Datorn är sjuk

Om man säger så här.. min data är sjuk.. den är hos doktorn o jag hoppas att jag snart får hem den.. man blir ju lätt beroende o får ännu lättare abstinens.. att blogga saknar jag sjukt mycket o fick idag påbackning av både Kicki o Emma.. 

Är hos Emma nu får sno hennes data ett tag för att skriva ner nåra rader här då då.. Ska snart tillbaka till mitt äckliga mother fucking jobb.. fan va trååååkigt!! Men efter denna helg är jag ledig i 3 helger o mina lycka för det är toootal!!

Vad har hänt sen sist då? Jo... förra fredagen festade jag o Kicki med några jobbarkompisar o vi vart vääääl överförfriskade o att vi kom in på BMB är för oss en gåta.. men in kom vi.. o ingen av oss minns mycket av själva krogen.. o resan ner.. vi har fått en hel del återberättat.. haha.. men kul hade vi, fast jag fick ta en näve koncekvenser efteråt.. i några dagar.. Sprit är farligt... 

Sen har man ju mest jobbat o haft det tråk.. Känner som Camilla att man inte vet vad man ska skriva när det gått så lång tid.. men nu vet ni varför jag inte är så himla aktiv iaf...

I veckan som kommer blir det bak o pyssel hemma o så inhandla paket, för Lina blir 3 år snart. Om mindre än 2 veckor.. tänk va.. hon som nyss föddes...

Nu ska jag umgås med Emma innan jag ska traska till jobbet.. jippi..

Tjingeling!!

Grattis mamma

Idag fyller min mamma 53 härliga år.. hehe.. jag, Martin, Lina, Conny, Fred o Linda va där o grattade henne o fikade lite.. Så nu är ångesten här.. fikade lite o mår dåligt är, larvigt tycker kanske ni, men hade ni vart i min sits så hade ni förstått!! Så jag väntar nu på att karln ska komma hem, så jag får ställa mig på crosstrainern o svettas..

Men iaf.. Grattis mamma!! :D

Har jobbat till halv fem idag.. det har gått bra. Utan Kicki dock, men jag överlevde väl.. Imorgon jobbar jag 14-21.15 o sen ledig i 3 dagar.. jiiiihooo!!! Fest på fredag hos Marita o sen blir det säkerligen bmb... ska bli så kul o jag läääängtar så!!!

På lördag blir det kräftor med Emma, Johan o Emil!! Korv till barnen o Martin.. ;)

Nä nu kom Martin hem o jag ska träna då.. Tjingeling..

Tänder ett ljus för min kära kollega o vän. 1 år sen du lämnade oss o din familj!! Saknar dig o tänker på dig!! :(

Jobbar kväll

Morsning! Nyss kommit hem efter 5 km med Linda.. Ja ni läste rätt.. ;) Så kul att få med dig vännen!! Tack för pratstunden o sällskapet!! :)

Idag jobbar jag 12.20.30.. känner att det tar emot en hel del, men så är det.. Vill verkligen inte jobba o hoppas på att chefen kanske ringer o säger att jag får ledigt ikväll? Men jag vet ju att chanserna att hon ringer o säger det är obefintliga.. oh yes!!

Jag är trött o seg, va vaken i nåra timmar i natt.. hoppas på en lugn kväll..

Nä ska bada nu o sen snart bege mig till Milan...

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor....



Minnena är många till denna..

Motionera mera

Va skööönt det är att ha börja röra på fläsket igen efter en svullo-sommar! :D Jag har nyss kommit in efter 2 varv i spåret med mitt hjärta Kicki! Tänk va glad man blir av att prata med henne, hon är en sån glädjespruta så man blir helt glad själv.. va inte glad på Martin när jag träffade henne nu, men det är som bortblåst o jag längtar verkligen efter honom nu o vill krama honom o säga förlåt för att jag va tjurig... (hoppas ha oxå säger förlåt bara hehe).
Mitt lilla lyckopiller, är såå glad för din skull vännen. <3 På fredag ska vi röja rejält!! Längtar så!!! :D

 Hur söt som helst! :D

Idag kom inte den där fönsterkillen, tack för det lixom.. här satt jag o väntade heeela dagen.. o inte gjorde nåt.. Bajs på dom! Imorgon får Martin ringa dom o säga dom ett par sanningens ord, jag är inte mycket för det jag inte.. ;)

Så jag o Lina har bara vart hemma idag o lekt, mysit, tittat på film o sovit. Hur skönt som helst egentligen.. :) Sånt väder ju.. Har haft tända ljus hela dagen, är verkligen hösten här?

