Dagis kollage!

Hejsan! Har setat en del av denna kväll & kikat ut kort som jag ska ha till Noels dagis kollage som jag ska fixa med, bilder på oss i familjen & farmor/farfar, mormor & morfar/Lena.. tänkte om man skulle ta bilder på farbröder & morbröder oxå & deras respektive & alla kusiner.. men då lär han ha mer än två blad pojken.. ;) Så vi skippar det.. det är ju trots allt våra päron han träffar mest.. ska bli roligt iaf! Älskar att klippa & greja. :D Nu har jag valt ut alla kort iaf, så imorgon ska jag skicka iväg dom på framkallning. :)

I förrgår gjorde jag & Lina en kalender för nästa år, vi har alltid en sån med bilder i.. roligt även det! :)

Jag är trött.. ska egentligen inte klaga, men det svider bra i ögonen vid denna tid.. fullt ös från 5.30, klart man blir slut i kroppen!

Har en toppenhelg framför oss, hoppas bara Martin slipper rycka ut & ploga! ;)

Nu ska jag sparka upp Martin ur soffan & borsta nötterna.. Imorgon är det en ny dag på jobb, skola & dagis.. får se om vi gör ikea på kvällen eller ej.. Har en ide om förvaring i hallen.. får se om jag får med mig mannen i hushållet.. ;)

Tjingeling alla glada! :) Natti natti!! :)

Gulliga russin handen! :)

img_0012 (MMS)

Gulliga russin handen! :)


Så fruktansvärt!!

Idag var en bra start på dagen! En bra morgon, allt med barnen flöt på, allt kändes så där jättebra när jag satte mig i bilen & körde mot jobbet.. ni vet en sån dag som det inte var nåt kiv & inget bråk på morgonen.. älskar såna mornar! Gräddet på moset var när jag kom till jobbet med god marginal & såg Åsa's bil, trodde hon var kvar på Gotland, då hon tillbringat helgen där & vart "inblåst".. men hon hade kommit hem & ingen vart gladare än jag!

Vi satt & delade upp jobben, när chefen kom fram till oss & berättade en frusktansvärt hemsk nyhet! Hon berättade att vår arbetskamrat hade avlidit & förlorat kampen mot sin cancer.. hela världen stannade & vi satt bara & stirrade.. Varför?! Hon, den glada, försynta tjejen.. Hon som har man & två barn & inte ens är 50 år.. det är så fruktansvärt hemsk & så tragiskt!

Mina tankar går såklart till hennes familj! Lider verkligen med dom & detta är ju något som ingen av oss ska få gå igenom.. :(

Detta påminner oss ännu en gång att ta hand om varann.. att ta vara på tiden tillsammans & värdesätta varende sekund!!

Jag ska tända ett ljus för henne nu.. denna fina kvinna som nu är en vacker ängel!!


Tjoho!

Hejsan hej! Äntligen.. ja äntligen har jag datorn hemma igen hel & frisk är han & det kostade, men det äör det helt klart värt.. han är frisk igen! :D Jippi!! :D

Nu kan jag alltså börja blogga igen på heltid.. ;) Iaf oftare än vad jag gjorde innan, & det tycker jag verkar bra för framtiden.. :D hehe! Liite drygt att sitta med iPhonen & blogga, kortare inlägg, ja visst, men nu kan jag ju blogga massa mera & mera bilder kan jag visa er! :D

Tänkte slänga in lite bilder på vad vi har gjort, eller om man säger så här, favoriter!

    

  

Kräftskiva hemma hos pappa i somras, hade fruktansvärt roligt! Var nykter & körde hem senare på kvällen. Vilken mysig kväll & massa glada skratt! :D Gillas!!

  

Barnen har ju såklart fyllt år oxå! Helt underbara födelsedagar som har firats av släkt & vänner! :)


 

Haft en spansk afton med våra fina vänner Anki & Daniel & deras kottar! dom kom hit, vi lagade tapas, drack rödvin & hade helt otroligt trevligt! Dom sov över & åkte hem efter lunch dagen efter,. såna kvällar man lever på länge! :)

Ja mitt mobila bredband tar ett tag på sig att ladda ner bilder & så, så detta får vara nu.. kommer kanske med en & annan höjdpunkt snart igen! :) Håll ut! ;)

Nu ska jag ta & duscha & gå & sova.. det är en del som ska klaffa på morgonen nu för tiden.. & att man själv är ganska utvilad skadar ju såklart inte.. hehe! Börjar lämna Noel kl 6.45 på dagis, sen Lina på skolan direkt efter.. kl 7 sitter jag i bilen & kör mot jobbet.. är där ca 7.20-7.25.. Behöver jag säga att jag skulle vilja ha ett jobb i närheten här.. ;) Men det funkar.. än sålänge! Martin jobbar ju i enköping, så!

