Längtan!

Hej hej! Lääängtar så otroligt mycket tills Fred & Linda kommer hit.. så där galet mycket! Ska bli så mysigt! Dom är verkligen dom bästa människorna som finns!! Har alltid roligt tillsammans & det är inte många sekunder under tiden vi umgås som man inte skrattar! Saknar dom hela tiden & jag blir alldeles tårögd när jag tänker på dom.. SÅ det ska bli otroligt roligt att dom kommer & hälsar på! <3
 
 
Jag & min fina svägerska i maj när vi var på ön & hälsade på! <3
 
Annars.. jag är så trött! Inte så konstigt kanske.. uppe & väcker tuppen för att hålla igång hela hela dagen! Men så är det! :)
 
Jag ska nu fylla upp ett fotbad & kika lite på TV.. :)
 
Ha det fint folket!

Bröllopsdag!

Hej! I 3 år har vi idag vart gifta jag & min andra hälft, min bästa vän, min själsfrände & mitt allt här på jorden!!
Jag älskar min Martin nåt så sjukt mycket.. att det inte går att beskriva i ord..
 
Han är den som känner mig allra bäst, han vet allt om mig & han känner till alla mina brister., efter så många år så är vi ETT!! Vi är som två pusselbitar, passar ihop & jag kommer aldrig någonsin vika ifrån hans sida..
 
Han ger mig så otroligt mycket omsorg & kärlek, han ger mig allt.. min fina underbara man!
 
Jag älskar dig min nallebjörn! Tack för allt du ger mig! <3
 
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag
 

Roliga barn

Våra fina barn här hemma är klockrena i sina kommengtarer ibland.. ibland får man ju hålla sig för skratt & ibland brister allt bara.. ;) Man kan inte annat än sluta le när man tänker på alla tokigheter som dom säger.
 
Igår lagade jag lax här hemma, delade meningar här hemma, men det är en annan historia.. Jag & Noel gillar det skarpt medan dom 2 andra mest petade i maten.. jag har lite bestämt att det blir fisk en gång i veckan nu faktiskt., Noel ser på Lina när hon skrynklar näsan & pillar på laxen som ligger på tallriken.. Han tar några tuggor medan han säger.. "Mmmmm.. gott mamma" Lina tar en tugga till & ser ut att avlida.. ;) Noel suckar & ser på sin storasyster, han utbrister: "INGA.. sitt ner & njut!"
 
HAHAHA.. jag trodde jag skulle smälla av, påriktigt!! Vart fick han det ifrån?? Inget vi brukar säga.. :D Han gjorde helt klart vår kväll, vår älskade lilla unge!!
 
Summan av laxen, Lina åt upp sin bit, erkände att det var lite gott.. Jag vet att hon äter fisk i skolan.. bara bra att lära sig att man äter det hemma med då kan jag tycka.. pappan i huset får allt offra sig, för laget så att säga.. ;)
 

Träningsvärk..

Aj! Redan nu är jag öm i kroppen & imorgon så lär jag ha träningsvärk. Har storstädat huset idag, gått en mycket snabb & svettig promenad i lite mer än en timme & vart med Lina på ridskola & sprungit med henne när hon travade.. ;)

Men va skönt det känns! :)

Imorgon är det jobb igen, roligt tycker jag! Lunchdejt med kollegorna oxå! Mys!

Nä ska sova nu, upp vid 5.. Natti!


Min dator lever

Hej hej! Vår dator är äntligen levande igen.. den har legat i vila då vi inte kunnat ladda den, men nu är den tillbaka efter vi köpt en ny laddare.. skulle dock behöva fixa virusprogrammet, vår granne har lovat att hjälpa oss med det, så det ska ha få göra. ;)

Idag är jag & Noel lediga. Martin slutar vid lunch & Lina vid ett.. så idag ska vi ha en familjeeftermiddag.. jag ska ut & gå bara, sen får vi se vad vi gör. Vi hade tänkt åka till Leos lekland.. men Noel är lite snorig & hostig, så vila lite idag kanske inte skulle skada. :)

Går nog ut & leker i snön.. :)

Jobbarhelgen har gått bra, som alltid.. det går snabbt att jobba helg, men bara trist att inte vara med min familj.. men men, jag har ju helt klart bättre arbetstider nu än förrut!

