Dåliga dagar..

Hej! Jag har haft tunga dagar nu i några dagar.. Sorgen efter min farmor ligger tung.. Hade svårt att föreställa mig hur ledsen jag kunde bli, vet ni, jag är sååå ledsen!

Har även en människa i min närhet som bara gör mig ledsen, arg & sårad hela tiden.. Denna människa har ingen som helst respekt för vad jag (& alla andra med såklart, men det är mig hon är på, som vanligt) går igenom, denna människa skickar elaka sms till mig & nedvärderar mig som mamma & människa.. När jag ringer upp så vågar hon inte svara.. Jag känner hat gentemot henne & vill aldrig mer se människan!

Igår jobbade jag första gången efter 6 dagars ledighet, kändes bra & komma ut & tänka på lite annat.. När jag kom till jobbet fick jag en stooor kram av min vän Minna.. Hon ser på mig när jag behöver den där kramen! ❤.

Jag jobbar ikväll igen & imorgon på dagen, sen en dag ledig! :) känns ok!

Camilla! Jag behöver oxå snacka skit & bara vara. Fredag kväll!?

Nu ska jag hänga med kidsen, Martin fick åka ut på jour.. Blä!

Ha en fin dag!


Känslan

Känslan när hela världen rasar under ens fötter & man tappar fotfästet & faller..
Känslan när den man lovat evig trohet hjälper en upp & bara vägrar släppa taget..
Känslan när jag vet att han aldrig kommer svika mig eller släppa taget om mig..
Känslan, den är enorm! ❤


Viktiga saker här i livet!

Hej hej.. Idag känner jag mig.. Djup! Jag känner mig liksom att det kanske är dags att göra saker & ting här i livet som är viktiga för mig & min familj & sånt som man bara mår dåligt av.. Ja det ska man göra sig av med helt enkelt.. Ja för det låter ju super enkelt.. Men det är det ju absolut inte! Inte i mitt fall iaf!

Jag ska iaf försöka vara glad för allt fint jag har i mitt liv! För det är i såna här tider jag måste plocka fram allt bra & det väger ju som sagt upp mot det dåliga.

Mina barn gör ju mitt liv underbart, så det räcker ibland med att bara titta på som små liven eller krama dom & lukta dom i nacken & känna deras värme!

Min man! Kan inte med ord beskriva den kärleken han ger mig & jag känner för honom! Han stöttar mig & han skulle aldrig tillåta att jag faller.. Jag älskar honom villkorlöst! Utan hans stöttande ord & hans armar att gråta ut i så skulle jag vara som ett trasigt pussel!!

Mina svärföräldrar är människor med hjärtan av guld!

Idag ska jag in till Västerås & ha en lunchdejt med Anki. Ska bli fantastiskt roligt! Inte ofta vi ses, men när vi ses så är det som igår!

Jag är glad över mina trogna vänner! Inte är dom många men dom är äkta! ❤

Saknar dom! Camilla, Linda, Anki, Maria & Nachette!
Sen att man har börjat knyta fina kontakter i Enköping, är ju underbart! :)

Skulle vilja bo närmre min storebror & hans Linda! Min pappa & hans familj!
Men säger som pappa, vi har otroligt trevligt när vi ses!

Ringde min storebror igår & sa till honom att flytta hitåt igen, han skrattar & säger: Ja det skulle vara trevligt! :)

Så med detta menar jag, även fast det vart massa svamligt, så menar jag att istället för att jag ska älta saker som inte är värda att lägga ner energi på så ska jag tänka på dom underbara människorna jag har i mitt liv! :)


Vår Julafton 2012!

