Hemma igen!

Hejsan hej! Hemma med halmen igen & visst har det vart underbart på så många sätt, så mysigt & så roligt! Vi har verkligen bara varit & haft det skönt! Skrattat en massa & åkt skidor, endast längdskidor som tur är, annars vet jag inte om nån av oss skulle vara i livet idag.. ;D Vi har ramlat.. trodde bara att jag skulle göra det först, men alla utom Gunilla har slagit på arslet felera gånger. :) Inte så lätt som man tror att åka längd.. ;)

Vi har ätit gott, druckit gott, skrattat gott & roligt, spelat spel, badat badtunna & bastu, motionerat & haft så roligt, har med oss en massa roliga minne hem! :) Känslan att bara vara har vart otroligt härligt! :)

   



   



    

   




Japp det var det det.. snön hann smälta en massa massa medans vi var där uppe.. men kanske hinner komma mer?

Idag är jag hemma med Noel, han är tokförkyld & har ögoninflammation.. Han däckade nyss på soffan, jag har nyss kokat rotfruktssoppa & ska äta den, så får han äta när han vaknar.

Det händer annars saker här hemma.. full rulle & jag hoppas att allt löser sig snabbt, smärtfritt & att det verkligen löser sig.. Som sagt tillbaka till verkligheten!

Tjingeling!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0