Att ha gummistövlar i värmen är väl ok? ;)

img_6963 (MMS)

Att ha gummistövlar i värmen är väl ok? ;)


Tårar..

Tårar är hjärtats säkerhetsventil när trycket är för högt!!

Kul helg på gång!

Hallo hallo!! Nu så.. Har jobbat Tors-sönd.. Långa pass, så jag avverkade en hel del timmar på dom dagarna & jag träffade knappt min familj, vilket såklart var så tråkigt! Men det tog vi igen igår nät jag var ledig.. Först så STOR städade vi huset efter att hallen vart klar.. Slipdamm & vanligt damm & skit täckte hela huset & vi hjälptes åt & det vart så bra & nu är det så rent & fint här hemma! :) efter det åkte vi tillsammans med Camilla, Jimmy & Bella till fyrishov & badade nästan hela dagen! Farbror Micke var där oxå & kusinerna! Hade superroligt! Noel är som en liten fisk & tar sig framåt med en bra fart! Lina är rädd innan hon blitt varm i badkläderna, då var hon galen hon med! ;)

Efteråt så åkte vi & käkade mat på rixos i Uppsala! Åt en smarrig sallad! :P sen burnade vi hem & barnen somnade nästan på en gång & jag & min älskling hade en mysig kväll & somnade ganska tidigt! Skönt!

Nu jobbar jag i tre dagar till sen har jag en ledig helg framför mig, med full av planer! :) så kul! På fredag kommer Emelie, Marcus, Miguel & Nikola hit & grillar, dricker vin & umgås som bara vi kan! Dom ska sova över oxå & det ska verkligen bli supermysigt! Längtar verkligen! :) på lördag ska vi på kalas hos Linus (?) jag & kidsen, Martin ska jobba. Sen ska vi åka till Vickan & hennes kottar & ha myskväll & sova kvar där!! Ska bli grymt kul & jag saknar Vickan! <3 Lina är så taggad! ;)

Sitter nu & kikar med ett halvt öga på allsång på Skansen.. Inte så bra artister idag dock.. Men jag gillar att kika på det! :) mysigt! :) skulle träna zumba, men får göra det efter detta tror jag.. Om jag orkar.. Är såå trött! ;)

Mot ett regnigt Västerås? :)

img_5179 (MMS)

Mot ett regnigt Västerås? :)


Det där med att jogga!

Hallo! Har nu delad tur, har vart ute & joggat 5 km på rasten & är stolt över mig själv! Trodde inte jagskulle klara det med tanke på mitt uppehåll jag har haft & hur varmt det är idag! Men jag gjorde det!! :D sitter nu hos mamma & dricker kaffe & äter lite mellis, har tagit mig ett ganska kallt bad & ska nog slänga mig på soffan & glo på tv ett tag innan jobbet kallar igen!

Men mina tankar går ju såklart till Norge idag. Det är fruktansvärt!! Jag är hemskt berörd av detta & jag mår dåligt av det! Vart är världen på väg?? Nä fy!! Lider med alla drabbade & tänker som så: att man vet aldrig hur morgondagen ser ut! Ta hand om varann & visa dom ni älskar att ni verkligen gör det! Imorgon kan det vara försent!

Ska tända ljus när jag kommer hem! 

Första dagen!

Första dagen efter semestern gick bra!! Det är ju som alltid, dom att man aldrig vart borta! :) det enda som var annorlunda var att mina fötter värkte satan & jobbar byxorna satt lite tajtare än sist.. :( men men.. Det är snart åtgärdat! ;)

Nu ska snart barnen sova, då ska vi måla det sista i hallen & imorgon så kan vi sätta upp allt på väggarna igen hoppas jag! :)

Dags att börja jobba igen!

Hallo!! Ja nu var d slut på latheten & dags att börja jobba.. Jobbar 4 långa dagar nu, så jag lär ju veta att jag lever på måndag.. ;) känns som jag skrev tidigare skönt att börja jobba igen, skönt att få in rutinerna & skönt att bli av med semester kilon som jag garanterat dragit på mig, jag tänker inte väga mig! Hualigen!!

Men jag kommer såklart sakna min familj massor, men snart börjar även allvaret för dom! Jag ska se om vårt liv går ihop när jag jobbar heltid eller om jag måste gå ner till 75%.. tror d lutar åt att gå ner, men vi ska testa september ut så får vi se! :)

Dåså.. Dags att göra sig klar! Med en nylagad bil ska jag fara mot jobbet! Tjingeling!

Glada killar! :)

img_8529 (MMS)

Glada killar! :)


Så här trång & eländig såg våran hall ut i...

img_7051 (MMS)

Så här trång & eländig såg våran hall ut innan renovering, mer bilder kommer, det kommer bli så bra!:D


Helt sluuut!!

Tjenis penis! Så försvann även denna helg! Men det är ju inte så konstigt att den bara flög förbi.. Av nån anledning, så har man fullt upp när det är helg & det är ju kul.. Hela augusti har jag nåt att göra varje helg, med tanke på att jag jobbar varannan så blir det så! 

