Lite bättre

Hej hej! Idag är Lina bättre, hon har feber än, men är mycket piggare & ligger inte bara i soffan.. Hon har ätit lite frukost, duschat & sitter nu & spelar på min telefon. Hon vill så himla gärna gå ut.. vi ska gå ut & kika om vi hittar några blommor, så hon får lite luft. Vi har öppnat altandörren, så friskt & skönt! :)

Hon somnade igår kväll.. vid 21 typ.. vaknade i riktig panik kl 23, hon sprang fram & tillbaka & grät & grät.. vi försökte få henne att lugna sig & få henne att säga vad det var som gjorde ont eller vad som kändes fel.. men hon var helt tom i blicken, tror hon sov fortfarande.. gnällde lite över nackont.. det första som slog oss var ju såklart hjärnhinneinflammation. Ringde 1177, efter jag googlat & hennes symtom som nackvärk/stelhet, huvudvärk, illamående & kräkning stämde in.. Hon lugnade oss ganska fort. Lina kunde sätta hakan mot bröstet & titta på naveln. Kräkningarna & det andra var jag inte orolig för, det är sånt hon helt klart får när hon är sjuk & har hög feber.. Idag är nackvärken borta & det känns så skönt!

Jag har väldigt svårt att sitta still mycket.. fast jag skulle behöva det.. jag ska idag spackla en vägg & hoppas att jag har färg kvar så jag kan måla den. :) Vi ska förbi Veronica på kaffe, då hon bor påvägen till garaget där spacklet finns.. mycket bra tycker jag! ;D

Återkommer senare kanske. :) Vart inget erikslund igår, kanske blir det idag istället. Måste ha nya skor tills jag ska på party imorgon! :)


Min Lina har feber

Hej hej! Idag är jag hemma med min lilla tjej som kom in till mig i natt, het som en kamin, hon hade imorse 39.1 i feber.. Hon är helt sänkt! :( Hon ligger i soffan & den andra filmen för dagen rullar där ute.. "Mamma jag har så ont i ögonen & huden gör ont.." Lilla pluttan, så himla medveten & jag lider med henne massor! Hon är nästan aldrig sjuk nu för tiden, det brukar ju vara Noel man är hemma med.. Finaste Lina! <3



Hoppas hon kryar på sig fort då vi har en del att se framemot i helgen.. Min lilla plutta!

Jag pysslar här hemma, gäller att passa på.. Ska även ligga en del i soffan med Lina & ta igen mig.. :) Noel leker på dagis! :)

Detta är det sista jag skriver om min "ex vän" men bara för att jag skrev om henne i fredags (?) så möttes våra vägar igår.. jag vart så ledsen när jag såg henne, ingen sa någonting & jag blev totalt stel & knäsvag! Ena delen av mig ville springa fram till henne & krama henne, så som det var förrut, den andra delen av mig ville skrika på henne & ruska om henne & fråga varför...
Men vi möttes, såg på varann & gick vidare.. Min dag krossades & jag vart sååå ledsen! Jag var med en farbror på ICA & skulle handla, jag bet mig i läppen & när jag väl kom tillbaka till jobbet så låste jag in mig på toa & grät som ett barn.. ringde Martin & allt bara släppte..

Jag vet att jag måste släppa detta, men jag har så extremt svårt att göra det.. men jag vet det! Ingen behöver säga det till mig.. Hon är inte värd att lägga ner mer energi på eller spilla mera tårar över.. Jag vet det!!

Men det är så sjukt svårt.. men nu SKA jag gå vidare, försöka lägga detta bakom mig...

Jag längtar inte längre efter att ha dej här
men jag saknar dej
Som om min själ har gått ifrån mej
för att vara hos dej
så saknar jag dej


Nu ska jag ringa upp svärmor, sen pyssla lite, får se om jag åker själv till erikslund & shoppar lite skro till mig själv ikväll, nån som vill med kanske?

Krama varann!!

