Nya sängen duger till mycket! Äta clementi...

img_2163 (MMS)

Nya sängen duger till mycket! Äta clementin i den funkar ypperligt! ;)


Vart på marknaden en sväng & åkt karusell! :)

img_2154 (MMS)

Vart på marknaden en sväng & åkt karusell! :)


Busborgen med träningsvärk..

Härlig kombo eller vad säger ni? ;P

Hejsan hej! Idag är det en regn & rusk dag.. men jag har hört rykten om att det ska bli fint till eftermiddagen, vilket känns toppen, då vi alla 4 ska besöka Rocklunda marknaden. Ska bli mysigt! :)

Innan nu efter lunch & middagssovning ska vi åka till busborgen & göra av med energi.. Lina har tjatat hela vintern, men jag håller mig gärna därifrån när vinterkräksjukan härjar, om ni förstår. ;) Med mig får jag världens trevligaste sällskap, min bästa Vickan! Himla kul att hon följer med!

Igår var hon här & vi hade en mysig heldag tillsammans! Hon kom vid tio, vi drack kaffe, käkade lunch, prommade i en timme, hämtade Lina på dagis, dog i soffan en stund, käkade mellis, drog in till enköping en sväng, sen hem käkade middag & sen simmade vi i 40 minuter! Helt otroligt vilken mysig dag! Me like! :D

Är tillbaka på facebook, behövde ett avbrott därifrån & det känns förträffligt att ha fått vila! Men nu är jag tillbaka & vänlistan har fått sig en liten rensning.. känns kul! ;P

Nu ska jag kika på mitt schema som ska vara lagt 12 juni, måste pussla lite med det.. två mammalediga dagar kvar, sen kör vi. Jobbar lörd,sönd & månd. :)

Ha en trevlig helg gott folk!

Dags att simma med den här muppen. :P

img_2147 (MMS)

Dags att simma med den här muppen. :P


Lekparkshäng på morgonkvisten! :)

img_2143 (MMS)

Lekparkshäng på morgonkvisten! :)


Skogspromenad!

Hallojsan! Nu sitter jag här, mer än mätt & mycket nöjd över denna dag.. Noel sover & Lina är nog där hon med nu.. Svärisarna har nyss lämnat vårt hem efter en hel eftermiddag & kväll tillsammans. Vi har grillat, vilket smakade så himla gott & min kalorinivå är nog överskriden. ;)

Vår bil har pajjat, vilket känns så där, nu när det snart nalkas skatteskuld på över 20 tusen.. men det är bara att punga ut en 4-5 000 till en ny koppling.. man kan ju iaf hålla sig för skratt! Har iaf snälla själar som lånar ut sin bil till oss från nu & över sommaren, så vi slipper vara bil lösa nu & så har vi två bilar i sommar när min man ska vara hemma & jag jobba! Allt ordnar sig tillslut! Kan inte med ord tacka för den enorma genorösiteten som människor i vår närhet visar oss & ger oss! Älskade underbara människor!! ♥

Idag är det förresten 1 vecka kvar på min mammaledighet & jag börjar jobba heltid! Känns bra, känns riktigt bra, ser framemot att ge 110% på jobbet!! :)

Idag har jag & barnen vart på en skogspromenad, men det konstiga vädret fick oss att vända hem & leka i lekparken istället en sväng.. men vi hann vara i skogen i en timme & leka på stenar, klättra på träd som ramlat & samla lite kottar & pinnar.. hittade en supermysig grillplats där vi kommer grilla många korvar! :)



Utanför fanns en sten att posera på. :D



Promenad! :)



Tokan. :)



Bebis. :D



Den vackraste killen i heela världen! ♥



Den vackraste tjejen i hela världen! ♥

Ja snart är det slut på dessa dagar hemma.. eller nej det är det väl inte, jag kommer ju vara ledig & ha trollen hemma då.. men denna lyx att vara hemma sålänge med kidsen är över.. men som sagt ska bli skönt att komma ut i arbetslivet igen, men kommer säkerligen sakna ihjäl mig! Jag har dom vackraste juvelerna man kan önska sig & alla dagar med dom är för mig så värdefull! ♥

Tänkte åka till busborgen efter lunch på fredag, nån som vill hänga med kanske?!

