Imorgon!!

Flänger omkring här hemma som en yr höna.. svälld som en ballong.. jäkla mens! Åt pepparkakor med ädelost & hemmagjord glasstårta till mellis.. :S Blir hårdträning ikväll OM jag hinner..

Men iaf.. mitt i detta så stannar man upp & inser att imorgon får vi nycklarna till vårt radhus!! :D :D Kan inte med ord beskriva hur kul det känns!! Ska åka & hämta ut dom & köra dit lite grejer imorgon.. Ska gå omkring i vårt radhus & känna lyckan imorgon..

PMS i all ära.. mensen knackar på dörren.. MEN vi får nycklarna imorgon!! :D

PMS

Shiiit vad det inte är min dag idag.. shiiit va lessen jag känner mig & lagom irriterad.. Ska äta lunch nu med min bebis, för att sen köra ett race igen.. fan det är grejer överallt... jag får ingen struktur fast jag packar & packar.. kartongerna är snart slut.. & det behövs fler.. tejpen till dom andra kartongerna som man måste tejpa är oxå slut.. 

Har 2 ggr gett upp & satt mig ner & bara gråtit.. Martin jobbar över.. fan va less jag blir..

Har iaf fått barnvakt åt Noel på lördag.. men skulle behöva en dag själv nu med.. men men.. 

Mens snart hoppas jag, så den värsta irritationen går över.. :'( 

Dag 25 (utmaningen)

Dag 25- Vad finns i din väska?

I min väska med en 1 åring hemma finns detta:

* Blöjor
* Våtservetter
* 1 burkmat
* Idominsalva
* Plånbok
* Läppglans
* Nycklar
* Ombyte till Noel
* Handsfree
* Haklapp
* Vattenflaska
* Sked
* Tamponger
* Tandpetare
* Penna¨
* Tuggummi
* Näsdukar
* Nässpray 
* Vällingburk m en portion välling i
* Hårsnoddar & hårnålar

Ja det var nog allt & då ska jag även tillägga att jag INTE har en skötväska längre.. ;D


Veckans ros & veckans ris..

Ros: Nu ger jag mig själv rosen som har tappat 2 kg denna vecka.. så nu är jag tillbaka på minus 40 kg.. denna vecka blir det stenhård träning!! :D Hejja mig!! :D

Ris: Till det hala vinterlaget.. hua.. läskigt att köra bil nu!


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Lena

4 matprogram jag gärna ser:
  • Jamie Oliwer (går det än, jag gillar honom jag..)
  • Per Morberg
  • Leila
  • Tina (om jag måste välja en fjärde.. :)
4 saker jag har ätit idag:
  • Fil
  • ½ banan
  • 2 falu rågrut
  • 1 tomat

4 smaker jag längtar efter:
  • Julskinka
  • Mammas lasange
  • Martins enchiladas 
  • Jansson frestelse

4 saker på önskelistan:
  • Att mina barn ska må bra
  • Obegränsat med pengar i några veckor..
  • Ett nytt jobb
  • Att leva med min man hela livet
4 smaker jag avskyr:
  • Mjuka bananer (håller med dig Lena)
  • Isterband, smakar spya
  • Lever
  • Kaffe
4 personer som har bloggar med intressant innehåll som jag vill utmana:

Lina http://filippamamma.blogg.se/

Denise http://denisehinkelman.webblogg.se/

Hanna http://elliotochmamma.blogg.se/

Sofia http://zophiahliten.blogspot.com/

Dag 24 (utmaningen)

Dag 24- Ett brev till dina föräldrar

Väljer att skriva en rad till min mamma:

"Vi har på sista tiden fått en fin kontakt.. jag vet vart jag har dig & du vet vart du har mig.. Vi bråkar aldrig längre & det kan väl bero på att jag har gillat läget när det gäller dig lite & du respekterar mina önskemål om vissa saker! Vi ringer varann flera gånger i veckan & det är dig jag ringer till när jag har nåt att berätta, när jag är arg, lessen, glad eller bara vill prata.. vi är som kompisar & kan tjattra hur länge som helst!

Jag älskar dig mamma, du är en super mormor!"

Grattis kompis LIAM!!

Idag fyller Noels bästa vän 1 år.. GRATTIS GRATTIS Liam.. !!





Vi ses snart igen gullet! Hoppas du använder trumpeten du fick av oss, fliiitigt! ;D <3

Dag 23 (utmaningen)

Dag 23- Vad har du sug efter?

Hm.. jag har faktiskt inte sug efter nåt just nu.. har alldeles nyss tränat & svetten rinner.. så en skön dusch skulle inte sitta helt fel..

Annars är jag sugen på en vinkväll med en massa tjejer & tjejsnack! Det är man ju inte bortskämd med direkt! ;)

Uppdaterad låst blogg

Ja idag kunde jag inte hålla känslorna inne..

http://inteforalla.bloggspace.se

Grattis Liam!!



