Det tar sig!

Hejsan hej! Ja d tar sig.. Minus 4 hg till & jag försöker vara nöjd! Det går sakta men säkert nedåt.. Jag tränar, äter rätt & tar trapporna på jobbet..mer kan jag inte göra! Så det får helt enkelt gå sakta men säkert!

Jag är less på att hela tiden tänka på vad jag äter, få ångest för att jag "unnar" mig & så.. När jag nått mitt mål så kommer det vara roligare har jag fått för mig, för denna eviga kamp att slåss mot hekton är inte en dans på rosor hela tiden!

Jag tycker att det är roligt att träna & se resultat! Men ibland blir jag bara så less! Men jag har motivation & karaktär, vilket är bra! Jag är ju snart där! O jag unnar mig på helgerna, med måtta! :D

Efter lämning av barn idag gick jag ut & intervall tränade.. Sprang & pw:ade.. Det gick bra & det värker i varenda muskel! :) Nu ska jag börja min färd mot jobbet om en liten stund! Ska bara ta en snabb kopp kaffe först!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Synd att vi inte bor typ grannar så kunde vi promenera massa tillsammans. Jag behöver att nån drar mig i örat. Du är så duktig.

Jag å andra sidan har nog bestämt mig för att ligga lågt med min "måstegånerivikt" hysteri tills jag ammat klart. Fast äta onyttigt med måtta. Jag är ju konstant hungrig nu.



Puss på dej min fina SMALA vän!

2011-11-01 @ 13:31:58
URL: http://camorr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0