PMS besvär- igen!

Hejsan hej! Nu så är den där förbannade mensen på g igen & då mår jag ju dom alla vid detta laget vet- SKIT!! Känner mig som Nordeuropas sämsta mamma & den sämsta frun genom åren! Plus att det finns en del saker som jag går & irriterar mig nåt så grymt mycket på vissa saker, vet inte om det är en kombo med PMS: en, men jobbigt är det & min hjärna går verkligen på högvarv & det känns som att huvudet ska explodera typ nyss! Jag vill inte skriva vad det är jag tänker på, men jag kan säga så här; det krävs två för att dansa tango!!

OCH vi har det i mitt team grymt tungt just nu, jag tar med mig jobbet hem & har svårt att slappna av när jag är ledig! Jag tänker på jobbet & funderar hur vi ska lägga upp saker & ting dagen efter & hur allt ska gå ihop. Men jag kan i detta säga att jag trivs på mitt jobb nu! Jag tycker att i det här är kul att åka till jobbet, fast det är mycket. Jag har toppen kollegor & trivs fantastiskt med dom!! Längtar tills alla är på plats igen efter semestern! Jag går iaf ner till 75 % f o m 1 september! Ska bli underbart att få mer tid med de mina! <3

Dagis start närmar sig, på torsdag ska Noel hälsa på på sin avdelning fjärilen. Idag var hans kontakt fröken här & hälsade på! Mån-ons är det inskolning, dom har så här i Enköpings kommun, snabbinskolning på 3 dagar, 9-15.. Jag ska vara med hela tiden & på torsdagen ska han vara där hela dagen.. Jag är inte ett dugg orolig, men lite nervös & lite konstigt känns det.. Han är ju lixom min bebis!? Jag & Martin ska ju ta hand om honom? Haha! Men tar väl nån vecka då har vi kommit in i det. Två andra barn på gatan ska gå på samma avdelning! Super kul tycker vi! :)

Lina, vår stora tjej börjar i förskoleklass & ska gå på fritids!! Herrejisses vad stor hon har blivit!! Känns galet konstigt!! Hon är så förväntansfull & tycker det ska bli bamsing roligt! :) stolt är hon!! :)

Nä ska städs lite på övervåningen innan kidsen ska sova. Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0