Mot uppsala

Tjoho! Lediga tillsammans även denna lördag, detta börjar bli en vana. ;)

Vi har på morgonen ätit supermumsig frukost, lekt, myst & löst mello krysset! :D barnen börjar lära sig att mamma & pappa vill lösa krysset & idag lekte dom på sina rum näst intill hela tiden! :) duktiga kids! :)

Nu är vi på väg till Uppsala. Ska först till gränby & shoppa & äta lunch. Sen vidare hem till barnens kusiner & farbror & faster. Ska bli mycket roligt, då det inte sker för ofta. :)

Hoppas ni får en trevlig lördag alla!
På återseende! :D


Oändlig kärlek! <3

img_0593 (MMS)

Oändlig kärlek! <3


Byte av bil & kvällsjobb!!

Hej hej! Idag är det dags att skriva nya papper & skriva över den nya bilen på mig. Ja så är det.. jag tror att vår kära underbara passat är sjuk & vi har bytt den mot en SAAB.. den är så fin den med & jag körde den igår.. jag kände en koppling till även den & jag tror minsann att den kommer jag såklart att komma bra överens med.. det tror jag allt.. Så innan jag jobbar kväll idag ska jag skriva över den på mig, så hämtar Martin passaten efter han slutat & kör in den till mellinger, sen efter detta hoppas jag verkligen inte att vi behöver ha med mellinger att göra nån mer gång & att SAAB:en inte går sönder!! Håll tummarna för oss! :D

Sitter här & dricker kaffe, har betalt räkningarna & fryser som en hund.. Har vart ute & gått en timmes promenad & nu fryser jag, svetten vart is.. ;) Ska duscha, äta & sen åka in till Västerås. Kanske kan shoppa lite innan jag ska till mellinger? ;D Vi får se, kanske sover en sväng? Jag är såå trött nu för tiden, mina jobbarkompisar säger detsamma, så jag tror på vårtrötthet!

Nu håller dom på & sopar upp gruset utanför, härligt, kanske man kan vaska av fönstrena, slå bort skiten tror jag.. eller om jag anlita min gamla jobbarkompis för en billig peng & en gofika? ;) Ja det sistnämda låter ypperligt! :D

Kollade på biggest looser igår.. herrejisses vad dom hade gått ner i vikt.. på 5 månader.. Jag vart först så avis.. men sen så tänkte jag ett steg till. Jag har gått ner mer än en hel del av dom.. jag har gått ner själv & det är bara jag själv som har sparkat ut mig i spåret eller jag själv som har peppat mig till träning. Jag själv, ingen annan.. så jag sträckte på mig & vart stolt ändå. ;)

Jag startade en hemlig blogg idag, men ångrade mig.. varför ska jag skriva här om saker som jag mår dåligt av när jag kan prata med mina vänner & min man.. sen vet man aldrig om lösen kommer ut & så.. så jag valde att ta bort den igen.. ;)

Nu ska jag äta lite soppa & sen ta en varm dusch! Fy så jag fryser!!

Vet ni, jag saknar min fina bästa svägerska & min underbara storebror såå himla mycket! Dom är dom finaste människorna som finns i vårt liv & jag kan knappt bärga mig tills vi ses igen! Vi ska dit 4-6 maj & bara vara tillsammans med dom & mysa!! Längtar så himla mycket!! :D



Sen i sommar drar vi hela familjen & hänger på ön! Önskar så ibland att dom bodde nära oss, som förr.. men man kan väl inte få allt i livet.. men jag kan ärligt säga att jag saknar dom så jag gråter ibland!

Nä, innan jag brjar tjura: Äta var det! Tjing!!


Tvättstuga

Gah! Är såå trött på att inte ha en tvättmaskin, särskilt nu när jag gått upp på heltid, då tiderna i tvättstugan är ännu mer begränsade än innan.. Som ikväll tvättar jag. 19-22.. Jag är trött!! Vill sova & inte gå ut mer.. Tycker det suger! Nästa gång kunde jag bara ta kl 7 på måndag morgon, innan jag jobbar kväll! Upp & ut med ungar.. Usch!

