Ledig fredag! :)

Tjoho! Idag har skola, dagis & fritids stängt! Inte mig emot då jag är ledig! :) vi tar det lugnt här hemma.. Myser, tittar på tv, leker & nu sitter kidsen & käkar poocorn! Fredags myset börjar i tid idag! ;) jag har satt upp nya gardiner i vardagsrummet & vart nöjd! :)

Efter lunch & middags vila ska vi in till Enköping för lite ärenden. Ska nog gå bra! :) Noel har blivit tokförkyld! Så det är ju bra att han är hemma nu & kurerar sig! Lill prinsen! <3

Igår när jag & kidsen åkte hem till min mamma så rasslade det till fram i bilen, lät som jag körde på en gren eller nåt.. Batteri lampan började lysa & jag fick så svårt att svänga & när jag kom fram till mamma så hade jag svårt att parkera & så, fick brotta runt ratten..;)
Martin kom efter ett tag, köpte med en nu rem, ja den som hade gått av. Jag tog kort & mms:ade till honom & med några snälla själars hjälp så kunde han köpa en ny. :) han åkte iaf iväg med skrothögen till en verkstad & fick även hjälp med bromsarna. Så 2000 spänn fattigare, men ack så lättade åkte vi hem! ;) trodde aldrig det skulle gå så smidigt ändå! Men min man är en klippa när det gäller att vara driftig! Han är bäst helt enkelt!!! <3

Idag skulle vi åka till fyrishov & ha fredagsmys, men det blir inte så då Noel är så förkyld, kanske får bli nästa fredag? :) så vi får vara hemma & mysa, men det ska bli skönt! Vi har flängt hela veckan, inte oss emot, men en kväll hemma kan ju vara mysigt oxå! :)
Helgen jobbar jag. Helt ok för mig! Det går fort! :)

Nu ska jag spika upp lite tavlor i Linas rum, det kommer bli så fint där uppe! :)

Vad ska vi äta till lunch idag Noel? "pann...

img_1272 (MMS)

Vad ska vi äta till lunch idag Noel? "pannkaka!!" min stora kille! :D


En olycka kommer sällan ensam..

Helt klart ett töntigt ordspråk som jag tror på! Det som har hänt dom senaste dagarna här hemma gör att jag alltid kommer tro på det!

I onsdags åkte jag in till stan & till Vickan för att ha en tjejig stund & hon behövde mig kände jag. Vi planerade in promenad i rocklunda spåret & middag på spicy hot! Precis när jag tagit dom första stegen i skogen så ringde Martin & sa att Noel ramlat i trappen.. Han hade en bula i huvudet, en fläskläpp & skrapsår på näsan.. Efter samtal till 1177, skulle vi avvakta & se om han fick hjärnskakning eller han blev förrändrad. Jag vart stressad & kände att jag bara ville hem. Men vi gick en promenad & käkade middag. Snackade lite skit & sen åkte jag hem. Allt gick bra med min lilla prins & han var typ oberörd av smällen. Han visade bara mig vad som hade hänt när jag kom hem. ;)

I fredags var Martin hemma med Lina som fick feberattack, jag jobbade till 14. Efter jobbet skulle jag motionera igen & sen handla lite & så. Men även denna gång hann jag knappt börja gå, så ringde Martin. Lina hade ramlat när hon klättrat i tvättstugan.. Handlöst fall rakt ner med pannan i betongen. Hon hade den största bulan vi skådat! Jag satte mig i bilen igen & körde hem fort! Martin & Lina åkte in till akuten, där en läkare gick igenom henne grundligt & även här skulle vi avvakta & se om hon vart personlighetsförrändrad & vi misstänkte hjärnskakning. Vi lagade mat & mös hemma i lugn & ro. Lina klarade sig bra, men har fortfarande ont i pannan & såna bulor kan ju lixom sprida sig & hon kan få blåtiror. Min sessa!