Nu ska jag kramas med min man & sen ta mig en dusch! Imorgon ska jag ha en heldag med min fina Vickan! Hon kommer på morgonen, så ska vi luncha, ut & promma, snacka skit & sen åka in & simma på kvällskvisten! Vilket ska bli såå himla roligt! Har längtat hela veckan! Camilla var här idag, vilket var sååå otroligt trevligt!! Har saknat min bästaste så himla mycket! ♥ Äkta vänner växer inte på trä´n direkt!

Ha en bra kväll alla, & ska ni till busborgen på fredag, hojta till! :D

KRAM




Kryssningsbilder! :)



Mamma & Bebis. :) Nyss kommit ombord.



Kikar ut på gröna lund



Buffe.. smarr smarr!



Häftigt! :D



Solnedgång genom ett skitigt fönster. ;)



Lekrum fanns det såklart!



O traktorer. :)



Parttdrink!



Kärlek i all evighet!



I helsingfors, det fanns lastbilar där, villken grej!! ;)



Häftig båt. :)



That´s my man! :D



Fint!

 

Vad gör man i helsingfors? Äter donken såklart! :D



Dansande barn! :D



Buskille



Balettdansös! :)

Hade en trevlig kryssning med min familj! Svärmor & svärfar, Martins båda bröder m familjer var med oxå! Inga bilder lägger jag ut på dom dock.. men här var ett urval från vår familj iaf! :)

Nu ska jag umgås med Camilla som kommit, mycket roligt!

Tjing!

Syskonbus!

Syskonbus!


Lina äter fruktsallad & en  & annan körsbä...

img_2140 (MMS)

Lina äter fruktsallad & en  & annan körsbärstomat, hon utbrister: "mamma, titta, den är lika skrynklig som mormor!!" haha, skruttan! :D


Bra med plattor i gräsmattan! :)

img_2139 (MMS)

Bra med plattor i gräsmattan! :)


Jobbar, men har nu rast.. Kan inte fatta d...

img_2125 (MMS)

Jobbar, men har nu rast.. Kan inte fatta det men trots massa mat i helgen & ingen träning så visade vågen minus 6 hg idag! Så minus 3.8 på 2 veckor! Me like! :D


Kvällspromenad!

img_2138 (MMS)

Kvällspromenad!


Det händer saker i hummelsta.

img_2134 (MMS)

Det händer saker i hummelsta.


På väg till Viking line på bussen! :)

img_2126 (MMS)

På väg till Viking line på bussen! :)


Nå va tycks?

Nu har jag fått en egen bloggdesign & jag är sååå nöjd! Vill tacka Hanna sååå himla mycket! Vilken brud! Nu kommer jag blogga allt mera, för nu är den ju bara så snygg, min blogg! :D

Nu ska jag krypa i säng, så man är pigg imorgon!

Vad tycker ni?


Bloggdesignen

Bloggdesignen är gjord av HANNA!

Mig och min man - bilder

Bild

Om mig och min man

Vi heter Carola & Martin Jansson. Vi träffades första gången juli 2003, men blev inte ett par förrän augusti 2004. Pga att jag inte kände mig redo efter att jag nyss kommit ur ett långt & trassligt förhållande!

Men när vi väl bestämde att det skulle vara vi så har vi vart oskiljaktiga! Jag kan inte vara utan honom, han är min livs kärlek, min bästa vän & mitt allt här på jorden.

Han är den bästa pappan till mina barn & den snällaste människan som går i ett par skor! Skulle aldrig skada någon eller göra nåt som skadar!

Vi flyttade ihop nästan på en gång & jag vart gravid efter 5månader. Vi förlovade oss 14 maj 2005 & i september 05 kom vår dotter. Vi köpte en lägenhet & bodde där tills maj 2010. I september 09 kom vår son till världen & den 30 Januari gifte vi oss på vår sons dop! :)

1 december flyttade vi hit, till vårt drömhem & vi k'nner att här vill vi bo!

Jag, min man, våra små troll & våra hårbollar, ja våra katter. :D


Om Noel

Noel föddes med planerat snitt i v 37+0. Han var för stor för tiden & pga det tidigare snittet så skulle inte min livmoder klara av en vanlig förlossning för att han var så stor. Han vägde 4750 g & var 53 cm lång. En stor & vacker pojke!

Till hösten börjar Noel på dagis & jag vet att han kommer stormtrivas.. han är min sistfödda & kommer alltid vara min lilla bebis & jag har svårt att tänka mig att vara utan honom om dagarna, men det ska såklart gå superbra!

