Hemma med sjuk Lina!

Tjoflöjt! Martin var hemma fre & måndag med Lina, jag är hemma igår, idag & imorgon! Hon har ju som ni alla vet halsfluss! :( lider med henne så mycket!! Min fina skrota! Men visst är det mycket bättre! Men doktorn sa att hon absolut tidigast får gå till skolan som i morgon, men jag jobbar bara 4 timmar imorgon, så jag kan lika gärna vara hemma med henne imorgon med & på fredag är hon ledig, så är hon fit for fight tills på måndag! Jag ska jobba helgen, känns ju sådär, men men.. :)

Idag så har jag hållt på med en massa saker här hemma! Jag & Lina for till Enköping efter vi lämnat lillebror på dagis. Handlade lite nödvändigt på Willys, in på växtriket & köpte lite nya blommor. In på Ö&B & köpte lite nödvändigt även där! Så åkte vi hem, Lina har softat till barn tv & lekt i sitt rum! Jag har grejat ute i rabatterna, planterat dom nya blommorna, satt tulpan lökar & nån annan lök, sopat av altanen, städat grillen & satt på den skyddet & beskurit syrenbusken vi har! Är nöjd! :) inne har jag moppat nedervåningen ( min man dammsög där igår när jag var ute & gick) dammat, vattnat blommor, städat köket, städat vårt & Noels rum & dammsugit där uppe. Linas rum kommer jag inte in i, så det är väl inte mer än rätt att hon ska få städa sitt eget rum innan jag dammsuger! Hon fyller ju faktiskt 6 om 2 veckor! :))

Nu ligger jag i soffan, ska snart hämta prinsen på dagis & sen hem & leka lite ute tror jag.. Sen in & göra raggmunkar ( sjukt sugen!) & sen ska jag åka i till Västerås & gå blodomloppet med några av mina kollegor! :D ska bli kul! Skönt att röra på fläsket oxå! :)

Morgonpromenad!

img_1003 (MMS)

Morgonpromenad!


Kräftskiva med släkten!

Idag ska jag & min familj packa in oss i bilen & köra hem till min pappa, hans fru & mina 2 bröder på kräftfest! Conny & min farmor & farfar kommer oxå, så det ska verkligen bli super kul! :D vi skulle sova kvar där, men eftersom att Lina inte är helt hundra så åker vi hem, skönast att sova hemma i sin säng när man är lite sjuk!

Igår firade jag & min man sju år tillsammans! Sju år sen vi två vart ett! Jag älskar honom mer & mer & han är verkligen min livskamrat! Han är den bästa mannen & den bästa pappan till mina barn! Hoppas det blir massa, massa fler år tillsammans! Min finaste Martin!!!

Nu försöker jag ta igen mig genom att bara sitta i soffan en stund, vilket inte är det lättaste.. Lina är understimulerad & retar sin lillebror, får då en smäll & ja.. Det blir bara en ond cirkel av det hela.. Haha! Jag har sen jag vaknat hållt på & städa & gjort en laxpaj & en köttfärspaj.. Ska snart duscha & göra mig iordning..

Massa svammel.. På återseende!

Grattis på 7 års dagen mitt livs kärlek!!

img_2142 (MMS)

Grattis på 7 års dagen mitt livs kärlek!!


Noel äter "kockorn"! ;)

img_5517 (MMS)

Noel äter "kockorn"! ;)


Det va inte igår..

Nä, det var super duper längesen min älskade Lina var sjuk! Nu ligger hon nerbäddad i sin sjuksäng, med 39 grader feber, halsont & huvudvärk. Mår illa gör hon oxå & kräktes efter kortet nedan togs. :( lider med henne så mycket! Lina kräks näst intill alla gånger hon får feber, jag med min kräkfobi hjälpte henne att hålla bort håret & skölja ur hinken.. Ganska stolt över mig själv som inte gick panik, vilket jag kan få eller kanske kunde få! :) Noel hulkade bara han såg kräkhinken & medans Lina kräktes så "hjälpte" han till & hulka! Haha, så stor kille! Han va trött ikväll, dagispojken! :)

Hoppas lina kryar på sig till helgen, då vi har fullt i agendan.. Vi ska till pappa m familj & käka kräftor & sova kvar, vilket Lina läängtar till! Imorgon skulle vi grilla med Thörn:arna.. Synd! Det skulle ju bli så kul! Men men.. Fler ggr kommer! :) nu ska vi sikta in oss på att sessan blir pigg & att ingen annan blir sjuk- denna gång! Martin vabbar imorgon!