Hej hej! Vår julafton var så bra.. Vi var ute hos barnens farmor & farfar & hade det lugnt & skönt! :)

Lina vaknade 4.30, vill då poängtera att hon somnade vid 21, vaknade vid 24 & somnade om 1 timme senare.. Nervös. ;) Noel vaknade vi sju. Vi åt jul frukost, lekte lite med klapparna som tomten lagt under granen på natten, gick sen ut & lekte i snön, åkte spark & drack glögg i en snödriva. :)

Sen in & julbada & äta dopp i grytan! Dansa runt julgranen så man vart alldeles andfådd & snurrig! ;) Såg senare på Kalle & åt massa jul godis! :) Efter Kalle kom tomten, barnen gömde sig under köksbordet & var super rädda.. Noel gav sina nappar till tomten, stolt som en tupp! ;) Lina gav tomten en kram, till slut! :)

Sen var det julklapps öppning & papper överallt! :) jag & Martin brukar inte köpa till varann, men han hade köpt guld örhängen & en as fin klocka! ❤ min fina man!! Jag älskar honom såååå!

Senare vart det julmat, lek med julklappar & se lite på tv, vi packade sen in oss i bilen & åkte hem. :)

Underbar julafton!

Idag kommer pappa, Lena, Marcus & Rickard. Conny, Milla & Liam & min Farfar! Vi ska ha så mysigt! Det vet jag att min farmor vill! Hon är nog med oss,
Även fast vi inte ser henne! ❤

God Fortsättning!


Julefrid

God kväll! 2 dagar kvar till doppareda'n! :) förväntningarna är höga här hemma & barnens ögon tindrar som små stjärnor när vi pysslar här hemma!
Idag har vi i lagom takt städat, handlat julkläder till kidsen & den sista bytesklappen, rullat köttbullar, fixat revbensspjäll, griljerat skinkan, tvättat i tvättstugan & klätt julgranen! Har hunnit med en massa, utan att stressa! :)

Dom har gjort en isbana på torget här i Enköping. Så Lina åkte skridskor medans jag köpte kläder till kidsen! :) efter det fikade vi på ett mysigt kafé! :) när Martin köpte sin bytesklapp så lekte vi i snön på torget & barnen träffade tomten & fick en liten julklapp! :) super modiga var dom som satt i tomtens knä! :)

Imorgon eftermiddag drar vi ut på landet till barnens farmor & farfar & firar jul! :) uppesittarkväll är ju bara ett måste, med bingolotto såklart! :)

Nu sover barnen, så jag ska slå in dom sista julklapparna & sen se på film & ta mig en god kall öl! :P

God jul alla vänner! :)


Roliga barn!

Hej!

Noel vägrar säga LINA. Han kallar henne INGA.. Med stor betoning på G, så det blir som en rysk Inga.. ;)
Lina försöker träna honom

L: säg L
N: L
L: säg I
N: I
L: säg N
N: Nnnnn
L: säg A
N: Aaa
L: Säg Lina
N: INGA!

Hahahahahaha!! Jag smäller av, underbara barn! Utan er vore jag ingenting! ❤

Idag är jag & Noel lediga! Hoppas M får sluta tidigare, vi har barnvakt för att åka & handla klart allt innan jul & hälsa på min farfar! ❤


Min familj!!

Lina & Noel är verkligen mina solstrålar när allt känns som pest & pina just nu.. Är såå ledsen, vet ni.. Så fruktansvärt ledsen.. Har ont i magen & en knut i bröstet hela tiden, allt känns som en mardröm, vill liksom bara vakna & farmor finns igen.. Tänker på min stackars farfar & på pappa & farbror Matte.. Usch! :(

Bröt ihop totalt igår kväll.. Pratade med pappa & skulle sen dekorera vårt pepparkakshus när hela skiten rasar samman som en korthus.. Jag slår näven i huset & börjar gråta hysteriskt.. Det ska liksom behövas nåt sånt för att man ska bryta ihop.. :( Martin tröstar mig, kramar mig & torkar mina tårar, kramar mig ännu mer & tröstar med sina varma ord.. Fan va glad jag är att jag har honom!! ❤

Så min familj är ett stort stöd, Lina pratar mycket om gammelfarmor, att hon kommer sakna hennes bullar, dom var så goda. :( pluttan.. :( Noel han fattar ju inte, men när han ser mig gråta kramar han mig & säger: älsklings mamma.. Han hämtar vatten till mig & papper så jag kan torka mina tårar..