Noel är en snäll kille, han charmar allt & alla, är en hjulbent liten kille, som helst bara springer & bara älskar att klättra överallt & skrämma slag på sina föräldrar. Han är näst intill alltid glad & skrattar sig igenom dagarna!

Noel lever för sina traktorer, bilar & lastbilar.. han kör med dom & leker med dom hela dagarna.. sen är ju även han snuttefilt han bästa vän!

Han ser upp till sin syrra & gör som hon gör, vilket inte alltid är positivt. ;)

Noel Gunnar Anton Jansson

Om Lina

Lina föddes med akut snitt i v 36+6. Hon var för liten för tiden pga att min moderkaka fått en infarkt & inte gav henne den näring hon behövde. Hon var alldeles perfekt, bara väldigt liten!Hon vägde 1870 g & var 42 cm kort.

Lina är nu 5 år & fyller 6 år nu i höst. Hon börjar i skolan snart & hon är bara så stor!

Hon har en vilja av stål, har ett sjujäkla humör. Men hon är så snäll, så ödmjuk & hennes lillebror är hennes allt här på jorden, sdom hon skyddar med sitt liv!

Hon har en massa vänner & leker sig igenom hela dagarna. Har även två låtsas kompisar som äter mat med oss ganska ofta & som hon skäller på med jämna mellanrum! ;)

Lina älskar att rita & måla & göra fina teckningar, göra pärlhalsband & titta på film. Men mest leker hon med alla sina vänner & bjuder gärna in hela grannskapet på en glass, kaka eller vad som finns hemma. :)

Lina Anita Marieanne Jansson


Vem är jag?

Jag heter Nina Carola Elisabeth Jansson. Jag föddes på Västerås BB den 27 februari 1982 kl 10.46.
Jag har växt upp hemma hos min mamma nästan på heltid & har gått i musikklass & sen på gymnasiet så var det vård som gällde.

Jag har haft en bra uppväxt, med en massa goa vänner & har även upplevt en massa massa roligt! Jag ångrar ingenting jag har gjort & står för det jag sagt & gjort!

Bor nu i tryggt förvar i hummelsta med min familj, min man & mina 2 barn. Jag är otroligt lycklig trots vardagsgnäll & känner att jag har hittat mitt allt här på jorden.. jag har hittat rätt & mår otroligt bra över det!

Jag älskar att inreda, gillar att städa & hålla det fint hemma, folk kallar mig pedant & jag kan väl inte annat än hålla med. ;) Jag tycker även om att hålla igång & träna & känna att kroppen förändras & blir fastare! Jag kämpar nu med mina sista kilon & snart är jag där det vet jag! :D

Tycker även om att träffa en god vän över en lunch, en kopp kaffe eller en partykväll med gott vin & fint sällskap. Men myskvällar i soffan med min man ligger även det mig varmt om hjärtat!

Jag är snäll (mot dom som förtjänar det), positiv, glad, galen, tempramentsfull, pedant, långsint & öppen!

Tveka inte att höra av er till mig om det är nåt ni undrar! :)


Imorgon drar vi!!

Halloj! Torsdag idag, idag står det, tvätta, träna, packa, vara mamma & en massa annat på schemat, som vi brukar säga. ;D Lina är som vanligt & leker av sig på dagis & sommarlovet närmar sig med stormsteg! :) Jag var på utvecklingsamtal igår på dagis, stolt jag blir när fröken Eva bara öste en massa positiva saker om min lilla tjej, att hon är social, rolig, leker bra & att hon kommit jättebra in i gruppen & leker bra med alla barnen, men har en bästis på dagis, hon heter Linnea & Lina bara älskar att leka med henne! :) Kan inte förstå att hon snart är en skoltjej.. min fina underbara Lina!! ♥



Snart drar allvaret igång för familjen Jansson.. snart ska min bebis börja på dagis & jag har svårt att se mina dagar utan honom, men det kommer såklart att gå jättebra & jag vet att min älskade sistfödda kommer älska att gå på dagis & leka med en massa barn i hans storlek & ålder, hade jag eller vi fått bestämma så skulle han redan gått på dagis, men det är ju inget man kan göra nåt åt & det är ju som sagt härligt att vara hemma med honom!

Han är rolig Noel, ni som känner honom vet att han inte pratar så där massa direkt, men han förstår, ja han fattar mer än vad man tror.. Han säger ju en del ord & så & vi förstår honom helt vad han vill ha "sagt".. han är en liten charmknutte, vårt lilla yrväder!! :D Men han är som en bomb, snart exploderar han & pratar så man aldrig får tyst på honom.. ;D ♥



Bebis med ögoninflammation..