Fast nu så ska jag se positivt, jag går upp i heltid, får mer lön & vi kan köpa en tvättmaskin! Kikar runt lite på blocket.. Hoppas vi snart får napp!

Tjing!


Under löven..

Jag ligger gömd under löven
jag ligger gömd under snön
Jag har fastnat med händerna i marken
i minnet från en mardröm

Jag är så långt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i mitt liv
när du kände dig utestängd från mitt

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Åren går in i varann
och jag inser att tiden är kort
Årstiderna smälter samman
Och jag vill minnas det
jag en gång glömde bort

Och du som gått vid min sida
säg mig, verkar jag tyngre nu
Jag har varit'så trogen, det jag tror på
och hållit på förlåt som längtat ut

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig


Lycka!

Idag messade Maria mig & hon & Liza ville komma över på eftermiddagen. Så efter jag hämtat barnen kom dom, vi lekte ute, inne, åt mat & drack kaffe! Det var så otroligt roligt!!

Något sådant kan jag leva på länge! :) fina vännen, tack för idag!

Nu Sofias änglar & ladda inför jobb imorgon.. Tjing!


Sista dagen!

Hejsan hej! Idag är det min sista dag som sjukskriven & imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Känns helt ok. Heltid går jag dessutom upp till imorgon! Så jag drar en start med en heldag. :)

Mår ganska bra.. med själva olyckan & allt som har/hade med den att göra. Vi var & snokade på Passaten i helgen & den var helt avklädd från kofångare & grejs. Får se vad länsförsäkringar säger sen, men det ska väl lösa sig till det bästa! Jag har ställt in mig på att betala 3000 spänn på självrisken.. känns ganska pissigt, men men.. alla ska väl typ gå igenom nåt tråkigt ibland, för att uppskatta det som är bra sen.. eller hur?

Annars? Jo det rullar.. ännu en helg har passerat förbi & vi har haft en grymt bra helg! Vart ute större delen av den & barnen blir helt andra barn när man kan vara ute så mycket! Gillar´t! Har rensat en hel del, kastat en massa skit & mer finns det att rensa. Vi ska köpa plastbackar till förrådet för att få iordning därinne.. kartongerna har börjat vika sig av fukt & grejs.. så det är dags att göra nåt åt det, kan ju dock inte köpa alla plastbackarna på en & samma gång.. men får börja med barnens kartonger. Julsakerna står redan i plastbackar!

Igår så mådde jag så illa, så mycket som jag har slarvat på sista tiden med kost & motion har jag aldrig gjort sen jag började min viktresa. Så idag är det nya tag & det känns faktiskt ganska bra, jag är taggad!! Lämnade kidsen & tog mig en timmes promenad.. har ätit bara nyttigt hittills. ;) Jag tror dock inte att jag har gått upp så mycket, tänker inte väga mig då man (läs jag) bara blir dum i huvudet när jag ställer mig på den! ;P Men jag kan ha alla kläder & så, sitter kanske lite hårt i magen, men det handlar mest om 2 kilo tror jag! :)

Grejen är den, jag mår dåligt av att äta onyttigt jämt.. Jag vill vara nyttig & röra mig & träna & äta nåt gott ibland.. Då mår jag som bäst! Men jag har ju verkligen mått så himla dåligt, mår inte till hundra bra än, men då har jag inte orkat & bara lagt mig helt på latsidan, men jag tror jag kommer hjälpa mig själv & må bättre om jag tränar & äter rätt.. Eller jag tror inte det, jag vet faktiskt! :)

Så nu så, kör jag igen, till & börja med för att må bra & om jag går ner i vikt är det bara en bonus! :D Bra inställning kan jag tycka! :)

Nu ska jag krypa upp i soffan & glo på en film tror jag. Eller om jag lägger mig i sängen & börjar läsa en bok, ja ni som känner mig vet att jag inte läser så mycket.. skulle vilja, men det blir aldrig av..