Idag är det Liams födelsedag, fasters stolthet fyller 2 år!! Grattis min älskade stjärna.. ses snart! <3







Har ju en ny dator & inga nya bilder på hjärtat.. men bjuder på dessa, på bebis Liam som redan låg i mitt bloggarkiv.. :) Kan stolt stoltsera.. Liam säger nu LOLA.. ;D

Dag 22 (utmaningen)

Dag 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?

HAHA.. ja jag vet inte vad jag ska skriva här.. frågade Martin & han sa: "Ja du har ju dom sötaste tårna jag har sett!" Jaha..  så det gör mig unik tycker min kära make! :D

Jag tycker själv att jag är grym på att förlora kilon.. ;P

Dag 21 (utmaningen)

Dag 21- Ett foto på något som gör dig lycklig



Någon som gör mig lycklig är ju såklart min familj.. men NÅGOT är detta.. där vi ska bo, där vi ska bygga upp en framtid, ett liv & en gemenskap.. dett är våran gata från vägen.. jag kan bara sitta & titta på denna bild & bli helt varm.. snart snart.. om 5 dagar har vi nycklarna  & om 8 dagar går flyttlasset!! :D :D

Mer bilder kommer såklart komma upp på vårt nya hem.. på vår nystart! :)

Bild lånad från www.ehb.se

Dag 20 (utmaningen)

Dag 20- Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?



JA såååklart vill jag ju dela mitt liv med mannen i mitt liv, min älskade man.. min bästa vän, mitt allt.. ser såklart en ljus framtid med dig hjärtat, min alldeles egna killen Jansson! <3

Saknad...

En våg av saknad sköljde just över mig.. saknar min lillebror Rickard såå himla mycket.. tänker på honom hela tiden & läängtar verkligen tills den dagen vi ses igen.. Världens snällaste lillebror med båda fötterna på jorden! <3




Sen så saknar jag som alltid, som hela tiden min fina storebror Fred & han fina fru Linda.. Har inyte setts sen vi var där i sommras & just nu & hela denna höst har det vart fullt ös här & har varken haft tid eller pengar till att åka över till Gotland..

Saknar er alla tre.. så det smärtar! <3



Dag 19 (utmaningen)

Dag 19- Smeknamn du har och varför

Lola. Ja det är väl det smeknamnet jag har av lite folk.. Emelie & hennes familj började med det i våran ungdom & sen har en del fortsatt.. kallades även för Carro ett tag i mellanstadiet & högstadiet, men tack vare Emelie så ändrades det när vi träffades.. ;) Ja så Lola kallas jag, för att jag heter Carola antagligen.. ;)


 Jaha nehej.. annars är det sådär.. Noel har kommit in i nåt, som jag hoppas bara är en tillfällighet.. i förrgår kväll så somnade han inte förrän kl 22.. vaknade ganska tidigt igår.. igår somnade han kl 19.. vaknade igen av att hans storesyster fick ett frispel.. somnade inte om förrän kl 23.50.. det slutade med att jag gick ut & gick i tusen minus & iskalla nordanvindar..

Vet som sagt inte varför han är så.. får hoppas att han sover normalt snart igen.. men men jag ska väl inte klaga finns alltid dom som har det värre..

Idag vaknade Lina & säger sig må illa.. hon har ätit lite frulle & är ganska som vanligt.. fast hon ligger för mycket still, så jag tror nog på henne.. hon får vara hemma.. så får vi se vart detta bär av.. konstigt nog har jag inte den där grova ångesten över magsjuka.. kanske för att hon är såå duktig på att kräkas i hink eller toalett när hon väl kräks.. sen tror jag inte att hon är sååå sjuk, hon sa innan hon somnade igår att hon ville vara hemma & mysa idag.. ;) Så det visar sig som sagt! :)

7 dagar kvar till vi får nycklarna.. ska bli såå härligt! Martin är ledig just den dagen, så vi kan köra lite smågrejer & så får vi se om vi ska måla om i Linas rum.. ska bli så roligt!! Får man maxa upp alla grejer innan jul & grejs.. liiite tråkigt är det att inte kunna adventspyssla i helgen.. men får köra adventskartongen till hummelsta på onsdag & sätta upp alla adventssaker.. ;P

Vi har iaf 3 frivilliga starka karlar som har erbjudit sig att hjälpa oss med flytten.. helt otroligt, annars brukar man ju få be om hjälp bland alla som gömmer sig när man ska flytta.. :P så detta är ju perfekt! Tack till Tom, Markus & Andreas.N. :) Belöning utlovas.. :P

1:a advent på söndag.. det blir den årliga trippen till Uppsala & fika på landings & kika på fyverkerierna uppe vid slottet! :) Är så mysigt att ha en tradition med min fina familj! <3 Nån som vill följa med?

