Febrig Lina





Tjosan hejsan!! Nu är Lina lite febrig.. inte mycket, 38.5, men hemma är vi. Igår när vi hade vart på kalas hos emil så sa hon att hon va dålig o tog sig för pannan, hon sa att hon hade ont i huvet o jag tyckte att hon va lite varm.. 38.0 hade hon igår när vi kom hem o imorse stod den på 38.5. Så idag har vi vart hemma o lekt, kikat på film, vilat o bara tagit det lugnt, jag har natt-tröjan o pyamasbrallorna på mig än.. :D

Nu har jag fått ett städryck o håller på o städar ur skåpen i köket.. det är mycket som hänger över mig i denna lägenhet nu.. rensa alla skåp o lådor, sortera allt som ligger i våran schänk i köket, tvätta fönster, renovera klart i kök o hall. Lister i hallen o en massa pyssel i köket.. Även där golvlister.. Tar det lite då o då.. I detta så står mitt körkort som prio ett.. men men.. det blir väl klart allting snart.

Idag är det dag 2 i mitt sluta äta socker ätande.. :) IGEN.. jag va så himla duktig innan o efter semestern, men sen dalade det igen.. tänk att det behövs så lite för att trilla dit igen.. men nu är det allvar..
Coca-cola har jag inte druckit på få se nu... hm.. 7 veckor.. FATTA!! Jag som va tokberoende... Då ska jag väl klara alla sötsaker oxå, en gång för alla.. Kom igen!! :D

Nä jag ska fortsätta här hemma.. tänk när vi inte hade nån dator där ett tag, då var det fart på mig hela dagarna.. Tjing!


Lördagskväll

Mys.. ja det är mysigt värre med höst ju..
Har nyss satt ner rumpan i soffan o tar det lite lugnt, har lagat goood mat. fläskfilegryta med tagliatelle. Det är så gott!! Till det drack jag en heineken o det smakade mums i munnen. :D Så mätt!!

 

Säg till om ni vill ha receptet.. det är sjukt gott!! :D Efter maten diskade jag o grejade lite medans Lina o martin busade runt mig.. Nu leker dom doktor o Lina ska bära in Martin i ambulansen nu hör jag.. hehe.. Jag har tänt ljus i hela lägenheten o känner för att krypa till kojs.. men det får dröja ett tag till..

Letar lite efter lite recept på nåt göttit man kan bjuda folket på den 4 oktober när jag ska ha sexparty. Men jag har nog kommit på vad man ska bjuda på.. det kommer ju en hel del folk.. ska bli kul o jag längtar verkligen jättemycket!! :) Undra bara vart alla ska sitta under visningen o så, men det löser sig nog ska ni se.. :)

Nu hör jag Martin ropa: "Är det där viktigare än din familj eller?" Tänk att man aldrig får sitta o ta det lugnt, kan man inte få det? Lika bra att lyda.. Tjing!! 


Magsjukeskräcken...

Hejsan! Nu är det väl dags igen, att ha den där enorma ångesten o skräcken med sig.. Idag när jag lämnade Lina så sa hennes fröken att 4 barn är magsjuka, en av dom är Linas bästis Matilda.. :( Så nu får man vara orolig o nervös av att stackars Lina ska få sig en släng o ev. vi med.. För nästan exakt ett år sen så hade vi magsjuka här hemma, det började på fredagen med Lina o jag o Martin vart sjuka natten till söndagen.. svärisarna fick komma o hämta Lina, som va relativt pigg, för att ta hand om henne kunde inte nån av oss.. fy fanken..

Jag vill inte.. vill inte, vill inte.. Hoppas hoppas vi inte blir smittade..

Har nyss vart hos doktorn med Lina, på ögonkliniken. Hon va jätteduktig o allt gick bra! Min fina tjej!! Efter det så lämnade jag henne på dagis.. har ringt o ändrat Linas tandläkartid ill den 20/10 kl 8.30. Tänk va stor hon är.. ska till tandis.. hihi!

Jag ska snart dra ill jobbet, fy va tråkigt!! Det är ingen rolig som jobbar o jag har grov ångest..

Nä ska bubbla klart med Emma på msn.. sen äta o greja. Håll tummarna för oss nu, att vi håller oss friska..

