Uäääk

Hejsan! Alla som känner mig, vet att jag alltid har älskat allt vad kött heter & äter det mer än gärna i olika former, kotletter,  grytor, grillat.. Osv.. 

Jag kan tillägga att det är slut på det nu! Iaf på griskött! Ve och fasa vad äckligt det är.. Jag blir helt enkelt äcklad & kräkfärdig av skiten! Går jag i affären & ser en fläskfilé så börjar jag må riktigt illa & kotletter med.. Blä!! 😖 

Vi skulle äta kotletter en dag, jag tog fram dom ur frysen för att tina dom, gick en hel dag på jobbet & mådde dåligt med tanke på att jag skulle äta dom. Kastade alla i soporna när jag kom hem..

Vet inte vad det kan bero på. Vi har grillat en hel del fläsk i sommar, om jag har förätit mig på det? Vad hände? 😉



Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag känner som du. Kött ÄR äckligt. Jag äter dock hellre gris än kossa. Oxfile, biffar o köttgrytor - Bläää. Däremot fläskfile är väl det enda som äts här hemma om vi äter kött. Eller kyckling. Mycket köttfärsrätter blir det och då kör vi iofs nötfärs. Men aldrig några mängder för mig. Tyckte jag bara om grönsaker, linser, bönor och dyl skulle jag mer än gärna utesluta kött helt ur min kost. Just för att det är äckligt.

2013-10-05 @ 08:13:26
URL: http://camorr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0