TACK!

Jag vill verkligen tacka all underbara människor som finns runt oss nu när det har varit & är jobbigt för oss.. Vi får nu verkligen reda på vilka som är äkta om igen!

Jag kan inte skriva ut vad vi går igenom, fast jag så gärna skulle vilja.. jag kan inte..

Jag säger till dom som jag har förtroende för & som jag vet inte glappar vidare till massa andra.. Åh då är inte bloggen rätt forum för det.. ;)

Nog om det.. Vill bara tacka er alla, för fina tankar & allt ni har gjort för oss! <3

Annars rullar det på.. semestern knackar på dörrn & vi längtar mer än någonsin.. kan inte med ord beskriva hur mycket vi längtar!! Jag har 10 arbetsdagar kvar & sen har jag FEM veckors härlig semester med min familj! Hurra! :)

Barnen är det full rulle på.. Men jag märker, iaf på Noel nu, hur stor han börjar bli.. kissa pottan, lyssnar ibland på mamma & pappa, pratar som bara den, man kan lita på honom på ett annat sätt nu, man kan lämna han nere när man går upp, utan att han river placet.. ;) Lina lääängtar tills hon börjar i Ettan.. min plutta, vad hände med tiden lixom?

Jag måste verkligen ta & duscha & gå & sova nu, är så trött.. Så ha en bra kväll ni som är vakna..

På återseende!

Idag ska bli bra!

Ja verkligen!! *pepp pepp* jag kan inte tillåta mig själv må skit på detta sätt längre.. Men inte är det lätt heller! Jag vill verkligen skriva av mig, men kan inte det.. Ska träffa en gammal vän idag & det kommer bli ett kärt återseende! :) med henne kan jag prata! Om allt!!

I en bubbla...

Jag kan i ärlighetens namn säga att jag nu går igenom en kris som inte är utav denna värld.. jag är inte ensam om detta, men ibland hinner verkligenheten inte med & när den väl gör det så är det som en fet käftsmäll..

Jag mår så fruktansvärt dåligt.. känns som att jag inte har någon att vända mig till förrutom min man då, men ibland behöver man kanske någon annan än den man lever med.. behöva höra andra åsikter & kanske kan få en annan bild av detta än vad Martin kan ge mig..

Jag går omkring i en bubbla & känns som att verkligheten är så långt borta som den bara kan.. Jag kan inte skriva vad som har hänt, än, men jag kanske gör det med tiden.. Men just nu har jag varken lust eller ork med det..

Jag ber om lite styrka.. lite energi.. Jag känner mig som en trasmatta, trampad på & full i hål..

Fy på mig!

Usch & fy så hemskt dålig jag har blivit på att blogga på den sista tiden.. men jag tar typ aldrig fram datorn längre & blogg appen funkar inte heller.. så då blir det så här dåligt. Jag har en massa massa jag skulle kunna blogga om, men jag hittar inte tiden eller ro:n att sitta ner, men nu tänkte jag göra ett undantag..

Men att sitta & skriva om vad som har hänt dom senaste veckorna är ganska lönlöst.. ;) Bjuder på litet bilregn istället.

Först lite bilder från vår kväll hemma hos Pia, som förövrigt var supertrevlig! :)

      

Familjedag i hummelsta! :)


  

Bilder från avslutningen på ridskolan & skolavslutningen, mer bilder från skolavslutningen kommer en annan dag, dom ligger kvar i kameran

          

Lediga dagar med barnen.

    

   







Nu ska vi äta Kina mat & mysa här hemma. Helgjobbet är klart & nedräkningen till semestern är igång.. 3 veckor & 3 dagar kvar! :)

Tjing!!

Fredag, party & piggare tjej!

Hejsan hej!! Idag är det fredag.. en bra sådan! Jag ska till en jobbarkompis på lite party & det ska bli otroligt roligt!! :D Har sett framemot detta sen vi bestämde det, var meningen att vi skulle grilla, men det blir nog inte så med tanke på vädret, det blir pizza från den lokala pizzerian istället, alkhol, skratt & härliga människor, ska bli toppen roligt! Hurra!

Lina är piggare & feberfri, so far! SKÖNT! Men hon har ont i halsen pluttan, men inatt sov hon hela natten & vaknade & kände sig som ny! Härligt! :) Men två kvällar i rad har hon somnat & sen vaknat med någon slags panik.. inte pratat, bara skrikit & gråtit, igår fick hon andas i en påse & vart genast mycket lugnare & somnade om efter en dos med alvedon.. skumt! Men idag är hon sig själv, tjatig & retas med lillebror. ;)



Är ledig med båda knallkorkarna idag & springer i tvättstugan. :) Just nu sitter dom & äter glass & kikar på Emil i lönneberga. Jag passar på att blogga lite då. :) Ska åka på eftermiddagen & hem till Gunilla & få en dagens drink innan vi drar till Pia. :)

Var igår kväll på Erikslund med Virre & handlade lite.. skulle vilja handla bamsing till kidsen, finns så himla mycket fina sommarkläder.. dom ska få följa med & välja badkläder sen. :) Finns ett helt hav & dom tycker det är roligt att välja själv.





Lite till barnen :)



Dålig bild, men mina ballerina med en Noel fot i. :)

Nu ska jag hänga med kidsen, som har ätit upp glassen. :) Trevlig fredag! :)



Tack Camilla för tipset med app:en. :)

RSS 2.0