Imorgon ska jag jobba kväll, känner ung. inte alls för det, men vad gör man inte som sagt.. Ska sitta på möte på em o det är ju ganska skönt, att slippa jobba menar jag... :D

Nä nu ska jag göra situpsen som vi kommit överens som o sen ta mig ett bad. Får se när Martin o Lina kommer hem. Dom är nämligen ute o cyklar.. otippat va? Hej da!

Svägerskan: Jag förstår det, skulle jag oxå vilja om jag va i din situation.. men det är ju så här det är tyvärr.. Jobba på.. :( Vi ses på onsdag, ska bli kul!! :)

Trött

Hellu lu!! Nu har jag äntligen gjort den här helgen.. tänk, att i fredags trodde jag aldrig att det skulle bli söndag kl 16 o dags att gå hem!! Men det blidde det o ingen är gladare än jag. Det har gått bra att jobba ihelgen, fast det va mot min vilja.. jobbade ju med Åsa hela helgen o det är jag mycket glad för!! Hon är bara så bra o jobba med!! Hon fyller år idag oxå!! Grattis på dig, jag o Kicki köpte en blomma till henne o ställde i hennes skåp, tro ni hon blidde glad då? :D Ho är som min mamma på jobbet, idag hade hon med sig ett äpple till mig!! Så söt!! Åsa Gåsa! :)

Efter jobbet så kom min älskade vän o kärlekskrank Kicki hit o vi tog oss upp till spåret o tog oss runt 2 varv.. :) I massa regn o kyla, men vi hade bestämt oss o så fick det bli.. :) Stolta va vi o nöjda efteråt.. Blött med skönt ändå.. :)
Nu har jag (imorgon) vart utan coca-cola i 1 hel vecka!! Jag är sååå suuugen.. men jag ska inte, så är det bara.. inte nyttigt nånstans.. får duga med loka typ.. :D Godis får det oxå bli mer sällan nu.. men det måste man ju unna sig iböand, men bara ibland!!
Får se vad vågen står på imorgon då..?

Jag är ganska trött faktiskt.. gäspar oavbrutet o tänker bara på att få sova, antagligen det roliga vädret som gör sitt... Men kärleken o jag ska kolla på film tror jag.. mysa i soffan o kramas. :)

Imorgon är jag ledig o då ska jag vänta in Aros Glas som ska komma o hämta vårt vardagsrumsfönster som nån snorunge kastade en snöboll på i vintras.. kan ju undra hur man fostrar sina ungar då? O vart är föräldrarna?? Men jag o Lina får väl vänta på dom innan vi kan göra nåt kuligt.. får se vad som händer..

Nä, nu försvann motivationen... Tjoho!

Ledig dag med min familj!!

Hejsan hej! Idag slipper jag det illaluktande bajsbruna huset o det är sååå skönt!!
Jag, Lina o Martin är lediga! O det är så underbart!! Min underbara familj, som jag älskar dom!!
Vi ska åka till busborgen när vi har ätit lunch o busa där. Det ska bli roligt o Lina är full av förväntan. :)
Conny skulle oxå följa med, han skulle ringa när han vaknade, får se när det blir då.. :D Kanske Emma Johan o Emil följer med? Men dom skulle visst till bm kl 14.. jaja vi får se. :)

Tack för alla underbara kommentarer igår!! Kul att så många skriver.. vet ju att etär ännu fle som läser, men så många kommentarer har jag nog aldrig fått.. :) Så TACK!! Sista anonyma kommentaren: Du läste nog inte ordentiligt, jag vill inte jobba inom äldrevården o då vill man ju inte gå in o be om att få bli omplacerad.. eller hur??

Pytsan vilket höstväder asså.. lite sol o sommar till kan man väl få? Det regnar ju hela tiden o igår när jag o Kicki va i spåret så åskade det på hur mycket som helst!! Hualigen!! :S

Jag har en sjuk ryggvärk idag, tror det är träningsvärk efter min hårda träning i tre dagar... men kan ju hoppas att jag har så ont att jag inte kan jobba, men sån tur ska jag väl inte ha.. ;)

Nä nu ska jag göra nåt jag inte gjort på lääänge.. städa badrummet.. kakel, under o i badkaret o sånt.. Tråkigt men välbehövligt! Tjingeling!