I helgen kommer snön gott folk, & Martin har jouren, vinterberedskap.. Hoppas han slipper jobba ihjäl sig! Men jag vill ha snö.. ;)

God natt folket! See you!! :)


Ledig med denna goding! <3

img_0003 (MMS)

Ledig med denna goding! <3


Glad 1:a advent! :)

img_4449 (MMS)

Glad 1:a advent! :)


Adventsfint! :)

img_6630 (MMS)

Adventsfint! :)


Krasch!

Min dag idag vart INTE som jag planerat. Allt gick i krasch! Inget mer om det nu, ny dag imorgon & dags att jobba 6.45-16. Bara att bita ihop, tänka så lite som möjligt & jobba i massor! Allt går i ett & vi får se när jag landar.

Nu ska jag ta & lägga mig & försöka sova.. Kom igen Carola, positivt tänk! Natt, natt!!

Egentid!

Nu ska jag sladda iväg med kidsen till dagis & skola, sätta mig i vår fina nya bil & köra till erikslund & ha egentid, med bara mig själv! Jag ska göra en egen advenstljusstake, den man tänder. Bilder kommer! I mitt huvud så är den skitsnygg.. ;)

Sen ska jag köpa nåt kul på shoppingen! Ha en bra dag. Jag börjar tolv & jag känner inte för det. Men men!

1 månad kvar till jul!

Hej! Ja en månad kvar till jul & i år ska vi vara hemma! Min pappa, hans fru & mina bröder kommer hit på julafton! Ska bli trevligt! :) idag håller jag på & städar.. Noel satt i soffan & kikade på bompa, jag höll på & klippa & rensa mina blommor bredvid honom, helt plötsligt svarade han inte mig.. Plutten hade somnat! ;) så jag bar upp honom till hans säng & så dammsög jag hela undervåningen. Ska moppa golven & ta stora badrummet nu strax..

Känner mig låg idag med.. Är så ap trött på vissa saker.. Vissa människor oxå.. Uj uj jag är verkligen i en djup svacka just nu känner jag.. Det blir ju inte bättre av att min lur är paj & jag inte kan ringa eller prata i den över huvudtaget.. Jag vill inte lämna in den förrän jag tömt den på alla kort utifall det är nåt som tas bort när den lagas. Gör att tömma den på kort måste jag ha dator & den är inlämnad.. Har inte blivit av att vi hämtat den för Martin lämnade in den i Uppsala.. Vi ska dit på söndag, kanskevi kan hämta den då.. Hoppas!

Jag känner mig ensam & ledsen.. Ska fortsätta städa & tänka på annat för ett tag.. Tjing!

Hujedamej!

Hejsan! Ja alltså.. Jag känner mig så konstig.. PMS utan mens.. Spiralen kan ju ta bort mensen & så, men jag har fortfarande PMS besvär & känner mig allmänt låg, lätt att börja grina & det känns som allt går emot mig! Surt! Blä!

Jag har tappat sug & ork när det gäller träning & äta rätt.. Tycker det tar emot & jag verkligen tvingar mig till långpromenader & jogging.. Maten blir jag grå hårig på.. kan inte ens tänka på det.. Huva.. Snacka om att jag är i en svacka & jag önskar verkligen att jag snart får komma upp ur den..

Skulle behöva lite fler timmar på dynget.. Jag jobbar 75 %, visst fine.. Men det är så mycket mer som ska ske.. Som man ska ordna med & som man ska hinna med! Jag känner mig ständigt stressad.. Ont i magen & bröstet & irriterad av & till.. Usch!

Jag känner att tiden med mina barn bara rinner iväg! Dom blir så stora så fort & helt plötsligt kan Noel allt själv (enligt honom alltså) & Lina vill bli avsläppt vid dörren till skolan.. Men det gör jag inte. Jag följer med henne in så jag ser att hon hamnar rätt, jag vet att hon skulle klara sig att få in själv. Men då förlorar jag 5 minuter med henne & hon är ju min lilla tjej fortfarande.. <3

Noel har bytt avdelning på dagis, inget jag vill gå in på ner här, men vi är nöjda & Noel oxå! Men jag undrar vart har min bebis tagit vägen? Han pratar, mer & mer förstår man, fast han är den killen som gör sig förstådd ganska bra genom att peka & låta. ;) men mer ord kommer & han är så himla smart! Min fina killen Jansson!! <3

Vi har bytt bil.. Är så nöjda & glada över vår nya familjemedlem! Martin har köpt en golf som han har som pendlingsbil, & den andra pärlan är en vw passat! Jag älskar den! Bilder kommer!

