Kräfta!

Halloj alla glada! Här är jag Carola Jansson som varje år bränner mig såå till den mildra grad i solen.. Om man säger så hör, så fast jag är naken., så ser det ut som att jag fortfarande har på mig bikinin!!  att duscha var en pina! Fy bubblan, att jag ALDRIG lär mig.. Samma visa varje är ju!! 

Men men. Det är ju som det är! Jag får skylla mig själv helt enkelt! Idag har jag & min familj vart på bredsand & badat, jättemysigt badställe typ en kvart härifrån! Lovely! 

Nu ska jag nog sova, klockan ringer kl 6.45 imorgon igen & då är d dags att jogga!

Sommar & soool! ;)

img_1978 (MMS)

Sommar & soool! ;)


Minus 45.2 kg!!! Yiiihaaa!! :)

img_4641 (MMS)

Minus 45.2 kg!!! Yiiihaaa!! :)


Midsommarhelgen!

Hellu lu! Nu har midsommarhelgen typ gått & det har vart lungt & stilla här hemma på rävstigen.. iaf hemma hos oss, förrutom galna barn & en snart 6 åring som har ett humör som inte går att sätta namn på.. ;P Men guuud så vacker hon är & pojken oxå såklart.. men han börjar lugna ner sig lite, med att röra allt & klättra.. känns ordentligt skönt! Annars här hemma på gatan händer det saker hela tiden & man får höra kuligt skvaller hela tiden.. Goda grannar! :D

På midsommarafton så var ju som sagt mamma & svärföräldrarna här. Vi åt sill lunch redan vid 11, för att sen gå till midsommarfirandet som var här brevid & började kl 12.. där var det stångresning, dans, lotter, stövelkastning, fiskedamm, fika, spika i spiken snabbast tävling & en massa trevligt folk & 3 timmar som barnen lekte non stop! Noel älskade dansen & var i mitten hela tiden & varje gång vi alla klappade händerna så tog han åt sig heela äran.. ;)



Fina midsommarbarnen!

  

Lite bilder iaf.. fattar inte varför det går så trögt att lägga upp bilder på bloggen ibland.. resten ligger på facebook. :)

Igår så kände vi för att umgås med vänner.. vilket vi gjorde.. Efter lunch, tvättid, promenader & joggingturer så infann vi oss hemma hos Camilla & Jimmy, vi fikade, lekte, pratade & hade en jättetrevlig eftermiddag tillsammans som avslutade med ett åskoväder.. men mysigt! :D Tyckte Noel kändes varm & när vi kom hem hade han 38.6 i temp.. men var ganska pigg.. han somnade vid 20 & sov till 8 imorse, ingen feber idag.. skumt!

Men men.. lika glada för det är vi! :D Nu sover han, Lina är hos en kompis & Martin sover tror jag.. jag har zumbat & ska ta mig en skön dusch.. hela kroppen värker, vilket är skönt! :D Vi ska nog till ikea.. har fixat med alla våra typ 300 Cd skivor & lagt dom i såna speciella plastfickor, så nu har dom massa mindre plats & alla ligger i bokstavsordning! :D Så vi måste ha en kasett låda till! Blir super! :D

Får se om det blir simning ikväll.. Imorgon är det vägning.. jag var 1 hg från mitt näst sista delmål sist.. får se vad den står på imorgon! :D

Tjingeling!

Seg dag!

Hallo! Idag har d vart en seg dag.. Men jag har väl bara mig själv att skylla..

Igår kom Vickan hit.. Vi köpte Kina mat & hade massa trevligt! När barnen somnat så drack vi lite vin & öl.. Ja jag kan inte säga att d vart några mängder.. Men damn va seg jag har vart idag & huvudet har värkt.. Fy bubblan.. Inte värt att må så dåligt dagen efter.. Men men..

Idag så har vår katt Madicken blivit kastrerad.. Lider verkligen med henne! Hennes sår ser ut att göra ONT!! Har hämtat ut smärtstillande till henne som hon ska få!

Imorgon är d midsommarafton.. Ännu en högtid.. Ska fira dagen med mamma & svärmor & svärfar! Ska bli trevligt! Nä usch va trött jag är.. Sängen lockar mig grymt! Men först: chips & dipp!!

Svensk sommar!

img_3082 (MMS)

Svensk sommar!


Tjoho!

Imorgon ska jag äntligen träffa min fina underbara Camilla på en lunchdejt! Det var inte igår vi träffades hon & jag på tu man hand sådär, ska bli super! :D Hon är verkligen en vän som alltid har funnits där & som det kan gå veckor mellan våra samtal, men jag vet att hon finns där, att hon är som vanligt & det är inga konstigheter.. Henne kan jag ringa till & gråta & spy galla till, hon lyssnar, ger råd & bara finns, samma gäller vise versa! Hon är en klippa, har ett hjärta av guld & är såå snäll!! Jag älskar dig vännen, för alltid!!

God morgon!

Vaken redan.. Vaknade av en sur Lina som låg & sprattlade i min säng.. ;) Jag ligger nu på soffan & hoppas att hon kanske somnar om & vaknar på rätt sida..
Idag så ska min älskade make gå till öppna förskolan med barnen, jag får ta hand om tvättstuga & så ska jag gå ut & gå milen här! Får vi se om vi tar badhuset eller om det blir nåt annat vi gör, kanske åker & hälsar på nån..
Nä nu kom en ARG Lina ner... På återseende!!

Bilbingo!

