Ikväll är det fest!!!

image27


Hejsan hej, vänner som inte vänner, killar som tjejer o alla ni andra, vilken kategori "alla ni andra" går in i, ja det är upp till er själva.. *skrattar*

Precis kommit hem från Hälla, har ätit på Pizza Hut, gratis då då, vill jag tillägga. Connys chef tyckte allt att vi skulle få äta för noll kronor, vi tackade o tog emot vill jag lova! Åt tills magarna stod i 8 hörn.. gottit va det!! :D Sen drog vi oss till hälla shopping o jag köpte mig en ny tröja o lite annat kraffs.. :) Sen vidare till bolaget där man hittade en massa gottit o dricka.. :D

Nu ligger allt på kylning. Lägenheten är städad från topp till tå.. från allt slipdamm o annat skit sen underarbetet i hallen pågick. Jag är på jättbra humör.. laddad.. det ska bli sååå skoj att festa, det va för längesen nu vill jag lova!! Kicki kommer vid 18, ska ta o göra nåt innan.. slappa lite tor jag bestämt. Sen ska jag bada o göra mig fin.

Hoppas ni får en bra kväll.. för det ska jag o min baby ha!! *vinkar*

image26

God morgon.. nu är det höst..

Hejsan hej!! Sitter här nu, med 5.0 grader på min termometer.. det är ju fanken nästan minus grader!! :( Fast jag tycker å andra sidan att det öär skönt när hösten kommer.. om det har varit nån sommar.. men nu får vi väl ta höst o vinter iaf.. så kan det vara!!

Sista dagen idag, sen är jag ledig i 3 dagar.. ska bli så underbart skönt.. för mitt tålamod på det där jobbet är inte bra just nu!! Är trött på allt o på alla.. Utan vissa undantag o dom är få.. KVällen igår gick bra.. eller så bra den kan med 2 larm i minuten från halv fem till halv nio.. det är ju lite konstigt att man inte klättrar på väggarna mer än vad man nästan gör nu.. Men chefen sa till oss, att hon är glad att hon (den som larmar asså) hamnade i vår grupp, för inget annat team hade klarat av det! TACK! Det tar jag faktiskt som en komplimang!! Hon gillar oss! ;)

Imorgon är det PARTY!!! Wiiiiieeeee! Det ska bli så underbart roligt kan jag meddela!!! O som vi har sett fram emot detta. Dricka oss fulla, äta gott, snacka skit o sen ut på BMB o bara röja!!! :D Hjärtat va glad jag är som har dig ska du veta!! Men jag undrar om vi ska höra med Sven o Janne om dom ska honka?? *garvar*

Nä nu ska jag ringa o kolla hur det gick för Martin att lämna Lina.. han har pratat med enhetschefen nu o sagt vad han tyckte o lite till.. får vi se hur det artar sig.. men jag hoppas ju som sagt att Lina får en plats här på västra snart. För det dom där på Almens har gjort min älskade dotter är oförlåtligt!!! Till råga på allt så ramlade hon o slog ett jack i pannn innan dom åkte oxå.. det va en strykare att vi skulle ha setat på akuten nu!! Min fina tjej! Som jag älskar henne!!!!

Nä nu ska jag ringa gubben som sagt...

Kolla vilken liten fågelunge, här är hon bara några dagar gammal.. Mitt hjärta!!!

Jäkla skitdagis!

Hejsan alla trogna läsare! Jag är riktigt arg... ja det är jag.

