Typist då..

Hejsan! Fy bubblan så kasst jag mår.. Vaknade i morse med jordens huvudvärk & halsont.. Halsen svider & att svälja mitt saliv är en pina.. "/ kroppen gör ont även den..

Men det är bara att trycka i sig Ipren & köra på.. Ikväll är det jobb som gäller & barnen kräver ju en del uppmärksamhet.. ;) idag har jag & Noel satt upp adventspyntet & pimpat årets adventsljusstake! :)

Så otroligt mysigt med jul! Har julkänsla redan! Tack för att det kom snö till första advent! :)

Lycka att se glädjen i barnens ögon igår när vi gick till skolan. :) ❤

Nä känner att jag måste fylla på med Ipren..

Ha en fin fredag! :)


Hur svårt kan det vara?

Hej! Har ju vart ledig med lill prinsen idag! Hade enbart planer med tvättstugan, annars tänkte jag ta det lugnt.. Men nej då.. Nu har jag tvättat alla fönster nere & Linas.. Noel hjälpte till, duschade blommor & grejade.. Skönt att ha tvättat dom, men nu är jag bra trött!

Har ju även haft tvättstuga & bäddat rent! ;)

Har haft besök av Elle & hennes barn oxå.. Fullt ös, men så otroligt trevligt! Noel somnade kvart i sju, Lina & Martin kom hem nu från ridskola, så dags att slänga in Lina i duschen & sen sängen. ;)

Efter det ska jag inta ryggläge i soffan, imorgon jobb! :) nästa gång jag är ledig ska jag vara det oxå.. :P eller...

Tjohej!


Pyssel!

Tjoho! Sitter nu i soffan & försöker få upp värmen.. Jag & Noel har vart i skogen & plockat mossa & tall ris.. :) vi lämnade först Lina i skolan & så. Så nästan 2 timmar har vi vart ute! Skönt!
Men redan nu så fryser jag så långt som in i benmärgen.. Hur ska det vli till vintern? "/

Jag sitter nu & ser på mina skitiga fönster & funderar starkt på att ge mig på dom, trots jag är helkass på att tvätta skiten.. Men det kan väl inte bli värre?

Har tvättstuga oxå.. Så vi har lite att pyssla med..

Nä ska nog ta tag i vardagsrumsfönstret nu iaf, medan Noel är lugn & ser på film!
:)


Liten blir stor

Hörrni! Det var väl nyss 16 september 2009 & min bebis föddes.. Jag låg i sängen på BB & tittade på den perfekta lilla killen som låg i "baljan" jag minns att jag tyckte det var så häftigt, att få en son, en lillebror till Lina som var helt perfekt! :) jag minns att jag tyckte det var helt underbart att ha fått ett till kärleksbarn, ett mirakel! Allt kändes så.. Overkligt! Ja ni vet!

Denna lilla kille är nu 3 år.. Full av energi, pratar för fullt, är högt & lågt, kan ALLT själv, är glad nästan jämt, påhittig, med stort intresse för motorer & älskar hårdrock, lägger pussel som en galning & älskar att rita, måla & pyssla, upptäcka allt i naturen & leker massa roll lekar. Är galen i köttbullar, pannkaka & frukt i massor!

Det största nu är att min lilla kille slutat med blöjan & är nu en kalsongkille! :D Det är stort! Han är stolt! Vi är stolta!

Underbara Noel! Nu är du en stor kille! Nästa steg är att lämna nappen till tomten på tomteland! :D


Egentid..

Ledig idag! Lämnade Lina kl 8.10 i skolan, gick en skön långpromenad med bra musik i öronen. Kom hem, plockade lite & städade dass, duschade & sen in & veckohandla. Hem igen & plocka in alla varor & käkade lite lunch. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe & vilar, om 40 min slutar Lina, vi ska då hämta Noel hos barnvakten!

Saknar honom sååå himla mycket!

Men va guld denna dag har varit.. Gjort vad jag vill & bara haft mig själv att bry mig om! Men nu längtar jag efter mina barn & min man & ha det lite högljutt, lite bråk & en massa bus det är the shit! ;)

På återseende! :)


Ridskola

Alltså! Jag är så fruktansvärt stolt över min fina Lina som är så otroligt duktig att rida nu! Förstå, så där stolt så man t.o.m kan börja böla, vilket jag gör när jag berömmer henne! Lina, vår fina underbara tjej, 2 pannkakor hög bestämmer över en sån stor varelse, hon kan styra den & det bästa av allt är att hon absolut inte är rädd! Hon borstar, kratchar (stavning..) hovar, gosar myser & är en hästtjej till 100 %!!

Idag red hon barbacka för träna upp balansen, jag fick hålla & springa bredvid.. Hon höll balansen! Hon tyckte det var så kul & när hennes häst Fluga travade iväg & Lina fick iväg henne i trav alldeles själv, tjöt hon av lycka! Den lyckan hon har i ögonen & allt när hon är med hästarna är värt allt!!

