Nu va det rent hus här då!!

Hej hej!

Nu va det nog längesen det va så rent här hemma som det är nu!! Har verkligen ansträngt mig idag, från stunden jag slog upp mina blodsprängda ögon tills för en timma sen. När jag vaknade så gick jag ner i tvättstugan o kollade om det va nåt ledigt o det va det hela dagen!! :D Så jag slet med allt som behödes tvättas.. täcken, kuddar, madrasser, handdukar.. allt skulle saneras!! Alla filtar, Linas nya fåtöljöverdrag, alla kläder som bara låg.. Sen upp o damma, damsuga, piska mattor o piska sängar o piska soffan (tänk vad jag ÄLSKAR vår underbara damsugare, Kirbyn), svabba golv, SANERA båda toaletterna, från golv til tak.. ja skura t o m kakel o badkaret o under badkaret!!  Skurat alla handtag o dörrar!! Köket skiner, alla rum skiner.. Helt underbart känns det!!!! Det är så friskt här hemma nu!! :D *stolt*

Men nu sitter man här.. alla krafter är borta o min rygg värker... Jag saknar verkligen min Lina så himla mycket nu!! Men om ca en timma så är jag med henne igen!! Martin kommer hem snart o då drar vi på en gång o hämtar hem vår tjej. Vi blir nog kvar hos svärisarna tills det är dags för sessan att sova. Då somnar hon sött i bilen o jag får bära upp henne. :) Vi skulle bli bjudna på mat (hoppas jag kan äta nåt, för svärmors lasange är bland det godaste jag vet!!) Martin skulle klippa sig o så kan det va mysigt att umgås litegrann. Va så längesen nu!

Jag vill oxå klippa mig.. ska gå till en frisör när jag får lön. Sen ska jag färga håret i nån mörk färg.. undra bara hur jag ska klippa mig o vilken färg jag ska färga.. jag ska nog låta frissan få fria händer! :)

Imorgon är det jobb igen.. vill verkligen inte det.. vill vara ledig därifrån nu, vill t o m sluta.. men då måste jag ha ett nytt o jag orkar inte gå in på det nu.. kan bli så tradigt då.. ;)

Nä om man ska klä på sig lite kläder, snart kommer min älskling o hämtar mig.. ha det bra alla.. :D

Fy f*n för magsjukor!!

Hejsan hej! Jag säger då det.. denna helg har varit allt annat utom trevlig.. I fredags ringde Linas dagis till mig på jobbet o sa att Lina hade kräkts.. hela jag blev som en stor dubbelknut o ville verkligen inte att det skulle var sant!! Jag o många andra med mig antar jag hatar, hatar magsjuka.. jag kan inte med ord beskriva det!! Men nu va det ju bara så att Lina va sjuk o jag ringde Martin o frågade om han kunde åka o hämta henne. Han gjorde det.. Lina kräktes 2 ggr till när hon va hemma.. men inget annat. Nr jag kom hem från jobbet vid 17 på fredagen så va hon pigg.. hon åt 1 glas o 1 riskaka o fick behålla det. Vi tackade för att det inte vart värre än så!!

När lördagskvällen kom så va vi mycket nöjda över att varken jag eller Martin hade insjuknat i den hemska epidemin.. men vi ropade hej innan.. kl 2 på natten vaknade jag o satte igång.. kl 4 satte Martin igång.. Jag trodde min sista stund va kommen.. o jag trodde allvarligt talat att nån höll på att döda Martin när han satte igång.. om inte annat så väckte han garanterat grannarna!! Vi ringde efter svärisarna som va supersnälla o kom o hämtade Lina 7 igår morse.. stackars Lina som måste ha undrat vad hennes föräldrar skrek om på varsin toalett?!! Hela.. dagen igår låg vi helt däckade.. med feber, frossa o allt va hemskt.. fy f*n!!! Ni vet när vilken ställning man än sitter eller står eller ligger i inte är skön.. sängen känns som en spikmatta o kuddarna som stenblock.. :(

Idag då.. mår bra.. eller bättre iaf.. är ju fortfarande helt slut.. mör o satan trött!! Saknar Lina så det gör ont o får nästan ångest över att hon inte är hemma, över att jag inte har kunnat ta hand om henne.. men det va en omöjlighet för oss att ta hand om henne.. men ångesten är ju där o gnager! :( Imorgon efter Martin slutat jobbet ska vi hämta henne, jag blir hemma en dag till eftersom jag jobbar med pensionärer o inte vill smitta ner dom... saknar min sessa!! Mitt hjärta, mitt allt!!

