Härligt!

Ja jag kan säga det! När man har pms & är sur är det bra att gå ut & gå, bra för alla parter.. Bra för viktnedgång oxå blir det ju då!
Jag går alltid med runkeeper & det är kul att se hur mycket man går & så.. Hur mycket man förbränner. Tog ett personligt rekord idag då jag aldrig gått så långt som under denna vecka, sön-sön.. Så pms är bra. ;)

Nästa rekord är att slå 8,2 km.. Lättare när all is är borta.. Längtar till vår & sommar, då åket löparskorna på igen! :)

Nä nu ska jag sladda iväg & jobba snart! Tjing!


Dumma is!

Är galet trött på isen ute nu.. Var ute & gick nu på kvällen & fick gå gata upp & gata ner, fram & tillbaka & hit & dit för att undvika det hala.. Gah! Skrapade iaf ihop 5 km.. Men så trist det är bär man måste göra så!

Bort med is, hit med våååår!!

Annars en bra dag igen! :) pms besvären kommer krypandes & jag drar ut & går som en idiot. Då blir det bättre! Känns skönt att jag har hittat nåt som lindrar mina besvär en aning. :D

Tjoho! Nu dusch & snart sängen. :)


Bra dag!

Tjoho! Vad glad jag är idag! Känner att 3 dagars ledigt gjorde susen & jag känner mig full av energi! :D går med ett leende på läpparna hela tiden! :)

Håller på & lagar mat & har bokat promenad dejt med kollegan Ida vid halv sju! :) najs! :)

Ville smitta av mig idag med mitt braiga humör & lyckades smitta av mig på Minna iaf! :) lycka! :)

Imorgon är det lunch med kollegorna & apt! Bra dag imorgon med, så är det bara! :)

Tjiiing! :D


Mysig dag!

Hallo! Haft en ledig måndag efter ledig helg! Såå skönt! Nu jobb i 2 dagar, sen ledig 1 innan jag jobbar helgen! :) helt ok vecka.. Men som sagt skulle kunna slippa helg jobb, helt klart! Men men..

Idag var jag iaf ledig, med min sistfödda! Vi lämnade syrran i skolan & åkte & badade i vässan! Tänkte bada i stan men det öppnade inte förrän kl 12.. Men gick bra att ta en bil tur oxå. Var super mysigt iaf att bada med Noel! Han är sååå duktig!! Badade i 2 timmar, sen lite dusch & bastu innan vi åkte hem & käkade lunch! Hämtade Lina i skolan & hem & lekte ett par timmar med Elin & hennes barn!! :)

Jag gjorde raggmunk, satan va gott! Sen drog jag & Lina till ridskolan & att se henne rida är så häftigt, hon är verkligen såå bäst! Stolt mamma!

Jag är stolt över mina två gryn!! Börjar bli så stora båda två! Älskar dom små liven så otroligt mycket!! Underbara barn, vad skulle jag göra utan er? Saknar dom när jag jobbar & t o m när dom sover.. Vill bara krama dom! Fast dom kan få min bägare att rinna över så är dom det bästa jag har! Har haft kvalitets tid med båda två idag! Häärligt! :D

Nu kan jag även berätta att jag är trött ikväll! Inte så jättekonstigt kanske, har hållit igång sen 6.30! :)

Så nu, god natt! :)


Söndag morgon!

Söndag idag.. Vi skulle ha åkt på loppis men vi hoppar över det.. Vi stannar hemma & har det mysigt idag! Blir absolut en massa utelek!

Barnen har vaknat & leker inne i Noels rum just nu. Vi pratade med dom igår att man måste inte hoppa på sin mamma & pappa & dra i oss på en gång när man slår upp sin blå! ;) det funkar ganska bra än så länge.. Dom har teater för alla mjukdjuren. ;)

Jag ska snart stiga upp, göra god frukost & tända lite ljus! :)

Gårdagen var super! Kvällen alltså, vi hängde med Anki, Daniel, Neo & Eira! Vilka underbara människor & genom äkta vänner!! Livslång vänskap, helt klart! Vi ses inte jämt, vi hörs inte alltid men vi finns för varann! ❤ åt god mat & skrattade massa, en sån kväll man lever på läääänge! Tack kära ni! :)

Hoppas er söndag blir bra! Tjingeling!