Lina o Martin kom hem idag efter en dag på jobb o dagis, jag hade hållt på sen 10 med hallen o snart snart är underarbetet klart! Well well.. nog om det. Vi åkte o handlade o sen när vi kom hem så skulle jag byta blöja på Lina o tvätta henne o sätta på nattlinne.. O där gott folk.. hennes rumpa va hel KNALLRÖD plus att hon hade SKAVSÅR lite längre ner på LÅREN som hade blivit till SÅR!!! O allt detta har hänt på en jävla dag!! Jag HATAR det där dagiset.. när "Linas fröknar" inte är där så händer detta.. o detta är inte första gången!! Jag blir helt galen o till råga på allt så säger hon "ont" o pekar där.. mitt hjärtegryn.. det gör så ont i mig att se henne så där, känns som att mitt hjärta har blivit körd i en köttkvarn!! Fan vad jag hatar dom!!! Jag ska göra allt så hon kommer in på det andra dagiset som vi står på kö till nu.. Fan då.. Jag vill vara hemma med henne resten av veckan, jag vill knappt lämna henne där mera.. vad ska man göra?? Martin ska prata med enhetschefen där imorgon, o så ska han fan få ringa kommunen så dom fixar en plats på det här dagiset nu.. för nu är jag riktigt trött på dom där idioterna!!!!!


image22


Annars är det väl ok.. har haft en heldag i vår hall idag som sagt.. det kommer bli riktigt fint därute o underarbetet är verkligen superbra gjort om jag får säga det själv.. ;) Är verkligen helnöjd med jobbet där!!

Imorgon ska jag jobba.. tyvärr.. är riktigt trött på det jobbet nu.. vil ha nåt nytt roligt jobb eller kanske börja plugga.. Jag o Kicki har sagt att vi ska ta oss därifrån innan jul.. hoppas på det oxå då.. för vi orkar inte längre med det där.. man ger o ger men får aldrig nåt tillbaka.. det suger fett ska jag säga er!!! Ångest för varje schemaperiod som kommer, varje dag vart man ska vara, för man blir ju ganska mycket flyttad.. o det suger det med.. Tjuriga jobbarkompisar som 40% bör gå i pension.. nä sug slak säger jag bara!!!

Men på FREDAG är det PARTY med min Kicki.. ska bli sååååå jäkla roligt! Vi börja dagen med lite shoppning på hälla o en lunch på pizza hut.. sen på kvällen kommer mitt hjärta hit o vi ska festa järnet!!! Wiiiieeeho!! Vi behöver verkligen det i det här svåra!! Eller hur bitch??

image21


Annars då vad har hänt.. i helgen har jag ju jobbat, men det tänker jag inte gå in mer djupare på.. på söndan va Fred o Linda barnvakt några timmar. Jag jobbade till 12 (ska även säga att jag började 16.30 igen sen.. pissigt värre) o när jag kom hem så drog vi ner på marknaden. Köpte strumpor till Lina o en jävla massa korv. :D Käkade langos som smakade skit.. undra varför?? Sen åkte vi hem när vi fått 2 regnskurar över oss o vi hade mött upp Martin. Mysig dag iaf, trots regn... Jag o martin firade 3 år oxå i söndag.. jag älskar dig gubben, for ever and ever!!!



image23



   
Nä nu ska jag kolla på Beck o käka chirre.. ha en bra kväll o varning varning för Almens förskola!!

image24

Ledig idag..





Hej hej hej! Idag har jag vart ledig o jag har haft en bra dag på alla sätt kan jag ärligt säga.. Vaknade kl 9 o va om vanligt kissnödig. Kicki skickade mess kort därefter o frågade om jag ville gå ut o gå femman på björnön o det ville jag ju. Jag åt frulle o plockade lite här o sen hämtade Kicki mig o vi for iväg till björnön.. svetten rann på oss o efter varje backe, som nästan alla där är i 90 graders vinkel, trodde jag att min sista stund va kommen.. men vi tog oss runt o det är jag nu väldigt stolt över!! :D Men jag skyller på min förkylning, att det va därför jag inte orkade lika mycket.. ;)

Sen fick jag skjuts hem igen o jag käkade lite lunch. Spacklade lite i hallen o tog mig en dusch, sen va det dags att hämta mitt hjärta på dagis. Vi cyklade hem o hämtade vagnen o gick o mötte Linus o Camilla för att gå till lekparken. Där va vi ett par timmar o vi hade verkligen bamsingroligt! Det va toppen väder o våra barn va sams hela tiden! :D Hade med oss en filt o lite picnic.. super mysigt faktiskt! På lördag flyr dom fån bjurhovda för ett radhus i Tillberga.. tråkigt men sant.. :( Kommer sakna som bara den!