Annars, imorgon drar vi på 36 timmars kryssning, hela släkten, ja den på Martins sida! Ska bli så kul, umgås med min fina familj & många andra som betyder mycket för mig! Vara tillsammans & ha det superroligt! :D Längtar verkligen! :D

På eftermiddagen idag kommer våra älskade vänner, Emelie & Marcus med familjer! Ska bli såå kul & ses! Tryggare människor får man leta efter! ♥

Nu ska jag kika in på halens, det är visst rea där, sen blir det lunch & efter det promenad eller zumba, har inte bestämt mig än.. eller promenad nu & zumba ikväll!? :D Zumba är sååå himla roligt! :)

Tack för alla gulliga kommentarer, ni är för söta! ♥



Dålig bild, men mina söta små kottar för lite mer än ett år sen! ♥


Ledig!

Tjolahopp! Nu är jag ledig igen, efter en 4 dagars så får jag njuta av ledighet tills på måndag! Najs! Ja dags att verkligen toknjuta, för inom kort så jobbar jag heltid igen! :D Alla frågar hur det känns att snart vara en arbetande kvinna igen.. Jo det känns BRA! Jag kan oxå stolt säga att jag TRIVS på mitt jobb & jag har faktiskt inga planer på att byta jobb, just nu! :)

Men en sak som har hänt, som är sååå sorglig, det är att min kääära arbetskollega & vän ska sluta. Min fina Kicki! ♥ Jag kan säga att jag har sorg över det, först så slutar min jobbarkompis Martin, som jag jobbat med i en massa massa år.. jag har fortfarande sorg över det, så ska Kicki sluta! :( Men det är bara att kämpa vidare, jag har ju kvar den bästa Åsa & såklart Gunilla alias Gunnel! ♥

Annars är modet ganska bra.. jag har haft en sväng av en låg period, men idag känns det bättre än på länge, vilket känns bra, man måste ju rycka upp sig ibland, att sparka sig själv där bak & intala sig själv att allt som händer har en mening! För så är det väl? Det finns inget negativt som för nåt gott med sig!

O på tal om det så ska jag & kidsen dra hem till Vickan & hennes kids idag! Ska bli najs som vanligt! Leka, snacka skit & dricka kaffe! ♥

I helgen drar vi allihopa i min ingifta släkt på kryssning till helsingfors! 36 timmar, tjoho vad det ska bli roligt! Längtar som bara den ju! :D

Lina är i Enköping med förskolan idag! Lyckan va total, när jag packade hennes väska med pannkakor, saft & ett päron! :D Min stora fina tjej! Dom skulle åka bussen & vara där, ska hämta henne 13.30 idga istället, alltså en hel timme längre ska hon vara där! :) Sen drar vi till Vickan! :)

Igår va det vägning förresten.. jag har verkligen kämpat som ett svin denna vecka, tränat HÅRT & ätit korrekt vilket visade minus 3.2 kg! Fatta! Viktklubb hytte med pekfingret & sa att jag måste ta det försiktigt, men jag gör alltid så när jag startar en diet, är väl kroppen som får en chock! :) Sen är det ju inte bara fett, säkerligen mycket vätska oxå! :) Så nu är det 1.8 kg kvar till första delmålet av 6 möjliga.. då ska jag få en belöning iform av fotvård! :) Har satt upp egna delmål på viktklubb.se för att sporra mig lite. Hoppas verkligen att jag ska lyckas nå mitt mål denna gång! Ni håller väl tummarna! :)

Nä nu ska jag plocka in golvmoppen & så, sen kan jag släppa mitt vilddjur till son lös efter middagsvilandet, han ligger & vaknar till & myser med sin snutte! Vackra unge! ♥

Ha en bra dag alla!!

Dags att jobba! :D

img_2111 (MMS)

Dags att jobba! :D


Can't live with you, can't live without yo...

img_2105 (MMS)

Can't live with you, can't live without you.. Men det är väl så det är & det är bara för mig att acceptera det, att leva utan dig! Vi 2 ska inte vara vänner.. Det är lixom inte meningen på nåt sätt.. Denna värld vill nåt annat, det är ganska tydligt! Jag tycker detta är hemskt jobbigt & det kommer ta ett tag att komma över dig, även denna gång, som varje gång.. Det gör ont, det smärtar, men det går väl över. Men jag kan säga att du är galet förändrad, kände knappt igen dig denna gång, denna gång, bara det låter ju som att det inte står rätt till! Jag önskar dig lycka till med allt & jag kommer sakna dig! Men detta är nog det bästa!


