Fy!

Verkligheten kan verkligen vara grym! Fick reda på en hemsk sak igår & det får mig att stanna upp & förstå hur skört livet kan vara.. Hur snabbt livet kan vända & ett liv kan släckas..

Tänker på min situation med några som ska vara mina nära släktingar & som inte alls känns som det just som det är nu! Jag har försökt & ansträngt mig & gjort mitt bästa, men när man inte får någonting tillbaka, allt handlar ju om att ge & ta, så hittar jag ingen orsak till att försöka mera.. Jag känner mig otroligt oälskad & mycket åsidosatt!

Skit tänker jag inte ta!

Men bry er om dom som älskar er & visa att ni älskar dom!

Trevlig Valborg!


Utedag!

Jisses! Idag har vi verkligen vart ute hela dagen! :) så otroligt skönt väder!
Vi har byggt nya utemöbler, satt upp ett plank på framsidan, lekt, lekt, lekt, rensat ogräs, köpt & planterat blommor, gjort en ny rabatt & sått gräslök, sallad, dill & persilja.. Hämtat en nyreparerad bil (Martins) pratat med grannar & jag började dagen med en pw i skogen!

Härliga dag! Jag har inte ens tagit nåt kort.. Då telefonen var inne hela tiden! :) men ska ta kort, måste visa våra nya fina möbler ju! ;)

Nu är jag helt slut, barnen sover som små kultingar! Nu ska suggan göra desamma. ;)

Imorgon, Leo's lekland med Sandra & Bastian! Tjoho!

God natt!


Minisemester

Vilken kanonhelg! I fredags hämtade min familj mig efter jobbet & vi drog till Örebro, till Plaza Hotell. Fick ett super bra & stort familjerum, med bra yta för barnen! :) vi gjorde oss i ordning & gick ut på sta'n.. Käkade på restaurang & kikade lite. Sen tillbaka till hotellet & tittade på let's Dance.. Bara softade!

På lördagen efter en god hotell frukost så drog vi till Gustavsvik upplevelsebad & badade i 5 timmar! Jisses! Det var så roligt, helt klart det bästa badet vi vart på.. Hade så kul & lyckan i barnens ögon var oslagbar! :)

Vi åkte sen hem, trötta men nöjda!

Kul att göra sånt här! Det kan man gott kosta på sig! :) får se vart det bär av nästa gång! :)

Idag blir det hemmadag! Bygga nya möblerna till altanen & greja i rabatterna! Först, en power walk! :D


Var tredje helg!

Jag är såå glad & kollegorna med mig & jag med dom! Vi har fått nytt schema! Med, var tredje helg! För alla som önskade det! :) WIIHHOO!

Nu kommer jag aldrig byta jobb, inte så länge jag jobbar i vården! Bättre schema kan man inte ha! Är så nöjd!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, hör hur barnen börjar vakna där uppe!

Men.. Igen! TJOOOHOO! :)

Ikväll, hem med Sandra till Lotta & planera sommarfest! :)

Vilken bra dag! :)


Att cykla..

Hej hej! Jag bestämde mig i veckan att jag skulle cykla till jobbet som idag! Igår pumpade Martin min cykel & smorde kedjan. När jag kom ut i morse var det punka på däcket bak.. Skam den som ger sig, jag pumpade däcket & for iväg på en resa till jobbet.. 7,5 km hade jag framför mig, vilket jag visste.. Fick stanna 3 gånger & pumpa upp bakdäcket då det var pys punka på det.. Så jag fick äta upp min envishet.. Big time! Men fram kom jag & jag kommer göra om det, när vi (läs Martin) fixat däcket! ;) svettig resa.. Men skön start på dagen, helt klart! :)

Jag älskar att cykla! Jag har en cykelrad på jobbet & det älskar jag! :) jag saknar att cykla fram & tillbaka till jobbet som jag alltid gjorde när jag jobbade & bodde i Västerås. :)

Men man kan ju inte få allt.. Men härligt med gratis motion! Åh så är det ju miljövänligt! :)

Imorgon, ledig! Härligt! Sara kommer hit, ska bli superkul & umgås med en vuxen! ;)

Tjing!