Jag vet ju iaf att denna gång inte är den sista denna säsong.. så är det o det är bara att gilla läget.. Nu är vi på väg o bli bra igen iaf för denna gång!!

Höstigt värre..

Halloj! Gahh va kallt det är nu.. höll på o frysa rumpan av mig när jag va ute med Lina på fm.. hua hua.. Men Lina höll sig varm iaf.. är ju helt galen när man är i lekparken.. :D Så söt min Sessa! Idag är dagis stängt, o tur som va så va jag ledig idag.. så vi har en heldag idag jag i min lilla tjej. :D Just nu sover hon. Så kommer mamma o är med henne en timma typ. Kicki kommer o hämtar mig, vi ska träna förstår ni! :) Kuligt värre!!

Sen ska jag o Lina ner på stan o köpa en present till lille Malte. Så ska vi hem till Ida, Hugo o Malte o hälsa på. Ska bli skojigt det! :D Det va så längesen nu igen..

Igår va Colin, Tristan o Sanna här. Det va superroligt verkligen!! :) Lina va väldigt fascinerad över lille Tristan.. Men när Sanna frågade henne om hon ville ha en lillebror va svaret NEJ.. :) Så rolig är hon!!
 
   

Annars då? Lina är ju frisk nu. Men va dålig hon va.. tyckte så synd om henne. :( Men nu är hon som vanligt igen o det är full rulle! :) Hon pratar en massa o mammas hjärta smälter som aldrig förr. ;)
Helg snart.. o jag jobbar.. så surt! Men men.. det går nog fort.. På lördag kanske Emma, Johan o Emil över. Det va tusen år sen vi sågs så det ska bli skoj! :)

Nä nu ska jag göra nån nytta medans tjejen sover, snart kommer mamma oxå.  *vinkar*

Lina har feber..

Halloj halloj!! Idag har min lilla sessa feber.. tycker så fruktansvärt synd om henne.. jag o hon har vart hemma hela dagen idag o bara tagit det lugnt. Hon är stekhet, men ingen förkylning eller nåt.. lider verkligen med henne, man känner verkligen hur ont hon har i kroppen o hur jobbigt allt är att göra.. Lina har inte ofta feber ska ni veta.. Det berättade jag för Kicki här om dagen.. o det fick jag ju äta upp oxå sen.. :( Men hon är säkerligen piggare imorgon, om inte så är det ju så. Men man kan ju altid hoppas, o det skulle ju va bra, med tanke på att vi ska på kräftskiva hos farmor o farfar imorgon o pappa o hans familj kommer oxå.. Men annars får jag ta hojjen o cykla dit själv.. Huvudsaken är att hon blir pigg tills på lördag när det ska komma folk o gratta henne. :)

Jaja.. vi får se när hon blir frisk.. Nu sover hon iaf o jag hoppas att hon får sova hela natten. Mitt hjärta!!! Som jag älskar henne!!

Igår då, Linas 2 årsdag o vår 2 årsdag som föräldrar.. :) Vid den här tiden igår satt vi nog med henne i hennes lilla höran på 69:an, kanske sondade henne eller bara att där med henne, hud mot hud.. det va så underbart mysigt! Jag vet även att denna kväll för 2 år sen så bröt jag ihop, förstod nog då vad som hade hänt.. fick jättebra stöd av en underbar barnmorska.. Kunde ju inte riktigt ta in att det va min o Martins lilla sparv som låg därute i "A-salen" Dom som vet, vet ju att det gick så fort när Lina föddes, o vi va inte alls beredda på det.. kanske ska lägga in min fölossningsberättelse här få dom som vill läsa??

Jaja (igen) Fan va jag kan skena iväg i mitt skrivande kommer aldrig inte riktigt till poängen.. :D

Igår va det ju som sagt Linas dag. Hon fick jättefina presenter o det va jättekul att det kom så mycket folk. När vi städade hennes rum igår visste vi inte riktigt vart vi skulle göra av alla saker.. ;) Lina va nöjd hela dagen o alla som kom åt tårta, kakor, bullar med god aptit o det gillar man ju när man har stått o bakat ett bra tag. :) Jag skulle passa bra som hemmafru tror jag.. hehe!!! Nä men väldigt lyckad dag iaf o alla presenter va kanon!! Tack alla som kom!! På lördag är det "resten" som kommer, ska bli superkuligt! På söndag är det kalas hos pinglan Camilla. Ska bli kul!! :D Mycket kalasande!!



Fred o Linda stannade kvar ett bra tag igår o vi köpte jankfood o  glodde på idol. Mysigt som alltid vill ja lova!!

