Nytt Jobb!

Hej hej!! Nu kan jag avslöja den stora & härliga nyheten: Att jag har fått nytt jobb!!! :D

Jag är verkligen superglad, upprymd, full av förväntan & massa nervös! Jag har lixom bara haft mitt jobb, jag har jobbat där sen tredje året på gymnasiet (sommarjobb) Året mellan det & studenten var jag timmis & sen så Okt 01 fick jag fast anställning!

Jag ska börja jobba på hemtjänsten, Attendo i Enköping! DAGTID!

Medans det känns otroligt roligt på alla sätt & vis så kommer jag sluta på ett ställe där jag funnit vänner, där jag har växt som person, där jag har 100 tals minnen & där jag känt mig som en i gänget, aldrig känt mig utanför, där det finns dom kollegor som jag har öppnat mig för, boenden som jag kommer sakna & som jag aldrig någonsin kommer glömma! Jag vet att mina kollegor kommer sakna mig & jag dom med, nåt så grymt mycket!

Jag har nästan aldrig vart så nervös inför något som idag när jag gick in & sa upp mig, lixom aldrig något jag gjort förrut... Men det gick bra, jag klarade det! :)

Så nu är det är dags, att vända blad i mitt liv, att börja på ett nytt kapitel, börja på något nytt & växa ännu mer som undersköterska. Med nya kollegor, kanske finner nya vänner? Lära känna den fina staden vi faktiskt bor i nu!

Jag tycker det ska bli galet roligt & jag längtar! 12 pass har jag kvar på jobbet efter semestern.. Sen är det dags, början på nåt nytt kommer att börja & jag är full av förväntan, med fjärilar i magen! :D


Måndags röj

Nu har jag hunnit med en hel del & resten av dagen ska vi spendera med sol & bad. Tänkte bara äta lunch först. Har hunnit tvätta i tvättstugan, röjt hemma, gått en match med snabeldraken & städat köket. Martin & barnen har vart ute & lekt. Härliga semester, ingen stress! :))


Lite tankar & lite bilder

Jag kan säga så här.. Massa massa bra saker håller på & sker i mitt liv, som till exempel att grannen som betett sig så otäckt illa här håller på & flyttar.. Att hyresgästföreningen höll sitt ord & lovade oss att hon skulle försvinna, vilket gör att vi kan bo kvar här, här som vi trivs så otroligt bra & känner oss hemma här & har genom detta hittat 2 underbara vänner, som vi fått kontakt med.. som sagt, det finns inget ont som inte för något gott med sig! :D
 
Finns lite till, lite hemlig är jag än med det, men ni får veta snart, det kan jag bara looova er! :D Neej jag är inte gravid.. ;D Finns även en del jag måste ta itu med.. men vet inte vilken väg jag ska gå, men snart så ska jag våga ta det steget & bli lite mer stolt över mig själv! :)
 
Semestern löper på & vi tar dagen lite som den kommer, lite har vi haft inbokat, men inte mycket alls.. Vi har totalrenoverat vårt sovrum & det vart mycket bra faktiskt! Har inte hunnit tagit efterbilder än.. men ska göra det alldeles snart & då ska jag skriva ett inlägg om det. :)
 
Vi har badat lite & igår var vi ju som sagt i furuvik parken. Det var så super mysigt! :D
 
 
Lite bilder.. ska lägga upp mer på fejjan nu! :) Imorgon blir det nog bad igen.. först tvättstuga & mysfrulle! :) Ikväll ska vi ta en öl med grannarna! :)
 
 

Sol & bad

Idag & igår har vi vart & badat i Bresse! , med härliga människor! Så najs bad tycker vi! Noel & Lina är som fiskar i vattnet & det är så kul att se! Noel kan bada hela tiden & hoppar gärna över mat & fika. ;) Imorgon drar vi till furuvik & myser hela familjen! Åh va kul det ska bli! :))


Renovering

Vi har lämnat bort vår älsklings kille i 1 dygn för att renovera vårt kärleksnäste & vet ni, det blir grymt & vi är snart klara! Bilder kommer sen! :))


Pms!

Lider av pms.. Fy så dåligt jag mår av att ha dessa pms besvär.. Går inte att beskriva hur jag mår.. Men alla känslor, intryck & händelser blir totalt uppförstorat.. Annars händer det en massa bra saker i vårt liv.. Återkommer med roligare saker inom kort! ;)


På väg..

Vi är på väg på äventyr efter lek i lekparken med grannarna & god lunch! Ha en bra dag alla!


Ligger i sängen...

Bara för att jag kan det! Idag ska vi ut i skogen & plocka blåbär & kantareller! Ikväll bilbingo med Martin & Lina! ❤


Semestertider

Nu har hela familjen semester & det ska njutas! Så underbart härligt! Bara att inte ställa klockan, packa skol/dagis väskan eller stressa till eller från jobbet ska bli kanon! Åh va vi ska ha en mysig semester, kanske man även kan ta upp bloggandet lite? :))


RSS 2.0