På tal om jobba så börjar jag jobba på torsdag igen! Då har jag vart ledig i 4 1/2 härliga veckor! Vilket har vart så himla skönt alltså!! Är ledig mån, tis & ons på schemat! Men sen börjar allvaret & det ska bli kul att komma tillbaka & jobba igen! Få in mina rutiner & så! 

På tal om att ha fullt upp så har dennna helg vart fullsmetad! I fredags var vi bjudna på middag hos familjen Metso & det var ju så klart enormt trevligt & vi trivs verkligen tillsammans & skrattar alltid & mycket! Undebara människor!! Vi styrde kosan hem vid 23 med två super trötta barn.. Men så trevligt & helt underbar god mat! 

Igår var jag på Emma & Johans bröllop vilket var jättekul! Var nykter men dansade, sjöng kareoke & hade verkligen en galet rolig kväll! Visst var det bittert att vara spiknykter när alla andra blev fulla & högljudda..  men som sagt, jag hade kul & jag ångrar inte att jag valde att vara fyllechaffis! Jag fick mig många skratt & kul att se andra göra bort sig lite & stå gör underhållningen!  Emma & Johan var superfina & jag önskar dom all lycka & många lyckliga år tillsammans! Vart underbart att dela denna dag tillsammans med dom & en hel hög med härliga människor! Och jag har, verkligen funnit 2 nya vänner, som jag har galet roligt med, ser framemot många roliga träffar tillsammans!! 

Nu så, ögonlocken är tunga!

2 månader kvar tills min bebis blir 2 år! <3

img_7328 (MMS)

2 månader kvar tills min bebis blir 2 år! <3


Varmt & skönt bad efter en kall & regnig p...

img_7326 (MMS)

Varmt & skönt bad efter en kall & regnig promenad! :)


Känsligt!

Halloj! Jag har verkligen inte haft mycket tid till att blogga.. jag tänker att jag ska göra det, men sen händer det lixom inget mera.. dagarna går i ett & det är inte många dagar på denna semester som vi bara har vart hemma.. vi har farit & flängt, men inte gjort någon invecklat eller som har krävts mycket planering.. ganska skönt har det vart, eller mycket skönt! :D

Tycker dock att vädret inte har vart bra..vart är värmen?? Jag har ingen lust at bada när det är kallt i luften, i mitten av juli.. känner mig bitter, men så är det.. jag behöver riktiga stekheta dagar, för att kunna ta emot hösten, men det kommer väl, när en annan börjar jobba.. Sa jag att jag känner mig bitter inför detta?

Om 1 vecka gör jag det... då har jag jobbat min första dag efter 4 ½ veckas semster.. känns bra.. helt ok faktikst! Hade ju helst sett att hela familjen började jobba/gå i skolan/dagis, men mina hjärtan får vara hemma i några veckor till, men snart får äntligen Noel börja på dagis! Finaste killen!

Jag är off.. jag mår sisådär, jag kan lixom inte sätta fingret på vad det är, men det är en massa.. jag vill bara gråta, men får bita mig hårt i läppen & le åt mina vackra barn iaf.. fast inte alla ggr det går, när dom trotsar mer än det är möjligt, så kan man allt tappa tålamodet.. Ska ha mens på söndag.. PMS kanske då..

Men min träning & bra kost har gått & gömt sig, jag vet att det är normalt att man slappar till på semestern & att man kan dricka & äta gott & njuta & UNNA sig... tänk vad jag hatar det ordet.. det kryper i mig när folk säger till mig att jag ska UNNA mig det, jag är värd det.. jag känner inte mig värd nåt egentligen..

Alltså, när jag går i affären & hämtar chips eller gods eller dylikt, så känns det som att alla tittar på mig, ska det där fettot verkligen äta det där? Det är ju verkligen det SISTA hon behöver.. Det är sjukt jobbigt, för jag vet att jag inte är ett fetto längre.. jag är ganska normal & jag har typ 6-7 kg kvar till målet, jag har gått ner 45 kg, jag har verkligen gjort det, men har så himla svårt att ta in det.. att förstå & att släppa taget om att jag inte är FET längre...

Detta är sjukt jobbigt & det är en hemsk ångest som gnager i mig dagligen! Jag kan gå upp i vikt igen tänker jag.. jag kan det om jag inte rör på mig eller äter relativ nyttig kost.. jag kan inte smälla i mig masa skit, jag måste tänka, tänka, tänka.. det gör mig galen, gaaaalen!!!!!

Jag vet, jag har gjort detta själv, många frågar om jag har opererat mig.. men jag har verkligen gjort detta, all by my self!! Jag kan sträcka på mig, vara stolt & verkligen ska jag ta emot all beröm jag får & alla komplimanger, men har så svårt..

