Skumma grejer..

Hej hej! Idag har jag jobbat till 12.30, åkte & handlade lite smått & gott på willys & drog sen & hämtade Lina på skolan.. skulle hämta henne 14.30, men hon kunde lika gärna få komma hem & käka mellis hemma, innan vi drar till lillebrors dagis & på luciafirande. :D Han ska vara tomte såklart & han var så söt igår när jag testade kläderna på honom.. "Min, min, min" sa han glatt & klappade sig på magen.. ;) Mycket som är ju min nu.. men det är ju som vilken 2 åring som helst.. ;)

Det händer annars lite småskumma saker här hemma, nästan så att man blir lite rädd.. Det började med en kväll förra veckan tror jag det var om jag inte missminner mig.. Jag jobbade iaf kväll & Martin ringde & sa att mitt på vår trapp vid ytterdörren låg det ett x-box spel.. zumba fitness på kinect.. helt nytt, inplastat & inte ett spår av en liten lapp eller nåt, vem det lixom var ifrån.. Vi tackade & tog emot givetvis.. men vem har lagt den på trappen? Nån som visste att jag gillar zumba & att vi har kinect? Nån som lagt fel? Tycker det är helskumt & jag menar dessa spel går ju på en hel del..

Nåväl.. Idag när jag kom hem så hängde det en maxi kasse på dörren.. glad i hågen, blir ju jag som älskar överraskningar.. MEN.. i denna kasse ligger en massa flaskor, hårinpackningar, styling produkter, & en massa annat till håret.. Halv tomma & en del nästan slut & en med stort hål i??? WHAT?? Sen massa engångsansiktsmasker.. ni vet såna på små påsar.. Återigen, vem har hängt påsen på dörren?? Jag ringde min granne för att se om hon visste nåt.. men icke.. Vi har visserligen en superskum granne här borta som det skulle kunna vara.. ska kolla med henne.. men vem vill ha tomma flaskor? HAHA!! Blir lite små skraj ju...

Ja allt händer i hummelsta vet ni.. ;D Iaf på rävstigen.. ;)

Nä nu ska jag hinka kaffe & sen ta mig till dagis, ska bli trevligt som bara den! :) Ikväll ska vi nog sätta ihop pepparkakshuset & pepparkakstraktorn. :)

Ha det bra allesamman!

Förresten.. saknaden efter Fred & Linda har gått över till ett blödande sår som inte verkar vilja sluta blöda.. Hua.. vill verkligen ha er här hos oss, nästa gång vi ses kommer jag inte släppa er, älskade!!



Här är jag & mina två favoriter!! <3

Kommentarer
Postat av: Camilla

Huh! Kan det vara någon som hänger på fel dörr tro? Rätt vad det är kanske någon kommer och vill ha tillbaka grejerna.



Mysigt med Lucia. Jag vill också gå på Lucia. Det vi var på i söndags var linne riktigt vår grej. Tänk dig mig, Thomas, pappa, mamma och Jimmy + hela Skultunas PRO i församlingsgården få en undervisning om Julkrubban av prällen!! :) Haha!! Trodde Thomas skulle sjunka genom bordet.

Kram på dig!

2011-12-13 @ 14:43:59
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: Josefin

Min min min, det känner jag igen..haha! Skumt det där med grejerna, nu blev jag jättenyfiken.. :)

2011-12-14 @ 08:29:45
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0