Pratade om jobb igår.. Linda o jag är verklige i samma sits.. undra om man ska plugga till läkarsekreterare??? Ska prata med pappas fru imorgon hur lång tid i så, o om man kan göra det på distans kanske?? Vore ju tufft!! :D Vi får se..

Nä nu börjar idol snart ska göra det mys här inne tills dess.. ha det bra allesamman.. bilder från Linas dag kommer när vår dator slutar hålla på o larva sig.. Kram på er!
 


Mammas sjukling..

Fy fan va vi är bra!

Heeeeejsan! Idag har jag o Kicki vart på Apalby o blivit medlemmar, nu ska här tränas!!! Fy fanken va roligt det ska bli babe!! :D Imorgon börjar det, då har vi bokat tid med en instruktör.. ska bli najsigt värre!!! :D Fan va snygga vi ska bli!!!! :D

Annars på jobbet.. jag vet att jag gnäller o klagar o blaha blaha.. "du har ju iaf ett jobb" va glad för att du har ett jobb att gå till" Ja visst har jag det, men det är ju ingenting som säger att jag trivs med det.. eller hur?? Jag vill börja plugga tror jag. Men då får jag väl allt ta o vänta 3 år tills nästa barn ska komma.. om det nu blir nåt barn nummer 2 över huvudtaget?? Men det ska det ju.. vill ju att Lina ska ha ett syskon o jag vill ha en liten till.. Men nåt måste jag göra.. är inte bara trött på själva jobbet utan på alla tjuriga männsikor som jobbar. Det är en handfull som man skrattar o har roligt med o det är ju ganska konstigt när jag jobbar på v-ås största servicehus.. well well.. nåt ska jag väl komma på o göra, för kvar där, blir jag nog inte länge till nu..

Begravning ska vi gå på på fredag.. hua va jag våndas.. men det skulle ju kännas jättefel att inte gå.. det går nog bra. Vi va tydligen ett stort gäng som skulle gå. Vi har varandra iaf. :( Hua vad jag saknar henne på jobbet.. Går inte en dag utan att man tänker på henne, hennes pensionärer påminner om henne, hennes våningar som hon jobbade på, hennes skåp står där, det är så tomt, hon va en sån stark personlighet.. Sån mysig människa på nåt sätt.. Vila i frid..!!

Nä nu ska jag o Martin spela kort, det blir tidigt i säng för min del idag kan jag meddela.. är trött.. imorgon blir det storstädning här hemma, sista baket, slå in presenter osv. Om 2 dagar fyller min tjej! För 2 år sen vid den här tiden va vi på restaurang med Emma o Johan.. På dagen va vi med min farmor o farfar i strömsholm o fikade o jag hade ont i magen.. förvärkar tror jag att det va. :) Ja tänk va.. va tiden springer iväg!!

Nä som sagt.. umgås med kärleken nu.. Ta hand om varandra!!

Nu är det sååå klart!!

Hejsan hej hej! Nu äntligen är våran fiiiina hall klar!! Är så underbart lycklig för det o det känns som att en stor sten har fallit i från mitt hjärta!! Det vart verkligen underbart fint! Jag är så stolt!! :D Nu ska ju "bara" golvet läggas, men det tar vi vid nästa löning. Det kommer bli kanoners!! Nästa objekt blir köket, men det tar ett tag nu.. ska hitta den perfekta fondväggen dit först! Vet hur den ska se ut, men har inte sett nån sån som överträffar mina förväntningar! :) Men vi tar det sen som sagt! Nu ska vi vila från renovering ett tag o jag ska plugga till körkort! :)

I helgen har jag jobbat o slitit.. nä, slitit kan jag inte påstå att jag har gjort heller.. det har gått riktigt bra hela helgen!! :) Skönt! O idag hade jag bara en tur till 12.30. Så skönt!! Jag åkte hem o vi käkade o jag duschade, sen så drog vi iväg till Camilla. Kollade in deras nya hus. Det va jättefint, o där kommer dom få det superbra!! Verkligen!! Känns så konstogt att cykla förbi hennes gamla lägenhet nu bara.. saknar ju att ha henne så nära.. men det tar ju inte lång tid att åka till Tillberga, men hon är ju fortfarande inte 1 minut härifrån.. well well.. Hon kommer ju alltid vara en av mina närmaste vänner, fast hon bor lite längre bort. ;)

Nu är det bara 2 dagar kvar tills min sessa fyller år. Idag har jag bakat lite o på tisdag ska jag STORSTÄDA när jag slutat jobba. Kommer en del folk på onsdag när hon fyller o så kommer det folk i helgen oxå. Ska bli kul. Tänk jag ser mer framemot Linas födelsedag än min egen.. är sååå spänd på vad hon ska få ju! :) Min stora tjej, tänk vad jag älskar henne!! Mer o mer.. hela tiden!!!