Nej ska avrunda här.. Noel har äntligen somnat om & jag ska lägga mig i soffan & mysa med Lina..

På återseende folket!! :D

Låsta bloggen uppdaterad

http://inteforalla.bloggspace.se/

Så ni som har fått lösen får gå in & läsa, ni andra som tror er få det, får kontakta mig, så kanske ni får det. :) Ha en bra dag!

Dag 18 (utmaningen)

Dag 18- Planer/drömmar/mål du har

Planer jag har är att flytta nu i första hand.. att starta ett nyttb liv i fina hummelsta med min familj.. få nya vänner & barnen får nya lek kamrater.. jag vill ha ett nytt jobb som alla vet..
Drömmen jag har att bli helt skuldfri.. skulle sitta himla fint.. det ska vi satsa på nu nästa år.. då menar jag banklån & krediter.. :)
Målet jag har är att nå min idealvikt innan 31 Januari 2011.. kan inte vara svårt.. då det är två månader kvar.. sätter hellre ett realistiskt mål som jag vet att jag kan klara. :) 5 kg ska jag gå ner innan jul.. får se hur det går.. ;)

En dröm eller en plan jag & Martin har är att, när barnen flyttat hemifrån & vi blivit pensionärer, då ska vi köpa oss en husvagn, bosätta oss i den & se världen.. alltså inte ta med oss husvagnen.. men det är den vi bor i.. iaf i några år.. ;)

Dag 17 (utmaningen)

Dag 17- Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?

Alltså.. jag kan inte komma på vem jag skulle vilja vara för en dag.. kanske nån med obegränsad med pengar & bara shoppa som bara den så jag har allt jag vill ha dagen efter.. smart va? ;P

Ros & Ris

Förra veckans ros & ris är dags att dela ut.. Börjar med det roligaste:

Ros: Helt klart går min ros till Emelie & Markus & deras underbart vackra bröllop, mycket trevliga fest & all kärlek som fanns där.. Jag går fortfarande med ett leende på läpparna när jag tänker på det. :)

Ris: Till mig själv.. ätit som en gris hela helgen & har gått upp i vikt.. jag mår illa idag & min mage är inte i form.. fy på mig!!


Bröllop!

Hellu! Herrejisses vilket vackert bröllop.. Emelie & Markus var så otroligt vackra.. jag grät, verkligen grät 3 gånger den kvällen.. 1 gång under själva vigseln, sen när Emelies pappa Fred höll tal & när hennes mamma Christina höll tal.. du vet grät, så där mycket så jag fick hulkningar..

Jag är så glad att Emelie & Markus möttes igen.. att deras kärlek fick en andra chans & hennes pojkar fick sin pappa.. nu får dom ha sin pappa vid sin sida & vilken lycka.. vilken familj.. jag blir alldeles varm när jag tänker på dom.. Jag älskar dom allihopa.. Emelie är som en syster för mig, har alltid vart & kommer alltid att vara.. Markus är en ödmjuk, varm & otroligt snäll kille.. Det första han sa när jag träffade honom efter vigseln var: "miss you Carola, miss you" sen kindpussar.. :) Flera gånger under kvällens gång så berättade han hur mkt han tyckte om oss.. Han är en klippa..!! :)

Näst efter min man är han den bästa! ;D

Bilder kommer inom kort... nu måste jag ta Noel.. han är sååå trött!! Tjingeling!

Dag 16 (utmaningen)

Dag 16- Ett foto på dig själv



Jag & söta Ida läser bok. :)


Dag 15 (utmaningen)

Dag 15- sätt din iPod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna. 1. Kent-utan dina andetag 2. Lars Winnerbäck-om du lämnade mig nu 3. Lars Winnerbäck-kom änglar 4. Lady gaga-bad romance 5. Lordi- Hard rock halleluja 6. Kate Perry- hot n cold 7. Ulf Lundell- kärleken förde oss samman 8. Lady gaga-poker face 9. Iron maiden- run to the hills 10. Alexia-uh la la la

Minus 40,1 kg!!

Fy fan va bra jag är.. jag är verkligen bra!! Jag har verkligen gått ner 40 KILO.. Jag kan inte annat än klappa mig själv på axeln & vara stolt över mig själv!

Jag vägde massor när jag var som störst.. inget jag är stolt över.. men detta är jag så stolt över, att jag fick nog, tog tag i mitt liv, min vikt, min hälsa.. Jag bestämde mig, att nu får det vara nog.. det fanns inga genvägar, utan jag började äta rätt OCH motionera.. Nu i sommar har jag ju lagt på jogging.. för att jag kände att mina knän orkade det.. dom har inte orkat det förrut, för att jag vart så tung..

