Seriöst!

Jag har feta funderingar på att sluta blogga helt.. Känns inte alls som att det är någon som egentligen bryr sig om vad jag har att skriva om.. Sen att blogg.se är kasst nu för tiden gör ju inte saken bättre.. Nä detta liknar ingenting. BLÄ!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag går in o kikar!! Men undrar vad som hände med ditt förra inlägg. Bara en rubrik? Appen fungerar som den ska igen btw :) radbytena alltså. :)

2012-08-14 @ 13:23:39
URL: http://Camorr.blogg.se
Postat av: Lena - mamma till Ian

Jag har haft samma känsla som dig sen innan sommaren och idag tog jag bort bloggen. Har ingen som helst lust längre att skriva om mig och mitt liv längre.

Tror att man har tappat lusten och sen har man annat för sig.

Kram

2012-08-14 @ 13:38:37
Postat av: Josefin

Jag bryr mig! :)

2012-08-14 @ 18:21:47
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Hej Carola! Vi känner inte varann, men vi gick på Viksängsskolan samtidigt. Jag har läst din blogg i flera år. vet inte riktigt hur jag hittade den från början, men man sitter ju och snokar på Facebook här och där och kanske hade nån gemensam vän eller nåt! ;)
Jag bor inte i Sverige längre, lever ett stressigt, karriärfokuserat liv och är singel. Jag har ju valt det själv och är lycklig, men Ibland får jag sån hemlängtan, och på nåt vis så botas den lite av att läsa din blogg! Tycker om att läsa om dig, din familj och det svenska, idyllska liv jag ibland önskar jag själv hade! Haha, kanske låter lite skumt, men ville bara säga det! Så nu vet du, du har läsare även bortom Sveriges gränser, och som visst bryr sig vad du har att säga! Ha det så bra med din fina familj och Lycka till med allt! :) / A

2012-08-15 @ 17:01:30
Postat av: Rosanna

jag tycker om din blogg ju :)

läs min?

2012-08-19 @ 22:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0