varje dag så jagar jag kalorifattiga maträtter, matvaror etc.. idag t ex så åt min familj pannkaka med grädde & sylt.. Jag åt lite soppa med knäckemacka m avokado på.. kan inte annat än vara stolt över mig själv!

Men idag.. ja jag är så stolt, joggade jag i 45 minuter!! FATTA.. jag som knappt orkade gå upp för trapporna på bjurhovda för ett år sen.. sprang runt min runda idag & känner mig duktig!!

Jag har gjort ett motionsprogram på viktklubb, eller nej viktklubb har gjort ett program till mig som jag ska följa.. startade det igår, så imorgon har jag en vilodag! Behövligt efter 3 dagar tuff träning.. (ja själva programmet startade igår, men tränat innan har jag ju gjort ändå,.. kul & ha nåt att följa.. :)

Så imorgon blir det att åka in till västerås & åka ner på stan med fina Sofia & hennes Liam.. shoppa lite & käka en god lunch & umgås, hon & jag  & våra kids! :) Ska bli fantastiskt roligt & både hon & jag behöver det kan jag känna! <3

Nu ska jag röja i köket & sen ska jag ta med mig min bebiskille in i duschen..
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0