Dagis går bra för prinsen, han trivs, men har vart ledsen flm 2 sista mornarna nu.. Men jag har ringt lite senare & då har det gått över snabbt. Jag blir så ledsen när han gråter, så jag måste gråta en skvätt, känslig som man är! :)

Nä nu ska jag ta mig en dusch & sen ska jag & min älskling se på film! På återseende!!

Min sessa! Massa sjuk! :(

img_6047 (MMS)

Min sessa! Massa sjuk! :(


Spiral- check!!

Halloj! Igår gjorde jag det! Satte in en hormon spiral, så nu hoppas jag att synda floden ger sig massor, eller helt helst! ;) känns skönt att jag har gjort det, men under tiden var det inte skönt!! :( fy bubblan vilken smärta! Jag hyperventilerade & hade svårt att ligga still.. ;) trots en extra bm som försökte lugna mig.. Men direkt efter hade jag bara svag mensvärk & lite öm.. Idag känns det inget alls! :D

Efter ingreppet styrde jag blåa faran till Camilla. Där drack jag kaffe, hängde i hennes soffa, snackade skit & hade himla trevligt! :D drog sen med den hög gravida kvinnan till hälla, bytte 2 par byxor som jag köpt till Lina i storlek 116, dom var för korta!!!! När vart min tjej så lång?? När började hon kunna ha 122?? När jag höll i dom i affären så såg dom gigantiska ut på längden, men jag vek inte upp mycket alls!! Herrejisses! Min stora tjej!! <3 jag & Camilla lunchade på hälla shopping & kikade lite på vinterkläder.. Bamsing dyrt kommer det bli.. Båda barnen ska ha nytt i år!! :)

Tack babe för en toppen förmiddag, nåt som jag behövde mer än mest.

Ska klä på min dagis kille nu! Sen ska vi snart röra oss! Snart är det helg, som vi längtar! :D

Det närmar sig!!

Ja, 1 september närmar sig & då går ju jag som ni alla vet ner i tid, vilket jag känner att jag behöver. Som fan just nu! Tror eller vet att det är en bidragande, ganska stor orsak till varför jag mår dåligt & har ständig ångest, för att jag inte har tiden & för att jag känner mig otillräcklig till min familj! Att lämna barnen innan kl 7 & veta att jag inte får hämta dom förrän 16.30 är tungt.. Vill ju vara med mina älskade ungar! Hoppas att mycket löser sig när jag får mer tid med det jag vill ha massa tid med!

Men just nu, känns det som att jag håller på & gå av på mitten...

Ledig dag med min lillprins bus!

img_3495 (MMS)

Ledig dag med min lillprins bus!


Önsketänkande!

Ibland så önskar jag att jag kunde vara på fler ställen samtidigt, ha armar som en bläckfisk & ändå vara den starka.. Jag önskar att ångesten man ofta känner försvinner & att energin & tålamodet ökar! Att inte behöva tänka åt andra & att släppa på mitt enorma kontroll behov! Att lita på andra & att vara den perfekta mamman & frugan!

Men det kanske inte går....

Man eller kvinna?

I mitt nästa liv ska jag bli man! Jag tänker inte genomlida detta i mitt nästa liv igen! Never ever!! Att ha mens är en sak! Varning nu för känsliga läsare, sluta läs nu om du är känslig! Detta är sjukt!! Känns som att livmodern är ut & in & att magen är som en spärrballong! Det gör ont i hela alltet & det känns på riktigt som att jag har blod brist! Jag går på toa 2 ggr i timmen! Jag har aldrig vart med om maken! Känner mig så ofräsch & vill typ bo i duschen! :( ska sätta in en spiral nu & hoppas att detta lugnar ner sig! Fy bubblan vilket helvete!

