Ur Lina mun

Idag när jag o Lina duschade så satt vi o prata lite. Lyssna på det här..

Jag: Tänk Lina att Conny o Milla har fått en bebis..
Lina: Aaaa
Jag: Det är din kusin Lina, som Malte o Ida
Lina: Ja.. det är bara min kusin va?
Jag: Ja.. jag ska inte ta honom..
Lina: Nä.. du har egen kusin o han är upp i luften, i himlen...


Fatta.. jag vart heeelt tårögd.. min vackra prinsessa!! Hon förstår så mycket!!

Jag tänker på dig kusin Jim.. varje dag!!

   

Välkommen fasters hjärta LIAM

Nu är han född, Milla o Conny har fått en liten son, LIAM!! :D :D Han föddes 7.36 (tror jag...hihi..) o va 4060 g tung o 51 cm kort.. :) Ett underbart underverk helt enkelt o det va kärlek.. Han hade "Söderbergs" näsa.. stark gen det där! :)

Vi va upp med mamma idag vid halv fem o träffade den trötta familjen!! :)

Min fina lillebror har blivit pappa o snälla goa Milla har blivit mamma!! Lyckan är total!!!







Jag älskar er!!

Linas dagiskort



Mmmm.. här ör min lilla sessa.. jag är toknöjd över kortet i år.. Hon är sååå otroligt vacker!!
Mammas o pappas lilla hjärta!! Som vi älskar dig!!

Nu är det så nääära



Conny ringde idag o sa att värkarna har satt igång. Dom har vart uppe på förlossningen för att kolla, men Milla va bara öppen 2 cm.. så dom är hemma igen. Milla sover nu, men nu är det nära.. tänker på er finingar!!!

Fatta, min lillebror ska bli PAPPA med en fin tjej som Milla, som ska bli MAMMA. Jag ska bli FASTER o Lina ska få en KUSIN!! Som hon förövrigt tycker ska heta Lars Tiger!! :D ;D


En månad kvar

Snart är glada julen här!! :D Mysigt värre!! O första advent på söndag. Då blir det som vanligt resa till Uppsala o kolla på fyrverkerier, fika på Landings o gå omkring o kika i underbara vackra Uppsala. Fred o Linda, ni ska väl med som vanligt va?? *Skrattar* förr året kom vi halvvägs så kräktes Lina ner hela sig själv, så det var bara att vända.. snacka om otur.. :D Men i år ska vi dit, så är det!

Har nyss lämnat Lina fina på dagis, hur lätt är det att dra en sulky i snö?? Det är tungt!! :D

Jag jobbar 12-19.. det får jag väl gå med på, det ska bli roligt.. *possitivt tänk*

Nu ska jag leta reda på det sista cityakuten avsnittet som snälla Anki spelade in till mig.. men jag har inte haft tid o komma över o se det. Men tusen tack gumman!

Over


Seg dag, men mysigt

Hellu lu!

Vilken mysig söndag jag har haft! Helt otroligt mysig.. jag o Lina möööös hela fm, kikade på bolibompa o hon ville kolla på massa klipp på you tube.. sen kramades vi lite mer o hon åt lite godis. Vi har bara varit med lite tände ljus o mys!
När kärleken kom hem så åt vi lite lunch o sen gick dom ut o lekte ett tag o jag har skrivit hennes dagistider, plockat o grejat lite..

Nu badar dom o här sitter jag som vanligt! ;) Täääänk va lycklig jag är!! Jag älskar min fina familj o mina vänner!!
Jag älskar mitt liv!! Det enda som skulle behövas bytas ut är mitt jobb, eller min syssla.. men jag ska vara glad att jag har mina tjejer där.. som är riktiga stöttepelare!!

Nä nu ska jag kramas med en nybadad Lina..

Söndag igen

Hejsan!
Jag tycker inte att det är nåt annat än söndag o söndagsångest.. men men.. det är bara att gilla läget, eller skaffa nytt jobb kanske? Nu ser jag framemot mina 2 veckors ledighet i jul o nyår.. det är det som håller mig uppe just nu!!