Jag har haft fetma.. det är så illa.. helt sjukt & jag blir arg på mig själv när jag tänker på hur långt jag lät det gå.. men nu har jag inte det längre & är galet glad över det!! :D

Nu blir jag ännu mer peppad att fortsätta.. fortsätta & ta dom sista kilona, som är drygt 12 stycken.. Men på lördag blir det bröllop, god mat, alkohol & hotellfrulle dagen efter.. men sen är jag på´t igen.. men jag kan ju faktiskt tycka att jag är värd det.. att äta gott, dricka gott & inte tänka på bantning för en gåns skull.. ja klart att jag är värd det!! :D

Nu ska jag käka frulle, Lina sover än & Noel har somnat om.. senare blir det en tripp till Västerås & träffa Kicki! Ska bli såå roligt!

Tjing! Före OCH efter bilder kommer.. ;)

Dag 14 (utmaningen)

Dag 14- Ett foto på dig och din familj



Hehe.. bild från oss på midsommarafton.. verkligen jättebra bild.. ;) I vår ska vi gå till en fotograf & ta kort på oss, familjen.. ska bli roooligt! :) Nån som har tips på en bra fotograf & rätt så billig?

Jaha nehej..

Tjolahopp!! Idag har jag packat & packat.. känns som att det aldrig tar slut.. men börjar nog se en ljusning på allt snart.. det är svårt att veta vad man ska packa ner, men nu är det ju ganska nära flytten, så det mesta åker nu ner i kartonger.. ;) Man spar väl, i köket, glas, bestick, tallrikar, koppar & muggar.. ja jag stod & kollade på tallrikstravarna & muggarna & så.. tänkte om jag skulle packa ner så det finns en varsin tallrik/skål åt oss i familjen.. men kom på att man vet aldrig om det kommer nån krake hit på mat/kaffe nåt, så jag lät det vara, det går ju fort att packa ner dagen innan typ.. sen är det ju alla kläder, sängkläder, handdukar & sånt.. ja snart åker lakan & sånt mer i sopsäckarna.. :)

Håller även på & tvättar mattor & grejer, så man kan packa ner dom oxå.. PUH.. mycket att stå i, som sagt tur att man är kvinna.. ;)

Igår var jag över hos grannen, hon frågade om jag ville komma & dricka glögg & äta pepparkakor med ädelost på.. :P Kunde man ju inte tacka nej till, smakade massa gott, både med glögg & grejs & även & gott sällskap smakade bra.. :) Vi spelade buzz & hade mycket trevligt.. Vi traskade sen över till vår andra granne & pratade med henne..

Hon har vart med om det värsta man kan tänka sig.. hennes sambo har lämnat henne & deras två tjejer för en annan.. ljugit, bedragit & svikit dom.. jag lider med henne så sjukt mycket & jag finner knappt några ord.. men satt & lyssnade på henne när hon vädrade sina tankar & funderingar.. Önskar henne allt gott man kan få.. Kära vän!

Kom hem vid tolv till min kära man som låg sov så gott i soffan, som jag förstod.. ;P Stupade i säng.. mycket trött!!

Imorgon ska jag till Västerås & ha dejt med Kicki.. ska bli otroligt roligt.. vi ska luncha på ikea, handla lite & sen ska jag till Martina & klippa mig.. nåt jag inte har gjort sen påskas.. ska bli skönt! Om det är okej? Kicki får agera barnflicka medans jag klipper mig.. funkar ju med Lina, men Noel han sitter ju inte still direkt.. ;) Ska bli så kul & träffa Kicki.. har alltid så mycket att prata om hon & jag.. <3

Alla i familjen utom jag är nyklippta, dom klippte ju sig gratis.. ;) Så billigt blir det, slipper man ju svälta.....

Noel har endast sovit drygt en timme på fm.. så han börjar bli lite tjurig nu.. Jag & Lina ska göra mat.. pannbiffar med potatis.. :P Sen ikväll blir det crosstrainern.. :)

Hörs & ses! Hejda!

Dag 13 (utmaningen)

Dag 13- En bild på ditt hem

Alltså jag tänker inte lägga upp en bild på detta "hemmet" just nu.. det är kaos & grejer överallt.. så ni får vänta tills vi flyttat & då kommer det upp nya fina bilder på vårt hem! :)

Veckans ros & veckans ris..

Ja det är nog nåt jag ska börja med här på bloggen.. kan ju vara ganska roligt.. varje söndag får ni läsa vad jag rosar & risar vecka efter vecka.. :)

Har annars hittat en ny utmaning på Linneas blogg.. ska jag köra igång med på engång jag är klar med denna utmaningen.. :)

Känner mig ok idag.. men inte mera.. känner mig ganska "hoppad på" men får resa mig sakta men säkert..

Idag är det 14 dagar kvar tills vi får nycklarna till radhuset! :D :D Ska bli såå jäkla roligt! :)

På återseende folket!!