Soool!

Hejsan! Sol idag, härligt! Skulle vilja gå en snabb pw, men känner mig lite förkyld & igår så kände jag mig febrig nästan. Känns dock bättre idag, får nog spara promenaden till en annan dag. Jag ska ju cykla till jobbet imorgon! :)

Jobbar kväll idag! Trevligt! :) vi ska nu på dagen åka till min farfar. Pappa/morfar är med där så det ska bli super trevligt! :)
Sen handla lite & så.. En lugn dag!

Här hemma blommar asfalten! Barnen leker tillsammans i Noels rum & har gjort det i över en timme. ;) det hör inte till vanligheterna vill jag lova! ;)

Nu ska jag tvätta håret & så ska vi göra oss klara för en dag i solen!

Ha det gött! :)


Just det!

Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med lögner..

Sug på den!


Hängig Noel

Mors! Noel är inte helt pigg. Han har haft ont i halsen sen i söndags kväll & har fått Ipren för att han vart ledsen när smärtan kommit i halsen! Var helt inställd på att det var halsfluss, men det var bara en kraftig infektion & halsmandlar & lymfkörtel var svullna.. Skönt att det inte var något allvarligt!

Är hemma med honom idag & imorgon är det Martins tur att vara hemma. Jag är ledig igen på torsdag. Då ska jag & kidsen till min moster & fira henne. :)

Jag fick ett infall idag.. Måste göra nåt åt saken innan jag sliter mitt hår. Inget jag vill skriva om eller nåt sånt.. Är glad att jag har en förstående man.. Skulle bara behöva en väns axel.. Vart är min vackra svägerska när jag behöver henne? Hon skulle förstå.. Det vet jag..

Nog om detta.. Nu ska jag börja med maten. Lax!


Bra dag!

Idag är det en bra dag! Ledig med min fina kille! Fick nog jordens bästa start på dagen idag. Noel vaknade 5.. Han gick & kissade & sen mös han ner sig hos mig. Han somnade om på en gång men jag var så pigg. Sovit 21-05 så ja inte konstigt kanske.:) Gick ner till Martin som satt & käkade frukost. Vi la oss i soffan under filten & slog på Nyhetsmorgon! :) mys faktor! :)

När han åkt till jobbet så gjorde jag frukost & åt det framför tv:n! Otroligt bra start & skönt! Barnen vaknade 6.45 & var pigga & glada! :) gjorde grötfrukost åt dom.

Lämnade Lina i skolan & jag tog Noel i vagnen & tog en långpromenad! Noel var nöjd hela vägen! Tungt att köra vagnen när dom lagt på nytt grus plus att köra i alla vattenpölar för Noels skull.;)

Hemma plockade vi fram utemöblerna på framsidan & sopade bort allt grus! Städat övervåningen & hängt tvätt! Nu har i ätit lunch & Noel kikar på film! Tror han är på G & bli sjuk. Han har jätte ont i halsen stackarn! :(

Titta lite på film med honom nu! Sen hämta Lina igen!

Idag skulle min mormor fylla 77 år! Lina tände ljus för henne i morse & vi pratade om min mormor & dom lyssnade med stora öron! Min fina mormor.. Gått 12 år sen nu gick bort i sommar.. Saknar dig så & jag hoppas att du gör din goda choklad tårta & äter den tillsammans med morfar! ❤


Helgen..

Fasligt va fort vår helg har gått, som vanligt! Men jag & Noel är lediga imorgon med! Skönt! :) vi kommer ta dagen som den kommer. Hoppas Elle kommer över! :)

I fredags så var det lugnt. Jag jobbade till 15.45 efter jag vart på utbildning i Västerås på förmiddagen. På kvällen åt vi god mat & spelade lite spel. La oss ganska tidigt. :)

Igår hade vi en familjedag. Farmor & farfar kom över med lunch & hängde här ett tag. På kvällen kom Åsa, Jimmy, Malou & Molly på middag & lek. Hade en super bra kväll. Roligt! Hoppas på en repris snart! :)

Idag vaknade Lina kl 4.50.. Hon underhöll sig ganska bra själv.. Förstår dock inte vad hon ska upp & göra så hiskeligt tidigt för? Efter en lång & god frukost så fick jag med mig Lina på en promenad! Hade en mysig stund tillsammans & hon tyckte det var skönt & roligt! Bra ju!