Igår skjutsade jag o Lina Martin till jobbet kl 13 o sen åkte vi hem till familjen Forslund o lekte hela eftermiddan. Det va bamsingroligt att leka en hel eftermiddag.. eller barnen lekte (ganska bra faktiskt) o vi satt i köket o bubblade en massa skit.. :) Planerade en utgång tillsammans om en månad visserligen, men shit va kul det ska bli att gå ut du o jag Camilla!! :D Underbara kvinna!! <3

Efter den mysiga dagen så åkte jag o Lina till willys o handlade lite. Sen åkte vi för att hämta hem pappan från jobbet, men fick åka hem utan honom för att hans avlösare inte skulle komma än på ett tag.. så det va bara för oss att gasa hem igen o vänta på pappan som inte kom hem förrän 21, när han skulle sluta 19.. mindre kul o en ganska sen middag vart det..

Men men.. inget han kan göra nåt åt.. han slutar 13 idag o jag hoppas att han kommer hem då, men man vet ju aldrig..

Får se vad man hittar på idag när han väl kommer hem. Skulle behöva gå ut o leka.. men jag känner ärligt talat för att gå o sova i några timmar.. ;) Men tror inte att Lina skulle uppskatta det.. haha!!

Nu måste jag o vill underhålla min kära dotter.. kanske hon vill sova en liten stund så jag får bada lite.. mitt hår är behov av en tvätt.. :D

Tjingeling!

Orka

Du är så jävla ful, det är så man blir mörkrädd.. dags att söka hjälp tror jag..
IDIOT!!!

Det är så man vill spy!!

Mytomani innebär att en person, en mytoman, ljuger mer eller mindre tvångsmässigt det vill säga utan att det finns någon tydlig orsak till lögnen. Ibland kan den härledas till narcisissm, paranoia eller schizofreni , ibland till olika tvångssymdrom. En mytoman känner ingen skuld när han eller hon ljuger, det blir en "sport" att testa om omgivningen tror på ens lögner, Vissa mytomaner tror själva på sina lögner, andra gör det inte. även om de egentligen är betydelselösa. 

Vad som händer när man avslöjar en mytoman är olika beroende på personlighet och bakomliggande orsaker till beteendet. Man bör dock vara försiktig, avslöjandet kan ibland utlösa våldsbrott ibland självdestruktiva eller depressiva beteenden..


Over


Sockerberoende..

Fan det tar på krafterna att genomgå en avvänjning av socker... ont i huvet, fryser o utbrott.. hehe värre än vanligt med utbrotten.. men det börjar mojna nu.. första tre dagarna va si så där.. Martin va galen på mig: Men då sa jag så här:
"Jag vill att du tar o slutar att snusa o imorgon kväll så är du inte berörd av det!"
Han förstod o har inte sagt nåt sen dess.. :)

Idag har vi jobbat till 16. Jag hämtade Lina o hem för att vända.. hämta Conny o hjälpte honom att köra saker till återbruket.. medans dom lastade kärran så handlade jag o Lina vinterkläder till henne. Supersnyggt vart det!! Hon kommer vara finast!! <3

Efter det köpte vi hem mat o åkte hem till bamsing gravid Milla o åt.. Tänk att dom har gått över en vecka nu.. fasiken.. du får gå i trappor Milla, dammsuga, ut o gå.. städa.. :D Nu får det vara nog med denna väntan.. :)

Det va trevigt iaf! Tack för sällskapet!!

Nu ska jag ta mig en dusch o sen gå o sova.. är trött som få. Imorgon jobbar jag till 13.30 o ska sen hämta Lina o hem o städa, imorgon blir det fint besök på kvällen förstår ni. Familjen Emma, Johan, Emil o Ida kommer, det är inte så pjåkigt va.. ;)

Nä duschen va det..
Hejda

Ledig måndag med min Lina

Goddagens!! Vilken härlig dag att vara ledig tillsammans med min underbara dotter!! Dagiset är stängt idag o jag hade som tur va sett det i tid o kunde lägga in det i schemat, så jag blidde ledig fredag-måndag. Lovley!! Ska nog aldrig mera lägga ledigt fre-sön.. för detta va tusen ggr bättre faktiskt!
 

Helgen har dragit förbi med en faslig fart som vanligt!!
 

