Byter blogg

Jo jag byter tillbaka till min gamla blogg där man kan göra mer kuligt än vad man kan göra här...
Lösenordsskydda bloggen till exempel!! Eller vissa inlägg iaf.. För det finns äckel som inte får läsa mina innersta tankar.. endast min vänner!!

http://carolalola.bloggspace.se/

Tjingeling!!


Leva på hoppet..

.. det är inte så lätt alla gånger, det är psykiskt jobbigt o ibland så vill jag bara ge upp allt o skita i hela grejen..
Orka lixom.. känns som att det aldrig kommer att ske lixom.. funderar o funderar o det känns som att vår tur aldrig kommer att komma..
Äh... så är det..


Myspysig dag!

Hejsan hej hej!! :) Dagen har hittills vart perfekt!! Jag vaknade kl 8 av att Lina ropade på mig.. fattade först inte vad det var som lät o trodde inte att klockan va mer än fem sex.. hua va trött jag va.. men det kan bero på att jag har blivit galet bortskämd med att sova på morgonen nu, men imorgon börjar allvaret.. upp kl 6 ska jag då.. fy.. mår illa av tanken att gå o jobba.. men men.. inte mycket att göra, snart kanske det blir ändring på det?!
Lämnade Lina på dagis kl 9 o även hon va på strålande humör!
Lite efter 10 så ringde Karin, o sa att hon va på G hit.. vi skulle ut o gå.. en timme traskade vi rundor innan vi gick hem hit o jag gjorde, schnitzel m potatis o grönpepparsås.. smakade gött i munnen ska ni veta! :)

Efter det så gick hon hem o lämnade vagnen o bytte den mot en bilstolen o vi flaxade ut till willys o handlade lie smått o gått..

Nu ska jag snart hämta busungen på dagis o så ska vi åka till hennes gamla dagis o hälsa på, får vi se om det kommer nå minnen.. :) Ska bli himla kul, hoppas bara att hennes fröknar jobbar.. :) Ska möta Carro utanför oxå, najs!! <3
Vidare därifrån ska vi hem till min mamma o hälsa på, det va längesen o Lina tycker det ska bli himla skoj!

Nä nu ska jag kolla runt lite här o se om man hittar nå kul.. Tjing!


Home alone

Så najs så najs att vara hemma själv.. tomt o tyst o ingen som gnäller att jag sitter vid datorn o ingen som tjatar på mig! :D
Jag vaknade 7.35 imorse.. Fick väcka Lina kl 8. Först ville hon inte öppna ögonen, men när jag nämnde att hon skulle gå till dagis så spärrades ögonen upp o hela hennes ansikte fylldes av ett stooort leende!! :)
"Jag är frisk nu, nu ska jag leka med min bästis Matilda"
Åhh min lilla pruttis!!
Morgonen flöt på himla bra o hon hade knappt tid att äta frulle.. Hon va såå glad, så lycklig, att äntligen få gå till dagis igen o träffa sina kompisar o sina urgulliga fröknar!!
Efter jag hade lämnat henne kl 9 så tog jag mig i kragen o gick spåret.. mer orkade jag inte då min hals gör fruktansvärt ont o jag hade svårt att andas av kylan.. men jag tog mig runt ett varv iaf.. bättre än ingenting!! :)

Jag är hemma från jobbet för att jag inte har mått så bra, men på fredag ska jag gå tillbaka dit.. tvi vale.. Men jag har grymt ont i halsen, hoppas inte att det blir nåt mer bara..

Ikväll ska vi käka pizza hut med Fred o Linda. Det ska blir roligt att träffa dom o träffa Conny! <3

Annars idag ska jag inte göra nånting.. jag ska bada strax o sen ska jag ta o lägga mig i soffan o kolla på Mamma Mia. Vi såg en del av den för längesen (ja när vi fick den av dig Johan) men Martin tyckte den va skitdålig.. så idag har jag tillfälle att se den, själv!! :)

Ha en bra dag alles.. Tjingeling!!

Jo men visst vet du..



Ja.. äntligen är denna dag snart slut o det enda som väntar nu är att se på film med min älskade sambo, mysa ner oss i soffan o bara ligga o kramas.. Drömkåken är det som står på tablån idag.. En rolig o lättsam film. Precis vad jag behöver..
Har haft en misslyckad dag idag, men imorgon är det en ny dag. Ska lämna Lina på dagis, sen ut o gå femman för att sen vara hemma själv hela dagen.. Underbart!! Me like!!      

Men vilken underbar semester vi har haft jag o min familj! Nu får vi jobba tills i sommar när den härliga semestern stundas.. Det är bara att hålla ut, blicka framåt med alla framtidsplaner som vi ska utveckla tillsammans!!

Damn I´m happy!!       

Stora funderardagen...

Jo hej må du tro! Idag o igår kväll har jag funderat en hel del.. fram o tillbaka, hit o dit. Gråtit en skvätt.. skrikit en del.. varit tyst, deppat, o varit glad, hoppet har släckts o det har tänts..
Så sjukt mycket tankar har passerat i mitt huvud nu..
Men jag tror eller vet nog att vi har kommit fram till en lösning.. vägen dit är lång, kan va rak, kan vara krokig..

Men så här kan det iaf inte fortsätta.. jag sätter ner foten i backen nu, tänker inte ta emot nå mera skit nu..