Fick ett glädjebesked i lördags, våra fina favoriter kommer hit inte nu på fredag, men fredagen efter. Våra darlings Fred & Linda kommer & lyckan är verkligen total, i hela våran familj!! Dom ska sova här & mysa med god mat, lite vin & massa skratt som vanligt när vi ses! :) Något underbart att se framemot! Hurra!

Nähä.. nu ska jag faktiskt göra lite nytta på denna ledig dag. Noel tittar på film han.. min gos unge! :)

Bjuder på en sommarbild på våra mirakel sen Linas skolavslutning. <3

Att jobba i hemtjänsten..

Hellu! Jag är vrång just nu.. Liiider så hårt denna tiden i månaden.. Om ni förstår..

Har jobbat idag! Vill poängtera att jag verkligen trivs med mitt jobb & jobba ute hos mina kunder som jag lär känna mer & mer & jag trivs med dom & dom trivs med mig, tror jag iaf. ;) jag älskar verkligen att hjälpa dom & ge dom allt jag ger dom! Prata med dom & höra deras historier. :) det är guld! :)

Men jag får nu i början av min tid i hemtjänsten känna på hur det är att jobba i nästan 20 minus.. Cyklade idag & trodde påriktigt att mitt ansikte skulle ramla av. Galet kallt!!

Så baksidan av mitt jobb är helt klart vintern & kylan! Längtar till vår & sommar när man kan göra mer med kunderna.. Sitta på fik & gå långa promenader! På det viset är jobbet i hemtjänsten mer fritt!

Jag skulle nog aldrig kunna jobba inne igen.. :)

Nu ska jag till tvättstugan. :)


Sliten!

Hejsan! Vaknade imorse, ont i hela bröstet & i luftrören, hosta & nästäppa! Inte tala om nacken som har gått i baklås över natten.. Men men.. Bara att masa sig upp där vid 5 snåret.. Inser att det är nästan 20 grader kallt, mitt hår är smutsigt & allt mitt pålägg är slut..

Inser i samma stund vad som har hänt med Lina fritids pedagog & äter det som finns hemma, klär mig varmt & sätter på mig en mössa för att dölja fettigt hår.. Man kan lixom ha det värre!

Barnen var på ganska bra humör, Lina frågade lite frågor om döden & Noel kunde allt själv..

Ut i bilen.. Ont att andas & jag kunde knappt vända huvudet. Lämnade mina älskade barn & körde mot jobbet, träffade min man & fick en puss innan arbetsdagen kickades igång!

Sliten & lite halvkrasslig tog jag mig igenom den.. Men flera gånger idag har jag stannat upp & tänkt efter!

Ta hand om varann.. Kramas & berätta hur mycket ni tycker om varann.. Livet är här & nu! ❤

Jag hoppas jag mår bra imorgon! Jag vill verkligen det!

Snart lägger jag mig! God natt!


Livet är bra skört..

Idag är en tung dag för Lina.. Hennes fritidspedagog avled hastigt igår & hela skolan är i sorg! Lina är en väldigt, väldigt känslig liten tjej.. Hon är ledsen, så ledsen! Vi skulle åka till stan idag & gå på fik & ikväll är det ridskola.. Men hon sa: "Snälla mamma, jag orkar inte, jag vill bara vara hemma.."

Min plutta! ❤

Alla tankar går såklart till alla nära denna människa hade! En fin, omtänksam & trevlig person har blivit en vacker ängel. Vi är glada över att ha träffat & Lina ha fått äran att lära känna denna människa!

Vila i frid!


Lina mys!

Hejsan! Idag började Noel på gympa! Han älskade det! Medan han & pappa var iväg så hade jag & Lina super mysigt! Vi tog oss en promenad på 45 minuter i villa området! Lina tyckte det var skönt! :)

Min stora tjej! Tänk att hon blivit så stor & vill följa med ut & gå nu! :)

Nu får vi snart fika gäster, hoppas er helg har vart bra! Vi bara myser! :)


Dagarna går..

Hejsan! Galet vad dagarna går hörrni! Veckorna bara rusar iväg & snart har ju för sjutton januari gått! "/

Jag är sååå trött på morgonen, på kvällarna & mitt på dagarna med ibland.. Jag saknar all karaktär & träning känns avlägset.. Jag försöker äta bra mat, men ibland så går det bara inte..