I fredags jobbade jag till 14. Jag o Kicki drog då ner på stan för att ta ut pengar inne på hennes bank o ta oss en tripp till bolaget. Bankbesöket blev inte som planerat, då strömmen gick o man såg paniken i bankpersonalens ansikten.. dom låste dörrarna, nån skrek: "har ni kollat att det inte är nån i källaren!" Fatta paniken i oss då.. vi såg framför oss ett gäng grabbar springa in med k-pistar o masker o sköt ner oss, jag fick för mig att killen som satt i väntrummet va en av rånarna.. Just då vart vi utsläppta o såg när vi kom ut att det va typ hela stan som va strömlöst.. Vi gick till bolaget o handlade lite vin o tog oss en fika i punkt, innan jag skjutsade hem Kicki o hämtade min Lina på dagis.

På kvällen åkte jag o cardani hem till Kicki, käkade pizza, drack vin o snackade en massa skit!! Hade hur trevligt som helst!! My girls!!

I lördags så va det storrensning i Linas rum, vi städade, rensade gamla leksaker o böcker, möblerade om o donade, det vart bra o vi känner oss nöjda!! Lite senare åkte vi till björnön o matade ankorna tillsammans med Neo, Eira o Daniel. Lite senare körde jag ner Camilla på stan för att sen plocka upp Anki som pluggade, medans hennes familj åkte hem till oss lite tidigare.. Vi fikade o dom hade med sig fin fina paket till Martin.

Igår va vi först hemma hos svärmor o svärfar o fick mat o god efterrätt. Martins bror Micke o hans familj va där även dom. Trevligt!

På vägen hem åkte vi förbi Conny o Milla en sväng med halkskydd till deras mattor i hallen. Tänk va fint dom har hemma nu!! Jag blir mäkta impad varje gång jag kommer in i deras hall! Hoppas att nästa gång jag kommer in i deras hall, är när Linas kusin är född.. Hon va ju beräknad i torsdags men det händer inget verkar det som... Längtar som bara den nu ju!!

Idag ska vi åka tillsammans med Karin o Malou ut till Sanna o Gustav o hälsa på. Det ska bli jättekul!! Efter det ska jag o Lina åka till Sanna, Colin o Tristan o leka! Det va tusen år sen o äntligen blir det av!

Nä nu ska jag göra mig iordning här hemma.. Vi har nyss badat o Lina ville visst ha pippitoffsar idag..


Tjing!


Min fiina kusin!!

"Lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och
jag känner du är med"

Begravning idag.. tungt..

Grattis min livskamrat

Idag blir min livskamrat 29 härliga år!! Grattis till dig hjärtat!! Nu ska jag göra iordning lite här hemma.. ska baka lite o laga mat.. det kommer lite fiolk om cirka en timme..

Grattis igen min fiiina älskling!! Du är bäst o värd det bästa!! PUSS

Inget är sig likt...

... jag känner en sån enorm frihet lixom.. jag har ett körkort nåt som jag aldrig trodde jag skulle ta o skaffa mig.. men nu har jag ett, i form av ett A4:a än så länge, men ska väl snart få hämta ut the real one.. :D Är så oerhört lycklig så ni anar inte!!

Jag kan när jag vill åka iväg, utan att behöva be min kärlek om skjuts, kan åka över till Anki o ta en fika på kvälsskvisen, åka hem till Camilla ute i tillberga o snacka skit, åka till svärmor en ledig dag, åka till alla utan att behöva tänka på hur jag ska ta mig dit.. Lyckan är gjord!! Få barn, ta körkort o ta studenten är det bästa jag har gjort!! :)
Det bästa av allt (tycker Martin) är att han kan ta sig en öl när vi åker iväg o hälsar på.. :D

TACK för alla gratulationer!!! :)

Jag ska alldeles snart åka iväg själv o handla inför Martins stora dag imorgon. Det kommer en massa folk o vi ska bjuda på tacos va tanken.. Så nu ska jag dra, Kicki ringde o då är det bäst att lyda som vi brukar säga..

fatta åka o handla själv.. jag dör...

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!

Jajamen!! Idag kl 11.30 körde jag upp med J Yttergren.. Det gick fina fisken o idag är jag stolt ägare till ett körkort!! :) :D

Jag är såå fruktansvärt lycklig!!! Wiiieeeeeeeeeeeeeeeee!!!