Då var det en ny vecka!

Tjoho! En ny vecka & kvällsjobb väntar ikväll, ska bli ok att jobba, jobbar bara till 19 & det kan man helt klart överleva.. så det gör inte mig något att vädret är lite smäre idag! Vi har iaf haft kanon väder hela helgen & man har bättrat på solbrännan lite. :)

Helgen har varit bra, men jag vet inte vad som har flygit i min alltid så glada Noel? han är en tjurskalle utan dess like, han är högt & lågt & han är snabb som en vessla, t ex ta tag i osthyvel & skala bort en liten husflisa på tummen (?) varför lixom? Jag börjar ana en extrem trots & det är ju bara att rida ut den.. hade totalt glömt bort hur Lina var när hon var i den åldern, men om man säger så här; Noel håller på & fräschar upp mitt minne en aning.. ;) Mycket är nej nej nej & så klart kan sjääääälv! Min härliga lilla prins.. mammas godis! <3

Lina är som vilken sex åring som finns & tjata på mamma & pappa är det bästa som finns. ;) Igår tjatade hon om att bada i vattenslangen.. hon sprang & sprang & sprang medans Martin sprutade.. Tillslut stannade hon upp: "Jag känner mig nöjd såhär.." Gick in & duschade! JAPP, ibland blommar asfalten, hon vart nöjd.. hehe!!

Syskonkärleken den blommar.. först tjyvnyp, som sen går över i kramar & sen en rak höger.. ja det är bra härligt! ;)

Dom har så himla mycket energi, så i lördags tog vi med oss fotbollen & gick bort till fotbollsplanen.. ojoj, vad dom sprang.. Hoppade, hjulade & tyckte det var alldeles underbart! :) Så kul att se, dom somnade båda två ganska fort på kvällen & innan ESC! :) Helt magiskt att Sverige vann, galet roligt!! :)

    

Var såklart på Rocklunda marknaden en sväng oxå. Det var roligt & vi träffade på en del vänner & bekanta, en snabb dejt med Conny, Milla & Liam oxå! :)





Lina köpte nya solglasögone, snygg va? :D

På morsdag fick jag frukost ute på framsidan & en bukett med rosor. Underbara familj! <3 Vi åkte sen efter Noel sovit till Martins mamma & firade henne. :)

 

Nu ska jag gasa till jobbet.. nedräkning till semestern har börjat! :D

Tudilu!

Svammel en fredag..

Hejsan hej! Hemma själv med kidsen, skönt tycker jag.. Speciellt nu när båda barnen stupat & jag sitter här & bara är.. tar en öl & njuter av att det är ganska svalt just nu. :)
Vi har haft en mysig dag, jag & mina gryn! Var ute ett tag med grannarna, men Noel & jag rymde in vid 17, skönt att svalka sig & efter mat så vart det dusch & så kom Lina oxå in.. Så vi gick inte ut mera, Noel har var ute hela dagen på dagis, så han klagade inte. Vi lekte i hans rum, kikade på film & busade med ballonger.

Lina har lekt med en finsk tjej som är & hälsar på hos några andra grannar, Lina berättade för mig att hon kan finska nu förstår ni! ;P Hon sa nåt till flickan & flickan gjorde som hon sa, jag undrar om hon sa rätt & har lärt sig några ord? Roliga är dom iaf.. Flickan pratar finska iaf & jag pratar svenska. ;) Lina pratar med, men tycker det mest låter som tomma ord. haha! Leker gör dom & har roligt iaf! :)

Martin är på konsert, på Ozzy. Kul för honom, min fina man! Saknar honom, men han är hemma när vi vaknar imorgon! :) Tänkte om vi skulle dra in till Västerås då & kika lite på marknaden.. vi får se hur läget är med min M & så.. ;) På kvällen blir det grillning med grannarna Runesjö & sen ESC såklart!