Motionera

Hejsan! Jaha tillbaka till vardagen o tillbaka till motionspåret.. det är dags att motionera bort dom där äckliga kilona som man har dragit på sig under semestern.. hur mycket jag gått upp, tänker jag inte skriva här. Hua!!
Igår va jag o Kicki ute på björnön o gick 5:an, men hädanefter ska vi ta bjuris spåret o gå det 2 ggr istället. Onödigt att åka ut ill björnön kände vi! :D
Skönt va det iaf kan jag lova!!

Idag har jag en fruktansvärd huvudvärk.. det bara spränger i skallen på mig.. men vila kan man ju glömma. Nä, jag tror jag städar lite istället.. fixa lit i Linas rum.. vi har ju målat lite möbler.. :)

Jobbet funkar väl.. men det är segt.. när ska man komma igång igen tro? Man går bara i en dimma o gör sitt o jag har slutat bry mig om allt runt omkring, man kan ju bli gråhårig för mindre.. Jag gör saker runt omkring hos mina tanter såklart.. alla andra har ju sin kontaktman. Men man kan ju undra vad det är för vikarier som har jobbat? Man blir ju mörkrädd!! :S

Nä ska gör anå här nu tror jag allt. Saknar Martin nu...

Linda: Svar på din kommentar: Det är ett intern skämt..

På återseende mina damer

Vardagsrutiner

Hejsan! Nu sitter jag här o imorgon är det dags att jobba igen o med det kommer vardagsrutinerna tillbaka.. Det känns ju sådär med att börja jobba igen kan jag säga.. tanken får mig att må illa.. men det är väl bara att bita i det sura äpplet som det så snyggt heter- o det är fan surt nu asså...
Men som sagt att få orning på rutiner o vardagen igen är ju ganska skönt. Börja laga mat hemma o inte äta jank-fodd var o varannan dag, gå o lägga sig vid 22 o inte 01, inge godis o skit, börja med mina promenader igen o inte äta efter kl 18 o få in mattiderna igen som jag hade så bra för 4 veckor sen..
Men visst har semestern vart underbar o jag längtar redan tills nästa år!! Fast då är jag mammaledig om jag får som jag vill ;)
Nu har jag iaf lagat mat hemma idag o det vart 4 matlådor till oss o det är ju toppen. Jag ska skriva matsedel för en vecka o så får vi ta o åka o handla efter den imorgon.
Tillbaka till verkligheten!

Gårdagen var lyckad. Jag o Camilla va här hemma med våra famlijer o käkade tacos o drack lite, sen när hennes familj åkt hem traskade vi hem till hennes brors kompis o drack ännu mer där o vart ganska fulla nu om jag tänker efter.. :D Camilla, jag o hennes bror Thomas ställde oss i BMB kön, men gav upp när den knappt rörde sig. Vi gick till Pitchers o drack lite där innan det va dags att dra hemåt. Trevlig kväll!! Synd bara att vi inte fik dansa som vi ville, men det går fler åg. :D Kul o träffa Camilla o prata, prata o prata!! O ha kul!!! Varning: Ät inte tacos o drick en masssa öl efter det.. ingen bra kombination kan jag looova!

Idag drog vi med oss Linda o träffade Camilla, Dennis, Bella o Linus. Emma, Johan o Emil utanför pizza hut efter 12 o käkade mumsig buffe o massa glass o drack pepsi så det rann ur öronen på mig- så att säga.. ;) Efter det körde vi hem Linda o åkte sen ut med Emma m familj till björnön o matade ankorna o lekte i lekparken, sen åkte vi med våra trotsiga 3 åringar hem till dom o lekte lite. Trevligt! Som alltid!!

Nu ska vi snart lägga Lina här. Dags att somna i tid för henne nu, imorgon är det dags för henne att gå till nya fina dagiset. :)

På återseende mina damer!!

 

Party ikväll

Ikväll ska jag o min Camilla parta loss!! Det är välbehövligt o ska bli så kul!! Wiiiiee!!


Grillkväll med goda vänner!

Hellu lu! Härligt väder va? Nu är det väl ok, men imorse va det ju allt annat än torrt. ;) Men ganska mysigt va det att vakna till härligt smatter.. :) Efter frukost tog vi på oss regnkläderna o vi gick o Lina cyklade till sitt nya fina dagis!! Åh va fint det va!! Det är ju helt nytt o fint o Lina tyckte det va jättehäftigt, eller "skitkul" som hon själv skulle ha uttryckt sig! :D
Blir nog alldeles säkert fint på måndag när hon ska vara där hela dagen. :)

Idag kommer Karin o Tom o grillar med oss. Ska bli jättekul o träffa dom, snacka skit o umgås. :)
Annars idag så har vi målat Linas möbler, kommer bli så fint när det är klart!! Vi kände att hennes rum behövde ett lyft så vi köte färg-glada färger o det kommer bli himla snyggt vill jag lova!!