Här är Leif!! Världens bästa körskolelärare!! Jag diggar honom stenhårt!! "Du blir inte lessen på mig nu va?"

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Jag fixade det!! :D

Party ikväll då!

Hejsan hej.. ikväll ska man festa till det lite då.. ska bli hur kul som helst o jag har längtat i 2 veckor nu!! :D Fred kommer o hämtar oss vid 18 tiden o så ska vi hem till deras fina lägenhet på vetterslund o äta gott o dricka alkoholhaltiga drycker!! :D Härligt!!

Nu har jag lämnat Lina på dagis o jag ska åka ner på stan o hämta min mobil som äntligen har blivi lagad!! Saknar den!! :) Telefonen jag har nu saknar bakstycke o är allt annat än fin! :D

Martin fyller år på onsdag o jag har ingen aning vad jag ska köpa till honom.. vi får se helt enkelt..

Ska kolla på ett nytt hus imorgon.. får se hur det är då. Det ligger i hallstahammar... så vi får allt se.

Nu ska jag kolla när bussen går.. So long!!

Huset

Idag va vi ju o kollade på hus. Huset låg på tidö. Precis brevid slottet, man såg lixom slottet från köksfönstret.. Tyckte det va ganska scary. Insidan va ju inte heller helt fint, skulle kunna bo där o renovera, om det inte låg där det låg..

Men men, det går fler tåg, som vi brukar säga.. ska sätta in en annons o så får vi se om vi får napp någonstans.. :)

Annars idag så kom ju svärisarna hit, vi fikade jag va en sväng på körskolan, fick skjuts av Emma hem.. Tack! När jag kom hem höll svärmor på o frosta av vår frys.. tänk vad hon ska vara med överallt.. ;) Vi åt lunch tillsammans o umgicks innan dom hämtade sin bil igen. Jag o Lina gick ut o lekte en sväng innan vi åkte o kollade på huset.

Nä nu ska jag ta o kolla på roomservice här o skratta roligt åt Johnnie o Mattias.. :) Dom är ju bara så bäst!! Lätt mina idoler!! :) Dom skulle få gå lös på huset o då skulle jag kunna ta det.. :)


Fortfarande lite hängig..

Mors!! Lina är lite mossig än, men blindtarmen är det ju rakt inte.. Hon hade ont i sidan under armen typ o där sitter ju inte blindtarmen..... Hon har inte heller sagt att hon har ont där nå mer.. hon har feber, hostar o är lite snuvig.. det är en vanlig infektion antagligen, med lite träningsvärk efter hostan. :) Hon har lite feber än, så jag får allt ta o vara hemma imorgon oxå.. synd.. men så är det.

Sitter nu o väntar på svärisarna som ska komma o tillbringa dagen med oss. Dom ska först köra mig till körskolan o sen så ska dom lämna in sin bil på hälla bilvård. Om man säger så här så badar deras golv i baksätet i rapsolja.... verkligen typiskt!!

Men dom blir här hela dagen, då som ska hänga på o kolla på huset vi ska titta på.. hoppas det är nåt för oss så man slipper vara inne i stan längre..

Åh va jag längtar tills på fredag då vi ska hem till Fred o Linda o äta mat o förtära lite alkohol!! :) Ska bli jättekul o nu har dom flyttat oxå, man måste ju festa in den där lägenheten om man säger så.. :)

Nu kommer svärisarna.. Hejda

Mmmm..

Plötsligt stannar tiden, det oväntade tar plats.
Världen förändras o kommer aldrig bli sig lik

Sjukling Lina

Hejsan!! Igår ringde dagis mig på jobbet o sa att Lina hade feber o ont i sidan(?) Ont i sidan kan man ju undra vad hon menade.. men min egna teori är att hon kan ha nån typ träningsvärk där efter att hon har vart hostig i typ 2 veckor.. Hon har inte sagt nåt om det sen dess o säger att hon inte har ont när jag frågar henne.. så jag vet inte.
Hon har feber nu iaf,  liiite förkyld, men inte alls nåt mot vad det har vart..

Hon kräktes igår kväll när vi åt.. härligt värre. Vi hade köpt mat från pizzan o hon fick kräkas i en folieform där mitt bröd till salladen låg.. stackars tufflan!!!! Hon har sen hon föddes kräkts när hon haft feber.. inte varje gång, men ofta..