Jag går upp 5 varje morgon, äter en lugn & skön frukost, ganska lång! Dricker kaffe & hinner samtala med min make! Fixar iordning mig & M åker till jobbet. Väcker (för det mesta) barnen vid 6.25.. Dom är iaf inte svåra att få igång på morgonen. :) fixar kläder, tänder, hår, fruktlåda & allt som hör morgonen till med kidsen! Väskorna packar vi på kvällarna. Sen klä på alla lager ytterkläder, ut i bilen & lämna barnen på 2 ställen.. Det går bra, nästan varje morgon problemfritt!

Åker till jobbet & är där med nån minut marginal! Jobbar till 15.45, sen hämta ett barn, oftas Lina! M hämtar Noel! Hem & leka, göra läxor, laga mat, bada, leka lite till & sen natta barnen!

Jag tycker inte, när jag är i allt att det är jobbigt eller betungade på något sätt! Jag trivs med mitt liv & jag har nästan alla kvällar hemma med min familj! :)

Vill bara skriva ner detta för att förstå varför jag är så slut när lugnet lagt sig här hemma.. Fast ofta när dom somnat & jag har landat så vill jag väcka barnen igen. ;) skulle aldrig klara ett lugnt liv. ;)

Det bästa för mig är tiden med min familj & all kärlek jag får från barnen & Martin! Mina fina mirakel!

Nu är Martin på föräldramöte i skolan. Jag ska läsa lite saga & hoppas inte att nån av kidsen får nåt utbrott på vägen eller nåt. ;)

Snart: God natt!


Bajs!

Hellu! :) Noel har länge varit torr på dagarna, men haft svårt för att bajsa på toaletten. Vi har inte pressat honom, han har själv fått bestämma & hämtat blöjan när han ska bajsa.. Idag sa han att han var bajsnödig, jag frågade om han ville testa att sitta på toa, vilket han ville & han bajsade massor!! :D :D

Jag blev så stolt!! Inte tala om honom, han vart såååå stolt & ville ringa & berätta för pappa direkt! Sen skulle jag ta kort & skicka så pappa fick se. :)

Min lilla kille!! Vart tar tiden vägen? Han har helt plötsligt blivit så stor!! ❤

Han sa idag att han ville gå på dagis, jag förklarade för honom att han är ledig när jag är det.
Jag: Det ska väl bli mysigt Noel?
Noel: nej inte så mycket!

Haha! Unge, han trivs på sitt dagis iaf! :D


Ledig dag!

Hej hej! Ledig idag & i morgon! Skönt! Noel sitter & ser på Nicke nyfiken & jag halvligger i soffan.. Trött som fasiken! Jag får ju väcka Noel varje morgon när det är dagis, men som alltid vaknar han yber tidigt bara för att han är ledig.. ;)

Har iaf inget husgöra idag.. Jag & Martin hjälptes åt att stor-städa igår kväll, hade även tvättstuga & bäddade rent. Så inget ska jag göra.. Bara slappa, leka med Noel & kika på film. :)

Lina är i skolan, så vi har vart ute en sväng & lämnat henne, men shit va kallt! Höll på för frysa.. ;) ska hämta henne vid 13, då lär jag ju klä på mig lite mera. :)

Ikväll kommer Elle, Neo & Nicky hit på tacos! Jag & Elle ska ta oss ett glas vin, då dom sover kvar hos hennes mor som bor här! Mysigt! :) skvallra lite & kidsen får leka! :)

Imorgon bär det av till pappa på kalas. Han fyller år idag & imorgon ska han firas! Min fina pappa! Är så glad att jag har honom! ❤ Grattis kära du!

Bjuder på en bild på Noel, han lagade maten igår förstår ni, min stora kille. :)


Utan napp..

Hejsan! Noel gav ju sin napp till tomten.. Glad i hågen & otroligt stolt! Men jag kunde inte tro att det skulle bli så här otroligt j o b b i g t! För oss men framför allt för honom! Galet! På dagarna & nätterna går det toppen! Han sover hela natten, vaknar inte & letar efter nappen som det var förr, men kvällarna när han ska sova, är hemska! Han kan väl inte slappna av plutten!

Men någongång ska det väl bli bättre? Jag tänker då rakt inte ge mig.. han måste ju vänja sig & kunna somna utan problem snart?

Fy så frustrerande detta är!


Motionera..

Hejsan! Mitt "nyårslöfte" var att börja om/ börja motionera regelbundet.. Inte någon stress eller så & inte någon bantning, det är jag så trött på! Utan vettig kost & motion! Snacks på helgerna. Låter inte så jobbigt & det är verkligen inte jobbigt heller..