Idag efter att vi hade vart på loppis & Micke & hans kids vart här & firat barnen så skrev vi en lista på saker vi behövde ha hem från Ikea & åkte dit. På barnavdelningen så lekte kidsen, galna som vanligt & Noel snubblar & slår i bredvid ögat. Ser inte först men när vi kommer till restaurangen så ser jag ett djupt jack, precis i yttre ögon vrån lixom.. Genast får vi hjälp av kunnig personal på Ikea & en rapport skrivs vad som har hänt & dom tar våra uppgifter & bjuder oss på middag. Jag får stripes av dom & tejpar det lilla jacket. Men dom säger även till oss att åka in så en läkare får titta på det & det blir dokumenterat. Så i med lite köttbullar & betala det vi köpt. In till Enköpings akuten & mina killar var hemma igen inom en timme! :)

Även denna gång gick det bra! Men jisses vadvi fått utstå! Mina älskade barn! Det svider i hjärtat när dom slår sig så :( nu hoppas jag att vi slipper ifrån skador & sjukdomar för ett tag!

Håller även på med en förrändring i Linas rum! Nu ska det bli ordning där inne. La ut hennes loftsäng på blocket efter lunch, nu är den borta! :) skönt, har även vunnit en ny på tradera, som vi ska hämta i dagarna! Ska visa er hur det blir, när vår dator kommer hem! :)

Nu ska jag duscha & sen sova! Jobbar kväll imorgon, men ska ordna lite saker innan jag börjar! Hej hopp!!

Jo men visst!

Vill bara säga en sak: att solen har oxå fläckar & det krävs två för att dansa tango!!! Vart visst två saker, men då har jag det sagt!
tjing!!

På väg hem från dagis...

img_1072 (MMS)

På väg hem från dagis...


Kaloriräkning..

Ja, det här med att räkna kalorier är inte alltid en dans på rosor.. Att alltid tänka på vad man stoppar i foderluckan & ständigt vara beroende av hushållsvågen & min matdagbok på viktklubb.. Men det krävs ju detta för att jag ska ner till mitt mål.. Ska man vara fin får man lida pin! Inte för att jag alltid lider! Tvärtom.. Men det är en kamp!
En kamp, som jag snart vunnit! 8,7 kg kvar! Koom igen!! *pepp pepp*

Lekparkshäng på morgonkvisten! :)

img_6605 (MMS)

Lekparkshäng på morgonkvisten! :)


Kalas dag 1 denna helg!

Hallu lu! Ja då var d dags för kalas igen! Idag är det kalas för släkten, ska bli jätteroligt! :D Imorgon kommer det en massa vänner & en del släkt oxå! :) vi har förberett bra här hemma tycker jag allt! Ska svänga ihop lite tårtor snart! :)

Jag har nyss vart ute & sprungit en runda, Lina ville med på cykel. Jag var lite orolig att hon skulle tjata & gnälla, men hon trampade på & jag fick maxa joggandet för att hinna med, när vi kom hem så sa hon att det kittlades i hennes ben, min duktiga tjej!! :D jag är så stolt över henne! Bra för henne att röra på sig oxå! Hon gick ju på fotboll, men sa att det var tråkigt.. Man kan ju inte tvinga henne, ska kolla om fet finns dans eller gympa för henne istället.. För det säger hon att hon vill.. Bra med aktiviteter, för hon är en aktiv liten tjej! :)

Nu ska jag studsa in i duschen! Välbehövligt kan jag lova! ;)

Non stop kakor ca 35 stycken

125 g margarin
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 liten påse non stop

1. sätt på ugnen på 175 grader. Blanda margarin, socker, ägg & vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.
2. blanda mjöl, kakao, bakpulver & salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda. Häll ut på mjölad bänk. Arbeta & rulla degen till en rulle. Skär i ca 35 bitar.
3. lägg ut kakorna glest på plåtar med bakplåtspapper. Kakorna kan flyta ut lite. Placera ca 3 non stop knappar på varje kaka. Grädda kakorna i ca 12 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.

smaklig smarr! Dom ÄR galet goda! :P

Noel 2 år!