Vid 11 drog vi & käkade lunch på Max & sen åkte vi & shoppade lite på loppis i Uppsala. Super skoj! Sen hem & bara vara. Jag är TRÖTT! Kan inte förstå hur jag kan vara så extremt trött jämt! Men men..

Hoppas ni haft en bra helg! Nu ska jag kika på Bolibompa med kidsen! Kastar in en bild på barnen från idag när vi ska åka hem från loppisen. :)


Seriöst..

Gick si så där på Friskis idag, passade oss inte, finsmakare som vi är.. Jakten går vidare, för börja träna ska vi!

Har nyss förberett middagen tills imorgon, jag & Ida ska ut & gå en långpromenad direkt efter jobb, så najs att ha förberett! :) korv i ugn, bara att kasta in i ugnen! :)

Tjoho!! Dom ska bygga cykelbana mellan hummelsta & Enköping! :) kan man hojja till jobbet! Funderar på om jag ska cykla nästa gång jag jobbar helg redan.. :P

Nä, dags att sova! Jobb som vanligt imorgon, fredag utbildning! :)


Börja träna..

Imorgon ska jag, Sandra & Elle till Friskis & Svettis & skaffa oss ett medlemskap där.. Det är dags att börja träna & jag måste verkligen bli starkare i ryggen & helt enkelt tajta till hänget.. ;) känns roligt att börja med någonting & när man är tre stycken oxå! Wiho!

Jag har inte några som helst bortförklaringar längre.. Jag jobbar dagtid, kan alltså träna direkt efter jobbet, Friskis ligger nära jobbet. Martin hämtar barnen & jag behöver inte känna någon stress för det.. :)

Så pepp pepp!! Heja mig!! Sista kilona kan jag ta nu, tillsammans med power walks, träning på Friskis & bra kost! :)

Känns bara så.. Yeah!! :D


Ledig!

Hejsan! Ja ledig idag.. Kan man ju inte sticka under stolen med att det är skönt! :) va så trött när Noel kom in imorse kl 6 & gav mig en blöt puss.. ;)

Idag, när vi lämnat Lina så ska vi åka till Västerås & hälsa på min moster & hjälpa henne med lite saker! Har kokat soppa som jag ska ta med mig till lunch!

Har kommit till insikt med en massa saker & mer & mer ramlar på plats! Jag tänker, på riktigt denna gång, inte bry mig om människor som skiter fullständigt i mig, oss.. Jag tänker inte lägga ner någon energi på nån av dom längre! Jag har verkligen försökt, att bry mig & göra saker bra.. men hoppar detta nu & bryr mig om min moster tex! Hon bryr sig & jag bryr mig!

Jag säger ju inte med detta att jag är felfri.. Absolut inte.. Men jag är less på att tassa på tå.. :)

Är i allt detta så glad över mina underbara kollegor & vänner på jobbet! Har verkligen haft tur & ha dom bästa tjejerna i Enköping på min arbetsplats! :)

Nu morgonsysslor!


Känslan..

Måndag idag & jobb för oss & skola/dagis för barnen.. Helt vanlig dag..

Men jag jobbade ju i helgen.. Igår morse när jag skulle åka var Lina sååå ledsen.. Hon höll i mig & bad verkligen om att jag skulle stanna hemma, hon sa: "varför ska du jobba när vi är lediga, på helgen är man ledig.." Hon vet att jag måste jobba, att tanterna behöver mig.. Men det smärtar så i mamma hjärtat att höra henne säga det, att höra på hennes röst att hon hatar att jag jobbar helg..
Noel sa: "men mamma du jobbade ju igår?"

Mina små älskade.. Jag önskar så att jag fick jobba mindre helg & vara ledig med er! ❤


RSS 2.0