Härliga helg!

Skönt med helg! Ledig helg med min familj! Finns inget bättre! Med allt från ren skär syskonkärlek, utelek & pyssel hemma. :)

Igår kom Elin hit. Vi åt tacos & hade en mysig kväll! :) tack för sällskapet vännen min! Ses snart igen! :)

Idag fick jag sovmorgon till lite efter 8, tack min älskade man! ;) vi gick ut vid tio, jag städade bilen & barnen & Martin lekte. Vi lyfte ut grejer i garaget som vi ska sälja/spara.. Sen lite lunch.

Nu har jag nyss vart ute & gått en promenad i solen & Martin har gjort efterrätt som vi ska ta med oss till Anki, Daniel, Neo & Eira ikväll. Vi ska dit på middag & trevligheter. Ska bli super roligt! :) längesen sist! :)

I morgon ska vi åka på loppis! :) wiiihoo! :)

Nu dusch snart & göra sig lite snygg!
Ha en fin lördag gott folk! :)


Renovering & mycket nytt!

Tjoflöjt! Herrejisses vad vi har förnyat/möblerat om/målat & donat nu.. Vi startade ett projekt som från början bara var några saker.. Vi bytte rum med
Lina igen.. Hon behöver inte det största & vi är ganska trötta på att klättra i & ur sängen.. Så vi målade om 1 vägg i Linas rum.. Flyttade över hennes saker & rensade så hårt på saker & kläder!

Vi började måla vårt rum vitt! Inte bara att måla som vi trodde.. Vi sov på soffan medan detta hände! ;) klart vart det. I detta ville vi inte att Noel skulle bli utan. Köpte en ny säng på blocket & han är sååå lycklig! En kura så vi ska göra myshörna under & enligt honom så har han en låååång stege. :)

Lycka hos båda barnen & lycka hos oss! Har även i detta fått storstädat! Rensat bland våra kläder & Noels!

Grädden på moset & pricken över i:et var när vi fick hem en tvättmaskin!! :) äntligen! Tjoho! :) så vi fick göra om i badrummet & köpa nya hyllor & ha förvaring på! :)

Ska försöka vara en bra bloggare & ta kort & lägga ut sen.

Nu ska jag sova.. Längesen det var soffhäng. imorgon blir det lugna puckar & mys fredag med Elin! ❤

God natt!


Noel sjuk..

Hej hej.. nu är min lilla plutt bebis sjuk igen.. han har krupp hosta, lite smått med astma, inte så att vi behöver söka vård, än.. han hostar tills han kräks & anstränga sig är bara att glömma för min lilla kille! Hostar som bara den då..
:( Martin blir hemma imorgon, jag är ledig på tisdag & sen så hoppas vi att han är fit for fight igen! Han är ju pigg annars, ingen feber, lite förkyld bara.. Han är rolig när jag pussar på honom & kramar honom & säger: "Stackars min lilla bebis kille som är sjuk.." "Men mamma jag är inte huuuk, jag är ingen bebis, jag är hårdrockskille.." ;) Finaste killen! <3
 
Jobbhelgen har gått himla bra, som vanligt. Jobbar med underbara tjejer, & inget skulle ju gå utan dom.. så fantastiska! Tycker verkligen om hela bunten!! :)Men jag kan inte sticka under stolen med att jag saknar mina kollegor från Västerås, måste verkligen snart ses på en kväll hemma hos Gunilla! Ja det måste styras upp pronto! :D
 
Det slog mig nu att jag måste bli bättre med att ta kort.. tar med iPhonen, men inte mycket.. mer kort i bloggen! Ja! Slog även mig att jag vill träffa Camilla & hennes familj & med den nya lilla familjemedlemmen! :) Hoppas på det snart.. om alla kan bli friska till höger & vänster snart!
 