Idag blir min älskade prins 2 år!! I 2 år har vi fått äran att ha den finaste killen i våra liv! I skrivandets stund är han en timme gammal för 2 år sen! Som vi älskar denna energiska underbara & vackra lilla kille!! Han är så förståndig & han förstår så himla mycket! Vårt fina gossebarn! <3

I går kväll vaknade han & skrek & skrek.. Höll sig för örat & sa aj aj.. :( gav honom Alvedon & efter ett tag somnade han om.. Jag bestämde mig såklart att vara hemma med honom idag & åka till flm med honom.. Han har inte sagt ett enda ljud sen vi vaknade & kg har frågat om han har ont, men skakar då på huvudet. Vi fick iaf inte komma till flm, fick avvakta & ge nässpray & Ipren. Han är som vanligt & det skulle ju ha funkat med dagis, men tar hellre det säkra före det osäkra & hade honom hemma idag! Hälsan på mina kids går ju såklart före allt! :)

Ja i helgen är det som sagt kalas & här hemma förbereds kalasandet! Nu sover prinsen, jag ska passa på att baka lite & så nu då, inte mycket kvar att baka nu! Men det är kul, fast jag kommer nog vara trött på det efter helgen & då blir det inget mera baka förrän i november här hemma. ;)

Nu ska jag sätta fart! Tjing!

Redan onsdag!

Tjoho! Redan onsdag & snart är det helg igen! Jippi! Ska bli så kul i helgen, men upptäckte att jag bakat alldeles för lite så det är bara att baka lite mera! Men det är bara roligt så det ska nog gå fint! :)

I skrivandets stund ligger jag i Noels säng, han leker så fint med alla bilar & tåg & allt vad han har.. Jag är såå trött!!! Jobbar samma tur som igår, så efter jag har lämnat Noel & gått ut & gått så kanske jag ska ta & vila? Eller vänta, skulle inte jag baka? Kanske jag & Noel gör efter vi lämnat Lina på skolan? Låter ju som en bra ide! :)

Jag vet varför inte Camilla svarade! Hon födde barn, som jag hoppades när hon inte svarande & inte ringde upp inom tio minuter! En liten Adrian födde hon, hennes & Jimmys kärleksbarn & jag kan knappt bärga mig!! Vill snosa på bebis nyss! ;) Grattis igen & igen! Så glad för er skull så ni kan aldrig ana!! <3

Nu ska jag koka gröt! Är svinhungrig! :)

Jobbar kväll!

Tjenis! Idag ska jag jobba kväll, helt ok & ännu bättre att man jobbar med Pia & Åsa! Är så glad att vi är ett sånt bra team & att jag trivs ihop med alla! Vi har roligt & det gillar jag! :D idag jobbar jag 15.30-20.30. Lämnade Lina när förskoleklassen började kl 8.10, jag & Noel åkte in till maxi en sväng & sen hem. Lekte lite & började med tvättstugan. Lämnade honom vid 11, lagom till lunch & sen gick jag ut & brände fett i skogen, det regnade lite hela tiden, men det var bara skönt! :D

Linas dag igår var kanon! I helgen väntas det ännu mera kalas för hennes del & Noels. Men hon var supernöjd när hon gick & la sig igår, men imorse när hon vaknade frågade hon om det var länge kvar tills hon blir 6 1/2.. ;) längtar tills helgens kalas i dagarna 2! Ska bli super roligt att träffa alla goa människor! :D

Nu ska jag till tvättstugan innan jag lägger mig i ett varmt bad! Btw! Undra varför inte Camilla svarar??? :O

Grattis vår fina Lina på din 6 års dag!!!

img_9438 (MMS)

Grattis vår fina Lina på din 6 års dag!!!


Kalas dag!

