5 sanningar

Detta visste ni inte om mig

1.
Jag är efter mina graviditeter tok känslig för hormoner i form av P-piller, spiral.. Ja ni hajjar.. 😜

2. Vi velar fram & tillbaka om vi ska ha ett tredje barn, just nu-nej! 😉

3. Jag har lätt att koppla ihop låtar med personer med hjälp av texter & minnen

4.  Jag lider av kontrollbehov & gör gärna sysslor hemma själv så jag vet att det går "rätt" till 😜

5. Jag känner mig uttittad på affären om jag köper chips & godis.. Jag tror att dom tänker; behöver hon verkligen äta det där?




Dop söndag

Hejsan! Idag är det dags för dop. Barnens lilla kusin Mira ska döpas. 😃 ska bli kul att träffa den ingifta släkten! 😃 

Efter det följer ju som sagt barnen med f&f hem, snälla som dom är så får barnen sova där & hänga där i morgon så vi kan jobba när skola & dagis har planeringsdag. ❤️

Igår hade vi en dag utan måsten. Efter frukost & vi gjort oss i ordning så åkte vi till Västerås, barnen fick köpa något för födelsedagspengarna på stora leksaksaffären & vi köpte doppresent. Sen blev det lunch på donken!


Sen vidare till badelunda kyrkogård & tände ljus för min farmor & mormor & morfar. 

Sen handla på ö&b & dollar store.
Sen till Lundby kyrkogård & tände ljus för Martins mormor & morfar & hans morbror. 

Därifrån vidare till Ikea trodde vi, men vi körde hem då det var köer in.. Vilket vi såg sen varför.. Tar Ikea en annan dag! 

Hem & storstädade bilen invändigt! 👍 sen lagade vi en god tacogratäng på resterna från fredagen😃

Nu ska jag sätta på mig träningskläder & se om Elle är redo för morgonpromenad! 😃 

Ha en bra söndag! 😘

Verkligheten

Veckorna & dagarna går så himla fort så man hänger inte med.. Saker händer, man hinner knappt ta in.. Sen en dag kommer allt som en fet käftsmäll! 

Sen härliga pms, eller pmds.. På detta.. 😩 

Dumt att säga att jag mår bra just nu.. Men är lyckligt lottad för underbara människor i mitt liv!

Puss på er!




Fredag i all ära!

Hej! Fredag idag! Skönt att den är här.. Inte för att veckan har gått sakta, det är snarare tvärt om! Men skönt med 2 lediga dagar! 😃

Veckan har inneburit ett tungt besked Vill inte skriva vad som har hänt.. Men efter detta besked så kan man inte annat än stanna upp, tänka på vad som är viktigt i livet.. Ta vara på varje dag i sitt liv. Aldrig somna osams & aldrig skiljas osams.. 

Ett leende värmer så gott & en klapp på axeln eller bara ett hej uppskattas alltid, av dig, mig.. Ja alla!! 

Så ta vara på livet. Berätta för varann hur mycket ni älskar varann!  ❤️

Annars.. Ja det rullar på.. Helg som sagt.. Lördag inget planerat! Så skönt! Söndag ska vi på söta Miras dop, träffa lite släkt & ha en trevlig eftermiddag! Efter det hänger barnen med farmor & farfar hem då dagis & skola är stängd på måndag.

Nu ska jag ringa min pappa & säga att jag älskar honom! 😘

Ordentlig träningsvärk

Hej hej! Sitter i soffhörnet efter jag har varit på en kanonkul ridlektion! Helt galet kul är det att rida ju! 😃 så roligt att förena nytta med nöje på alla plan!

Igår kväll fick jag för mig att utmana mig själv! Att köra squats hemma i 30 dagar, en utmaning alltså 


Gjorde dom första 50 igår kväll & kunde knappt gå ner för trappen imorse.. 😳 haha! Omg vilken träningsvärk i framsida lår & lite i rumpan.. Testa ni med! 😄 hur man gör? Googla! 😉

Ska alltså göra 55 stycken idag med.. Får se om mina ben går av på mitten, fast å andra sidan, så ska man ju träna bort träningsvärk..

Fortsättning följer.. 😜

Morgonstund

Ja.. Tur att jag somnade i första reklam pausen av ensam mamma söker igår.. Noel vaknade kl 4 & kom över till oss. När han äntligen somnade om så gick jag upp.. 4.45 satte jag på kaffebryggaren, packade väskor & plockade fram kläder. Sen satt jag under filten i soffan & drack kaffe & fejsbokade 😉 

Nu är det jobb i dagarna 4 & ännu en ledig helg! Skönt som bara den att jobba var tredje helg! 😃

Ha en fin dag folket! 😘

Bjuder på en bild av mitt & Noels pyssel från igår! ❤️ Åh en på Lina när vi var på ridskolan 💕




Spökvandringen

Hej hej! Nu har vi varit & gått spökvandring i gamla stan i Stockholm & det var så otroligt spännande/roligt & skrämmande! 