På återseende!!

Lovley!

Hejsan hej! Underbara vår, underbara väder! Allt blir så mycket roligare när det är så fint väder ute! :)

Lekparkshäng med grannarna & alla barnen. Barnen leker & leker & somnar ovaggade på kvällarna!

Denna helg har vart jättebra & lugn! Så himla skönt! Igår va familjen Hoffsten här på mat. Efter småbarnen somnat kom makarna Runesjö över oxå. Vi spelade spel, snackade skit, drack liiite alkohol & hade trevligt! :)

Nu har vi nyss ätit våffel lunch, Noel sover & Lina är ute & leker. Vi ska åka hem till svärisarna när Noel vaknar. :)

Imorgon ska jag sparka igång min träning & sunda kost igen.. Nu har jag hamnat i en svacka igen & måste göra nåt åt det! Jag har Gotlands resan som morot. :)

Tjingeling!


Välkommen vår!

img_5229 (MMS)

Välkommen vår!


Såå sant!

"As we get older we don't lose friends, we just realize who the real ones are"

Kunde inte sagt det bättre själv & med tanke på vad jag har gått igenom & fortfarande går igenom med min förlorade vän så var det där ett enormt uppvaknande denna morgon! Jag sitter bara & ler tamesjutton! :D

Jag mår annars ok.. Mycket psykiskt illamående & allt runt omkring med försäkringspapper, bil på verkstad, om vi ska behålla vår passat eller byta in den.. Tror det är nåt sjukt med den. Först alla hundra fel det vart på den & vi har lämnat in den en hel del gånger, sen krockar jag med den. Det måste ha vart ett tecken. Eller?

Jag frågade min döda mormor om ett tecken på många frågor & jag ser detta som ett svar. Svårt att förklara, men ni kanske förstår vart jag vill komma?

Nä nu ska jag ta & röja upp efter frullen, fixa barnen & sen ta oss till skola/dagis. Sen åka till jobbet, för att sen luncha med min finaste vän Camilla & hennes fina Adrian!

Vackert väder! Ta hand om varann! Kram på er!!


Krockat

Idag på vägen hem från jobbet så var jag med om min första krock. Jag ska svänga vänster, kommer en bil från vänster som blinkar & ska svänga in bredvid mig, det kommer ingen från höger & jag smyger ut, ser försent att den som skulle svänga har ångrat sig & kör rakt på..jag kör in o hennes sida.

Hon var som tur var en gullig tjej & vi ringde efter hjälp båda två då ingen av oss visste hur man går till väga.

Jag & Martin åkte till akuten & jag fick ligga med en stödkrage i typ tre timmar i plant läge. Det mest jobbiga jag har vart med om.. Vart kissnödig, en usk:a kom & ville lägga mig på bäcken, vilket gick bort för min del. ;) efter en undersökning fick jag åka hem & sjukskriven i en vecka.

Jag har lite nacksmärta, en sträckning sa läkaren & jag är skärrad. Tänker mycket på vad som kunde ha hänt & såna tankar ni vet..

Min fina bil vart rejält trasig fram, men den går ju att laga! Som pappa sa: saker går att laga, men inte människor!

Jag ska ta vara på varje sekund med min familj & när såna här saker händer så vaknar man upp & inser att man har det finaste i världen! Det bästa & det mest värdefulla!

Jag är evigt tacksam att jag har mina svärföräldrar som hämtade barnen på dagis & skola. Utan dom skulle vi inte klara oss! <3

Nu ska jag duscha & sen se på tv.
Ta hand om varann!
Bjuder på en "snygg" bild på mig


Bra dag!

Hej hej! Idag har det helt klart vart en bättre dag! Vi packade oss ut vid nio, pysslade i trädgården & fick fin hjälp av Lina hela tiden. Räfsade gräsmattan, så nu är det typ bara lera där. ;)

Jag & Noel sov mellan 11 & 12 typ & då grillade vi korv till lunch & sen åkte vi ut på ett äventyr, får se hur det blir & om det blir som vi vill. Säger såklart sen vad det är jag är så hemlig om, men om man säger så här: en ny port har öppnats för oss..:)

Nu är Martin på bio med Fredrik. Barnen kikar på bomba & är ganska medgörliga just nu. ;) vi har vart ute typ hela dagen. Så dom somnar nog ovaggade ikväll. Hehe.