Hett var det här!

img_2100 (MMS)

Hett var det här!


Gotland i bilder!

Halloj! Nu har vi kommit hem från Gotland.. en underbar resa med våra underbara älsklingar! Eller med & med, hemma hos dom, med dom! :) Kände när vi åkte hem en sån enorm tomhet.. är det inte bra orättvist, att dom man trivs bäst med, dom man håller så kära & dom som vi alltid alltid har roligt med, bor så långt borta.. börjar gråta bara jag tänker på det.. Våra underbara! ♥

Här kommer lite bilder från en härlig resa, som vi redan börjat planera en ny: I höst! :D I sommar blir det inte nån som det ser ut nån, hoppas bara att dom kommer & hälsar på oss nåt då, men det är jag helt säker på! :D

Fredagen: Kom till ön kl 14.25. Linda mötte upp oss vid båten, vi åkte in till stan, shoppade alkohol & sen vidare & hämtade Fred vid flyget.. sen maxi & köpte maten för kvällen, åkte hem till dom, grillade, drack gott & skrattade hysteriskt hela kvällen! Spelade spel & hade så sjukt roligt! Ingen va nykter & ingen hade tråkigt. ;P

    

  





Lördagen: Som småbarnsföräldrar kan man verkligen inte sova, fast dom inte är med oss.. ;P Vaknade första ggn kl 5.. vågade inte öppna munnen då hade jag kaskadkräkts ner hela stugan.. ;D Vaknade igen kl 8.30 & kände mig bra trött & sliten, men ganska ok ändå.. Vi åt god frukost, slappade i solen & bara mös innan vi gjorde oss klara för en eftermiddag & kväll i Visby! Åt tapas & drack lite öl/vin på en pub!

   







  



Åkte en sväng till Gnisvärd & strandkapellet, där Fred & Linda gifte sig, otroligt vackert, en liten fiskarby.. Martin va sååå fasinerad! :D







 
Restaurangbesök! ♥



Visby ca 6.45 en söndagmorgon! :D

Ja det var några kort från vår resa, har verkligen laddat batterierna på dom här dagarna & det kändes kul att jobba i måndags! Saknade såklart våra fina barn nåt så otroligt mycket & att komma hem till dom var en sån enorm lycka! ♥ Dom hade haft det så bra hemma med mormor!



Noel med presenten från oss ♥

Min tjej är så stolt över sin lösa tand! :D

Lina hade fått en lös tand & lyckan är total! ♥

Annars.. jo.. jag ställde mig på vågen i måndags & var redo att använda den som freesbe.. seriöst.. allt slappande & godisätande har satt sina spår.. 5 kg upp.. så nu har jag, för sista ggn startat på ny kula på viktklubb.se.. det enda jag mår bra av.. så hejja mig, nu ska jag ner dom sista kilona & röra på mig varje dag! Detta är inte ok Carola!!

Idag ska jag dra med Vickan & simma för första ggn på länge, ska bli otroligt skönt! Vickan kommer hit på em & ska käka middag med oss innan vi drar in & simmar! :) Men nu ska vi snart äta lunch för att sen gå ut & gå en timme innan vi hämtar Lina Fina på dagis.. Noel börjar bli trött..

Sen är en ny bloggdesign på G till mig.. spännande.. har aldrig haft en fin design & detta ska bli så roligt!

Ha det bra allihopa! Idag är det en bra dag! :D


Mammas lilla prinsessa, jag älskar dig!! D...

img_2097 (MMS)

Mammas lilla prinsessa, jag älskar dig!! Du är en underbar tjej & utan dig skulle jag inte överleva! Mitt vackra fina barn! Som du är det vackraste flickebarn jag någonsin mött!! Kan inte sluta pussa på dig & inte sluta le när du kramar om mig & ger mig dom bästa kärleksförklaringarna! Du är en sol i mitt liv,är så glad att du landade hos mig!! <3


Promenad/cykeltur

img_2096 (MMS)

Promenad/cykeltur


På båten! :) denna helg har vart så perfek...

img_2087 (MMS)

På båten! :) denna helg har vart så perfekt! O alldeles, alldeles underbar!