Dag 12 (utmaningen)

Dag 12- Varför började du blogga

Ja den frågan har jag fått av folk, eller varför jag skriver som jag gör & varför jag inte kan uttrycka mig annorlunda.. men jag bloggar för att jag tycker att det är kul att skriva om mig, min familj, min vardag, min sorg, min ilska, min lycka, min kärlek.. ja you name it.. jag kommer aldrig sluta blogga.. jag älskar det! Att skriva ner sina känslor eller sina tankar är bra för mig.. jag behöver det.. sen om det inte passar folk att läsa om mitt liv så är det ju bara att skita i det! :D

Dag 11 (utmaningen)

Dag 11- Ett annat foto på dig och dina vänner



Min man är ju såklart min bääästa vän & då passade detta för denna dagens utmaning! :) Jag älskar dig mitt hjärta! <3

Hemlig blogg

Halloj! Har blivit tvungen att ha en enskild blogg för mina tankar värderingar & allt annat som jag inte kan skriva om här pga vissa omständigheter.. pga vissa som inte tål sanningen, som lever på att jag ska må dåligt av det jag skriver & ska ringa & skvallra för att förstöra.. min låsta blogg kommer bara några välvalda personer få lösenordet till.. det är bara att kommentera här, så får vi se om du är den. :)

http://inteforalla.bloggspace.se/ heter iaf bloggen & den är & förblir låst för er som inte är värda att läsa om  vissa saker  som händer i mitt liv..

Tack vare er jag är tvungen att göra så här..

Dag 10 (utmaningen)

Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Säger bara Kent, Kent, Kent.. funkar jämt!! Just idag är jag lessen & fruktansvärt sårad.. ska nog sätta på en skiva.. Tjing!

Varför?

Ja varför ska inte jag få skriva vad jag vill utan att få ännu mera skit? Jag blir så ledsen.. Om jag vill skriva ner mina känslor gör väl jag det, det är väl för fan inte olagligt?

Farsdag!

Idag är det min älsklings dag.. farsdag.. han tar alla dagar som är hans under en & samma vecka, namnsdag den 10:e, födelsedag den 12:e & farsdag idag.. bra jobbat.. värre för mig! ;) Nehe då.. vi möd med god frukost, presentöppning & så imorse.. Barnen hade målat en varsin tavla åt honom med vattenfärg, så ramade jag in dom & Lina hade gjort ett fins fardagskort på dagis, fröknarna frågade alla barnen hur deras pappor var & så skrev dom ner det på kortet.. så här stod det i Martins kort: "Han är jättebusig, han killar på min mage med skägget! Han busar med Noel"

Ja alla som känner honom vet att han är en riktig lekfarbror, har verkligen jordens bästa pappa till mina barn! Tycker kortet var superfint & så hade hon skrivit sitt namn & klippt & grejat med det.. verkligen personligt! :)

Tack Hanna för din kommentar igår.. känns skönt att folk som inte känner mig så väl kommenterar & känner samma som jag.. tack!!

Tack såklart till min Camilla oxå! <3 Som alltid finns där, älskade vän!

Ja jag kan inte smälta allt som dom har sagt & gjort mot mig & min familj det senaste året.. dom är inte värda mycket i mina ögon längre.. blir bara lessen av dom & jag har mycket annat att lägga energi på än dom.. fast å andra sidan är nog inte jag ens vatten värd heller.. så det är ju ganska ömsesidigt..

Nåväl.. idag ska jag & kidsen åka in & möta älsklingen vid fyrishov på em när han slutar jobba.. var längesen vi badade så det ska bli jätteroligt! Jag ska passa på at simma några längder oxå. :) Nån som vill hånka?

Nä nu ska jag dona lite, sen ringa Camilla, min fina Camilla! <3

På återseende!!


Dag 9 (utmaningen)

Dag 09- Något som gjort dig stolt de senaste dagarna

Mina barn gör mig stolt varje sekund.. Noel som börjar prata mer & mer & Lina som klara så mycket själv nu för tiden.. Mina barn är ju det som gör mig mest mest mest stolt!! Mamma älskar er!! <3

Fy fan så vidrigt!

Jag blir så sjukt jävla lessen, förbannad & helt jävla galen.. jag fattar inte vad jag har gjort för att förtjäna denna extrema utfrysning som ni ger mig.. ni är vidriga, vet ni det? Ni äcklar mig!!

Seriöst.. jag ÅNGRAR att jag ringde ett samtal, att jag kröp till det där förbannade helvetes korset.. till vilken nytta? Att ni ska fortsätta vara lika elaka som innan..
 
Men vet ni va.. ha det så mysigt på släktkalaset, ha det.. jag tänker inte ta nån mer skit av nån av er längre!! För jag tillhör väl inte den fina släkten längre, sen den dagen jag tog namnet Jansson..

Skit ner er.. allihopa! Jag & min familj mår bättre utan er i mitt liv!!