Nu har jag spytt galla över bloggen & det känns lite bättre nu, ska ta & dra till tvättstugan nu.. Tjing!

Delad tur!

Ja en delad tur har jag i dag.. Har rast fram till 16, sen ska jag jobba till 20.30.. Det suger verkligen! Jag förlorar jätte mycket tid med min familj! Jag åker ju inte hem 5 mil tur & retur. Idag är jag billös då Martin & barnen körde in mig imorse. För att dom ska slippa vara låsta hemma medans jag jobbar. Urk! Vill avskaffa delade turer.. Onödiga & bara ett irritation moment för min del..

Jag brukar på min delade tur gå ut & gå i lite mer än en timme. Sen käka lite mellis för att sen lägga mig här & vila.. Ja här jag ligger nu.. I ett vilorum på jobbet. Men idag regnade det. Jag & Åsa åkte en sväng till hälla & hon shoppade lite, själv åkte jag ifrån min plånbok.. Lika bra kanske? ;)

I fredags var jag på after work med några jobbarkompisar.. Jag drack alldeles för mycket & mådde så himla dåligt dagen efter!! Men vi hade grymt roligt, men nu dröjer det länge innan jag festar igen! ;)

Nä om man ska göra sig redo för en jobb kväll då då.. Vill hem & mysa med mina tre hjärtan!!

Jag är så kär i dig! <3

img_7458 (MMS)

Jag är så kär i dig! <3


Super trött!

Morrn! Omg va trött jag är.. Jag är sååå himla trött! Det är inte ok att längta till kvällen då man får gå & sova igen! Brukar aldrig känns så här! Jag vet att det blir bättre! Men just nu, fy bubblan! Jobbar iaf bara till 12.30 idag! Sen blir det 2 varv i bjuris spåret för att sen åka & hämta hem mina älskade ögonstenar! <3

Vi ska åka & kika på ny bil idag.. Måste verkligen ha en till bil nu när Martin börjat sitt nya jobb! Men en sak är så underbart, bussarna ska börja gå igen här igenom! Tjoho!

Imorgon ska jag på after work med jobbet, ska bli så otroligt roligt! Tur det fortfarande går bussar hem på kvällen!! :D sen igår hade vi ett samtal som var välbehövligt & vi känner oss lättare i kropp & själ! 2 saker som gör min dag! :)

Färdigsvammlat för min del.. Dags att klä på barnen som sitter & kikar på Nicke nyfiken! ;)

En fråga?

Krävs det inte två för att dansa tango?

Urk!!

Ja det är det ordet som beskriver hela min dag!! Urk vad den har vart dålig!! Många tårar har runnit & mycket ångest finns det i kroppen! Jag önskar verkligen att saker & ting kan ramla på plats nån jävla gång eller???

Om det finns en Gud kan väl han vara så snäll att göra nåt till min fördel & kanske hjälpa mig lite!?!?

Jag har iaf klippt mig & fått egentid med den bästa frisören ever! Hejdå!

Grattis på din dag älskade! <3

img_9103 (MMS)

Idag fyller min livskamrat, min bästa vän, min man, mitt mirakel, mina barns pappa, min Martin 32 år!! Grattis min finaste på DIN födelsedag! <3 Du är värd det bästa av det bästa! Vi älskar dig till rymden & tillbaka, flera gånger om! <3


Bra dag!

Haft en bra dag idag! Med tanke på igår så trodde jag aldrig att jag skulle få en bra dag igen! Men det fick jag, jag sa det till mig själv imorse, att idag skulle det bli en bra dag! Det vart det! :)

Jag & Noel har vart lediga! Lina har vart i skolan till kl 13. Har vart hos grannen på kaffe, har grejat här hemma (tänk att det alltid finns nåt att greja med..) hämtat Lina, vart i skogen & i lekparken länge, lagat supergod middag om jag får säga det själv! :) joggat i ett nattsvart motionspår & myst & lekt med barnen! Precis som jag vill ha det! :) avrundar dagen med en dusch & ensam mamma söker! ;P

Nu dags att bada barnen & natta barnen! 

En ny dag imorgon! Jobbar kväll & ska ta mig en joggingrunda i dagsljus, skulle inte skada med liite solljus!
Tjingeling! :D

Alla helgon!