Här ska vi spendera natten! :)

img_2086 (MMS)

Här ska vi spendera natten! :)


Lejonet Mårris! :)

img_2085 (MMS)

Lejonet Mårris! :)


Tjoho!!!

Vi är nu med dom vi älskar så mycket! Vi har det såå bra, vi älskar allt som har med allt att göra, btw, min man har däckat..;D

Imorgon blir det heldag i Visby, restaurang besök, stadsvandring & en övernattning på hotell för mig & min man!

Tänk att det tillslut kan bli så bra! Ha en bra helg mina vänner!! <3

Hejdå fastlandet! Hej Gotland! :D

img_2077 (MMS)

Hejdå fastlandet! Hej Gotland! :D


Imorgon åker vi till Fred & Linda! Det ska...

Imorgon åker vi till Fred & Linda! Det ska bli så otroligt roligt & underbart att komma hemifrån & bara vara man & fru! <3 sen att umgås med våra favoriter gör ju verkligen inte saken sämre! :D ska fortsätta packa nu & ta mig en dusch, för vi måste åka ganska tidigt imorgon! Hurra hurra va kul det ska bli!! :D


img_2963 (MMS)


Jag orkar inte längre!

Trotsiga skitunge! Jag har aldrig hört på maken!! :(


Kall tisdag!

Hejsan! Kallt idag.. hua.. håller oss inne, med förkyld Noel & en dotter som ville stanna hemma från dagis & mysa med sin mamma.. men hon är ute & det handlade nog inte om att vara hemma med mamma.. hon var bara lat.. så jag kan väl känna mig blåst.. ;) Noel sover, han är ganska pigg.. men han hostar & snorar, min lilla prins bus!

Har jobbat klart min helg & min måndag.. nu ledigt i en vecka igen & det känns ju himla bra! Snart börjar jag jobba heltid.. 1 juni närmar sig med stormsteg & det känns bra faktiskt! Ska bli skönt att börja jobba igen & se lite mer pengar på kontot.. I höst när vi båda jobbar heltid kan vi äntligen börja spara en slant varje månad! Tjoho! :) O så kan man unna sig saker som man kan glömma nu.. ska bli så härligt!

Pengar är hemskt tycker jag... att man ska förlora så mycket på att vara hemma är ju heltokigt kan jag tycka!!

I helgen var det iaf valborg, hade vår favvofamilj här & vi grillade & åt massa gooood mat, drack nästan ingen alkohol, bara nåt glas eller så.. gick till brasan & stod där & värmde oss, snackade med lite grannar & barnen fick en varsin godispåse ( inte Noel dock.. ;) ) Sen hem igen & värmde oss hemma.. barnen lekte, hade lite lördagsmys, sen däckade väl alla barn runt 22.20.. Vi vuxna satt & snackade en massa skit till framåt midnatt, när vi alla dök i säng, helt slut allihopa! Men hade en otroligt trevlig kväll, längtar redan tills nästa gång vi ses!! ♥

Lite bilder från valborg:

   



3 galna 5 åringar! ♥



Underbara familj, mina 3 hjärtan! ♥

   



Helt otroligt vad vi trivs ihop med dessa människor, dom är så otroligt äkta, så snälla, rara & riktiga vänner!! Vi har så fantastiskt roligt tillsammans & det är galet kul att se Marcus utvecklas & lära sig svenska!



Stora kidsen kikar på film innan som däckade. :)

Nu haglar det ute.. :S Noel vaknade nu, så ska sätta mig i soffan & mysa med honom lite innan han ska få lunch.. tänkte slänga in ett recept på nyttiga snacks, som är galet goda, men det får vi ta en annan dag! Nu ska jag mysa med barn!

Tjingeling!

Förkyld kille & mycket trött med blåmärke ...

img_7039 (MMS)

Förkyld kille & mycket trött med blåmärke på kinden efter fall i trappan, min gullekille! <3


Mot bilen! Mot jobbet till 16.30! Svullna ...

img_8341 (MMS)

Mot bilen! Mot jobbet till 16.30! Svullna ögonlock efter flera liter tårar igår.. Allt känns så där.. Men ny vecka, nya möjligheter, nya tag!  Är så glad att du hörde av dig tillslut, betyder massor! Ha en bra dag alla som förtjänar det!


Promenad på timmarna!

img_4019 (MMS)

Promenad på timmarna!


RSS 2.0