Äntligen fredag!



Hellu lu! Äntligen är det fredag & den helgen som hela familjen sett framemot länge är här! :) morgon ska vi äntligen ha vår inflyttningsfest/kräftskiva! Ska bli otroligt roligt, verkligen!! Mycket att planera & greja med.. men det är ju bara roligt! :) Lite svårt med 2 barn som ska vara överallt, tjata & hänga i byxorna på mig.. men det går.. ;D Har städat nu.. äntligen klar med det, nu ska jag ta & göra klart baket.. har gjort 4 kladdkakor & 2 äppelpajer, ska alltså göra 2 äppelpajer till. :) Blir nog bra det där.. :)

Idag var jag med barnen på ÖoB.. Noel satt i kundvagnen, alltså inte i stolen, som finns på dom utan i själva vagnen, jag släppte vagnen & skulle hämta en krydda, då jag ser i ögonvrån hur Lina ställer sig på sidan på vagnen o den välter.. Jag reagerar galet fort & fångar vagnen, men den hinner landa på Lina.. jag fångar den med hjälp av knät på nå sätt & ropar på en gubbe som bara stod o glodde att jag ville ha lite hjälp.. han hjälpte mig & fick upp vagnen.. Lina var helt förstörd.. rädd & hade ont i ryggen, huvudet & bröstkorgen.. Min lilla sessa.. :( Det gick bra.. som tur var.. Noel vart bara chockad.. undrade nog vad vi pysslade med.. Herejisses, kunde ha slutat hur som helst, om jag inte hunnit fram & lindrat fallet, så kunde ju Lina ha gjort sig ännu mera illa & Noel hade garanterat flygit ur vagnen.. :( Kan inte sluta tänka: "Tänk om..."

Ja jag ska vara glad att alla är helskinande, Lina har ett rött märke på ryggen, en bula i huvudet & jag har ont i knät.. men det gick ju bra.. fy fabian.. va skakis lääänge efter det!

   

Igår hade vi besök av Sofia & hennes Liam.. vi lekte, busade, åt mat, snackade en massa skit & hade massa trevligt.. Bilden på Liam är ju såå klockren, han har fått smaka på citron.. ;D Plutten! :)
Mycket kul var det att ses & jag hoppas verkligen att det blir oftare nu.. <3

   

Imorse åt Noel mannagrynsgröt.. själv.. han hade skoj & det vart en dusch för bebisen sen.. ;D Men han fick i sig en hel del oxå.. :)

Nu ska jag ut & plocka äpplen & göra pajjer.. först byta blöja känner jag.. ;)

På återseende! :)


Du har vart min i 6 år!

 



Solen står högt över fälten
Vinden går lojt genom säden
Värmen vilar och väntar
Det susar oss över i träden

Idag är det bara du och jag
Idag är det bara vi två
Du är min
Och jag är din
Och kärleken förde oss samman

Hör du hur klockorna ringer
Tid att ta ännu ett steg
Min ring glimmar på ditt finger
En kyss och sen börjar vår väg

Idag är det bara du och jag
Idag är det bara vi två
Du är min
Och jag är din
Och kärleken förde oss samman

En man
En kvinna
Har sin egen värld
För sällskap
För stöd
Och för glädjen att va här

Ta min han så följer vi vägen
Genom regn och sol är jag din
Vi tar med oss den gyllene regeln
Och förs bort av en viskande vind

Idag är det bara du och jag
Idag är det bara vi två
Du är min
Och jag är din
Och kärleken förde oss samman

Låten, Kärleken förde oss samman hade vi på vårt bröllop.. älskar den låten & jag får gåshud bara jag hör den..:)

Ja idag har jag & Martin vart ett par i SEX år.. I sex år har jag älskat den mannen.. beundrat honom, sett upp till honom, respekterat honom & bara vart hans.. min underbara man, min underbara underbara Martin!! Jag älskar honom, så fruktansvärt mycket.. vi har gått igenom mycket, vi har klarat ännu mer & ingen eller ingenting kan få oss att lämna varandras sida..

