Söndagsmys!

Tjoho! Vilken härlig dag det har vart idag, eller jag kan nog dra hela helgen över kategorin härlig!

Igår hade vi en lugn morgon, förutom syskonen Jansson som ska bråka heeela tiden.. Hur man än förmedlar & försöker göra sig till så spöar dom snart på varann & den ena skriker högre än den andra.. Så efter vi städat bilen invändigt åkte vi till Västerås & hade en liten shoppingrunda.. :) vi var på erikslund & avslutade med lunch på burger king! Gott! :) Vi åkte till maxi på hälla & barnen fick välja varsin film.. Vilket inte var lätt.. Noel visade sin vackraste sida & skriker som man stuckit kniven i honom när han inte får som han vill.. ;) men vi tog oss igenom maxi & landade hemma. Gjorde mysigt & kikade på film & åt lördagsgodis, till mat vart det hasselbackspotatis, grillad fläskfile bea sås & grillade grönsaker! :P

Avslutade dagen med tv kväll & en Lina som däckade i soffan! :)

Idag skulle vi hjälpa Conny med lite grejs, men han sköt på det. Började dagen efter frulle med en power walk i spåret! Sköönt! Vi lämnade sen Lina på kalas & åkte på lite loppisar runt om Enköping. Vi letar efter ett vardagsrumsbord modell äldre. Vi vecko handlade på maxi & shoppade lite på apoteket. :) sen var det dags att hämta Lina igen! Hem & var ute i ett par timmar. Städade altanen & förberedde den för hösten, fixade i rabatterna & la ut möblerna på blocket! Gick in & käkade lite rester, bäddade rent i alla sängar & badade barn!

Nu sitter 2 trötta föräldrar här. Vi har tillsammans gjort morgondagens mat, tacopaj, modell nyttig! :P

Snart kallar nybäddad säng! Hoppas ni haft en fin helg! I veckan kallar jobbet i 3 dagar innan ledigt & sen jobb helg & vet ni, jag har ingen söndagsångest, hur ballt är inte det? :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0