Dag 8 (utmaningen)

Dag 08- Månadens mål med förklaring

Ja jag har ju min vikt som jag kämpar med, den 20:e November ska jag & min man på bröllop & innan dess ska jag ha gått ner 40 kg.. vilket är näära nu, så jag tror jag hinner i mål, med marginal.. ;)

Grattis min älskling!!



Idag blir min älskling 31 jordsnurr.. min fina livskamrat, bästa vän & min arme! Jag älskar dig sååå galet mycket hjärtat, utan dig vore jag inte hel, du är helt klart min bättre hälft, min högra hand & min pelare.. Utan dig vet jag inte vart jag hade vart idag.. du har fått mig att mogna, att kunna säga ifrån, att inte tåla att bli överkörd, att bli modigare (kanske mer kaxig) & mer rak & ärlig.. för du är verkligen den mest raka människa, ja du säger vad du tycker, sen får väl folk take it or leve it.. Du är det snällaste som vandrar i ett par skor, men oxå den mest långsinta jag mött! <3 Det är dig jag vill åldras med, det är dig jag vill sitta på hem med sen, det är dig jag vill leva resten av mitt liv med, vi har så mycket drömmar, så mycket planer & så mycket att göra tillsammans.. :)

Jag älskar dig & är sååå glad över att du är min!! 

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
Så vet jag vem jag är

Varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Jag är såå glad att jag gav vår kärlek en andra chans, jag är så glad att vi har fått dom 2 underbaraste barnen, som vi överöser med kärlek.. jag är så lycklig min älskade man, ja jag är så lycklig att vi gifte oss med varann, så lycklig att få heta Jansson! Min älskling.. vad jag är stolt över dig! Mycket har jag att vara stolt över dig för.. min fina fina man, som bara är så underbar! <3


Dag 7 (utmaningen)

Dag 07- En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig





Helt klart mina barn & mina man!! Dom är ju det finaste jag har & dom gör såklart stor inverkan på mig, varje sekund!! Jag älskar er, från månen & tillbaka tusen miljoner gånger! <3

Dag 6 (utmaningen)

Dag 06- Din favoritidol och varför

Helt klart KENT!! Jag började lyssna på dom när jag & Martin blev ett par 2004.. sen dess är jag fast.. alla låtar påminner om Martin & en av dom hade vi på vårt bröllop & en del ur den texten ska jag tatuera in på min arm snart.. :) Jocke Berg & grabbarna rockar! :P

Lika som bär mina troll! :)

img_9019 (MMS)

Lika som bär mina troll! :)


Bildbomb

Ja men visst, känner att jag vill lägga in lite bilder.. tar fruktansvärt lite bilder nu mot förr.. ja men så är det, använder visserligen iPhonen mera.. men här har ni ett gäng som ni kan glutta på. :)





     

    

Idag är det annars inte min dag.. känner mig lessen & nå fruktansvärt ignorerad.. ska kramas med mina kids.. längtar efter älsklingen! <3

Dag 5 (utmaningen)

Dag 05- Ett foto på en plats du varit på



Här är en bild på en del av Holmsta gård där vi bor just nu & här har jag ju tillbringat en hel del tid.. jag har lärt mig så mycket under min tid mitt ute på landet & det är jag tacksam för!

Bättre dag idag hoppas jag...

Tjolahopp! Dagen igår.. ja den började ju bra, men mys med mina kiddos.. jag & Lina bestämde oss för att gå ut, klädde på oss & la Noel i vagnen, han somnade innan vi ens kommit utanför dörren.. Jag röjde i carporten & gick iväg med en massa pappers-sopor till eldningshögen.. sen skulle jag & Lina leka.. vi sprang runt huset & lekte "sicken-blås" som Enil & ida gör vet ni.. det gick ju fint, men sen när vi ska ut på gruset & ska leka jaga, hinner Lina jaga mig i 10 sekunder typ, så snubblar jag på en sten som står upp ur marken, som alltid har gjort det, ska tilläggas.. jag faller pladask & skrapar sönder hela mitt knä.. det gjorde så fruuuktansvärt ont.. sätter mig upp & ser att mina leggins var ett minne blott, knät blöder myycket & det sitter fast stenar & massa grus i såret..

Jag börjar gråta, Lina börjar gråta.. hon trodde nämligen att jag skulle dö, pluttan.. jag haltar hem, men blodet rinnandes längs benet.. ringer 1177 (återigen) & hon fixar en tid till mig på vc.. jag ringer Martin & gråter & till hans mamma & ber dom komma hit lite tidigare så jag kunde få åka in utan kidsen.. dom kom på en gång & jag åkte till vc & hon tvättade rent/plockade/borstade rent.. tejpade & plåstrade om mitt sargade knä..