Underbara ungar, underbara man!!

För övrigt önskar jag inte denna dag fanns... Skit dag.. "/


Vila i frid!

Ingen smärta gör så otroligt ont som att mista en man håller så kär, när en som man älskar så mycket rycks bort ifrån oss & blir en vacker ängel..
Mina tankar är hela tiden hos farfar som mist sin livskamrat!
Min farmor blev idag en vacker ängel, jag kommer sakna henne, väldigt mycket!

Men jag vet att hon vakar över oss.. En otroligt varm människa som ville alla väl har lämnat oss!

Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.

Vila i frid farmor! Jag älskar dig!!


Extra jobb

Hej! Ska in på jobbet & jobba lite extra.. Blir bara några timmar, men dom behövs just nu kan man ju säga.. "/

Sen blir det inhandling av lite julklappar & lite julmat.. :)

Tack Camilla för kommentaren i förra inlägget! Du är en klippa!! En riktig vän med ett hjärta av guld!! Önskar så att vi bodde närmare varann! ❤ min fina bästa!!

Nu ropar Noel: Mamma moooom hiit! :) ska upp & pussa på honom!!

Hej svejs!


Hualigen!

Känslan när man inte något kan göra, när man står helt handfallen & bara gråter.. Känslan när man inte vet på vilket ben man ska stå på eller hur man ska vara eller bete sig..
Känslan när en enorm våg av illamående & när tårarna inte kan komma & man känner sig som en urusel människa..
Känslan av att känna smärta & ett stort "VARFÖR"

Inte ok.. Inte bra!! Jag ber, om ett mirakel!! ❤


Pigga igen!

Hej hej! Äntligen är vi friska igen! Jag förkyld & jävligt medtagen i en veckas tid! På torsdagen när jag hämtar lilla Noel på dagis står det på tavlan att magsjukan är där. Illamående går vi hem, kl 2 vaknar han & spyr.. Vill till lägga att jag inte sovit en blund, hostade, vart kissnödig, låg & lyssnade på Noel & Lina kom in till oss vid 1.. Ställde t o m in en hink i hans rum då jag tycket han "lät".. Modersinstinkt då jag hann in & han spydde i hinken.. Min plutt! Vi bäddade ner oss i soffan, då vid 2 jag & kidsen, Martin åkte ut på jour.. Noel sov & spydde fram till 9 typ, några bajsblöjor & en till kräka vid 13 efter några tuggor mat & julmust.. Sen var det inget mer.. Lite ont i magen & så bara..
Jag vart kass i magen på söndagskväll, var på toa några gånger, bara från ena hållet som tur är, en gång på morgonen, sen sov jag typ hela dagen igår. Martin var hemma & va med barnen som inte får gå till skola & dagis när någon är magsjuk hemma..

Idag är vi pigga! Känns helt underbart & jag känner mig som en ny människa.. Har Noel hemma idag.. Vi har haft super mysigt, var ute nästan 2 timmar i samband med lämning av syrran, hem baka 2 sorters julkakor & storstädade badrummet. Åt lunch & gick ut & lekte i snön igen i en timme. Nu leker han i sitt rum & vi väntar in resten av familjen.. Ska ner & förbereda middagen, ugnspannkaka! :P

Imorgon jobb!! Äntligen!! :) saknar mina fina kollegor! Tänk va tur jag hade som fick så fina kollegor igen! Guld värt!

Ha en fin kväll!! :)


Avstånd!

Idag har min pappa & lillebror vart här & hälsat på.. Blir påmind varje gång vi ses hur mycket jag önskar att dom bodde närmare.. Blir lixom aldrig några spontanträffar eller så när vi bor med det avståndet vi gör, visst 1 1/2 timmes bilväg, men eftersom man jobbar & har massa saker för sig så blir det på födelsedagar & högtider man ses..

