Planering..

Herrejisses vad det gäller att planera, få allt att klaffa, handla in allt & prata ihop oss med vår snälla hjälp vi får med matlagning & tårtbak.. det gäller att få alla pusselbitar att falla på plats, men jag antar väl att på lördag kommer allt gå som smort & jag hoppas att alla får super roligt! Ja det tänker man ju på, på att alla ska bli tillfredsställda & ha det roligt! :D Men man har ju så roligt som man gör det oxå. :) Blir säkerligen roligt! Har tyvärr fått återbud av min pappas fru & min bror som är sjuka.. hoppas att alla andra kommer & ingen mera sjukdom ska ställa till det..

Imorgon får vi nycklarna till lokalen & vi ska börja greja med att göra iordning i den. :) Kommer bli så himla kul!! :) Koppla in kareoke maskinen (en present från Martin bröder m familjer <3) och duka upp borden & blåsa ballonger & allt som ska till..

Shit jag fyller verkligen 30.. det är galet & jag har svårt att ta in det faktiskt.. minns så väl när man började hänga på krogen & så, hur gamla alla över 25 var! Inte tala om dom som var 30.. haha! Dom stod ju med ena foten i graven lixom.. ;) Än idag kan jag om jag t ex läser i en tidning eller så, "Kvinna 32 år.. " Kan jag tänka, ja hon är ju ganska gammal, börjar bli till åren.. men hallå, nej!! Stopp nu för sjutton! ;) Ja svammligt vart det, men ni hajjar väl..

Jag har ingen åldernojja, tror jag? Men jag läste en bra status på facebook, stämde så väl in på mig, det stod typ, "Upptäcker rynkorna runt ögonen men tonårsfinnen på hakan väger upp det hela" Så skönt, ska jag tänka på när finnarna kommer en gång i månaden! :D

Nä nu ska jag dunka Lina i säng, som har vart med både mig & Martin på äventyr ikväll. :D Nu har dom duschat & jag ska ta hand om henne, hör hur tröttheten tar över där inne i badrummet.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0