Tycker ärligt talat synd om mig själv!

Verkligheten är nu nära!

Tjingeling!
Nu är verkligheten nära, mycket nära.. den står runt hörnet & knackar hårt på dörren! Imorgon är det sista inskolningsdagen med Noel på förskolan (eller dagis säger jag & Noel).. då har han skolats in i 3 dagar & ska vara mogen att lämnas kl 6.45 på tordag morgon!! :O Känns så himla vemodigt & skrämmande.. Vår bebis!! Ska nån annan ta hand om vår lilla kille, som vi har haft äran & ha hemma så länge?? Känns bra, visserligen med dom goa fröknarna han har, men ni fattar säkert vad jag menar! Minns att jag kände så här med Lina med, så det är väl bara så en mamma ska känna! :D Han har iaf blivit så stor på bara ett dygn.. han förstår så mycket, det kommer nya ord hela tiden, han sitter på stolen på dagis & äter så fint med gaffel & dricker sin mjölk ur glaset!! Han går raka vägen till toaletten när jag säger att vi ska tvätta händerna & munnen efter vi har ätit, klättrar upp på pallen & tvättar sig, så noga & så duktigt! :) Vart alldeles gråtmild idag på samlingen på dagis, när han satt där i ringen & sjöng & fick sen lite frukt.. kan inte förstå att han har blivit så stor & ska gå på dagis & leka med alla barnen hela dagarna! Älskade lilla plutt!! <3

Lina då.. vår snart 6 åriga tjej, som börjar i förskoleklass imorgon, som ska på upprop med pappa & sen gå själv i Nollan som hon säger.. Hon är så himla mallig.. får gå ut i korridoren själv, utan fröknarna, äta i stora matsalen, ta maten själv!! Ska ha gymnastik & simskola & vara så självständig som möjligt.. När jag skulle hämta henne idag, så ser jag henne på håll, hon är ju ganska liten tjej.. ser henne leka med dom andra barnen, på skolgården, utan staket.. hon sken upp när hon såg mig & berättade malligt att dom får vara ute själva & leka, bara dom berättar att dom går ut! :) Hon var så stolt, min fina underbara tjej! :)

Ja man kan gråta för mindre.. med detta betyder det ju bara att jag blir yngre & inte fyller 30 om ett halvår.. eller hur?!

Men verkligheten då.. det känns stressande att tänka på den.. men jag vet att det kommer gå bra, barnen behöver ju bara gå heltid i 2 veckor, sen blir det inte så sena dagar.. inte för att jag har nåt emot att barn går långa dagar på dagis/fritids, men kan man & har man möjligheten så tycker jag att man ska gå ner i tid & vill man det såklart! :) Känns bra att jag ska göra det & jag ångrar inte vårt beslut! Men detta med lämningen känns i nuläget stressande.. jag vet att det säkert kommer att gå bra med tiden & att jag kommer komma in i det.. men det är ju på två helt olika ställen jag ska lämna & det kommer ta sin lilla tid.. men det ska väl gå bra! :) Jag får tänka possitivt så kommer det bara att gå bra! :D

Just i skrivandets stund känner jag mig sliten.. har slitit i tvättstugan idag, plus städat övervåningen.. jag har börjat släppa på mina begär jag har, med städning & disk.. idag plockade jag ur en diskmaskin som vart klar i 2 dagar & plockade i berget på diskbänken.. det var en grej som jag inte skulle kunnat låta bli att göra förrut,.. det är inte farligt att lämna disk, eller att det är skräpigt på golvet! Men jag tror att, nu när jag börjat jobba så kommer jag släppa lite mer på det, för då går jag inte hemma dagarna i ända & ser på det.. & jag kommer inte vara rastlös på det sättet! Tack vare Karin jag börjat tänka i andra banor & det känns bara så bra, tack vännen!