Denna värme, jag är så otroligt lycklig över att den har kommit.. jag har fått lite färg & man känner sig genast lite fräschare! :D Annars känner jag mig ganska svälld & jävlig nu, vet att det är för att den stundande veckan är på intågande.. men blääk säger jag om det! Känns nog bättre i slutet på nästa vecka, då det hela är över för denna gång! :D

Nästa fredag ska jag grilla & partaja med mina jobbkompisar, ska bli otroligt roligt! Längtar som bara den.. grillning, gott att dricka, kubb spel & en massa skratt! Lovley! :)



Drömde om min vän som dumpade mig inatt.. drömde att allt var som då & jag kände verkligen den gemenskapen vi hade, den tryggheten jag kände med henne & den extrema kärleken till henne & hennes familj! Saknar henne.. saknar allt som jag trodde vi hade.. Hon skrev till mig: hoppas du inte hatar mig, jag hatar inte dig.. Jag hatar henne inte, men jag är djupt sårad, ledsen & totalt söndertrasad.. Jag trodde vi hade den finaste vänskapen man kan ha, hon vet allt om mig.. jag känner mig sååå blottad, så otroligt jävla lurad.. Alla år vi var vänner, alla år! Så bara får jag ett sms, från ingenstans att hon inte vill umgås mera.. jag kan inte förstå.. Ingen förvarning, ingenting.. Jag är ledsen, otroligt ledsen, jag kan fortfarande stanna upp & tänka på det & mina tårar bara rinner.. Jag saknar inte dig mindre & mindre, jag saknar dig mera.. Älskade Karin!

I feel unhappy I am so sad I'v lost the best friend That I ever had

Men livet går vidare, är omgiven av fina människor, men detta har satt sjukt djupa ärr & jag vet inte om jag någonsin kan lita till 110% på någon igen, som jag gjorde på henne.. Hon kunde lika gärna sätta en kniv i mig.. FAN!! Det har gått snart 5 månader.. kommer jag någonsin kunna tänka på det utan att få en klump i bröstet & tårar som bränner?

Den dagen jag råkar springa på henne bävar jag för..

Nä, en dusch & sen sova, imorgon är en ny dag, tillsammans med dom som jag älskar & LITAR på, min familj!

Goda grannar!

Tänk! Vi har det bra här, med grannar & en massa härliga barn som vi leker med.. eller barnen leker med iaf! Fick dock den mest tråkigaste nyheten av dom alla här för några dagar sen.. Våra fina, snälla, underbara grannar vägg i vägg ska flytta.. Ett medelålders par som är så himla fantastiska att ha & göra med.. dom har lixom på nåt sätt blivit en del av vårt liv på nåt konstigt sätt. Så fruktansvärt gulliga mot våra barn & verkligen helt super ärliga människor! Dom yppar aldrig om att vi låter för mycket eller att vi stör på något sätt.. dom går upp 4 om mornarna & sen i säng vid 20-21, perfekt grannar för en småbarnsfamilj helt enkelt.. ;)

Nä men vi har sorg.. Vi tycker det är tråkigt, inte för att vi inte kommer hålla kontakten, tvärtom, men vi vet vad vi har nu.. vad som komma skall är en överraskning...

Vi har ju vår granne som slår alla idioter med hästlängder.. den mest vedervärdiga människan som går på denna jord.. jag kan inte skriva allt hon gjort här.. skulle lixom aldrig bli klar.. men hon går runt här & hotar folk, visar rumpan & muffen i lekparken, vanvårdar sina hundar & inte den bästa mamman till sina barn, super härjar & lever fan.. sprider sina kläder i hela tvättstugan, snackar skit runt om & sprider elaka rykten & bäst av allt, hon berättade helt ärligt för Martin här om dagen att jag har hittat en annan på mitt jobb, det är därför jag har gått ner så mycket i vikt, hon sa även till honom att det är synd om honom som inte fattat det.. haha.. jag frågade Martin vad han svarade, han sa att han vart stum, sa ingenting & bara tittade på henne.. då är man bra, om man får Martin stum vill säga.. ;)

Bruden har strul.. hoppas hon får den hjälp hon behöver & att det inte flyttar in nåt sånt bredvid oss nu.. ;) Hon har iaf vart lugn nu & hoppas hon flyttar snart eller håller sig på sin kant..