Nu ska jag snart gå o ta mig min andra dusch.. skulle kunna stå där inne hela dagarna, så skönt att duscha ju! ;) Imorgon är det jobb igen.. även det är tråkigt.. men Kicki jobbar ju o vi jobbar tilsammans hela helgen. Ska bli superkuligt! :)

Nä dushen va det.. sen cola light, pop corn o ghost whisper.. hej hej!!

Ännu en dag..



Hejsan hej! Ikväll har vi lekt o busat en massa.. Lina har verkligen vart i sitt ässä o det dröjer nog inte länge innan hon sover för kvällen.. mitt lilla busfrö, min solstråle här i livet! Tänk att man kunde älska en liten tjej så mycket, det hade man då rakt ingen aning om för tre år sen typ.. :) Hon är det underbaraste underbaraste jag mött.. Min fina tjej. Jag älskar henne mer o mer för varje dag som går o utan henne skulle jag vara halv.. Tänk att hon bli 2 år snart.. snart har jag fått älskat henne i 2 år.. i 2 år har jag fått ta på henne som jag den 15 jan 05 fick reda på växte i min mage o det är ju såklart sen den dagen som jag har älskat henne.. Mitt hjärta!!

Mitt andra hjärta som ibland kan vara en stjärt har somnat på soffan, han vaknar väl när han själv behagar kan jag tycka.. jag ska iaf sen ta o kolla på tv o poppa mig lite popcorn.. :) Sen får han väl vakna eller inte.. ;)

Ikväll annars idag så har jag vart på ännu en teorilektion. Det va bra, men gick väldigt fort denna gång. Jag längtar tills vi är klara med hallen så jag kan lägga ner ALL min energi åt körkortet så jag har det snart! :)

Imorgon är jag ledig-thank the lord.. behöver verkligen det.. vi har en "tant" som larmar konstant, o då menar jag konstant.. jag har nästan aldig varit med om maken under mina 7 år på det där stället! Vad hon vill? Ingenting!!! Men men, man ska väl tåla allt som undersköterskor/vårdbiträden.. man ska väl ta emot ett larm i minuten o sen kommer in till en annan o inte alls verka irriterad eller stressad.. Nej då.. vi är robotar!! Ibland kan man ju tro det.. jag skyller inte på nån eller säger att nån tror att vi är robotar.. utan ibland känns det som det där.. ja då jag lovar er! Man går in till en som ligger inför döden t.ex, vårdar den.. är känslig, visar empati o hela baletten, sen kommer man ut i korridoren.. tar av sig den masken o sätter på mig nästa, för här var det bara en bädd.. Men hänger ni med? Det är ju klart att detta jobb är psykiskt påfrestande.. många jobb är säkert det, men jag pratar ju om mitt jobb nu.. Sen är det fika, man tar sig en macka eller en frukt, käkar det utan att röra en min på att man nyss har tagit hand om bajs.. tänk att man kan ställa om sig o tänk va bra att det finns såna som oss!! :) Som tar "skit" *skrattar*

Nej man ska vara glad att man har jobbarkompisar som man tycker mycket om o som man har roligt med kan jag lova, annars så hade jag då rakt inte vart kvar på det där stället, det kan jag lova. Nu känns det lite som man är kvar för att man inte vill vara utan dom, vi är som en ända stor familj.. :D Eller hur Kicki??