Ledig dag i vackert väder

Morsning!! Nu sitter jag här o har vart ledig med min underbara dotter hela dagen. Förutom ca 2 timmar då jag va på körskolan o cyklade dit o hem. Det gick bra på skolan. Hon är för go den där Annica! :D

På förmiddan va jag o Lina i lekparken en sväng o lekte o gungade. Vilket väder det har vart/är idag!! Man kan ju inte vara annat än glad.. :) Efter lekparken vart det lunch här hemma, Conny o Milla kom över o va med Lina när jag va på skolan.. TACK snälla för att ni finns!! <3 O för att ni ställer upp!! :D Vi åt lunch allesamman här hemma innan jag hojjade iväg..

När jag kom hem så kom Martin strax efter. Vi cyklade hela familjen till skiljebolekparken o lekte där o handlade på ica. Nu väntar jag på att potatisen ska bli klar o så ska jag göra äggröra o steka prinskorv. Göttit värre!!

Helg snart o jag jobbar.. det suger kapitalt som vi brukar säga.. men det är bara att bita ihop, jag har ju fått igenom att jobba var 4:e helg, så lite bra är det iaf...

Lite bilder från dagen i lekparken, på min fina tjej!

   

 

Avslutar med en tröttmössa.. :)

Fördriva lite



Namn: Nina Carola Elisabeth Söderberg
Smeknamn: Lola, Bettan o älsklingen
Födelsedag: 27 Februari
Födelseort: Västerås
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Råttfärgat
Familj: Fina Lina o Martin

Favorit.
Färg: Gillar mycke färger, men svart är bäst på kläder
Plats: Hemma med min familj eller ute i naturen
Land: Sverige
Film: Skräck
Djur: Kattungar, om dom inte bor hos mig, söta är dom!

Brukar du.
Kolla dig i speglar: japp, men det händer inte så ofta som förr
Gnälla: Jo det brukar jag, men det finns dom som inte gör annat o det går fett bort för mig
Skrika: Jo, när ilskan flyger i mig
Sova: Jo, för lite tror jag dock
Ha ångest: Jo, för det mesta när jag ska jobba
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Jag drömmer ibland läskigt o vaknar av att jag gråter
Drömma sex drömmar: Japp, ganska ofta
Klä dig i svart: Ja. Trivs i det!
Gå i skolan: Nä, tyvärr
Ljuga: Ja, men det gör väl alla
Hata folk: Nä, det är ett starkt ord tycker jag allt
Lita på folk: Jo på ett fåtal

Vem.
Saknar du: Martin
Vill du döda: Ingen nämd.. skämta..
Rörde dej senast: Lina
Vill du slå: Finns ett gäng på jobbet
Kysste dig senast: Martin
Kramade dig senast: Lina
Skrek på dig sist: Lina
Vill du vara som: Mig själv
Sårade dig sist: Martin
Gjorde dig riktigt glad senast: Lina gör mig glad hela tiden
Fick du sms av senast: Kicki
Ringde dig sist: Martin

Har du.
Skadat någon: Jo det har hänt
Färgat håret: Ja det är ett måste, är dags igen snart
Brutit något: Nä, peppar peppar
Några piercingar: Öronen o sen får det vara bra!
Tatueringar: 1
Egen dator: Delad vårdnad
Gjort bort dig rejält: kan man säga, senast den 22 augusti...
Sagt jag älskar dig till någon idag: Till Lina

Hur.
Går du: Öh..
Svarar du i telefonen: Hej, Hallå eller Carola
Fördriver du tiden: Vid datorn eller med ett bad
Hur mkt pengar har du: jag är stenrik..
Bäddar du sängen: jämt


Köra bil..

Mors! Idag har jag vart o kört med Leffe på axelssons, det gick himla bra o jag gjorde min fickparkering utan anmärkning. Jag fick en reda på hur många lektioner till jag ska ta innan uppkörningen o det känns fint! :) Kuligt värre att köra bil o det första jag ska göra när kortet är mitt, är att sätta mig bilen o åka till maxi o handla själv!! :D Det saknar jag! Eller längtar efter! :) Nog ordat om detta.. snart hoppas jag är snart iaf!

