Fredag, party & piggare tjej!

Hejsan hej!! Idag är det fredag.. en bra sådan! Jag ska till en jobbarkompis på lite party & det ska bli otroligt roligt!! :D Har sett framemot detta sen vi bestämde det, var meningen att vi skulle grilla, men det blir nog inte så med tanke på vädret, det blir pizza från den lokala pizzerian istället, alkhol, skratt & härliga människor, ska bli toppen roligt! Hurra!

Lina är piggare & feberfri, so far! SKÖNT! Men hon har ont i halsen pluttan, men inatt sov hon hela natten & vaknade & kände sig som ny! Härligt! :) Men två kvällar i rad har hon somnat & sen vaknat med någon slags panik.. inte pratat, bara skrikit & gråtit, igår fick hon andas i en påse & vart genast mycket lugnare & somnade om efter en dos med alvedon.. skumt! Men idag är hon sig själv, tjatig & retas med lillebror. ;)



Är ledig med båda knallkorkarna idag & springer i tvättstugan. :) Just nu sitter dom & äter glass & kikar på Emil i lönneberga. Jag passar på att blogga lite då. :) Ska åka på eftermiddagen & hem till Gunilla & få en dagens drink innan vi drar till Pia. :)

Var igår kväll på Erikslund med Virre & handlade lite.. skulle vilja handla bamsing till kidsen, finns så himla mycket fina sommarkläder.. dom ska få följa med & välja badkläder sen. :) Finns ett helt hav & dom tycker det är roligt att välja själv.





Lite till barnen :)



Dålig bild, men mina ballerina med en Noel fot i. :)

Nu ska jag hänga med kidsen, som har ätit upp glassen. :) Trevlig fredag! :)



Tack Camilla för tipset med app:en. :)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh vi måste också partaja snart! Och ta den där middagen. Det var liksom ganska länge sedan du fyllde nu. Känns inte bra :/

Hoppas du i alla fall hade en supertrevlig kväll och att Lina är helt återställd nu.

Kram på dig min fina!

2012-06-03 @ 08:22:10
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: Josefin

Fina kläder! Bärgarn-linnet har Liam också :) skitfina ballerina, vart hitta du dem?



Hon hade inte någon feberyra eller vad man kallar det, så att febern gjorde henne lite yr/förvirrad/orolig? Mardrömmar? Skönt att hon mår bättre nu iallafall :)

2012-06-04 @ 12:54:38
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0