Vi kom ganska tidigt till gamla stan & vandrade omkring i timmar, bara för att vi kunde liksom! 😉 Fikade på 2 olika fik & kikade runt slottet osv.











Spökvandringen var en historisk blick tillbaka & det var grymma skådespelare som spelade allt ifrån döden till kungar, drottningar, horor & mördare från en massa år tillbaka! Otroligt intressant!








Tyvärr kom en störtskur & vi blev lite blöta.. Men det torkar ju alltid! 😄 avslutade med trerättersmiddag på en mysig restaurang på Stortorget! 👍


Vi fick lite brådis tillbaka till bilen sen.. Tänkte att parkeringstiden gick ut.. Fet var på håret. 😂




En mysig upplevelse tillsammans med min bättre hälft! ❤️

Nu ska jag byta om till varma kläder. Ridskola för Lina idag & min tur att följa med! ☺️🐎

Vi har varit på syncentralen idag oxå. Duktiga tjejen! Hon kämpar på med sitt synfel! 💕

Jag mår skumt..

Hej! Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är & vad det är som gör att jag mår som jag mår.. Jag har huvudvärk till & från. Illamående & yrsel & allmänt seg & har ingen energi.. 😖 matt & så trött! 

Jag har hela veckan haft lite så här & trott att jag ska bli sjuk.. Men det händer lixom ingenting.. 😩 

Ligger i ett bad just nu, något jag inte gjort på månader! Skönt! Lina är hos Amelia & ska sova där, så det är bara jag & grabbarna hemma! Vi har ätit pizza & thai mat! 😋 

Blev bjudna på tacos hos Åsa & Magnus.. Men min kropp skrek vila, medan mitt hjärta ville åka.. Blev vila. Tyvärr!! Hoppas på en dejt snart!!

Fasters hjärta Liam & hans päron har varit här idag! Firat barnen, lekt & fikat! ❤️ Vi körde iväg Lina & lekte sen en sväng i en lekpark inne i stan. 

Nu ska jag inte göra mycket mer idag.. Hujedamig! 




Tjing tjing!!

Min kärlek

Hejsan! Nu ligger jag i sängen. Är trött som ett trasigt cykelbud! Jag har ju varit hemma med barnen själv ikväll. Vi har byggt med lego, gjort armband, sett på Barnkanalen & käkat ostbollar! 

Noel däckade 20 & Lina 45 min senare. Nu är det så tyst! 

Har längtat efter denna kväll. Bara jag & barnen. Få längta efter min älskade man lite extra. Ja det lyckades! Barnen har varit 2 små änglar ikväll & jag saknar min bättre hälft! Tänk att jag skulle inte kunna vara utan honom! Min älskade Martin! Nu fick jag duscha själv, borsta tänderna själv & gå & lägga mig själv. Ja det är 3 saker vi alltid gör tillsammans! Duscha kan ibland bli var för sig. Men oftast tillsammans! Så skulle aldrig klara mig utan min fina! Men hoppas han har kul iaf! 😃

Så lika bra att sova då.. Med katten! 😂

God natt!

Fredag!!!

Tjoho! Fredag idag! Världens bästa! Ledig i 3 dagar! Ska bli så skönt! ☺️

I helgen har vi lite planer.. Som vanligt! Ikväll är barnen & jag själva hemma. Martin ska på party med jobbet! Som vanligt när pappan inte är hemma så blir det fiskbullar till middag 😋

Imorgon kommer Conny m familj & firar barnen! Åh vi ska köra Lina till Amelia, då hon ska sova över där! 👍☺️ Mysigt! Hon är så förväntansfull! 

På söndag ska jag & min kärlek åka själva till Stockholm. Spökvandring & middag i gamla stan! Tjoho! Va spännande det ska bli! 😃

Nä nu ska jag plocka fram kläder till barnen, som såklart är vakna redan! Hoppas dom sover längre imorgon! 😉

Ha en fin fredag! Jag har en rolig dag framför mig på jobbet! 😜

Tankar

Jag har funderat en del dom senaste dagarna, ja som vanligt alltså.. 😉 Jag har iaf kommit fram till en del saker.. 3 1/2 år har det gått sen vi flyttade från Västerås. Ganska lång tid! Helt klart det bästa vi gjort! Inte ångrat oss en sekund eller så.. I början var det lite vemodigt vill jag erkänna, men sen vi flyttade från Torstuna & till Hummelsta så har det känts så rätt, så bra! 