Ikväll ska vi mysa lite, som vi annars gör varje kväll.. ;) Vi ska kolla på film o köka kebab! Mumma!! :D 

Jobbar imorgon o har ångest för det, jag vet att jag kanske måste byta jobb, men det är ju inte så lätt.. men bort därifrån ska jag o det är snart! Hål tummarna för mig att jag hittar mitt jobb som jag vill ha snart!! 

Ha en bra kväll! Vi hörs! *skrattar*

 
 

Åhhhh...

Vilkken superfet ångest jag har över att gå till jobbet.. Är så fruktansvärt trött på det där jobbet nu så jag tror jag snart säger upp mig... Jag bara MÅSTE ha ett nytt snaaaaaaart!!! Har jobbat där i 7 år nu o det är 7 år föööör mycket!!!

*suckar o stönar*

Häcken full...

Hej hej alla där ute..

Man skulle kunna säga att JAG har HÄCKEN full nu för tiden! Håller på i hallen ÄN.. ja jag vet.. jag är för petig.. ;) Men ska man ha fint så ska man! Håller iaf på o målar nu o det är nära nu! Bara golv som ska läggas o nya golvlister ska upp.. Martin har vart duktig o målat dörrposterna.. o såklart gjort annat oxå.. vi gör det bra tillsammans fast det kan vara sura miner för att vi är så fruktansvärt trötta på det nu!! Men snart så snart! :D Conny va här nyss o han blev så sugen på att börja med sin hall.. så vi får se vad han hittar på när han kommer hem. :)

Häcken är ju full för att min prinsessa fyller 2 år om en vecka.. helt sjukt vad tiden går fort..!! Då vill man ju gärna ha klart i hallen va.. men det ska vi nog bli, eller nog o nog, vi ska det! Har hållt på här nu på min delade tur o ska göra klart imorgon när jag är ledig har jag bestämt!!! Sen ska det ju bakas, städas, köpa klart presenter, jobba mitt i det hela.. Men det blir nog bra tillslut.. golvet ska vi dock inte lägga förrän nästa löning.

Ja tänk att Lina fyller 2 år.. Känns som om hon nyss fyllde 1 ju.. o ännu värre känns som hon nyss föddes o läg där inte ens 2 kg tung.. Åhhhh vad jag älskar min lilla tjej, vad vore jag utan henne?? INGENTING kan jag meddela!! Hon är så underbart vacker o varje framsteg hon gör får mig att kippa efter andan o inte är långt i från gråt heller.. Hon är så duktig o hon pratar mer o mer!! :D *älskar sååååå högt*

Vi ska iaf ha kalas på hennes dag då då o sen på helgen, den 15-16 ska va ha för dom som vill. :) Trevligt ska det bli tycker jag allt!!

Helgen då? I fredags.. ja jag kan inte säga nåt annat än:"FAN VA UNDERBART KUL VI HADE!!" Vi va fulla, men lagom fulla, dansade satan o bara hade såååå kul! Conny, Milla, Asp o Patrik va oxå ute o det va sååå roligt det med! :D Va roligt det är när det lir så där lyckat, verkligen! Nästa gång ska jag festa med Linda o Fred.. Hoppas Conny o Milla kanske vill hänga på då då? Om dom inte jobbar?? :) Nä som sagt kul hade vi o jag hoppas att vi snart gör om det Kicki!! :D


I lördags va jag ganska dålig, men inte så himla farligt, Martin jobbade o jag grejade i hallen, på em åkte vi o hämtade Lina. :) Som vi saknat henne, våran skrutta!!

I söndags hämtade vi Conny o Milla o drog tilll hälla. Det va mys o vi köpte lite nya kläder tilll Lina. Välbehövligt kan jag säga! Sen hem till Conny o Milla o dit kom Fred o Linda oxå. Vi fikade o sen åkte jag med F o L o köpte max som vi åt hemma hos oss.. så gottit va det! :) Men nu kör jag mitt smalliv igen. ;)

Nä nu har klockan sprungit iväg.. känner för att blogga mera. Men får kanske bli imorgon om jag fortfarande känner för det då. :) Jag ska dra till jobbet nu jag!

Heeeeeej da!!    image29

RSS 2.0