Så nu är vi vakna mitt i natten. Klockan är 2.40 o Lina vaknade för 2 timmar sen o va hungrig.. Så hon har nyss ätit ett dubbelrån o druckit vatten.. "Jag är sjuk, men bättre" Säger hon.. :) Så söt min tjej!! Nu ligger hon på soffan o somnar förhoppningsvis om snart..

Imorgon, eller idag blir det ju, ska jag o Camilla åka till ikea bara hon o jag. Ska bli underbart roligt att träffa henne. Det va så sjukt längesen vi gjorde nåt hon o jag!! Som jag saknar henne!!! <3 Det blir så sällan nu för tiden. Hon jobbar ju skift o jag jobbar oxå obekväma tider.. men äntligen har vi hittat en dag som passade! Inte lätt, med barn, dans, jobb o gubbar som jobbar! Men nu ska det äntligen bli av o det ska bli kul!! Bara hon o jag o en massa skitsnack!! :)

På onsdag kväll ska vi kolla på hus igen!! Hoppas att detta hus är något att ha!! Det verkar så perfekt!! :D Återkommer om det då. :)

På fredag ska vi äntligen träffa Fred o Linda igen!! Vi ska hem till dom o äta middag o ta en öl eller två. Ska bli riktigt trevligt o ses igen!! Det va längesen vi gjorde nåt alla fyra! :D Lina ska sova hos sin mormor o hon längtar, planerar, vad dom ska göra , vad hon ska ha med sig osv.. söta tjejen! :)

Hoppas hon kurerar sig nu o blir frisk snart! Nu ska jag avrunda här o hoppas att hon somnar om snart. Jag skulle behöva några timmar sömn till, sån är jag..hejda

Lat-dag hos familjen lat

Hejsan svejsan! Nu är denna helg slut o söndagsångesten har tagit tag i min kropp.. jobbar 12-19 imorgon, ganska skön tid visserligen, men det spelar ingen roll längre. Jag ska DIT o bara det är sjukt jobbigt! Men tur i oturen som vi brukar säga, jag jobbar med min underbara Kicki.. Känns ju innerligt mycket bättre! Fast jag hellre hade vart med henne på en annan plats!

Idag efter vi hade ätit lunch här hemma så cyklade vi iväg till Emma, o hennes lata karl o deras söta barn. Hängde först inne o sen gick vi ut en sväng. Gick förbi affären o köpte mat för att tillaga hemma hos dom. Hemmagjorda hamburgare o pommes blidde det o det va sjukt gott.. o ja det va Johan som stekte hamburgarna... :D
Barnen lekte fint o ibland rök som ihop som två katter.. men det går för det mesta bra.. :)

   

                                            

Nu ska vi mysa här.. jag orkar inte kolla på film, så vi ska nog spela lite yatzy, kärleken o jag..


Härlig helg med trasig bil

Hejsan hej!! Vilken mysig lördag vi hade asså!! Svärisarna kom på fm o svärfar skulle kolla på bilen som inte ville starta.. konstaterade att startmotorn är sönder o det behövs inhandla en ny sån. Typist!! Vi var helt inne på att köpa en ny bil, men efter mera eftertanke så får det vänta.. vi lagar bilen igen.. Den här bilen är färdigbetald ill års-skiftet o det är ju hur värt som helst, men Martin sa att om den går sönder igen o felet kostar över tusenlappen så bogserar han den till skroten.. :D

Vi packade in oss allihopa i deras bil o for iväg ill Lundby o tände ljus på Martins mormors minneslund o hans morbrors grav. Vi gick in i kyrkan o jag tände ett ljus för Jim oxå.  Sen till Willys o handlade mat till kvällen, sen till min mormor o morfars grav på badelunda. Sen hem igen o lagade iordning fondue o tände ljus i hela lägenheten o hade det jättemysigt!!

När dom åkt hem vid halv nio somnade Lina som en klubbad säl i soffan. Vi mös i soffan o kikade på sing-a-long innan vi somnade vi med.. Helmysigt!!!

Idag får vi se vart dagen tar oss.. utan bil kommer man ju inte långt, men ut till lekparken kommer man ju,.. :)

Nu ska vi äta frulle, med nybakta scones.. See you!!

RSS 2.0