Nu mys! Hej hej!


Söndag!

Nu är kl snart 9 & vi har hunnit en hel del denna morgon! Nu ska vi klä på oss & gå ut & busa & sen premiär grilla korv till lunch. Har en ganska lagom "trädgård" att pyssla i, ska även plocka fram utemöblerna från presenningen. :)

Fy bubblan vad jag har ätit onyttigt denna helg, men hela veckan har jag vart nyttig, så det är ju bra iaf! ;)

Nä nu ska vi ut & denna dag kommer bli bra, sådeså! :D


Syskon bus!

Idag gott folk så har våra barn testat alla gränser som går att testa. Jag har aldrig vart med om maken, vart får som all energi ifrån! Önskar tusen ggr om att jag & min man hade tålamod så det räcker till till detta, men kan ärligt säga att det inte alla ggr finns så mycket tålamod som man önskar sig..

Jag är helt paj nu ikväll & jag undrar hur vi ska göra imorgon för att det ska gå bättre då! Vi får tillbringa dagen ute helt enkelt, jag tänker ibland när dom är som mest intensiva, bor vi för litet? Det blir ju inte stort när vi bor på ca 90 kvm delat på 2 plan..

Ja nu sover dom iaf & jag känner mig lite dålig som inte orkat gå igenom alla duster som den mest tålamods braiga mamman..

Ny dag imorgon, nya tag & nya utmaningar!

Btw. Jag mår lite bättre från att ha vart helt under isen ett tag börjar jag ta mig uppåt & saker & ting går åt rätt håll igen, sakta men jävligt säkert! ;)

Go' kväll!


Fy fan!

Kan inte annat än säga det just nu.. Mår så dåligt! Tårarna bränner ständigt bakom ögonlocken & jag går omkring i en bubbla, eller i ett vakum.. Önskar att jag kunde få må bra, men det känns mörkt på den fronten..

Livet känns nattsvart & jag vet inte hur mycket till jag orkar..

Fan fan & åter fan!!!!!!


Hemma igen!

Hejsan hej! Hemma med halmen igen & visst har det vart underbart på så många sätt, så mysigt & så roligt! Vi har verkligen bara varit & haft det skönt! Skrattat en massa & åkt skidor, endast längdskidor som tur är, annars vet jag inte om nån av oss skulle vara i livet idag.. ;D Vi har ramlat.. trodde bara att jag skulle göra det först, men alla utom Gunilla har slagit på arslet felera gånger. :) Inte så lätt som man tror att åka längd.. ;)

Vi har ätit gott, druckit gott, skrattat gott & roligt, spelat spel, badat badtunna & bastu, motionerat & haft så roligt, har med oss en massa roliga minne hem! :) Känslan att bara vara har vart otroligt härligt! :)

   



   



    

   




Japp det var det det.. snön hann smälta en massa massa medans vi var där uppe.. men kanske hinner komma mer?

Idag är jag hemma med Noel, han är tokförkyld & har ögoninflammation.. Han däckade nyss på soffan, jag har nyss kokat rotfruktssoppa & ska äta den, så får han äta när han vaknar.

Det händer annars saker här hemma.. full rulle & jag hoppas att allt löser sig snabbt, smärtfritt & att det verkligen löser sig.. Som sagt tillbaka till verkligheten!

Tjingeling!




Dag 28 bildutmaning



Vinterväder i Sälen

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”

Dag 28: Väder

Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


Sista dagen

Halloj! Sista dagen & kvällen närmar sig här i fjällstugan! Idag har vi åkt skidor, samma rutt som igår & 1 mindre vurpa än igår.. Jag & Pia har nyss kommit in efter en timmes promenad & dom andra har åkt ännu mera skidor & är nu inne i byn & lämnar tillbaka skidorna som vi hyrde!