Likadant med Min bror Fred & hans Linda.. Men där är det ännu värre! Ses nästan aldrig känns det som.. "/ dom bor ju på Gotland & dit åker man hu inte över på en kopp kaffe direkt.. Nu jobbar jag & Fred emot varann oxå.. Så tråkigt!

Så lite mindre avstånd till dom man tycker om tack! :)


Äntligen!

Ja äntligen en massa snö! Jag blir otroligt lycklig av att se mina barn när dom leker i snön! :)

Nu gott folk! Jag önskar att jag blir frisk & att det sker ett annat mirakel.. Jag vill funka & inte gå omkring i vakuum pga förkylning från helvetet & en sorg som ligger över oss.. ❤

Så mirakel tack!


Host host..

Seriöst! Jag hostar snart upp mina egna lungor.. :( det gör så ont, så ont! Huvudet sprängs & snoret produceras i massor! :( sömnen är inte ok, sömnfattigt pga hostan från helvetet!
Jag blir förbannad, jag vill bli frisk nu! Jag vill jobba! Blir galet rastlös av att bara vara hemma, men minsta ansträngning gör så jag blir andfådd
& börjar hosta.. Lämna & hämta kidsen svider i hela luftrören!

Gnälligt, men jag är less på detta nu! Undra vad jag ska göra idag? Kanske baka?

Händer en tung sak i mitt liv nu. Jag vill inte skriva om detta här.. Men tårarna rinner! :(

Nä ska lyssna på musik & göra något som inte är jobbigt..


Sämre...

Det är bara att gilla läget Carola.. Du är sjuk! Du ska vila & du är ingen super kvinna, trots allt.. Ibland så vinner förkylningen från helvetet & den har just nu flyttat in i min kropp för att sänka mig totalt! "/

Jag känner mig liten & ynklig.. Ledig idag men imorgon blir det första sjukdagen på jobbet!

Men nu så, vila vila vila!!

Krya på mig!

Btw!. Var en underbar em & kväll i Uppsala igår, tack för Alvedon & Ipren som gjorde att jag kunde närvara. Här är en bild på mig & kottarna från igår. ;)


Första advent!

Hej! Vaknade strax efter kl 7 idag, sovmorgon för att vara mina barn.. Jag är såååå genomförkyld, snorar & hostar så jag håller på att bli galen! "/ det var super längesen jag var så här förkyld! Skallen sprängs i bitar känns det som, hosta är en pina.. :(

Ja det är synd om mig! Påriktigt!

Men men.. 1:a advent ändå, åt mysig frulle med julbröd & kaffe. Vi ska som
alla år åka till Uppsala & titta på julskyltningen, fika på landings & se på raketerna uppe vid slottet! :D läääängtar!

Nu halvligger jag i soffan, vi har spelat memo & Noel vann.. Han var så duktig på det! :) Lina leker med sin kompis & Noel leker i sitt rum! :)

Dags att ta lite Ipren.. Ha en fin dag alla!


Års dag!

Idag är det 1 december! I ÅTTA år har jag vart rökfri.. Helt otroligt va bäst jag är!!! :D

I ÅTTA år har även min fina morfar vart en vacker ängel! Jag lovade honom när han låg på sjukhuset med lungorna fulla av cancer, att jag skulle sluta röka, att jag hade satt 1/12 som datum! Han vart stolt, min fina underbara morfar!

När jag fick samtalet att han hade gått bort på morgonen, så hade jag inga cigg hemma.. Jag tänkte åka & köpa, men sen tänkte jag.. Neej! Hade lovat morfar & för att göra honom stolt & hedra hans minne så slutade jag!

Det var hemskt jobbigt! Tur jag hade Martin att stötta mig emot, min bästa!

Jag är rökfri & skulle aldrig kunna ta ett bloss mer i hela mitt liv.. :D

Usch nu saknar jag min morfar & min mormor otroligt mycket... ❤


RSS 2.0