Barnen har vänner, vi har vänner, vi har varsitt fast jobb som vi båda trivs som bara den med! Lina går i en helt underbar skola, som inte snålar på resurserna, alla barn får den hjälp dom behöver & rektorn är verkligen guld värd! Lina stortrivs & har kul i skolan & lär sig nya saker hela tiden! ❤ Noel älskar sitt dagis, sina fröknar & sina kompisar! Vill gärna vara där jämt om han fick & kunde! Lär sig så mycket & fröknarna är så pedagogiska! ❤

Summan av denna kardemumman & poängen med allt detta svammel är att man märker klart & tydligt, speciellt efter dessa år som gått att man vet vem/vilka vänner vi har i vår hemstad som är äkta & något att umgås med! Vilka som inte ser att vi bor här vi bor som ett hinder att ses! Vilka som slutat höra av sig & vilka som inte gjort det! 

Men tänk oxå vad vänner vi fått här! Helt galet vilka underbara människor vi träffat & vilka möjligheter vi båda har här i lilla Enköping! Nu saknar jag inte Västerås alls längre.. Jag kommer från Västerås men kommer aldrig flytta tillbaka dit! ☺ 

Nej nu ska jag dammsuga av medan grabbarna badar..

Nu har jag fått skriva av mig.. Känns genast lite bättre! ☺




Att vara stark

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit.




Jag behöver allt positivt!

Morrn! Efter allt skit som har sköljts över mig nu den senaste tiden med dig så behöver jag all positiv energi jag kan få! Från barnen, Martin, mina nära & kära!! Men jag känner att jag sitter & ältar, undrar & funderar & tänker varför? Varför gör du allt detta? Varför vill du vara elak, trycka ner mig & försöka få mig att känna mig som den mest oälskade människan..? 

Jag vill bara sopa detta under mattan & aldrig mer tänka eller lägga ner energi på dig eller ditt agerande.. Men hur lätt är det då? Vissa dagar känns piss.. Igår höll Noel mig uppe trots att jag hade en dag då minsta lilla fick mig att gråta.. 😳

Idag ska bli en bra dag! Barnen är vakna, Lina uppe & ser på tv, Noel ligger & vaknar till.. Jag ska jobba på mitt jobb där jag stortrivs, jag ska rida ikväll & kvällen avslutas med svenska Hollywood fruar! 👍😃

Jag måste försöka släppa. Jag måste låta varje dag med dom jag tycker om läka såren i mitt hjärta! Tids nog ska det bli bra, tids nog ska jag inte känna smärta längre... 




Taco-måndag!

Tjäna! Jo men visst! Taco-måndag med våra fina norrländska vänner! Kunde inte haft en bättre måndagskväll! Jätte trevligt & fina paket fick barnen! Jag blir helt rörd! 😍 Tack återigen Ida & Kristoffer! 





Barnen var så nöjda & glada när dom somnade!




Noel har haft en soft födelsedag! Vi var ute en sväng mellan regnskurarna & han ville gunga.. Snart snart har han lärt sig göra fart själv. Det gick lite idag.. På födelsedagen & allt! Min älskling! ❤


Haha! Lägger in en gung-bild från nutiden.. På förra inlägget var det typ första gången han satt i en gunga! 😜

Nu ska jag duscha, sen ska vi se på tv!

Natti! 


Noel 4 år!

Idag kära vänner fyller vår lilla kille 4 år! Min lilla bebis som föddes nyss! Vårt andra mirakel & kärleksbarn! Tänk att det redan gått 4 år sen han såg dagens ljus.. I skrivandets stund var han drygt 2 timmar gammal.. Så fin, så perfekt! 💕


Jag minns denna dag som igår. Jag var ju såklart spyless på att vara gravid & otymplig! Hade ett planerat snitt & allt var välordnat, allt gick bra & ut kom den vackraste bebis killen! ❤

Tiden går fort & nu är han en kille med energi som skulle räcka till 10 andra barn. Idag är vi lediga, jag & Noel! Snart kommer dom andra 2 hem! Vi har lekt med Noels presenter! 😃






Grattis igen vår underbara kille! Vi älskar dig världens bästa Noel! ❤

Ikväll kommer Ida & Kristoffer & äter tacos & firar barnen! 👍




Fullt hus

Halloj! Jag hoppas att vi bor större nästa gång vi har kalas för våra kids.. Det gick ju såklart jätte bra ändå. Bra väder oxå, så vi kunde använda altanen oxå! 😃 Men större ytor skulle sitta fint! 