Hua.. hem igen & käkade mellis med mina kids.. Svärisarna var kvar & jag åkte in till Uppsala, jag & min man hade en tatueringstid & har nu båda skrivit dit Noels namn, under Linas! <3 Mycket nöjd.. ska lägga ut bilder senare! Martins gjorde ondast, på ryggen, jag trodde han skulle krossa mina händer.. ;) Jag bad tatueraren att fylla i Linas namn & tribalen under för han som gjorde den innan slarvade en del tyckte jag, han fyllde i, utan extra kostnad, dit kommer vi gå massa fler ggr! :) Trevliga oxå!! :)

Jaja.. smärta ggr 2 men på två helt olika vis.. när vi kom hem sov Noel. Han hade somnat kl 18 & vi trodde ju aldrig att han skulle sova hela natten, han vaknade 4 & slaktade en flaska välling, sen sov han till 6.15.. trött bebis.. :)

Nu börjar reprisen på biggest loser.. På återseende alla! :)

Dag 4 (utmaningen)

Dag 04- En dålig vana du har

Hm.. ja jag röker inte, dricker knappt, knarkar inte, snusar inte, hetsäter inte.. så såna dåliga vanor har jag inte..
Så jag kan nog säga att min dåliga vana jag har är att jag allt för ofta sitter med min iPhone.. farligt det där.. ;P

En kall dag!

Mors! Idag är det bra kallt ute.. jag tycker om kyla, vinter & vintertid.. om man har det varmt inne vill säga.. slog på golvvärmen idag.. men det händer lixom inget.. får ta & fånga hyresvärden här ute & kolla vad jag gjorde för fel.. har ju ingen aning hur den funkar.. eldar för fullt i kaminen, har ljus tända & klätt på oss kläder & tofflor.. 14 grader, är väl lite väl kyligt kan jag tycka.. ;)

Idag då, måndag.. tycker inte om måndagar.. Martin jobbar efter en ledig helg tilsammans & det är långt kvar tills nästa helg.. Denna helg har Noel inte vart så pigg.. I fredags när jag hade kört min man till Västerås & vi satt i vardagsrummet, jag & kidsen så upptäkte jag små små röda prickar på hela Noel.. ringde 1177 (tänk vad jag gillar dom!) & hon sa att det var bara att sluta med kåvepeninet direkt & så fick jag en tid på husläkarakuten dagen efter.. På lördagen vaknade Noel ganska tidigt.. jag somnade inte förrän 1.30, så jag fick kanske 3 timmars sömn.. Nåväl, Noels feber var borta iaf, men kvar var prickarna, det vart frulle & sen åkte vi tilll enköping & husläkarakuten.. han fick cortison & OM det var kåvepeninet han reagerat på skulle prickarna försvinna samma dag.. men om dom inte gjorde det kunde det vara förkylningsprickar, dom försvann inte, är dock borta idag, han har lite småprickar på kinderna, men annars är dom borta.. Det värsta är att han har vart så gnällig & klängig & nästintill skrikig.. vet inte vad det är med honom.. hoppas på en bättre dag idag.. min bebis! <3

Ilördags drog vi hem till mamma på lunch & Noel rev väl hela hennes lägenhet kändes det som.. haha! Men det gick ganska bra.. vi käkade, åkte till hennes jobb & fick en massa kartonger & så till kyrkogårdarna & tände ljus! :) Sen åkte vi hem igen.. softade & tog hand om gaphalskillen!

I söndags så sprang jag & Martin på fm.. jag räfsade lite löv & plockade iordning bland våra saker i trädgården, Martin grävde upp lite växter som vi åkte med till vårt radhus & planterade & pratade lite med han som bor där nu, ska köpa diskmaskinen av dom som sitter där. Najs! :)

Sen vidare till enköping & in på Ö&B & handlade lite tvättmedel & sånt.. sen in på klädoutlet & jag köpte mig ett par fodrade överdragsbyxor för 100 spänn! I strl M.. :D

Sen hem till svärisarna på söndagsstek & trevligt sällskap. Fick även en massa kartonger av dom, hyggligt! :)

Idag har jag & Lina packat lite i hennes rum & jag håller på i köket nu.. 22 dagar kvar tills vi får nycklarna!! :D :D

Kl 17 idag ska jag & Martin tatuera oss.. Noels namn ska dit.. roligt!! :D Bilder kommer..

Ha en bra dag alla & njut av det underbara vädret! :) På återseende! :)

Dag 3 (utmaningen)

Har tyvärr inte hunnit i helgen, men nu fortsätter jag som inget har hänt va? :)

Dag 03- Ett foto på dig och dina vänner

Liite svårt.. har inte ett foto på mig & mina vänner, kastar in några stycken. :)

   

¨å det var dom.. lite gamla & lite nya! :)

Noel sjuker IGEN!!

Jag sliter av mig håret snart, alltså seriöst.. han är sjuk igen, mitt i en behandling av kåvepenin.. ringde flm & dom sa att han är lättare mottaglig för virus när han äter antibiotika.. jaha.. *suckar* Hon sa även att jag har en tuff tid framför mig när det gäller sjukdomar & att det blir bättre om några år.. känns ju bra att höra, eller nåt.. bara att härda ut då..