Idag annars gifter sig Nachette o Andreas. Grattis till dom!! :)

Nu ska jag klä på mig lite kläder. Har nyss badat lääänge o kanske ska måla en stol till?

Ge mig styrka tills på måndag någon!!

Fort det går..

Ja tiden går fort.. nu är det bara några ynkliga dagar kvar av min häääärliga semester o sen är det dags för allvaret igen.. fanken va trist! Ångesten börjar sakta men säkert krypa på mig o jag kan ärligt säga att jag inte är det minsta sugen att gå tillbaka till det där äckliga dårhuset igen! :( Men man får väl härda ut!

Vår semester har ju iaf vart underbar!! O vi ha ju haft full rulle o hunnit med en heeel del!!
Bröllop i helgen på gotland:Det va vackert, kul o fint!! Tyvärr va vi inte kvar så länge, men vill man hem till sitt barn, är det inget som kan hinda en, inte ns att färjan gick 7.05 på söndagmorgonen. :)
Men vi hade det bra o dom va så fina. Herr o fru Antonsen!! :)

 
                                                  

Goland är ju bra vackert oxå!! Om 2 år ska vi semestra där med Conny o Milla o deras plutt har vi bestämt. :)
Man behöver minst en vecka för att se så mycket som möjligt!! Vacker ö helt enkelt!!

  
I måndags bar det av till skansen med svärisarna. Men jag vet inte vart bilderna från den dagen har tagit vägen.. eller jo det vet jag.. datorn är för full o vi måste rensa den.. Kanske får bli ett projekt.
Men mys va det på skansen. Jag lovar att bilder kommer sen! :)

I går bar det av hem till Gnesta o Pappa, bonusmor, Marcus o Rickard. Drä va det trevligt. Lina lekte järnet med Marcus o Rickard, vi grillade o umgicks. Trevligt o mysigt!!

Åkte hem idag, tillsammans med dom.

 

Idag fyllde Conny 23 år!! Han satte en tid på 14 o då kom oxå alla!! Massa folk o massa trevligt! Jag, Lina o martin drog sen hem till Linda, Saga o Alva o grillade o lekte där. :) Mys!

 

 

Vi har haft mysiga dagar nu. Men resten av veckan ska bestå av lugn o ro. Jag vet en sak vi måste göra o det är o städa.. Har inte lyft många fingrar på denna semester, men det är ju inte mer än rätt.

Gah, jag vill inte jobba mer på Milan.. Första  planerade mensen efter avslut med p-pillerna.. Ska ha en eller 2 till innan verkstan sätter igång helt.. :) Sen blir det inte mycket mer med Milan i mitt liv!! Så skönt!!

Martin hänger med grabbarna ikväll. Lina somnade 20, men har nu vaknat igen, så vi får väl se när hon somnar om igen.. trodde jag skulle få sova tidigt, men tji fick jag..

Nä göra nåt annat nu kanske...

Verkligheten..

Ibland vill jag bara blunda o bara vara, ibland vill jag bara blunda o låtsas att allt är bra.. men det räcker inte alla ggr att låtsas att allt är bra.. det går inte o ibland måste man stanna upp o ta till sig sanningen o tänka efter hur det egentligen är..

Det har jag gjort idag, jag har öppnat ögonen o sett det.. jag har stannat upp o tänkt!

Jag har blivit klanrad för det idag, jag har fått skit för det.. för att jag lättade mitt hjärta o sa som det var.. Jag säger inte att jag är guds bästa barn o att jag inte har gjort fel.. Ingen är felfri, det finns ingen som inte har nåt i ryggsäcken.. Inte jag, inte du, inte han o inte hon..

Jag vill skrika.. jag vill slå huvudet i väggen o bara försvinna.. Jag gråter, vet inte hur många liter tårar som har runnit ner för mina kinder idag.. jag gråter så jag hyperventlierar..

Finns det nån utväg?
Finns det nån lösning?
Kan jag?
Vill jag?

Åh va störd jag blir. Jag ska lägga mig i sängen nu o gråta.. Önskar att jag hade nån att prata med just nu om detta.. men det har jag inte. Får se om jag drunknar i mina tårar.. kanske lika bra?

RSS 2.0