Jag ser framemot flera flera lyckliga år med dig, min själsfrände & bästa vän! Du & barnen är mitt allt här på jorden! <3


Ut & gå, hej & hå!

Hallojsan!! Nu har jag vart ute & gått i sånt där drygregn.. inte spöregn, inte duggregn, utan nånstans där mitt emellan! Blött var det & lerigt, men runt min runda på 6 km kom jag! :D Fuktig som få, men nu fryser jag en del.. hua! Det var längesen jag frös, men nu kommer hösten & kylan.. längtar lite faktiskt.. sitta inne med tända ljus & en brasa i kamin! Lovley!! :D

Annars idag händer det inte så mycket.. blir lugnt.. ska pyssla & dona lite tills lördagen! :)

Måste ju även säga, att igår stod Noel lull, som han gjort ett tag.. men helt plötsligt så gick han 2 steg!!! :D :D Vart har min bebis tagit vägen egentligen! :O Han är såå stor nu ju! Sorgligt på ett sätt, ja med tanke på att vi inte ska ha fler barn.. Nu klättrar han på sin läragåstol.. ska sälja den på loppis, den dagen vi ställer oss där. :)

Nu tänkte jag vara så snäll o bjussa på lite bilder, eftersom att den andra bloggen var sämst på bilder, bilderna som kommer är från Ankis 30 årsfest som var på orientaliskt vis. :)

    
 

Så det var det.. :) Nu ska jag utfodra mig & min son.. jag gjorde en sån gooood laxwook igår, vart 2 matlådor oxå! DAMN va gott det ska bli.. :P

Imorgon kommer Sofia hit!! Jiiihhaa.. ska bli otroligt roligt att ses & vädra tankar & funderingar!! :D OCH en massa skitsnack, såklart!! :D

Är det nån som vill göra en fin blogg till mig?? Snälla, nån?? Jag kan ge belöning! ;)

På återseende mina damer!

Dammat av denna gamla blogg

Halloj! Nu har jag fått nog av blogspot & ska föralltid stanna på gamla trogna blogg.se! :D

Roligt att läsa alla gamla inlägg & det var ju mer än 2 år sen som jag skrev här.. Roligt! :D

Lina är på dagis.. glad i hågen var hon när vi åkte dit.. ja tog bilen idag, det regnar ju.. brukar gå annars.. :) Noel sover en sväng i vagnen, han var trött o klängig..

Jag kan inte fatta att Noel fyller 1 år snart, ja snart har jag ingen bebis längre.. Känns sorgligt! Idag pekade han med sitt knubbiga finger på lampan o utbrast: "Dä ampa, dä ampa" FÖRTSÅR NI.. han är så stor nu!! Oh så Lina då, som blir 5 år om några veckor.. som klarar så mycket själv nu & börjar förskoleklass nästa höst.. Ja det är galet!!

Jag älskar er mina troll, ni gör mitt liv värt att leva & lite till!! <3

På lördag är det inflyttningsfest/kräftskiva.. ska bli massa roligt & det kommer mycket goda vänner & familj!! :)
Håller på här hemma & städar & grejar.. lär ju börja i tid.. :) Inte van med hus, med två våningar, är helt slut efter bottenvåningen är klar, så ska man ge sig på över våningen oxå.. hehe! Nä men vi trivs här.. badrummet är ju så gott som klart nu, nu är det Noels rum som ska bli klart.. mycket småpyssel med det! Men men.. det blir klart tidsnog det med!

Efter dagis idag ska vi åka med Anna, Linnea & Amanda till växtriket & köpa lite höstblommor.. skojigt! Sen får vi se vad vi hittar på. :)

Nu ska jag kika vad som finns i matväg & lägga in det på min viktklubbs sida.. minus 1,4 kg denna vecka.. pepp pepp!! :D


RSS 2.0