Jaja.. fredag iaf! O helg! Skönt! Vi har lite planer, men får se hur det är med Noel.. på söndag ska vi tilll hummelsta & fixa ett par saker. :)

Nu gnäller min lilla kille, ska se om han vill sova, jag & Lina ska baka & när Martin kommer hem ska jag ut & springa! :)

Trevlig helg folket!

Dag 2 (utmaningen)

Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn

Ja ganska enkelt, jag heter Carola & kallas för Lola.. Därav Carolalola.. :)


Utmaning!

Hittade en kul utmaning i Denise blogg, http://denisehinkelman.webblogg.se/.. det är en stark kvinna som jag beundrar & som jag bara vill krama, läs hennes blogg & hennes historia om att ha förlorat 2 stora kärlekar, genom att dom gått bort! <3 En av dom var min kusin Jim! <3


Dag 01- Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv



1 - jag är galet stolt över mig själv som gått ner snart 40 kilo all by my self
2 - jag har hela tiden, sen vi flyttat hit, känt att det inte vart rätt
3 - älskar att prata
4 - när mina barn sover för kvälen, vill jag väcka dom igen & krama dom!
5 - jag kan se en tant eller gubbe på stan & önska att dom dog istälet för min mormor & morfar
6 - absolut torr har räddat mitt liv
7 - det jag känner för Martin har jag aldrig kännt för någon annan & kommer aldrig känna för nån annan
8 - jag spydde på securitas ficklampa första gången jag var full
9 - jag har blivit djupt sårad av nära släktingar till mig
10 - mitt bästa Tv program är biggest loser amerika
11 - jag längtar efter att börja jobba igen
12 - vi ska INTE ha fler barn
13 - jag väger mig nästan varje dag
14 - jag har blivit morgonpigg & fruktansvärt kvällstrött
15 - jag blev av med oskulden på en toalett när jag var 16..



Dag 01- Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 02- Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 03- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 04- En dålig vana du har
Dag 05- Ett foto på en plats du varit på
Dag 06- Din favoritidol och varför
Dag 07- En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 08- Månadens mål med förklaring
Dag 09- Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 11- Ett annat foto på dig och dina vänner
Dag 12- Varför började du blogga?
Dag 13- En bild på ditt hem
Dag 14- Ett foto på dig och din familj
Dag 15- Sätt din ipod/mp3/etc på shuffle och lista de 10 första låtarna.
Dag 16- Ett foto på dig själv
Dag 17- Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 18- Planer/drömmar/mål du har
Dag 19- Smeknamn du har och varför
Dag 20- Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 21- Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 22- Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 23- Vad har du sug efter?
Dag 24- Ett brev till dina föräldrar
Dag 25- Vad finns i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året?
Dag 27- Varför gör du den här 30-dagarsutmaningen?
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månad?
Dag 30- Din favoritlåt?

Tisdag eftermiddag..

Halloj! Denna tisdagen går nog tilll världshistorian & vara trist! Kollar ut nu & det är ju nästan mörkt redan.. :( Sån grå, tråkig & trist dag! Har noll lust att gå ut med kidsen, Lina har vart ute ett par svängar själv, men Noel har fått vart inne idag.. Alltså, jag vill ha asfalt, inget grisstängsel han kan ta i & inte lerpölar överallt, som han såklart gör djupdykningar i.. eller leran som han sätter sig i.. är liiite svårt att vara ute med honom.. Lina med, finns inte mycket att göra direkt.. saknar faktiskt att gå till lekparken eller gå över till en vän på lite lek & fika!

Hoppas innerligt att det blir bättre i Hummelsta, kan inte se att det inte ska bli det.. ser endast fördelar med flytten & jag längtar verkligen sjukt mycket tills den dagen kommer!!

Har iaf hunnit med att webshoppat idag, packat, rensat, barnen har fått göra farsdagspresent till Martin, vi har busat lite, jag & Lina har kollat på film & myst i soffan medans Noel sov.. Jag tror nog nu att Martins presenter är klara oxå.. han önskar sig en bio av mig när han fyller år.. Cornelis film har premiär på hans födelsedag & han vill så gärna se den.. har frågat runt lite om barnvakt, men fått en del nej & en del "vi får se" Så vi får se om det blir bio.. eller en massa paket.. ja har ju som sagt garderat mig med lite smått & gott, min fina älskling! <3 Han är värd det bästa! <3

Igår var finaste & bästa EMilia & Meya här.. så otroligt roligt & ses & vi hade såklart en massa massa att prata om!! Barnen lekte fint, Noel vart nog kär på nytt, många pussar delades ut.. ;)

Nu ska jag göra middagen klar, så vi kan äta när min kära man kommer hem.. renskavs med ris.. ska bli smaskigt! :)

RSS 2.0