Bara en sak.. Så tråkigt att gå själv! Men det är väl bara att bita i det sura äpplet som vi brukar säga & gå ut & röra på fläsket.. Någon bra musik så ska det nog gå fint :)

Så, heja då.. Eller nåt. ;)


Bästa helgen!

Hej hej! Vilken kanon ledig helg vi har haft! Så fantastiskt när man verkligen har haft en sån bra helg & alla i familjen är super nöjda! :)

Martin & Lina började helgen i fredags med att åka till Tomtit , mysigt för dom att få lite egen mystid & Lina hade haft det jätteroligt. Hon uppskattade d verkligen! :)

I går så drog vi till skansen, vi tog med oss Linas ridskolekompis Juni & var på skansen hela dagen! Hade packat med oss smarriga äggsmörgåsar varm choklad & kaffe. Hade otroligt mysigt.. Barnen var så glada! :)

På kvällen kom våra fina grannar över på lite umgänge. Vi drack lite vin & skrattade! Super roligt hade vi & kom väl i säng vid 2.. ;)

Idag, efter frukosten så drog vi till Erikslund & skulle införskaffa oss begravningskläder. Vi hittade det vi sökte, käkade lite lunch & köpte en present till Eira! :)

Vi drog vidare till våra fantastiska vänner på lövstagatan & firade fina Eira & umgicks med dom alla i några timmar. Barnen lekte & vi vuxna drack kaffe & skvallrade lite :)

Sen vidare & lämna barnen hos f & f.

Nu har vi sett på film & nu ska jag däcka. Imorgon ska vi ta farväl av min farmor.. Tungt! Jag bävar..

Så måste sova.. Förutom morgondagen så är nästa vecka så händelserik! :) längtar! :)

Denna helg, den bästa på mycket länge! :)


Trött!

Idag är jag trött!! Fy bubblan så seg skallen är alltså! "/ men heja heja, jobba hela dagen idag. Behövde inte lämna kidsen idag, så här sitter jag på parkeringen vid jobbet & ska gå in snart.. Jag är här alldeles för tidigt, men jag tänkte som att jag ska lämna mina knallisar först tror jag.. :)

Kvällen igår gick.. I ett! Jag är ju van sen jag började här att det är lugnt.. Men igår var det det inte.. Men det gick vägen tillslut & jag var hemma vid 23..

Kvällen i kväll blir lugn! Somna i soffan till nån bra film tycker jag låter som en bra plan!

Nu ska jag börja knalla upp till jobbet..
Hej svejs!


Lång pass..

God morgon! Sitter & dricker kaffe & njuter av tystnaden, Martin har precis åkt till jobbet & Noel sover. Lina är ju hos f & f! :)

Jag dricker lite kaffe & har precis ätit lite frulle. Har en lång dag på jobbet idag.. Ska jobba mitt ordinarie pass till 15.45, sen kör jag vidare till 22 ikväll. Det fattades & var sjukt, så jag tog det & så får jag vara ledig när vi ska åka till pappa när han fyller år!

Så jag är laddad! Det går nog bra. Kommer vara ganska trött i kväll tror jag. ;)

Ha en fin torsdag! Det ska jag! :)

Tjing! :)


Onsdag kväll

Hej hej! En ganska vanlig kväll.. Springer i tvättstugan, plockar här hemma, funderar på att rensa i Linas saker & så när hon inte är hemma. Hon sover hos f&f inatt! Imorgon ska hon på ridläger & då det börjar kl 10 så kändes det bra smidigare att hon sov där då vi jobbar. :)

Noel badar just nu. Han ska sen bums i säng. Han är bamsing trött & är allt annat än glad om ni förstår.. ;)

Undrar om jag ska ta tag i Linas rum, iaf lite, vi ska byta rum med henne & hon har allt för mycket skräp, som ni kanske vet hur det är..

På återseende! :)


Lycka!!!

Hellu! Fanken vilken lycka det var att ställa sig på vågen i morse, gått ner 1 kilo.. (????) på allt s k i t man ätit! Herrejisses!! Kan ju ha en bidragande orsak att jag vart/är så ledsen..

Men galet vad glad jag blev!! Så nu har jag drygt 9 kilo kvar till min målvikt, trodde det skulle vara mera!

För nu kämpar jag, jag har en morot, jag ska klara detta nu! :) det bästa är., att min älskade man är med mig! :D

Ska väcka barnen, bloggar om nyår ikväll! Tjing!


RSS 2.0