Magsjuka

Ja.. Nu har den vidriga åkomman hittat hem till oss! Jag blir nästan arg! Jag hatar den! Det började i torsdags när vi var på väg till Linas ridskola. Noel började kräkas i bilen. Hela sig & bilstolen.. Martin hade jour så det var bara att ringa svärisarna som var super gulliga & ryckte ut & kom & var med Lina på ridskolan medans jag åkte hem med en väl påverkad.. Han hann även lägga en spya på gården innan vi drog.. Sov hela vägen hem, fick ur honom ut bilen & så la han en till på parkeringen.. Jag släpade in han, vagn & bilbarnstol.. Min lilla kille.. Kräktes en massa gånger. 10-15 ggr kanske. Inte så lätt att förklara för en 2 åring att magen inte vill ha vatten.. :( men han var så duktig. Sa till alla ggr & kräktes i toaletten eller i hinken. Min bebis! <3

Dagen efter var han ganska ok.. Inget mera från nåt håll & han åt lite mat & drack massa saft! Skönt att det gick över så fort ändå, sist han var sjuk så höll han på i 2 dygn!

Nu ligger min Martin.. Så eländig.. :( Jag hoppas verkligen att jag & Lina klarar oss.. Men det känns inte så hoppfullt.. Men vi får se helt enkelt.. Fy fan! Vore ju en sista grej för detox om inte annat.. haha! Nu ska jag tvätta av mig sminket & sen lägg mig i en dubbelsäng helt för mig själv..

God natt!!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Uuuuuuuuusch, hoppas ni klarar er!

2012-01-15 @ 09:16:09
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla

Usch och fy fan. Jag hatar magsjuka. Skulle kunna betala dyrt om det fanns ett vaccin. Mycket dyrt. :)

Hoppas ni klarar er. Kram!

2012-01-15 @ 14:08:30
URL: http://camorr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0