Morrn! Idag är det kalas 1 av 3! :) Lina ska ha kalas för sina klasspolare & hon är i extas, verkligen helt upp åt väggarna! :D hon väntar & väntar & tjatar! ;) vi var i lokalen igår & fixade lite, dukade & grejade! Ska bli kul! :)

Imorse vaknade jag av lukten av kaffe & nybakade scones! Jag har världens bästa man! Jag minns att jag sa till honom: jag går upp & fixar frukost! Han svarade: nej älskling, du får springa upp på nätterna då jag inte ens märker att dom vaknar! Jag går upp! Va han är fin, min finaste man!! <3 är så glad att han är min & att jag gick nöjet att skaffa barn med honom! Barnen kunde inte få en bättre pappa! Snällaste & bästaste!

nepp nu ska jag snöra på mig jogging skorna & gå ut & pw:a! Milen tror jag efter denna helg! ;)
Tjingeling!!

Lördagmorgon!

God morgon! Noel kom in till oss i natt, han vaknade typ precis när vi somnat & skrek hysteriskt, tror han drömt nåt superläskigt, han fick ligga på min arm, för pappa dög inte.. Han vaknade till några ggr till & verkligen skrek, han har aldrig gjort så, min plutt! Kl 5.40 vaknade jag av att Noel med den lyckligaste rösten sa: Heeeeej kisse, åhh hej kisse! Upprepande gånger! Vår Alfred låg typ på Noel & spann som bäst! ;) gulligt att vakna till trots den unga timmen. Exakt den tiden vi går upp på vardagarna, så dom är väl inställda. ;) Tog ung. Tio sekunder så låg även Lina i vår säng! Jag fick dra mig i en timme, skönt!

Nu i skrivandets stund så har jag städat köket & moppat golven, ska upp & lägga mig & mysa med min älskling ett tag innan vi ska hämta bilen & städa ur den! Välbehövligt! :) Annars idag ska vi nog till Uppsala & gå i gamla stan & till domkyrkan! Mysigt! :D imorgon är det kalas här för Lina & hennes klasskompisar! :) hon är spänd, vi ska låna lokalen här bredvid, mycket praktiskt! :) vi får nyckeln i kväll, ska dit o greja lite, behöver kanske inte säga att Lina är i extas. ;)

Sista inlägget jag skrev, så menade jag inte att jag tänker varje dag att Martin ska gå & dö, men man kan ju tänka ettt steg längre när man går & surar över ingenting! Nu ska jag kramas! Tjing!

Familj!

Jag kan inte annat än lida nåt oerhört med Stefan Liv's familj! Fy så tragiskt & hemskt! Att förlora sin pappa & din stora kärlek måste vara det värsta man kan tänka sig! Å så klart att förlora sitt barn! :'( sånt här berör mig & jag går själv omkring som i en bubbla & kan inte annat än tänka på det tragiska!

Att någon ska förlora sitt barn, sin mamma, sin pappa, sin livskamrat, ja ni hajjar, är så hemskt! Genom hemska olyckor, sjukdomar & annat som kan få den vi älskar mest av allt att dö! Jag tycker ju såklart att det är grymt orättvist när så unga människor dör, & som sagt det berör mig enormt! Min kusin är en av dom, som ni alla vet, dog 17 år gammal, & det går inte en enda dag utan att jag tänker på honom, varför han? Varför Jim!? Tänker på hans föräldrar & syskon som förlorade sin son/bror..

Ja med detta vill jag säga, ta hand om varann.. Ta hand om era barn, era föräldrar, era nära & kära! Säg till varann hur mycket ni älskar varann & en sak var inte långsint över en bagatell som inte ens är värd att gå & sura över, är det värt det? Att vara osams med någon över en skitsak för att man bara är en grinskalle & vägrar inse fakta, imorgon kanske han/hon dör?

Har tänkt massa dom senaste dagarna & både jag & Martin pendlar.. En trafik olycka händer så lätt! Jag är djup nu, men det är sanningen! För fan! Nu börjar jag grina!

Jag älskar mina hjärtan! Mer än det finns stjärnor & ris i Kina! Skulle aldrig vilja vara utan dom !! Vila i frid Stefan Liv!!

Helg igen!