I förmiddags var det superfint väder & när vi kom hem från skidturen så solade vi på altanen, nu är det snöstorm! :)

Vi får mysa inne & ikväll blir det mello & Gunillas flygande jacob! :) Lite vin & massa skratt!

Jag saknar min familj ända in i benmärgen, men imorgon så ses vi igen & jag längtar så! Ser inte framemot bilfärden hem.. Får väl sova hela vägen kanske? ;)

Nu ska jag lägga mig på rygg i soffan & läsa en tidning.

På återseende!


Badtunnebad!

img_2390 (MMS)

Badtunnebad!


Vi har det bra!

Vi har det fint här borta! Stugan är underbar & det ligger så fint! Massa snö, skratt, snack & god mat! Så härligt med andra ord!

Vi håller nu på & eldar i badtunnan inför ikväll & behöver jag säga att vi har det underbart?

Saknar såklart min familj, men dom har det bra & jag har det bra & snart ses vi igen! :)

Åkte 4 km längdskidor idag, jag har inte åkt på typ 20 år, men det gick, 3 vurpor senare med en massa mutter så klarade jag det! :) jobbigt som tusan! Kände mig som Stig-Helmer.. ;)

Nu ska jag sätta på lite kaffe, hörs snart igen! :)


Inför sälen!

Tjoho! Nu är det nära, nu snackar vi bara timmar innan vi drar till Sääälen & har det gött! :D Pajen jag skulle göra är klar, väskan är packade & grejerna jag skulle ha med mig är packade.. utom det som står i kylen dock.. Jag ska snart gå upp & ta mig ett långt varmt bad & bara njuta..

Kidsen är i skolan & på dagis.. Denna morgonen går sannerligen till historien! Noel har vart en riktig skitunge! Hällt ut 2 glas mjölk & 1 glas lättdryck.. asgarvat & plaskat i det innan jag kommit fram med trasan.. Han har kastat saker i toaletten, tjyvnyp Lina, stoppat kulor i munnen, blivit arg för att han inte fick chips, så arg så han la sig på golvet & skrek (!), till detta ska jag tillägga att han vaknade kl 5.. Osv osv.. alltås herr tvärtemot & terrorist! Han vet att jag ska iväg & känner väl på sig det om inte annat.. jag har verkligen bitit mig i tungan & tagit allt med ro.. vilket har vart svååårt, speciellt när han häller ut allt han har i glaset... Så onödigt kan jag tycka.. Men vill ju inte bli arg på honom & sen inte träffa honom förrän på söndag igen..

Lämnade iaf 2 superglada barn, som pussade & kramade mig & jag pussade på lite extra idag.. Herrejisses vad jag kommer sakna dom! 3 nätter.. ja det är lääänge! "/

Men jag ska ha kul, vi ska ha kul! Det är ett roligt gäng jag åker med & jag är glad över att göra detta, jag & Martin behöver det.. ja sakna varann & så vet ni! Detta kommer vara nyttigt, för alla 4! :D Tar med mig stora kameran, så många kort kommer komma upp, va så säkra! :D

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe & kika runt lite på olika bloggar & sen ska jag ta mig det där badet jag har längtat efter. :)

Ha en bra helg alla! Det kommer vi ha! :)



2 av 4 tjejer som jag ska åka med. TJOHO! :D

Dag 27 bildutmaning




Tema 2 syskon sjunger.. ;)

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt

Dag 27: Tema ”två”

Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


Underbara vååår!

Ja nu är det väl ändå vår i luften, det var ju dock närmare 10 minus i morse, men nu är det 1 grad varmt & solen lyser från den mest klara himmel! :D Härligt!! :D Men jag är såå himla trött ändå.. kämpar mig igenom dagarna känns det som.. jag sover bra på nätterna, för det mesta, men jag vet inte, vår trötthet fick jag höra, men vad är det lixom.. har jag väl aldrig haft förr? Åldern? ;D Jaja.. det går väl över som allt annat. :)

Har hunnit en del idag iaf, snart väntas kvällsjobb! Jag har lämnat barnen, tagit en snabb power walk på 1 timme, vilket tog emot idag, men jag gjorde det! Sen har jag vart inne till maxi & handlat det jag hade på min lista till sälen resan!

