Alltså vilket ös

Hej! Det är helt galet vilket ös det är om dagarna i denna familj & säkert i många andra familjer oxå.. Men denna vecka har vart lite annorlunda, då Martin fyllde år & ridskolan vart flyttad till onsdagen. Kalas på tisdagen & drop in fika på fritids idag varvat med tvättstugan, matlagning & allt annat..

Behöver jag säga att jag är trött! Upp 5 varje morgon, lämna båda barnen, jobba, som tur är inte så betungade som jag hade förr, hämta ett barn, laga mat, leka med barnen, se på Bolibompa, bada barn, lägga barn.. Lite tvättstuga, ridskola, träning, städning, packa väskor osv..

Jag gnäller inte, för jag älskar detta liv! Skulle aldrig byta bort det! Men behöver lära mig att stanna upp & andas ibland.. Tänka efter vad det är prio på.. Jag jobbar varje dag med att inte hela tiden städa eller plocka..

Som imorgon är jag ledig.. Jag & Noel! Vet ni, vi ska bara vara.. Inte göra något! Jag längtar!

Nu ska jag snart hämta tvätten, Noel sover, Lina med snart.. Sen ska jag dö i soffan & kanske somna där..

Tjing!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter stressigt men samtidigt helt underbart. Har haft ungefär samma denna vecka med farfars bortgång, sjuk bebis, ändrade skoltider = ingen skolskjuts osv osv. Men jag gillart. (Ja, förutom farfar då givetvis) för de andra veckorna är det så tomt och tråkigt hemma.

Hoppas du får vila ut ordentligt imorgon. Ska försöka komma ihåg att ringa en sväng när Fisen sover om du nu ändå är ledig.
Kraaam!!

2012-11-15 @ 19:33:31
URL: http://camorr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0