Bjuder på en bild på oss från ikväll! Vår fina duktiga tjej!! ❤ hon har verkligen hittat sin grej! :)


Avslappning!

Skönt! Efter en promenad på lite mer än 7 km så tar jag mig ett varmt skumbad, slappnar av & vilar innan jag ska fara till jobbet!

Njuter av tystnaden, samtidigt som jag saknar min familj efter en mysig morgon! Vi låg alla i vår säng & kikade på en film, jag & Martin halvslumrade & barnen låg still! :)

Härliga lördag! :)


Mys morgon!

God dag! Ja känns som eftermiddag.. Noel slog upp sina blå vid 5.20 & Lina 5.30... Noel brukar somna om men hostade & tappade nappen & vart då klarvaken..

Men men.. Ska inte klaga, förra helgen sov dom till 8 båda dagarna.. :) dom leker otroligt fint just nu, leker i skrivandets stund affär & innan frisör. Lina är väl glad så länge hon får bestämma & Noel är glad så länge han får vara med.. ;) mycket bra! :)

Vi ligger under täcket & bara är, så skönt! Mina älsklingar ska åka till busborgen efter lunch, Lina ska på kalas & grabbarna ska busa! Jag ska ut & gå en lååång promenad då, ta mig ett bad & sen åka & jobba! :) lider av extrem träningsvärk sen jag tränade lite hemma styrka i förrgår.. Men skönt! :)

Hua va seg jag vart, kanske man kan halv sova lite! :)

Ha en fin lördag!


Morgonstund!

Nu är det morgon.. Spelar ingen roll om man är ledig eller ej.. 6 vaknade Noel & han ville kolla på film i vår säng. ;)

Jag har vart vaken ett bra tag i natt..

Vi startar denna lediga dag. Är hungrig, tror det får bli gröt kanske..

Ha en fin fredag alla!!


Alltså vilket ös

Hej! Det är helt galet vilket ös det är om dagarna i denna familj & säkert i många andra familjer oxå.. Men denna vecka har vart lite annorlunda, då Martin fyllde år & ridskolan vart flyttad till onsdagen. Kalas på tisdagen & drop in fika på fritids idag varvat med tvättstugan, matlagning & allt annat..

Behöver jag säga att jag är trött! Upp 5 varje morgon, lämna båda barnen, jobba, som tur är inte så betungade som jag hade förr, hämta ett barn, laga mat, leka med barnen, se på Bolibompa, bada barn, lägga barn.. Lite tvättstuga, ridskola, träning, städning, packa väskor osv..

Jag gnäller inte, för jag älskar detta liv! Skulle aldrig byta bort det! Men behöver lära mig att stanna upp & andas ibland.. Tänka efter vad det är prio på.. Jag jobbar varje dag med att inte hela tiden städa eller plocka..

Som imorgon är jag ledig.. Jag & Noel! Vet ni, vi ska bara vara.. Inte göra något! Jag längtar!

Nu ska jag snart hämta tvätten, Noel sover, Lina med snart.. Sen ska jag dö i soffan & kanske somna där..

Tjing!


Pms kossa!

Det bubblar i hela mig.. Jag är sååå irriterad & vill bara gråta! Är på det mest otrevliga humöret som finns & jag vill verkligen inte visa detta för Noel! Han badar, Lina & Martin är på ridskola..

Så just nu, ser jag fram emot tills den vackraste killen somnar & jag får ta mig en varm dusch, sen äta lite chips & gråta lite..

Det är tufft nu, men det kommer gå bra, försöker bara förlika mig med att inte ha dig i mitt liv längre..

Uhhh vad jag saknar Fred & Linda.. ❤


Jaha..

En sms konversation igår som fick mig att inse att du har ingen positiv inverkan på vårt liv längre, det började med att du skickade ett spydigt kort till Martin på hans födelsedag & jag ifrågasätter varför du inte kan skicka ett normalt kort utan "armbågarna"
Du: "barnsligt! Du är mer omogen än ditt yngsta barn!"
Jag skrev: "vad tänker du på då?"
Du: "barnsligt, från din sida"
Jag: "Vaddå?"
Du: "Ransaka dig själv så får du svar på ;vad; ! Ha de! Vi hörs aldrig mer !"
Jag: "Ok! Gärna för mig, klarar mig bra utan dig! Rannsaka dig själv, sluta sup & ta hand om dom som finns kvar i ditt liv.. Idiot!!"

Vet ni? Det finns ingen mer tragisk människa än denna idiot! Många av er vet vem det är.. Jag kan bara säga.. Tack! Tack för att du har fått mig att inse att du inte betyder ett skit för mig längre & att jag klarar mig utan en egoist som dig! Tack!

Nu väcka barnen & pussa på dom! ❤


Grattis min älskling!

Idag blir mitt hjärta 33 år! Tänk, han fyllde 25 då vi träffades! ;) Tiden går fort, men ser jag tillbaka är det som att det jämt har vart vi!