Jag lämnar Lina kl 8.10 när skolan börjar, Noel brukar jag då lämna vid 9 om han inte är ledig. Ibland lämnar jag vid 11. Men iaf, idag så ställde vi oss vid vägen & tittade på allt som åkte förbi, lasbilar, bussar, bilar, bilar med släp & traktorer.. ja ni förstår, min kille var i himlen!

    

Ja han var lycklig & då även jag! Han är så grymt impad av allt allt stort & det som brummar & låter.. skulle vilja ta med honom till en bongård så han får åka traktor nån gång? Skulle vara underbart, måste undersöka det fullt ut känner jag.. kanske en heldag, med djur & traktoråkning, kanske nån som vet nåt?

Han är fortfarande om inte ännu mer, mammig.. Pappan dög inte ens imorse, hela tiden vill han kramas & mysa & säger om & om igen: "Miiiin mamma.." Han är så gosig, min underbara unge, tänker bara att hans mammighet inte kommer så lägligt, med tanke på att jag åker snart.. "/ Men då har han ju bara pappan hemma, så det ska såklart gå himla bra! :)

Nå väl.. nu ska jag röja lite här hemma & bädda rent i sängarna innan jag drar till jobbet, kanske ska hinna & titta på Sofias änglar oxå.. har 2 avsnitt att ta igen.. Kikade på familjen annorlunda igår & kan inte annat än älska familjen Norrström.. som är ju så underbara, så ödmjuka, så snälla, tålmodiga & lugna! Kom en tår eller två när mamman åkte till USA & barnen vinkade av dom & få så himla mycket kärlek av så många barn, ja såna som dom gör att t o m jag skulle kunna tänka mig att skaffa ett gäng barn till! Underbara människor! :) Skrattade när pappan grillade inomhus & tyckte tjejerna skulle ta han om tvätten, "Jag går & lattjar med killarna.. " Haha.. så skön! :) Sen den kojan.. hahaha! Ja som sagt, fantastiskt! :) Såg dom på maxi för några veckor sen.. :) Läser hennes blogg slaviskt: http://blogg.loppi.se/elvabarnsmamman/

Röja var det..

Dag 26 bildutmaning



Alltid skrattar jag åt denna.. min lilla sessa! Eller varje gång han ska klä ut sig till sessa.. säger som Josefin, blir nog en bild på studentplakatet! :D

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt

Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


Perfekt helg!

Söndagen är kommen & det är dags för jobb snart igen... bara 3 dagar dock & sen är det dags för en härlig weekend i sälen med underbara kollegor! :D

Vår helg har vart perfekt! I fredags var vi samlade kl 14 hela familjen. Vi åkte & matade ankorna inne i stan, tvättade av bilen & åkte & köpte fredagsmys!







På kvällen ritade barnen, vi åt tacos & så kikade vi på minuten, på Ettan.. superkul ju! :D Vi kikade på film när barnen somnat. Martin somnade i mitt knä, som vanligt.. börjar bli van, efter snart 8 år.. HAHA!



I lördags fick jag sova till 7.30.. så underbart. Då kom familjen upp & ville ha ner mig till frukosten. Älskar att äta frulle på helgerna.. kan sitta länge & njuta & dricka kaffe, så härligt! Vi slappade lite, löste hela mellokrysset, med hjälp av svärisarna såklart & grejade lite här hemma, sen så packade vi in oss i bilen & drog mot huvudstaden. Vi hamnade på Söder, käkade lite flottiga burgare & promenerade i stan. Fan så mycket folk.. skulle lätt kunna sitta en hel dag & bara titta på alla människor.. Satt 3 killar bredvid oss på BK, i 20 årsåldern, dom pratade likadannt, lät lika, lika kläder, samma frilla & samma kläder typ.. ja ni förstår.. haha.. Kände man sig som en bonde! ;P

  





Tog oss till Katarina kyrkan & besökte lite gravplatser som vi alltid velat se, en sak från vår lista vi kan checka av. :)



Bland dom bästa artisterna genom tiderna, helt klart!!