När vi har större ytor drömmer jag om mycket bjudningar, fester & roliga roligheter hemma hos oss! Vi gillar ju att ha lite extra fest med bjudningar, men skulle vara kul med större då som sagt.. Just nu är det bara en dröm, men det ska ju såklart bli verklighet, snart hoppas jag! 😃

Men iallafall, nu tillbaka till idag! Tack alla fina människor i vår närhet som var här idag! Vi är så glada & tacksamma över att ha så fina människor i vårt liv! Tack igen! Ingen nämnd, ingen glömd! ❤














Lördagsmys

Hejsan! Idag gick jag hem 1 1/2 timme tidigare, härligt att ha komp & att ha jobbat in söndagskvällen sist jag jobbade helg! Så kl 14.15 stämplade jag ut efter en mysig dag på jobbet! 👍 Helt ok jobb helg! 😜

Åkte & handlade det sista till kalaset imorgon & åkte sen hem till min familj! Stökade lite här hemma innan vi for till Martin, Tess, Amelia & Liam & firade lilla Liam som fyllt 1 år.. Shit va tiden går!


Fick god mat & gott fika, sen fick vi ju se hur familjen bodde ute på landet! Superfint verkligen! 😃👍 tack för ikväll!




Nu sover barnen barnen & vi ska se på en film som börjar 21.30. 😃 Imorgon är det öppet hus här hemma & det aka bli så kul att träffa alla fina i vårt liv! 😃

God natt! 


Lina 8 år!

Tänk att idag fyller vår fina Lina 8 år!!  
Vart tar åren vägen med min lilla tjej! 

Hon slog upp sina blå vid halv fem imorse.. Tänk vad spännande det är att fylla år! 😉

Jaha.. För 8 år sen hade jag/vi inte alls ställt in oss på att vår lilla bebis skulle komma. Vi skulle på tillväxtkontroll kl 14 & se så vårt första kärleksbarn växte som h*n skulle.. Men tji fick vi! Kl 19.00 plockades lilla lilla Lina ut med halv akut kejsarsnitt! 1840 g 42 cm. Hon växte inte som hon skulle, hon var liten för tiden, men fullgången! Den sötaste bebistjejen som jag någonsin skådat! Som en liten fågelunge! Sen den dagen har hon kallats för lilla Lina

Idag 8 år senare är hon full av energi, full av bus! Vår fina tjej! Underbara unge!

GRATTIS FINA LILLA LINA! Du gör vårt liv komplett & vi älskar dig flera gånger runt jorden & tillbaka! ❤





GLAD!

Tjäna! Ännu en arbetsdag är slut & det har gått bra som varje dag! Trevliga besök hos kunderna & en rolig rast med skratt med härliga kollegor! 😃

Jag är så glad över en sak som hänt på jobbet! Jag har blivit erbjuden att täcka för vår fina samordnare Matilda vid ledighet, sjukdom & om hon ska iväg på utbildning bland annat. 😃😃 På fredag blir det andra gången jag täcker för henne. Skulle jobbat kväll, men bytte & jobbar dag för henne istället!

Sååå kul & göra något annat & variera lite arbetsuppgifter !! 👍😃

Jag är såå GLAD & tacksam för denna chans! ❤

Bjuder på två bilder på fina kollegor 😃


Att sakna

Tänk vad vi saknar våra favoriter, våra underbara vänner, våra bästa, våra fina fantastiska människor! Dom bästa Ö:borna! Min bror Fred & hans Linda!

Nu håller vi på & planerar, knåpar ihop en helg vi kan ses! Vi ska åka till Gotland över en helg & se dimman runt muren som en vis man sa en gång i tiden.. 😉

Hoppas! Håll tummarna nu! Vi vill åka snart & träffa dom bästa som finns! ❤


Mörkt

Hej. Nu är det mörkt ute när jag går upp vid 5.15.. Nu är hösten kommen & snart ska det bli kyligare om dagarna.. Tackar för varje dag det är fint väder & inte regnar när jag jobbar, regn är verkligen hemtjänstens baksida!

Men vad jag älskar hösten! Speciellt nu när sommaren har varit så underbar! Kyligare luft, tända ljus & kura i soffan! Härliga färgskiftningar & det kan lukta så gott på hösten! 😃👍

Jaha.. Tisdag idag. Jobbar imorgon, sen ledig torsdag, på Linas födelsedag! 👌 Jobbar fre+lör, sen har jag jobbat in förra helgen jag jobbade så är ledig på söndag, då det nalkas kalas! 👍
Måndag, på Noels födelsedag är jag med ledig! Snacka tajming! ☺

Kräftfesten i lördags var trevlig & städad 😉 vi var hemma lite innan 21. Barnen somnade & vi med typ.. 😃

Bjuder på en bild på fina Dexter från lördagen.