Annars på jobbet nu så är stämningen lite si så där.. folk gråter.. folk pratar om det o nästan alla jag har pratat med kan inte fatta att hon är borta, att det känns som att hon snart kommer tillbaka från semestern o allt är som vanligt.. men så är det inte.. hon är död o kommer aldrig mer till jobbet.. Hemskt, tragiskt o så fruktansvärt orättvist!! :( Tankarna går åter över till hennes son.. :(

Nä ska plinga Camilla, bland dom sista gångerna jag ringer hennes nummer som hon har nu.. sen blir det annat att memorera.. Ta hand om varandra nu! Kolla min http://carolbarol.bilddagboken.se/ om ni har tråkigt! *vinkar*
 

Det är inte sant...

God kväll.. Ett besked kom till mig o mina arbetskompisar idag att vår vän/kollega har avlidit, endast 50 år.. Jag kan inte med ord beskriva den känslan som vart inne i rummet när chefen kom med beskedet.. en del grät tyst, en del nästan skrek, en del bara satt o stirrade ut i luften, där av jag... jag vart så chockad så paralyserad.. visste inte vart jag skulle titta eller hur jag skulle sitta.. Mina första tankar for till hennes son.. Stackars stackars människa..  det va dom två.. Jag kan inte fatta att hon är borta, att hon aldrig mer ska komma till jobbet med händerna i rockfickorna o le mot en.. hon log alltid mot en när man kom.. jag kommer aldrig glömma henne eller hennes röst. Hon är o kommer alltid att vara saknad.. hon va unik..

Alla ställer sig frågan.. varför? Och när man jobbar som vi gör så kan man även tänka, varför hon o inte en som bara ligger där o kan inget annat.. hon hade ett liv, vänner, barn.. hon va ung.. det är så fruktansvärt orättvist att jag bara vill kräkas.. tänker o tänker på hennes son.. kan inte sluta tänka på honom!! Kan inte heller sluta tänka på henne.. det kommer säkerligen ta veckor o månader innan jag o alla andra kan fatta att hon inte finns längre.. :(

Jag vill även säga att vi ska ta hand om varandra, älska varandra, inte bry sig om små bagateller som händer utan se framåt.. ta dagen som den kommer o fånga den.. det gäller alla o speciellt mig.. jag som kan ägga upp migför små pytte saker.. alla kan vi stanna upp o tänka efter.. är det verkligen värt detta? Är det nåt o bli arg för?


Stanna upp, tänk.. för en vacker dag så ska vi gå över till den andra sidan.. o ingen vet när.. Kram till alla därute, vänner som mindre vänner!!!!!!!!




image6
 
 

God morgon världen..

.. Vilken underbar dag va!? Jag vaknade av att jag trodde jag skulle kissa i trosan o då kan man ju verkligen inte somna om heller. Fick mess av Kicki som ville att vi ska börja träna på friskis på gymet, så vi ska dit efter jobbet nån dag o förlänga, men endast med gym då då.. :) Drömde så konstigt nu på morgonsidan att jag trodde jag skulle svimma när jag vaknade, om det va för drömmen eller för att jag höll på att kissa på mig, vet jag inte.. men nu börjar jag rätta till mig iaf! :)

Börjar jobba kl 12 o slutar inte förrän 20.30.. känner verkligen inte för att stänga in mig på resmilan en hel dag.. men det känns som att jag inte har nåt val i detta läge.. jag har kommit in i en svacka, är så trött på alla som bor o nästan alla som jobbar där.. finns väl en handfull jobbarkompisar som är ok.. o ett fåtal som jag verkligen gillar! Men men, man ska väl vara glad att man har ett jobb att gå till o att man får lön varje månad, men önska sig ett annat jobb får man väl?? :)

Jag ska nog förtsätta lite i hallen nu o sen ska jag ta mig ett bad tror jag. Måste åka till skiljbo o köpa mig en sallad så jag inte dör av hunger på jobbet..
 Ha en bra dag allesamman!! :D



image3










image5

Här ska jag stanna

 
image2
 

Hejsan hej hej! Här ska jag stanna. Hade en sån här blogg sen gammal o ska snällt återuppliva den.. ska bara kolla läget hur allt funkar här o så, sen ska jag vara flitig som en myra o skriva här.. *vinkar*
 

RSS 2.0