Livet leker..

Tjolahopp! Livet leker.. allt känns ganka bra, fast jag har grym pms nu & skallebank som jag bara önskar min värsta fiende! Tröttheten gör sig påmind oxå, när man slår ner rumpan på stolen, men det är ju om det är.. glad är jag för det.. försöker iaf.. ;)

Håller på & har hållt på sen igår & vårstädar lite här hemma.. eller mer som en bamsing städ.. just idag tvättar jag alla sängkläder, inkl. kuddar & täcken & bäddmadrasser.. mycket skönt! Har piskat ur sängarna med vår braiga dammsugare! :D Fönsterna funderar jag på om jag ska fixa nån som kommer & gör´t.. vi får se..

Onsdag idag, helgen har gått & det är snart helg igen! Helgen som gick har vart underbar, en sån helg som man vill att alla helger ska vara!

Torsdagen började vår helg som alltid.. Vi åkte hem till kusin Liam & lekte, fikade & hade det bra! :)



Fasters hjärta!



Stooora brandbilen! ;)



Vackra tjejen!



Käka munk.. ;P



Mumma! ;D



Plutten! :D



Liam berättar nåt stooort för Lina. :D <3
Fredagen började med finbesök av Emilia, Meya & Elias.. Vi hade väldigt gtrevligt, Meya & Noel lekte som bara den, LIna var ute mestadels & jag & Emilia (&bebis) fick uppdatera om vad som hänt sen sist & så.. :) Roligt var det & jag hoppas verkligen inte att det ska dröja nästan ett halvår till nästa dejt.. ;P
 


Mina fina kids!



Sötisen Elias!



Puss på tjejen! :)



Fina tjejer!



Slappkorvar käkar riskaka. :)

Lördag var lugn på morgonen, vi mös hemma med god frukost & Martins varma choklad, på fm så tog vi tag i vårt förråd & fixade iordning, körde lite saker till tippen & så, så nu kan vi gå där & jag vet vart jag har allt igen! :D Skönt som tusan!  Kl 13 lämnade vi Lina på discokalas & vi andra åkte & handlade & kastade sakerna som vi rensat ur.. sen var det dags att hämta prinsessan på kalaset & köra hem igen..

På kvällen kom familjen Nicolaisen & visade upp sin bebis, som var såå söt & såå liten! :) Bjöd dom på mat som vi lovat eftersom dom hjälpte oss vid flytten! Trevligt att ses & snacka lite skit! :)



Sötaste Benjamin! :) Gladfisen! :)

Söndagen fick vi besök av Martins bror & hans kids på morgonkvisten! Massa lek, fika & lunch! Jag ska aldrig ha 5 barn iaf.. ;) Men så kul att dom kom över! :D Efter det åkte vi till Marcus & Emelie & firade Marcus med lite paket & ett kort Lina gjort åt honom! :D Sen hem igen, lekte i lekparken, pulade i trädgården, tvättade i tvättstugan.. jag vart såå trött på em.. Kvällen avslutades med Kina mat & bra på tv.. barnen fick korv & mackisar innan.. :) Inte varje dag jag & Martin äter vid tv:n utan barnen.. har väl hänt en gång tror jag & då var dom inte hemma. :) Både jag & Martin tycker att det är viktigt & så mysigt att äta tillsammans! :)

Helgen var alltså perfekt! Nu i helgen vankas det jobb.. men så är det!

Nu ska jag runda av här.. har sprungit i tvättstugan & hämtat Lina medans jag skrivit här.. aa inte medans, men ni fattar.. ;D


Kommentarer
Postat av: Carro

Bamsing fina kort! <3

2011-04-13 @ 13:45:03
URL: http://carroooo.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0