Skickar massa tankar & kramar till min fina svägerska Linda & alla fina omkring! Jag tänker på er! ❤


Fest!

Hejsan! På G till familjen Thörn. Ska äta lite kräftor alt. Grilla! 👍😃 jag ska trycka kräftor! 😋

Ha en fin kväll gott folk!


Prinsessan!

Lina blev så bra på sitt skolkort i år!

Älskade unge vad vi älskar dig! ❤


Fredagsmys!!

Heej! Fredag & fredagsmys! Äntligen! Har längtat efter helg, fast denna jobbvecka har varit rolig! 😃 Har gjort en massa annat kul & haft lite utmaning!

Helgen är spikad som alltid när man är ledig. 😉 Imorgon ska vi dra på skördemarknad inne i stan, mysigt värre! På kvällen ska vi till familjen Thörn på kräftskiva! 👍 Det ska bli kalas kul! Det ser vi verkligen fram emot!

Söndag är lugn.. Har lite saker vi ska pyssla med.. Men inget ansträngande. 😃

Nu har vi nyss käkat schnitzel, pommes & beasås & ett glad rött! 😋 Blir snart en dusch för oss alla & sen fredagsmys, ska slänga oss i soffan! Yeejje!

Ha en fin kväll!


Nedräkning

Hejsan! Snart är det ju födelsedagar här hemma.. Om 1 vecka fyller Lina 8 år & om 11 dagar fyller Noel 4 år.

Lina har nedräkning! 😃 Födelsedag & kalas knackar på.. Hon ska ha kalas på lördagen på sin ridskola för skolkompisar. Sen på söndagen ska vi ha öppet hus, för båda barnen här hemma, för vänner & familj! Ska bli så kul! 👍

Lina längtar, är spänd & nervös! Min stora lilla tjej! ❤ Noel han vet att han snart ska få paket & fylla år, men han tycker det är "oshysst" att han inte får ha ridkalas.. 😉

Mina fina barn! Tänk vad jag älskar er! Fast ni kan få min bägare att rinna över & vara riktiga skit ungar så älskar jag er såklart över allt annat på denna jord!! ❤ Kärleken till er är oändlig & jag längtar efter er när jag jobbar & när ni somnat på kvällen! ❤


Träningsvärk

Hej å hå! Vilken träning man får av att rida & speciellt jag som absolut inte är van att röra dom delarna av kroppen. Man sitter ju inte & sitter när man rider direkt & det är absolut inte lätt. Men shit va kul!!!! Jag älskar det! Igår avancerade vi & galet kul var det! Fick även rida på en ganska rund häst, alltså blir det en annan vinkel, sen var hon pigg som sjutton oxå & att rida henne var så roligt! 😃

Så idag har jag träningsvärk & imorgon lär det bli värre! Men härligt är det!

Skönt att ha ridningen som träning, tiden är knapp när det gäller annan träning. Försöker få in en å annan promenad när tiden finnes.. Känns skönt att vara nära sin målvikt & känns skönt att inte banta längre.. Att tänka på vad man äter är ju en annan sak. 😉

Nu ska jag göra klart här hemma. Börjar 7 idag! 😃


Det går bra nu!

Hejsan hej! Idag har jag 1 årsdag på Attendo!! Tänk att det redan gått ett år..för ett år sen var jag sjukt nervös.. Början på Attendo var inte bra för mig.. Jag trivdes inte & tänkte ofta "vad har jag gjort?" "Hur kunde jag lämna resmilan för detta?"

Men vad det har förändrats! Jag trivs så bra, lider aldrig av jobb ångest! Allt flyter på & jag trivs med mina kunder i det stora hela & jag vet att dom trivs med mig! Jag har kanon kollegor, som man aldrig har tråkigt med, en chef som är så naturlig & rar & en samordnare med båda fötterna på jorden som är som en sol! ❤

I förra veckan fick jag biobiljetter av chefen & samordnaren. Jag hade ett medarbetarsamtal som gjorde hela min dag till att sväva på moln. Pricken över i:et var igår när jag fick blommor av ett par jag får hos med en text: "Du med din arbetskompetens vi dig beundra, ge dig inte förrän hundra! Hjärtligt tack för allt arbete du utför hos oss, det är toppen!"

Jag kan säga att det går bra nu! Jag är så glad över att jag bytte jobb, men ack vad jag saknar mitt gamla team! ❤


RSS 2.0