Goddagens, första riktiga semesterdagen är snart slut & detta är första måndagen som jag är ledig sen jag började jobba.. :D Det firade jag med bilbingo med min fina vän Karin! Åh vet ni vad, jag fick tuta! Vann 1 000 kr & vart så himla lycklig!! :D Händer ju verkligen näst intill aldrig, har vunnit en gång förr, men då delade jag med svärmor.. :P

Vår honkatt ska kastreras på torsdag, så dom pengarna får gå till det, vilket känns bra! Äntligen kan hon sluta äckla sig.. ;)

Annars idag då.. Martin & Noel gick till öppna förskolan & jag & Lina åkte in till stan & handlade lite.. Var på Ö&B & jag bara älskar att gå & kika där.. samma med Lina.. sällan man kan göra det, då Noel mer än gärna river stället.. ;P

När vi kom hem städade jag bilen & den vart verkligen fräsch.. ska den bara få en omgång i biltvätten, så är den fin igen! :) Efter städningen somnade jag i en kvart typ, vaknade av 20 kilo Lina hoppandes på mig..hehe!

Tog en joggingrunda & det kändes så himla bra efteråt.. är så skönt att springa! :D

Imorgon blir det familjemysdag.. öppna förskolan & sen ska vi ta oss till Salas badhus & leka där.. billigt som tusan var det att gå in där oxå! :)

Nu ska jag in & kanske beställa en väggtext till hallen.. började lite smått igår, med rensing, inför det kommande projektet.. kastade bokhyllan & flyttade in vårt gamla skåp i vardagsrummet.. det vart supersnyggt!

Nu kom Lina ner.. vilket aldrig händer.. måste ta hand om henne!

God natt!

S E M E S T E R!!

Halloj!! Nu tar jag semester.. Jag vet att jag bara har jobbat halvtid sen årsskiftet & heltid sen två veckor tillbaka, men det känns i hela kroppen, dessa 2 veckorna har vart grymt tunga.. det har smällt till på jobbet.. så är det att jobba som jag gör.. ena stunden är det lugnt & andra stunden mindre lugnt.. nu tillhör vårt team det senare alternativet.. tur att vi är det bästa teamet, med den bästa planeringen & att vi har såå roligt tillsammans!! :)

Nä men det som ska bli mest mest underbart är ju såklart att få umgås med min familj i hela 4 ½ vecka.. göra saker tillsammans & ta hand om varann.. har aldrig vart lediga tillsammans så länge som en familj.. så det ska bli otroligt underbart skönt!! O vi har inget planerat.. inga måsten.. Vi ska åka till Åland som vi gör varje år, & sen får vi se vart sommaren bär oss. ;P Vi håller på & planerar en renovering av vår lilla lilla hall, har gjort en budget & räknat & mätt, seriöst det där.. så blir det när man kikar på arga snickaren.. ;P Före & efterbilder kommer ju såklart! :D

Jag har vart sååå dålig på att uppdatera här, men jag kan skylla på extrem trötthet när jag vart vaken & jag längtar verkligen tills blogg.se kommer med en app, för då blir det andra bullar, så att säga.. :D

Men Lina har ju iaf slutat dagis & ska nu börja i förskoleklass.. den 8:e augusti! Det känns vemodigt & jätteroligt! Min stora fina tjej!! Vi har vart på picknick med både förskoleklassen & dagis.. Lina har ju sommarlov, Martin är pappaledig & Noel är mer vild än tam.. vilken unge att vara galen & att  vara överallt & högt & lågt!! :D Han är nu förtiden pappas kille & mamma duger i nödfall.. ;)

Hade avslutningstårt-kalas när Lina gick på sommarlov..

 

Förra fredagen var jag, Lina & Conny på min lillebrors student i Nyköping.. han är ingen liten skit längre, längre än mig t o m tror jag.. :D Hade en trevlig stund tillsammans & efter egtt samtal med min far så känns allt så mycket bättre med allt! Men GRATTIS igen till studenten Marcus! Nu börjar allvaret! :P



Snygging! :D <3

Annars, vikten går neråt.. har gått ner 5.7 kg på 4 veckor & det närmar sig med stormsteg, ja alltså målvikten.. Igår var jag ute & sprang.. Ja jag joggade/sprang.. om vartannat & jag vart så svettig & det var så skönt & roligt.. har lixom inte orkat springa förr.. Ska snart snöra på mig skorna & ta en långpromenad innan lunchen, sen ska vi åka & bada på lögis! :)

Nu ska vi dricka kaffe, jag & min man.. Innan så ska jag ta bort en bajsblöja!

Kommer mera uppdateringar nu, jag lovar!
Tjing!


Älskade ungar vad stora ni har blivit.. Bl...

img_4280 (MMS)

Älskade ungar vad stora ni har blivit.. Blir alldeles grin färdig! Mamma & pappa älskar er såå himla mycket!! Livet utan er vore.. Ingenting!!


Konst i all ära! :)

img_5399 (MMS)

Konst i all ära! :)


Vår stora tjej!!



Imorgon är det sista dagen för Lina på dagis, eller förskolan som det heter.. hon blir en stor tjej, som ska ha sommarlov & sen börja i förskoleklass!!! Kan inte förstå att det är sant.. våran lilla tjej, som nyss föddes, på knappt 2kilo, ska börja i skolan!! Åh mammas lilla hjärta! Så liten här på jorden, men så stor plats hon tar, vår underbara tjej!!

Annars är allt bra.. jobbar & jag tycker att det är roligt som bara den! :D

Nu ska jag aktivera min nya telefon & sen fotbada tror jag, om jag orkar.. ;)

Mammas lilla Lina.. jag älskar dig!!

Bloggandet kommer snart igång igen! Har ha...

img_2195 (MMS)

Bloggandet kommer snart igång igen! Har haft strul med internet & lovar massa uppdatering snart! Men vi mår jättebra & d är superkul att jobba igen! :) på återseende! :D


RSS 2.0