Ge oss vår nu, bort med all is & snö.. är så less på skiten.. På vissa ställen här i stan så är det spåriga isgator så jobb bilen skrapar i när man kör där.. BLÄ!!
 
Ne dags för dusch & säng, hoppas på en natt utan hosta & kräkor, behöver sova..Natti!
 

Jobb helg!

Hellu! Jobbhelg dax igen.. Tycker man inte gör annat än jobbar dessa helger.. Jag har lunchrast just nu.. Brukar jobba kväll på lördagarna men bytte med en kollega, så kör dag pass hela helgen, det är skönt det! :) nu vågar man hoppas på var tredje helg oxå då det kanske verkar bli så tills schemat ska göras om nu.. :)

Känns bra! Håll tummarna för mig nu! :)

Annars.. Veckorna rullar på.. Noel har haft krupp hosta i natt.. Han är förkyld,men inte dålig annars.. Min plutt! Lina har äntligen gått i skolan i veckan & hon är så glad för det! Nu vill vi ha vår & sommar & inga mer sjukdomar!! :)

Igår var jag & Martin lediga. Noel var med hemma & Lina gick i skolan. Jag & grabbarna var på ikea & shoppade lite. Noel var i lekrummet.. Min stora kille! :)
På em delade vi på oss, pojkarna drog till badhuset & jag & Lina åkte till Elin & hennes barn & lekte. Sååå mysigt! :)

Nähä dags att jobba..

Hoppas er lördag blir bra & att ni njuter i solen.. Jag ska ta en brukare på promenad på em så man får lite solstrålar på sig..

Tjingeling!


GRATTIS!

Idag föddes Camillas & Jimmys dotter!! Är så glad för eran skull & läängtar verkligen tills vi kan ses & jag får snusa på bebisen!
Grattis kramar på er!! Äntligen är hon här!! :)

En bra dag idag & nu j-lar, ska det bara vara bra dagar! Sådeså! :D


Gahh!!

Fan fan fan kan summera hur jag känner mig just nu.. Vill bara skrika rakt ut, lider.. Vet varken ut eller in.. Vet ingenting!!!

ORKAR INTE!!!


Söndag morgon!

Härligt väder idag! :D söndagen den 3:e mars. Grattis säger vi till Benjamin som fyller 2 år idag & Amanda som fyller 8 år! :)

Vi är hemma hos min far! Hade en mysig kväll igår med massa bus från kidsens sida, god mat & dryck & mello mys! :) mycket besviken över att Martin Rolinski åkte ut mot muppen Robin! Men men.. Skitprogram!

Idag ska vi till Västerås & hälsa på min farfar! :) får se vad som mer händer..

Ha en fin söndag folket!


Otroligt!

Hej hej! Helt makalöst vilken grej vi var på igår.. Jag är fortfarande helt tagen av det! Vi var ju som alla vet på Jesus Christ Superstar med Ola Salo.. Kan bara säga på riktig svenska: riktigt jävla skit, asbra!! Vi satt som i trans.. Det var så häftigt! :D

Vi kom till hotellet som ligger typ 500 meter från Göta Lejon vid 16 tiden. Checkade in & snyggade till oss. Gick sen & käkade för att sen dra till Göta Lejon & ta en/två öl i baren innan föreställningen började! Hade galet bra platser & det kändes nästan som vi var på scen! :)

Efter det gick vi till en bar lite längre bort. Träffade Martins kompis Peppe, tog några öl & snackade lite skit.
Kom tillbaka till hotellet vid 1, lagom sliriga! Lagom så vi mår bra idag! Vi har nyss käkat hotell frukost, ligger i sängen & slö tittar på Tv..

Mycket nöjd efter en kanonkväll!! Kl 11 måste vi checka ut. Ska åka hem, hämta barnen & åka till pappa & sova där inatt! :)

Fullt ös denna helg! :)


RSS 2.0