Vikten då.. ja grillning, vin, öl, snacks, glass & allt annat gott som sommaren för med sig visade sig tydligt när jag ställde mig på vågen i går.. så nu har jag startat om på ny kula på viktklubb, den sista jävla kulan är i rullning & nu ska dom sista 13 kilona bort föralltid!! Jag ska klara det & jag ska försöka få in träning i min vardag nu när allt från jobb & grejs startar! Det finns inga genvägar till målvikten! :P Fick btw en fråga i helgen när jag handlade på willys, om jag hade opererat mig för hon kände knappt igen mig! Jag blir fan förbannad.. Neeeej! Jag har gjort detta all by my self!! :P Är ganska trött på den där frågan & det är skrämmande att den kommer, gång, på gång!

Nä ska ta mig en dusch & lägga mig i min nybäddade säng.. Ska bli bättre & blogga, kanske.. ;P

PMS besvär- igen!

Hejsan hej! Nu så är den där förbannade mensen på g igen & då mår jag ju dom alla vid detta laget vet- SKIT!! Känner mig som Nordeuropas sämsta mamma & den sämsta frun genom åren! Plus att det finns en del saker som jag går & irriterar mig nåt så grymt mycket på vissa saker, vet inte om det är en kombo med PMS: en, men jobbigt är det & min hjärna går verkligen på högvarv & det känns som att huvudet ska explodera typ nyss! Jag vill inte skriva vad det är jag tänker på, men jag kan säga så här; det krävs två för att dansa tango!!

OCH vi har det i mitt team grymt tungt just nu, jag tar med mig jobbet hem & har svårt att slappna av när jag är ledig! Jag tänker på jobbet & funderar hur vi ska lägga upp saker & ting dagen efter & hur allt ska gå ihop. Men jag kan i detta säga att jag trivs på mitt jobb nu! Jag tycker att i det här är kul att åka till jobbet, fast det är mycket. Jag har toppen kollegor & trivs fantastiskt med dom!! Längtar tills alla är på plats igen efter semestern! Jag går iaf ner till 75 % f o m 1 september! Ska bli underbart att få mer tid med de mina! <3

Dagis start närmar sig, på torsdag ska Noel hälsa på på sin avdelning fjärilen. Idag var hans kontakt fröken här & hälsade på! Mån-ons är det inskolning, dom har så här i Enköpings kommun, snabbinskolning på 3 dagar, 9-15.. Jag ska vara med hela tiden & på torsdagen ska han vara där hela dagen.. Jag är inte ett dugg orolig, men lite nervös & lite konstigt känns det.. Han är ju lixom min bebis!? Jag & Martin ska ju ta hand om honom? Haha! Men tar väl nån vecka då har vi kommit in i det. Två andra barn på gatan ska gå på samma avdelning! Super kul tycker vi! :)

Lina, vår stora tjej börjar i förskoleklass & ska gå på fritids!! Herrejisses vad stor hon har blivit!! Känns galet konstigt!! Hon är så förväntansfull & tycker det ska bli bamsing roligt! :) stolt är hon!! :)

Nä ska städs lite på övervåningen innan kidsen ska sova. Tjing!

Jobbar & står i!

Hallo! Ja man jobbar & springer mellan våningarna så man fan får ont i trampdynorna.. Har inte tid med varken mig själv, hemmet eller framför allt min familj! Detta är inte ok.. Jag bör gå ner i tid f.o.m 1 september. Vill bara gråta med tanke på hur mycket tid jag förlorar med dom som betyder mest- min familj! Mina fina barn & min fantastiska make!! Tanke på att jag pendlar oxå.. Kvällar, helger.. Nä nu börjar jag gråta.. Lär göra nåt åt min livssituation- pronto!! :'(

Grattis lillebror på din dag!

img_0687 (MMS)

Grattis lillebror på din dag!


RSS 2.0