Husletandet går inte alls.. måste nog lägga ut en annons för att det ska hända nåt, men vi ska det.. måste bara vara tillsammans när vi lägger in den. :)

Jobbat idag har jag gjort. Börjar känna mig lite tjock i näsan o hoppas på att jag inte blir sjuk.. men egentligen, vad gör det?? Slippa jobba är ju inte helt fel.. hehe..
Iaf, efter jobbet så hämtade Martin mig o vi åkte ner till körskolan, han va med för att höra va Leffe i fråga hade o säga.. :) Sen vidare till pizza hut o mötte upp svärisarna som hade hämtat Lina på dagis. Hon min glada tjej hade fått en giraff-tuta till sin cykel o en sån där orange flagga.. :) Hon va stolt!!
Gott med pizza hut iaf! Åh jag må ju säga att jag har jordens bästa svärisar, Martin jordens bästa föräldrar o Lina jordens bästa farmor o farfar.. :) Vad skulle vi göra utan dom?? Dom är ju bäst helt enkelt!!! :D

Efterlysning?! Vem är den anonyma som läser min blogg?? :)

Martin ligger här o har gjort illa ryggen, ryggskott tror han.. så kan det gå i stunden hetta.. Tjing!!

Letar hus att hyra

Ja, igår så hade jag o Martin en het diskution om att flytta.. inte om, utan när.. o vart.. Martin vill bort från Bjurhovda o från stan.. han vill ut på landet. Jag kan tänka mig att komma ut på landet, en liten bit.. men skulle inte dö av att bo kvar här i ett år eller så.. men min kära sambo säger att man absolut inte kan bo här med 2 barn.. inte ens med en nyfödd.. Jag vet att han är larvig, tro mig att han har fått höra det av mig flera gånger.. men det är det han vill o eftersom jag vill leva med honom så får jag ge mig o idag gick vi in på blocket o såg ett hus som va till uthyres.. i Ramsta. Det va perfekt på bilden o dom ville ha 7000 i månaden, kallhyra.. vi ringde för att kolla skadar ju inte.. Vi åkte dit för att kika på det.. Åh herregud va fint det va!! Det va det där röda huset med vita knutar, totalt nytt, det va tokfräscht!! MEN det va för litet.. :( Vi skulle aldrig få plats allihopa där.. :( Jag föll pladask för det, men man kan inte få allt.. Nya tag o så kan vi hoppas att vårt hus kommer upp snart.. :) Detta hus va även till salu, kolla in det på hemnet, i Ramsta. Ramsta Byväg 4.. så vackert!!

Så nu ska jag lägga in en annons på blocket o i vlt o hoppas på napp snart.. att köpa hus nu funkar inte o det skulle ju vara skönt o inte ha nå lån.. :) Önska oss lycka till nu!!

Har nyss kommit hem från Camilla o Linus. Firade Camilla o umgicks lite. Tänk att det händer för sällan att man ses.. måste bli ordning på det nu känner jag. :) Riktigt kul va det att ses iaf babe!! Martin är hemma hos Micks o lägger in musik på sin mobil o Lina kikar på film... kanske skulle ta o gå ut??

Jobb imorgon igen.. fy va trist.. Har delad tur o halv fyra ska Lina på 3 års kontroll. Ska bli roligt faktikst. Älskar att gå till bvc! :)

Nä ska man göra nåt kanske då?  Ge oss ett hus nån??

Ihhhhhhh...

Hoppas hoppas hoppas!!! :D :D Är så förväntansfull nu!!! :D :D

Morsan


Hellu.. här är jag, Carola även kallad morsan här hemma.. haha.. hela dagen idag har Lina kallat mig för morsan.. :D så rolig den där skrotungen.. Kan vara så att Martin säger ju bara morsan till sin mamma o det är därifrån hon fått det.. :) Men jag skrattat gott åt henne idag: " Morsan, kom o ät" :D HAHA!!

Efter frukost, disk o lite plock här hemma så åkte vi till Ribbingebäck, hem till svärisarna.. Vi lastade på tre cyklar för att pumpa o serva dom lite. :) Pumpa o greja.. Martin skruvade fast sin trampa, så nu blir det en aningen lättare för honom att cykla om man säger så. :) Svärfar pumpade min cykel, smörjde kedjan o skruvade fast nåt som satt löst.. Linas cykel pumpade han oxå o nu är stödhjulen lite över marken.. :) kanske hon lär sig cykla utan snart då?? ;)

Vi fixade även till bilen. Martin o hans far(sa) lagade lite rost på den o en bula (som vi tror nån rolig tönt sparkat in) på bakluckan fixade dom oxå till. Jag dammsög bilen, torkade ur den o putsade alla fönster.. Tvätta den kunde vi inte, med tanke på rostbehandlingen.. :) Härligt!!