Men men.. med tiden hoppas jag att vårt hus dyker upp här i krokarna.. men så länge bor vi kvar här, vi bor ju perfekt med tanke på natur, dagis, skola, skog, lekpark.. ja & många fina grannar.. :)

Grattis till mig på namnsdagen idag! ;D

Nu dusch!

Noel sjuker- igen!

Hej hej! Nu är min bebis sjuk igen.. är så himla trött på sjukdomar & allt vad det innebär.. så nu får det allt bli sommar & varmt så vi slipper dessa sjukdomar, typ nyss!

Han är förkyld & har feber. Ögat rinner oxå som vanligt när han blir sjuker.. hoppas han kryar på sig snabbt denna gång, dels såklart för att han ska vara pigga glada bebisen (tänk att jag kallar honom bebisen än..) & sen för att vi har dejt med Camilla & hennes fina kids på fredag, ser verkligen framemot det & skulle vara så roligt om det blev av! :) Hoppas hoppas! :)



Martin är hemma med honom denna gång. När jag kom hem idag hade han börjat tvättat fönsterna.. jag vart såå glad, för jag hatar verkligen att göra det & sen för att dom var verkligen superskitiga! Så han hade en dold talang min man, kul att se! Vart verkligen toppenfint! :D

Jag är trött, ska snart lägga mig & lösa lite korsord, efter en lång dusch! Har tvättat täcken kuddar, madrassöverdrag & allt i sängen, ska bli skönt att lägga sig!

Hoppas ni har haft en bra tisdag! I ett annat inlägg ska jag berätta för er vad jag har för en granne.. Hon har verkligen spårat ur & jag har nog aldrig mött på en sån puckad tjej någongång!

God kväll!


Gotland i bilder

 
Första kvällen


    

Fika i hamnen

  

Hotellet vi bodde på:

    

     

Vy från hotellet:

  

Bowling & Restaurangbesök:

       

Fina bilder från Landet Annorlunda







    

Avslutar med min snygga bror i mina solbrillor, som var liiite stora, jag har kastat dom nu.. ;)



Så där.. utlovade bilder. :D Har inte blivit av att jag har lagt in dom, då jag typ aldrig sitter vid datorn längre, då blir ju även bloggandet lidande.. fattar inte vad som hänt med min blogg app (igeeen) den funkar inte.. blä för den!

Härliga bilder iaf.. Härliga helg & dom bästa människorna.. Saknar! <3

Många känslor!

Många känslor i kroppen just nu! En extrem saknad, en längtan utan dess like, förtvivlan & en glädje som en härlig topping!

Efter en helg med dom 2 mest fantastiska människorna i vårt liv så är det så jag känner just nu!

Lever kvar med dom, samtidigt som jag är hemma & allt är "som vanligt" önskar av hela mitt hjärta, min kropp & min själ att dom bodde nära oss igen! Att vår vardag var deras! Spontan fika, shopping, pub rundor, träning, middagsbjudningar & allt som fanns då, när dom bodde här!

Det sista som överger människan är hoppet säger dom.. Men just nu längtar jag bara tills vi ses igen!

Älskar er, Fred & Linda! <3


Gotland!

Hej hej! Sitter & väntar på att få gå på båten & åka hem! Vi har haft en jätte rolig helg, har skrattat så sjukt mycket & har verkligen tagit till vara på tiden tillsammans med våra favvisar!

Saknar dom redan otroligt!

Kommer uppdatera med kort & mer text när jag har tid sen. Kanske ikväll. :)

Vi mår bra! Trötta bara, men vi ska sova på båten, efter frukosten är intagen! :)

Ha det bäst alles! :)


RSS 2.0