God förmiddag! Ännu en ny dag & jag hoppas den blir lika bra som igår! Mycket nöjd över gårdagens innehåll! Började med mysig frukost, strax efter så gick vi ut, var ute i näst intill 5 timmar!! :D höst städade i vår lilla trädgård & stor rensade i förrådet! Satte presenning på ute möblerna & grillen! Vi fikade lite ute & lekte i lekparken! :) 

Senare åkte vi till kyrkogården för att tända ljus & sen vidare till Camilla m familj! Vi åt tacos, lekte & hann med en del skvaller! :D mycket trevlig kväll. Det tackar vi för & vi är glada över att ha er som vänner! :)) barnen somnade fort i bilen & vaknade inte när vi bar in dom. ;)

Idag så får vi se var dagen bär oss.. Tror vi snart lämnar hemmet för en dag hemifrån! Vi får se helt enkelt! ;)
Tjingeling alla glada! En fråga: varför funkar inte min blogg app??

Höst städning pågår!

img_6082 (MMS)

Höst städning pågår!


På tu man hand!

Tjoho! Äntligen är det torsdag, äntligen är det dags för ett helt dygn ensam med mannen i mitt liv & kidsen är hemma med mormor! Alla är nöjda & glada! Lina har haft countdown till mormor kommer & när jag frågade Noel i morse om vem som kommer idag så sträckte han upp armarna i luften & utbrast: "Momo Momo" Aa hon är poppis min mamma. ;)

Vi är iaf på väg nu, känns så himla kul & roligt att göra nåt med min älskling & se roxette som alltid har vart lite av mina idoler & deras låtar jag mimade till i hopprepet framför spegeln när jag var mindre! Lyssnar även när jag är själv i bilen & sjunger i högan sky. ;D

Ja det var en bra (läs bäst) överraskning av min Martin! Sen att vi ska sova på hotell & köra en barrunda är ju bara en bonus! :D Är så glad att mamma bytte arbetsdag & donade för att kunna passa kidsen! Så snällt av henne!

Nu måste jag kika upp från luren innan jag spyr.. ;) Ha en bra dag alla! Tjingeling! :D

Städ & tvätt!

Tjoflöjt! Nu har jag satt ner arslet i soffan en sväng.. Jag har hållt på här hemma sen 6 i morse. Var ovanligt pigg när Noel ropade på mig kl 5.38.. 2 minuter innan Martins klocka skulle ringa, 2 sekunder senare så var även Lina uppe! :) det var bara att fånga dagen & barn tv är ju verkligen guld värd! Mina barn bara älskar att sitta & vakna till, till barn tv! :)

Så jag har storstädat här hemma, barnens garerober är rensade & kläder behövs fyllas på. ;), tvättstugan var även den inbokad & tvättkassen var mer än full. Jag tänkte oxå att jag skulle tvätta en massa ytterkläder & så.. Sagt & gjort! MEN upptäckte när jag skulle hänga grejerna att torktumlaren var paj, som vanligt känns det som! Jag vill verkligen ha en egen maskin, vi måste införskaffa oss en, men får bli nästa månad! Det får faktiskt bli så nu! Japp!

Barnen lämnade jag lagom till dom skulle äta lunch. Lina ville Inte att jag skulle gå, såå mammig nu! Förstår henne! Jag har jobbat vela helgen & sen kväll mån-ons. Klart man saknar sin mamma, jag saknar min familj så mycket när jag jobbar så här, men jag ser det positivt att jag hinner massa hemma & så där.. Men Lina ser det ju inte så. ;) men jag sa till henne att hon gärna får vara vaken när jag kommer hem ikväll, att hon skulle poppa popcorn till oss så kunde vi mysa lite. :) hon är ju ledig imorgon, hela familjen är det! Härligt! :)

Dags att dra & hämta lite tvätt & jag hoppas den verkligen är torr, för jag har ingenstans att hänga den..
Ska snart åka till Karin & hennes kids, mysigt! Som jag saknar min kakan!

Det tar sig!

Hejsan hej! Ja d tar sig.. Minus 4 hg till & jag försöker vara nöjd! Det går sakta men säkert nedåt.. Jag tränar, äter rätt & tar trapporna på jobbet..mer kan jag inte göra! Så det får helt enkelt gå sakta men säkert!

Jag är less på att hela tiden tänka på vad jag äter, få ångest för att jag "unnar" mig & så.. När jag nått mitt mål så kommer det vara roligare har jag fått för mig, för denna eviga kamp att slåss mot hekton är inte en dans på rosor hela tiden!

Jag tycker att det är roligt att träna & se resultat! Men ibland blir jag bara så less! Men jag har motivation & karaktär, vilket är bra! Jag är ju snart där! O jag unnar mig på helgerna, med måtta! :D

Efter lämning av barn idag gick jag ut & intervall tränade.. Sprang & pw:ade.. Det gick bra & det värker i varenda muskel! :) Nu ska jag börja min färd mot jobbet om en liten stund! Ska bara ta en snabb kopp kaffe först!

Ha en bra dag!

RSS 2.0