Fick god mat, kyckling med potatisgratäng o jordgubbar med glass o grädde till efterrätt.. Gött!! Härligt med en dag på landet, med en massa frisk luft o härligt sällskap. :)

Igår va Emma, Johan o Emil här. Vi åt kräftor o tacopaj o hade trevligt!! Lina o Emil är för söta tillsammans!! :D

Imorgon bär det av till tillberga o hem  till Camilla o fira henne. Hon fyllde ju 27 år i tordags o måste verkligen firas!! :D Kanske ska tvätta fönster på förmiddan.. vi får se..

Nu ska jag bada här.. känner för ett långt bad o en ansiktsmask.. Lovley!!!


Jag är trött..

Hejsan hej.. Jag är trött.. som få. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna men det är väl bara att härda ut.. eller ja så trött är jag kanske inte.. eller jo.. är trött i skallen.. well well.. det går väl över.. skulle ju kunna gå o lägga mig nu o sova, men istället tar jag mig ett bad för att sen se på en film som slutar runt 23.. sån är jag.. :)

Karin o Tom har nyss dragit sig hemåt. Dom firade Lina idag o imorgon kommer farmor o farfar.. det blir utdraget.. men men, så blir det ju när man inte kan o så. Kul o träffa Karin o Tom iaf.. goa prickar det där.. :D

Lina somnade precis när dom dragit o det är skönt o ha den här barnlediga tiden på kvällen! :) Ska som sagt bada nu o sen mysa med min kärlek i soffan..

Längtar som en toka till mother fucking 4 oktober nu, då ska jag ha sexparty här hemma o det verkar komma en hel del folk.. KUL!!! :D

Lägenheten btw.. såld.. vi ringde mäklaren o den hade gått för 395 000.. :O Shit asså.. Otur som en viss person skulle ha sagt,. Hej da säger jag..

Födelsedagshelg

God dag!! Nu är det sunkig måndag efter en helg, full av kalas,familj, vänner o glädje. Det har vart en toppen helg o alla är vi mer än nöjda, o då har alla inte kommit o grattat Lina än.. :) Men helgen har verkligen flugit förbi o det har vart jättebra verkligen, på alla sätt!! Lina har fått jättemycket fina paket!! Hon har lekt med sina kompisar o idag gick hon till dagis o skulle berätta för inger hennes fröken om hennes kalas.. :D

3 år.. tänk va.. det är galet vad tiden går.. hon va ju nyss född känner jag.. men nu är hon en galen o trotsig 3 åring.. men så omtänksam o snäll.. hon bryr sig om andra o tröstar om man är lessen, osv.. Hon är vår lilla älskling o vi älskar henne över allt annat!! Vår underbara LINA!!

Så efter denna härliga hels ska man tillbaka till det där sunkiga jobbet, som ni alla vet att jag hatar.. men men.. det är inte mycket att göra mer än att trycka ner ångesten längre ner i bröstet o gå dit.. hujedamej..

I veckan kommer det lite folk, jag ska ha körlektion, Camilla fyller år o till helgen vankas kräftor med Emil, Emma o Johan.. så det är det som håller mig upp nu..

Nu ska jag glutta runt lite innan jag ska käka lunch.. en 5:a till salu lite längre bort här.. skulle behöva den, men den är inte värd mer än 100 000.. den är i seriöst renoveringsbehov.. alla rum!! Orkar man det?

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/267361

I´m back!

Heeeeeeeeeeeejsan! Äntligen är jag tillbaka o jag har saknat att kunna kolla mitt liv i cyberrymden.. men idag åkte vi till Media Markt o köpte oss en ny dator då den gamla va så sjuk att den va tvungen att avlivas... eller nåt.. :)

Lördag kväll, mer död än levande...
Igår fyllde Lina 3 år!! Tänk va tiden går.. hon är så stor min tjej!! Tro hon är mallig va? 3 år o trotsigare än trotsigast.. Men härlig! Jag älskar ju henne mer o mer o sån energi.. mitt lilla liv!!
Igår var det en massa kalasfolk som kom o idag med. Imorgon kommer resten. Så kul!! :)

Orkar inte hålla mig uppe längre nu, borsta risgrynen o sen sova. Men nu är jag iaf tillbaka o ska bli duktig på att blogga igen!! :)

Älskar mitt liv... allt är perfekt om man bortser från jobbet! Tjing!

RSS 2.0