Mäktig kyrka!



Jag & mina finaste skatter!

Vidare sen till Sumpan & lille Benjamin som blev 1 år igår.. shit va tiden går alltså!  Gott fika & trevligt sällskap!



Finaste 1 åringen! :D

Vi drog oss hemåt vid 17 tiden tror jag. Gjorde en goood kyckling gratäng som gick supersnabbt, kikade på mello, tillsammans med Fred & Linda.. genom sms.. hu, kan dom inte bo häääär.. :( Gick & la oss ganska tidigt..

Idag har vi vart hemma, haft tvättstuga, tvättat bilen, vart ute & lekt i timmar, kikat på vasaloppet, jag har tagit en lååångpromenad, sovit middag med Noel & bara vart här hemma.

Helt klart en perfekt helg! Behövdes här hemma, nu ska jag & älskling se på Så Ska Det Låta, sen får vi se om det kanske blir en film? Jag är trött..

Hoppas ni haft det bra & är krya.. Tjing!!

Dag 25 bildutmaning



På Emmas möhippa i somras så fångade vi patrullerande poliser som snällt skrev i Emmas äktenskapsbok.. i all hast lixom. ;P

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad

Dag 25: I all hast

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


True!

img_9371 (MMS)

True!


Benjamin 1 år!

Idag ska vi åka till Sundbyberg & kalas hos Benjamin som blir hela 1 år!! Vi hade tänkt att åka tåg, men ekonomin tillåter det inte denna månad.. fy fan, kan inte ens tänka på´t!
Men vi packar in oss i passat;en & brummar mot stockholm, tänkte åka till stockholm först & hitta på nåt, så blir det en hel dag i huvudstaden, sen vädret gör det ju såklart att åka & ta vara på dagen! :)

Snart börjar melodikrysset & jag är så lycklig över att det finns en app, som man kan lösa krysset direkt i iPhonen & skicka in det & vara med & tävla.. Coolt va? ;)

Känner mig forfarande off.. men försöker verkligen hålla humöret uppe, på torsdag åker jag med 4 tjejer till sälen & jag lääängtar verkligen, behöver det så mycket! :D



GRATTIS FINA BENJAMIN!! <3

Nu ska jag lyssna klart på ring så spelar vi & sen mellokrysset.. Lina har precis städat sitt rum, dammsugit & dammat.. När vart min sessa så stor?

På återseende alla!

Dag 24 bildutmaning



Äkta vännen med det varmaste hjärtat. Jag älskar dig babe! <3

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild

Dag 24: Detta gör mig glad

Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


Inte ok..

Hejsan.. ursäkta min dåliga update här.. känner mig inte bra, på många plan & håller på & fightas med olika omen i mitt liv, med mig själv i största fall. Vill som vanligt inte skriva för mycket här.. men mitt psyke är inte på topp & jag måste ransaka mig själv & komma på VAD jag ska göra för att må bra..

Vill helst av allt bara ligga i sängen, men håller mig uppe med hjälp av min underbara man & mina enormt vackra barn, utan dom vore jag ingenting..

Ska snart göra mig klar för färd hem till min fina moster, för lite lunch date. Det kommer göra gott för både henne & mig..

Återkommer, med bildutmaningen om inte annat.. See you & hoppas mina läsare stannar kvar trots min frånvaro. Funderar på att byta blogg så vissa inlägg kan låsas.. för låsa den helt vill jag inte..

Men men, har en del annat jag måste slåss med först.. Vi kanske ses!

Dag 23 bildutmaning



Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende

Dag 23: En sommarbild

Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild


RSS 2.0