Letar hus att hyra

Ja, igår så hade jag o Martin en het diskution om att flytta.. inte om, utan när.. o vart.. Martin vill bort från Bjurhovda o från stan.. han vill ut på landet. Jag kan tänka mig att komma ut på landet, en liten bit.. men skulle inte dö av att bo kvar här i ett år eller så.. men min kära sambo säger att man absolut inte kan bo här med 2 barn.. inte ens med en nyfödd.. Jag vet att han är larvig, tro mig att han har fått höra det av mig flera gånger.. men det är det han vill o eftersom jag vill leva med honom så får jag ge mig o idag gick vi in på blocket o såg ett hus som va till uthyres.. i Ramsta. Det va perfekt på bilden o dom ville ha 7000 i månaden, kallhyra.. vi ringde för att kolla skadar ju inte.. Vi åkte dit för att kika på det.. Åh herregud va fint det va!! Det va det där röda huset med vita knutar, totalt nytt, det va tokfräscht!! MEN det va för litet.. :( Vi skulle aldrig få plats allihopa där.. :( Jag föll pladask för det, men man kan inte få allt.. Nya tag o så kan vi hoppas att vårt hus kommer upp snart.. :) Detta hus va även till salu, kolla in det på hemnet, i Ramsta. Ramsta Byväg 4.. så vackert!!

Så nu ska jag lägga in en annons på blocket o i vlt o hoppas på napp snart.. att köpa hus nu funkar inte o det skulle ju vara skönt o inte ha nå lån.. :) Önska oss lycka till nu!!

Har nyss kommit hem från Camilla o Linus. Firade Camilla o umgicks lite. Tänk att det händer för sällan att man ses.. måste bli ordning på det nu känner jag. :) Riktigt kul va det att ses iaf babe!! Martin är hemma hos Micks o lägger in musik på sin mobil o Lina kikar på film... kanske skulle ta o gå ut??

Jobb imorgon igen.. fy va trist.. Har delad tur o halv fyra ska Lina på 3 års kontroll. Ska bli roligt faktikst. Älskar att gå till bvc! :)

Nä ska man göra nåt kanske då?  Ge oss ett hus nån??

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas att ni hittar ert hus snart. Det kommer förmodligen när ni minst anar det och då känner ni bara att det är 100 % rätt :) Men när vi väl hade bestämt oss så existerade inga andra tanker i huvudet så jag vet hur det är :)



Hemma med sjuk Linus idag. Jag sa ju att han verkade hängig igår på förmiddagen och tydligen så hade jag rädd för inatt vart han jätteförkyld och har feber. Inte mycket, men ändock feber.



Ha det bra så hörs vi. Puss o kram!

2008-09-22 @ 11:13:22
URL: http://milla81.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hm.. jag hade inte rädd.. jag hade räTT :D

2008-09-22 @ 11:14:10
URL: http://milla81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0