Detta knäcker mig... sorry, var bara tvungen att få ut detta.. känner att jag behöver en axel att gråta på just nu, fast då får Lina somna först & Martin komma hem..

Herrejisses...

Barnlediga!

Hejsan! Idag ska vi få vara barnlediga, tills imorgon! Ska bli skönt att bara vara jag & min man i ett dygn! Får se vad vi hittar på, ikväll ska vi iaf äta tapas! Är så sugna sen vi åt det med Fred & Linda när vi var på Gotland sist! Det är ju så himla gott & så mysigt! :D Martin vill åka till ängsö & gå spökvandring! Skulle ju vara lite coolt, ska ringa dit & höra med dom, när, var & hur! :)

Igår var vi hos Thörn:arna på jättesmarrig korv med bröd middag, trevligt sällskap & lek! Noel kramade omkull stackars Liza.. Men det är ju inte så lätt att förstå att hon inte är lika stor eller lika stark.. ;) vi hade med oss paket oxå till 1 åringen! Tror bestämt den uppskattades! :) vi ses snart igen! :)

Vädret är så där.. Skulle gärna ha varmare än 17 grader.. Men det ser bra ut på onsdag.. Hoppas det blir fint då så vi kan åka & bada, nu har det brända lagt sig & jag är redo för solen igen! :P

Fick ett samtal igår & vart såå himla glad.. Det värmde så himla mycket & jag vart helt överlycklig, känns bra! Massa bra! :) känns bra att pusselbitarna håller på & faller på plats & att mitt liv blir som jag vill ha det & att klumpen i magen sakta försvinner! :) <3

Nu måste jag hålla ögonen på vägen.. Mår lite illa.. Är på väg till barnvakten! På återseende!

Ännu en helg!

Halloo!! Ännu en helg har gått förbi snart & idag är det söndag.. alla söndagar är så där, sega.. man vet inte vad man ska göra & det känns som att alla ligger i vila på nåt sätt.. :D Men inte vi inte.. jag har precis kommit in från min långpromenad.. håller på för fulla muggar i tvättstugan & hemmet ser bra ut!

Martin & Noel är inne i stan en sväng & Lina kikar på film! Jag ska snart gå till tvättstugan en sväng igen & sätta igång torktumlaren en gång till.. skulle väldigt gärna vilja ha en tvättmaskin hemma.. visst jag tycker det är bra med tvättstuga, om alt funkar & så.. men det är nästan alltid nåt som är trasigt.. nu så har torkrummet varit trasigt i över 1 månad.. vilket suger.. så det hänger tvätt här hemma jämt iaf.. jaja, vi får väl se när den lagas, men vi kommer nog införskaffa oss en tvättmaskin, inom kort.. Ska iaf till härliga familjen Thörn idag efter tvättstugan är klar, ska bli skoj som bara den! :D

I fredags var vi hemma hos Camilla, Jimmy, Bella & Linus & köpte kina mat & hade jättetrevligt.. Noel var dock lite småsur hela kvällen.. förkyld är han min lilla prins.. men inatt har han sovit hela natten & jag kände äntligen igen min lille buse igen i morse! Otroligt kul var det iaf att träffas & snacka lite skit & käka god mat! :D

Igår så tog jag en mil under mina fötter, sen åkte jag & Lina in till växtriket & köpte lite nya blommor & jordgubbar & så gjorde vi iordning på uteplatsen & när är det verkligen så himla fint där ute! :D På kvällen kom Karin, Tom & Liv på grillning. Malou var med farmor & farfar. Vi hade en otroligt trevlig kväll hela kvällen & skrattade & hade superkul! :D Det va inte igår jag & Karin skålade med ett varsitt glas vin! :)

Efter 2 otroligt trevliga kvällar (& en tredje på intågande) med goa vänner så börjar jag tänka efter.. fy fasen vilka underbara tjejer det är.. som är mina vänner, som jag har fått äran att ha i mitt liv, så äkta & så underbara!! Jag är så in i norden glad att jag har dom & jag skulle aldrig klara ett liv utan dom! Så härligt att våra familjer går så bra ihop & att allt känns så avslappnat & äkta!

Tankarna går ju runt.. vilka är mina riktiga vänner? Hur många är det som hör av sig & frågar hur jag mår eller frågar om vi ska ses? Hur många är det som verkligen pårikigt skulle finnas där för mig om jag verkligen behöva en vän att prata med.. ja inte är dom många.. men få & äkta!! Hellre har jag ju få riktiga vänner än flera oäkta.. ja, lite tankar som jag funderade på idag.. Att spilla onödig energi på människor som inte är värda det är ju bra dumt!! Som sagt jag har ju gjort mig av med "vänner" förr & skulle nog kunna det igen...

Jaja.. ska skutta till tvättstugan nu & hämta köksmattan & Hänga upp den nånstans här hemma.. Va trött jag vart.. var vaken till 1.30 igår, vilket jag inte blir idag.. inte van alls.. ;P

RSS 2.0