Jobbar & står i!

Hallo! Ja man jobbar & springer mellan våningarna så man fan får ont i trampdynorna.. Har inte tid med varken mig själv, hemmet eller framför allt min familj! Detta är inte ok.. Jag bör gå ner i tid f.o.m 1 september. Vill bara gråta med tanke på hur mycket tid jag förlorar med dom som betyder mest- min familj! Mina fina barn & min fantastiska make!! Tanke på att jag pendlar oxå.. Kvällar, helger.. Nä nu börjar jag gråta.. Lär göra nåt åt min livssituation- pronto!! :'(

Kommentarer
Postat av: Anki

Jag förstår hur du menar. Jag har haft samma känsla, när det är det där att inte ha någon tid. Nu kommer jag ev att gå ner i tid den här terminen (Tack, god Gud att man har rätt till det när man har småbarn!!!). Jag tror att man kommer att lida av ständigt, dåligt samvete hur man än vänder och vrider på jobbtimmar, tid för barnen, hemmet och någonstans att ha tid för sig själv och kärleken. Jag säger som många andra säger, att det nog gör ondast i mammahjärtat. Och det är då tur att man har ett sånt =)

Kämpa på och glöm inte att man bara är människa. Det ska jag själv försöka ha i åtanke nu när ett nytt läsår drar igång.... Kram!

2011-08-06 @ 16:04:09
Postat av: Josefin

GÅ NER I TID Carola! Det är det enda rådet jag kan ge dig och det bästa du kan göra.. jag gick ner till 75 % efter mammaledigheten istället för att fortsätta på heltid, det är en enorm skillnad. Gör´t!

2011-08-06 @ 17:04:57
URL: http://nifesoj.bloggplatsen.se
Postat av: camilla

Hade ni inte pratat om att du skulle gå ner i tid?

Det är svårt att få livskarusellen att gå ihop med två heltidsarbetande föräldrar sen. Visst klarar man det men är det värt det om man har råd och möjlighet att gå ner i tid. Det dåliga samvetet är nog något man alltid dras med men samtidigt är det tur att man har det. Det visar ju bara att man älskar sina barn.

Hoppas det löser sig till det bästa.

Kram o puss!

2011-08-07 @ 18:15:30
URL: http://camorr.blogg.se/
Postat av: Frida

Gå ned i tid om du har möjlighet, någon timmes kortare arbetsdag gör stor skillnad. Eller byta jobb så du slipper pendla eller arbeta helg?

2011-08-09 @ 13:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0