Tudiluu! Jaha, fredag igen & alltså helg igen! Tycker tiden rusat iväg! Helt sjukt! Jag ska iaf roa mig med att jobba i helgen! Imorgon har jag en härlig delad tur & på söndag går jag bara en kort kväll, vilket gillas skarpt! Skönt att ha hela dagen tillsammans med familjen, trots jobbhelg! På dagen ska vi stå på loppis i Uppsala, fyrispark! Såå roligt! Jag håller på att rensa här hemma, mest kläder, resten står i förrådet. Jag fick ihop en hel pappers kasse från min garderob med kläder som jag inte kan ha längre! Så nu får jag inte gå upp i vikt igen! ;) men det ska jag se till att inte göra! :D men detta resulterades i att jag måste köpa nya kläder! Vilket är roligt, men jag ska vänta några kilon innan jag köper nåt, får dras med dom kläderna jag har så länge. ;) fast å andra sidan, jag har ju typ bara på mig jobbarkläderna nu för tiden! ;P

Imorgon på delade turen ska jag & Åsa åka & simma! Ska bli skönt! Sen köpa klart min snart 6 årings presenter! :D igår var jag ju ute & sprang, när jag kom hem så flimrade det framför höger öga & jag mådde så illa.. En överansträngning, galet obehagligt! Idag känner jag inget annat än träningsvärk! Så idag blir det vila! Har tränat varje dag denna vecka så.. :)

Går ganska bra just nu, jag & viktklubb kommer bra överens & det blir ju att jag & vågen är sams då oxå! Har gått ner 3.1 av mina 5.7 kilon som jag la på mig i somras lite snyggt! :( men men.. Bara att ta tag i det igen! :)

Ikväll ska vi hem till familjen Thörn & grilla, ska bli super kul, går alldeles för lång tid mellan dejterna! Hoppas även Martin hämtar vår dator från "doktorn" idag! Saknar att blogga från den! Nä, leka lite då kanske! Tjing!

Mina fina barn!

Hej hej! Idag är det september! En månad som är viktig här hemma! Mina barn fyller år, med 4 dagars mellanrum! :D så här hemma bakas det & planeras kalas! :) Lina ska ha kalas för sina skolkompisar nästa helg & helgen efter det 17-18 september ska vi ha för släkt & vänner. Lördagen för släkten & söndagen för vännerna. Är det tänkt iaf. Ska bara bjuda & informera dom vi tänkt bjuda. :) sen om en vän inte kan på söndagen så kan ju den komma på lördagen & vise versa, tanken var att vi inte ska ha såå mycket folk på en samma gång, man hinner knappt med & prata med alla! :) hoppas att kanske våra favoriter från ön kommer?? ;)

Noels presenter är vi klara med, samma med alla dekorationer & så. Är inte helt klar med Linas presenter, men ska slutföra det på lördag när jag har delad tur! :) vet ju vad jag ska köpa iaf! :) barnen behöver kläder, lina har storlek 122 & Noel 92. ;) Lina är ju galen i kjolar & allt tjejigt! ;) Hon tycker även om att försöka läsa, hon vill verkligen lära sig! :) pyssla & greja gillar hon ju bamsing! :) Noel gillar eller Nej vänta, älskar ju allt med bilar, lastbilar, bussar, traktorer, flygplan & tåg! Ja allt som låter! ;)

Lina mår bättre! Hon tar medicinen ganska bra nu, lite hulkningar, men hon spyr inte iaf! ;) hon är galet stolt att hon fyller år snart & det är ju bara 11 dagar kvar!! :D hon är galet exalterad! ;) Noel är på dagis & leker, han stortrivs & säger "hehå" bara man kommer innanför grinden på dagis! ;) orden bara ploppar ur han nu! Helt galet, vart är min bebis? Lite sorgligt att ma aldrig mer ska ha en bebis! Men men! :) älskar mina barn flera gånger fram & tillbaka till rymden! Dom finaste människorna som går i ett par skor! <3

Nu ska jag fixa tidig lunch, Lina håller på & hungrar ihjäl här hemma. ;) en annan sak som händer snaart; Camilla & hennes Jimmy ska ju ha bebis! Såå spännande!! :D :D Tjoho!! :))

RSS 2.0