Köra bil..

Mors! Idag har jag vart o kört med Leffe på axelssons, det gick himla bra o jag gjorde min fickparkering utan anmärkning. Jag fick en reda på hur många lektioner till jag ska ta innan uppkörningen o det känns fint! :) Kuligt värre att köra bil o det första jag ska göra när kortet är mitt, är att sätta mig bilen o åka till maxi o handla själv!! :D Det saknar jag! Eller längtar efter! :) Nog ordat om detta.. snart hoppas jag är snart iaf!

Husletandet går inte alls.. måste nog lägga ut en annons för att det ska hända nåt, men vi ska det.. måste bara vara tillsammans när vi lägger in den. :)

Jobbat idag har jag gjort. Börjar känna mig lite tjock i näsan o hoppas på att jag inte blir sjuk.. men egentligen, vad gör det?? Slippa jobba är ju inte helt fel.. hehe..
Iaf, efter jobbet så hämtade Martin mig o vi åkte ner till körskolan, han va med för att höra va Leffe i fråga hade o säga.. :) Sen vidare till pizza hut o mötte upp svärisarna som hade hämtat Lina på dagis. Hon min glada tjej hade fått en giraff-tuta till sin cykel o en sån där orange flagga.. :) Hon va stolt!!
Gott med pizza hut iaf! Åh jag må ju säga att jag har jordens bästa svärisar, Martin jordens bästa föräldrar o Lina jordens bästa farmor o farfar.. :) Vad skulle vi göra utan dom?? Dom är ju bäst helt enkelt!!! :D

Efterlysning?! Vem är den anonyma som läser min blogg?? :)

Martin ligger här o har gjort illa ryggen, ryggskott tror han.. så kan det gå i stunden hetta.. Tjing!!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vem kan det vara? Jag läser, men kommenterar väldigt sällan...hehe

2008-09-23 @ 21:35:51
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: Den anonyma ;)

Vi känner inte varandra alls. Jag bor i Växjö och tycker det är kul att följa lite olika bloggar. Är inne och kikar i Milla81's också ibland.

2008-09-24 @ 14:10:05
Postat av: Caroline

Då är kortet snart ditt :)

2008-09-24 @ 18:51:12
URL: http://BaraCaroline.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0