Hejda

Donar o donar



Hejsan hej! Ännu en ny dag, en ny vecka o bla bla bla.. :D Idag sov min kära dotter till kl 8.30.. skönt! Martin åkte till jobbet halv sex så jag hade en hel dubbelsäng för mig själv i 3 timmar.. hehe..
Nu är han på väg hem, vilket känns himla skönt!! Man blir bra bortskämd att vara hemma alla 3 o så när han inte va här imorse.. nä.. tråkigt tycker jag... Men det fanns inte så mycket jobb så han är på g hem igen.. tar ett tag bara, men snart är han hemma, min prins! <3

Jag håller på o donar här hemma.. har bytt gardiner i vardagsrummet oxå nu så nu är äntligen alla julgardiner borta för denna gång! :) Sen har jag städat kök o packat ner ala jul o adventsaker i sina lådor. Dom får jag kånka upp på vinden sen, Martin lär ju inte göra det med stans nackspärr. :(

Nu kom inte Martin hem o vi ska äta lite lunch, magen skriker en del kan jag loova.
Lina citat: "Magen skriker maat maat"

Ska åka en sväng o handla sen tror jag o dammsuga o städa dassen.. sen kommer Carro o Amanda hit o leker o ska äta middag med oss. Mys!!
Tjing!

Vilken seeeg dag

Hellu lu!! Idag vaknade Lina kl 9 o jag sov till 10.. tänk va bortskämd man blir nu o vi lär ju ta tag i dessa rutiner nyss.. Hoppas att Lina somnar i tid ikväll..
Min lilla Sessa som inte är heelt pigg än.. verkligen en långdragen sjukdom denna gång ska ni veta.. Tycker så synd om henne.. snorar o hostar som aldrig förr. Snyter den där lilla näsan så hon är alldeles röd under den.. Men vad gör man inte för att hon inte ska få öroninflammation..

Idag har jag börjat städat bort julen.. tidigt tycker vissa, lagom tycker andra.. Jag tycker lagom.. är lite trött på allt krafs.. men det är långt ifrån klart.. får fortsätta imorgon helt enkelt.. :)

På eftermiddagen kom Carro o Amanda över. Vi lekte, fikade, snackade skit, käkade pumpakärnor o slöade.. För denna dag är såå seeg tycker jag.. man bara går o gör ingenting.. men orkar inte göra nåt samtidigt..
Men ute kan man ju knappt gå, gick ut med soporna o höll på att frysa snoken av mig.. Jag blir fan förbannad..

Nä undra vad man ska ta o göra nu då?


Läkarbesök med Lina



Mors!! Idag har vi vart på oxbackens vårdcentral med Lina, med tanke på att hon haft feber sen i tisdags.. inget fel hittades. Doktorn sa, som jag trodde, att infektionerna har löst av varann o med feber som följd.. Hoppas bara att min sessa blir kry snart! Saknar min riktigt pigga o glada Lina Jansson!

Igår tog vi iaf oss till Amanda, Carro o Tobbe o käkade tacos, snackade skit o lekte o busade. Det va mycket mysigt o väldigt trevligt! Martin va hos Micks o drack lite öl. Hoppas på besök hos familjen Hamsund/Håkans snart igen!! :)

Idag skulle vi ha grillat korv med dom på björnön. Men efter mycket få timmar sömn o hög feber så ställde vi in. Tyvärr!! Lina vaknade kl 5, not. att hon somnade inte förrän 23.40 igår.. hostade o kräktes slem tills klockan 7.. då somnade hon om.. på mig typ i soffan. Vid halv nio gick jag o väckte Martin för att själv dyyyka ner i sängen, vaknade halv elva av ett mess.. så vi höll oss hemma idag.

Istället tog jag o Carro beslutet (som resten av Västerås) att åka till Ikea o strosa i några timmar.. det va trevligt som fanken!! :)

Nu sover Lina o jag ska spöa min sambo i schack!

Nyårsaftoncitat:
 "Fan va skitig han va i ansiktet!"
    "Nä det va mitt snus!"

Johan o Conny efter att Johan "pratat" med en snubbe.. haha!!!

Nytt år o nya löften





Hejsan svejsan alla glada o ni andra!! Nu är det alltså 2009.. f*n känns som det va milleniumskiftet nyss o man låg i en snödriva o kravla! :) Men nu har det gått 9 (!!) år o mitt liv är perfa!! :)

Jag ska göra som många andra o skriva upp vad jag ska göra detta år, löften eller inte, kalla det vad ni vill:
* Jag ska börja träna o gå ner i vikt (not. jag har tränat både idag o igår)
* Jag ska sluta äta godis/chips/jankfood o annat som är onyttigt
* Jag ska ha en dag i månaden som jag FÅR äta onyttigt.. den bestäms i början av månaden
* Jag ska sluta bli arg för småsaker, ska räkna till tio.. ;)
* Jag ska sitta vid datorn när jag inte tar upp Linas tid, dvs när hon sover eller gör nåt annat eller inte är hemma.
Det bästa med det här.. att jag får nog med mig Martin i alla dessa löften.. *flinar*

Nyårsafton då. Den va mycket trevlig! Vi åkte till Emma, Johan, Emil o Ida vid 19 tiden, fick tre rätters middag som va mycket god!! Conny, Milla o Liam va med oss o det va super kul!! :)
Barnen lekte o hade skoj. Tyvärr vart Lina febrig på kvällskvisten.. hon satt i mitt, Martins o Millas knä o hängde.. men hon höll ut till fyrverkerierna o när det va klart så åkte vi hem o hon somnade ganska nyss.. :)
Men trots detta va det en trevlig kväll. Mycket skratt o skoj!!

   

 



Nyårsdagen var lugn o stilla! Idag kommer min kompis Nachette o hennes man hit.. ska bli kul vi ses inte ofta.. Ikväll ska vi hem till Carro, Amanda o Tobbe o käka tacos. Martin ska hem till Micks o förtära alkohol..

Nu ska jag göra annat.. tjing!

RSS 2.0