Är så glad att jag har honom i mitt liv & att han förgyller mina dagar! Är så lyckligt lottad som har honom som far till mina barn & att han är min man!

Är så glad att han står ut med mig & finns för mig hela tiden!

Min fina fina Martin! Grattis igen & igen! Jag älskar dig sååå mycket! ❤


Lovley!

Hej hej! Fredag & ledig i helgen! Noel badar & Lina & Martin leker med barbie! ;)

Jag gick hem kl 15 idag, 45 minuter tidigare alltså! ;) skönt! Jobbade över dom minuterna igår. Najs & kunna ta ut dom en fredag, synd bara att jag upptäckte när jag kom hem att jag hade larm telefon med mig hem.. Bara att återvända & möta upp en kollega.. ;)

Men nu är det lugnt här hemma, mat intagen så även barnens fredagsmys, båda är så trötta! Ikväll kommer Virre & Henka över på lite vin & skitsnack, ska bli roooligt! :)

Ska studsa till tvättstugan nu.. Sen en dusch!

Trevlig fredag! :)


Äntligen!!

Ja äntligen! Äntligen har jag kommit in i träningen igen & längtar tills nästa gång jag ska ut igen!

Martin är ute & går nu, när han kommer hem ska jag ut, ska bli galet skönt! :) tror det blir spåret! :)

Kosten funkar oxå bra & jag mår så mycket bättre! :)

Känner lite på kläder oxå att jag gått ner lite i vikt.. Härligt!

Jag är sååå taggad! :D


Lättretlig!

Usch usch! Känner mig som en tickande bomb & lider av en oro i bröstet som inte går att beskriva..

Skulle vilja vara hemma med mina barn idag, känner inte för att jobba.. Längtar tills i helgen då jag är ledig!

Men känner mest för att åka bort över en helg, behöver nåt roligt att se framemot.. Någon mer som känner så?

Nä dags att sparka igång dagen kanske.. Vare sig jag vill eller inte..
På återseende!


Ledig dag!

Hej! Najs att vara ledig så här mitt i veckan! 2 dagar kvar sen är det helg & denna helg har vi så roliga saker inplanerade! Längtar så mycket! :)

Jag & Noel är hemma.. Vi myser just nu i soffan & tittar på pippi! Var ute 2 timmar på förmiddagen.. Lekte i en lekpark & njöt av solen! Lina går i skolan till kl 13, sen ska hon med kompisarna på miniorerna. Roligt för henne, så hämtar henne 14.30.

Vi går nog ut lite tidigare, när vi hämtat henne ska vi hem & pyssla ihop en farsdags present! Vi har stora planer, jag & kidsen! Sen fyller han ju år på måndag oxå, min älskling! Så han kommer vara i centrum några dagar! ;)

Efter middagen ska jag & Lina in till stan
& köpa present till lillebror. :)

Nu ska jag kramas med min lilla kille, som btw har kalsonger på sig & är super duktig att gå på pottan! ❤


Kallt!

Nu kommer kylan gott folk! Det gör så ont i ansiktet när det börjar bli kallt, på jobbet alltså! Att cykla i snålblåst & is kyla är inte att rekommendera.. Men vad gör man..

Bävar liiite för snö & is.. Då tänker jag gå, & med det tar allt längre tid..

Men men.. Det bekymret tar vi då! :)

Ledig med min Noel imorgon iaf! Lina går i skolan till 13.. Får se vad vi hittar på för något! Pyssla lite kanske, det är ju fars dag på söndag! :D

Min lillebror Marcus fyller även 20 år.. Hallå, vad hände? ;)


Power walk

Att ta sig en power walk i ett bäcksvart motionsspår när regnet ligger i luften, med bra musik i öronen är så underbart!! Det är verkligen bland det bästa som finns!

Som balsam för själen! :)


Deppigt!

Hej! Känner mig låg & allmänt off! Skulle behöva göra något roligt & få lite annat att tänka på..

Är så ledsen & otroligt sårad i kropp & själ.. Känner mig som en trasa..

Mycket spelar in i allt detta & jag hoppas att jag snart får se en ljusning & att vinden vänder..

Snälla nån, ge mig lite styrka...


Hat!

Ett hat sprider sig i min kropp & jag sköljs över med aggressioner & vill bara slå dig över käften, banka in vett i skallen på dig & ruska om dig så du fattar hur mycket du sårar mig, hur illa du gör mig!

Jag har sagt det till dig idag, jag har skrikit åt dig & berättat hur jag känner.. Men du tar inte åt dig.. Du säger till mig att jag är en "ungjävel med hår av pin" ja orden skar in i mig & jag bad dig att aldrig mer kontakta mig! Aldrig mer!

Jag känner hat som jag inte trodde jag kunde känna.. Så mycket hat att tårarna är slut..

Du är nu lika mycket värd som en hundskit under min sko!


RSS 2.0