Glad dag!

Tjoho! Idag är det en bra dag, mår bättre än vad jag gjort på länge & det känns ju såklart toppen!! Morgonen med mina älskade barn har vart så himla mysig!! <3 inget bråk, inget tjafs & inget tjat! Dom slog upp sina blå lite innan 5.30. Min man gick ner med dom & jag vaknare till tills 6 tiden.. Gick ner & Martin åkte till jobbet. Jag & barnen mös framför barn tv & sen vart det god frulle, även den i lugn & ro! :D

Jag tänkte framåt 8.30 att jag skulle testa en handling på Willys med kottarna, sagt & gjort! O vet ni? Det gick lysande!! :D Noel vill ju såklart inte sitta i vagnen, men han gick fint & lyssnade på mig!!! :)) helt underbart, detta kan bara betyda en sak: min bebis börjar bli stor!!! Jag fattar såklart att det kanske inte är varje gång han är så tillmötesgående, men idag var han det & Lina var självklart duktig hon med, hon hjälpte mig med Noel & var den bästa syrran! Kom ut från Willys, stolt som en tupp över mina barn & inte en gnutta svettig! ;) berömde dom hela vägen hem & som belöning fick dom varsin läkerol ask! ;D

Vi hann vara ute & ha lite frukt/riskaka stund innan jag lämnade mina älsklingar på fritids & dagis! <3

Jag pw:ade 5 km, nöjd & glad & på lätta fötter! :D sen hem & gjort en god middag till mina tre kärlekar & ätit lite rester. :) betalat räkningar & donat lite. Nu badar jag & ska ta & lägga mig på rygg en stund innan jag ska gasa till jobbet! :)

Bokade hotell igår, 1.5 km från Globen! Så nu längtar jag ännu mer tills på torsdag när jag & min kärlek ska ha egentid & mormor kommer & är med kidsen! Roxette, öl, hotell natt & mycket skratt & kärlek, DET är vi värda!
tjong tjing!

Jobbat klart!

Hallo! Nu har jag jobbat klart denna helg & den har gått himla bra! Åsa har ju funnits tryckt vid min sida hela helgen & det känns ju himla bra! Jobbar så bra ihop & vi har riktigt roligt! :) känns så mycket roligare att jobba nu för tiden än innan jag fick Noel.. Jag känner att jag verkligen vill ge 100 % & ta hand om mina tanter & farbröder på allra bästa sätt! Tycker att det är roligt & lägger ner all min energi på jobbet & känner mig alltid nöjd efter en dag på jobbet! :) visst att ibland så känns allt pest & pina! Men så är det väl för alla att jobba? Ibland känns det bättre än andra gånger! Men för det allra mesta så är det kul att åka till jobbet, vilket känns bra! :))

Idag har jag jobbat till 16 & efter det tog jag en joggingrunda i bjuris spåret. Tog "bara" 1 varv då det skymde & jag tycker det är läskigt. ;) känns bra iaf & jag hade ett bra tempo & stannade inte! :D var såå anfådd & svettig när jag kom till bilen igen. ;)

Nu ska jag ta en dusch, jobbar kväll mån, tis & ons.. Sen ska jag & Martin ha egentid tors & fred! :D

Tjing tjing!!! :))

Kaffe kaffe! Snart jobb!

img_7957 (MMS)

Kaffe kaffe! Snart jobb!


Lite läskig man är då, signerad av Lina! H...

img_2842 (MMS)

Lite läskig man är då, signerad av Lina! Haha!


3 år sen!

Idag är det 3 år sen min fina kusin Jim vart himlens vackraste ängel! Tänker på dig dagligen Jim, det smärtar i mig att du inte finns på jordelivet längre! Alla tankar går såklart till din mamma, pappa & dina fina bröder.. Älskade Jim!

Jag finner inga ord.. Jag känner mig bara extra låg.. Ska åka ut till dig innan jobbet.. Tända ett ljus & prata lite! Du är saknad av så många, älskade älskade Jim! <3

"Skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende!"

Lyckan är total! :)

img_1365 (MMS)

Lyckan är total! :)


Tjoho!

Äntligen lossnade en bit av berget, ja jag kallar mina sista kilon för berg! Minus 4 hg denna vecka & jag är hyffsat nöjd.. Ska jag var ärlig så blev jag först besviken, men sen fick jag skärpa till mig & sträcka på mig, jag har inte lika mycket att gå ner längre! Jag måste lära mig att det inte går lika fort längre! 4 hg är ändå 4 hg.. Minus dessutom! :)

Så ja, jag är NÖJD! Kom igen Carola, pepp, pepp!!

Fröken arg! <3 inte lätt att vara sex år, ...

img_8316 (MMS)

Fröken arg! <3 inte lätt att vara sex år, stora syster & ha en vilja av stål! <3


Underbara lediga lördag!

Barnen vaknade 6.30, vilket är sovmorgon här hemma.. Dom lekte fint i en timme medan mamman & pappan kunde vakna till lite. :) mys frukost, lyx frulle, det är ju lördag! Rostade mackor, ägg, kaffe & tända ljus & det bästa, ingen stress! :D

Vi lekte lite uppe i deras rum innan vi gick ut! Jag gick spåret & efter mig sprang Martin med en granne! Skönt att ha träningen avklarad! :) 

Sopplunch & Noel vilar nu.. Jag badar, lina kollar på film med Martin! Senare ska vi fixa lite i garaget & åka in till stan & handla lördagsmys! :) 

En lugn lördag, som det ska vara! :)

Fredags mys! :)

Tjoho!
Nu är det slut på veckan, nu är det dags för fredagsmyyyys!! :D

En vecka har gått, en vecka med tankar som vart långt borta men ändå så nära.. Att tänka mycket kan ibland göra sitt.. Jag menar, jag pratar ju oxå, med min man.. Vädrar tankarna. Känns bra att jag har honom mitt bollplank! <3 men imorse när jag grät som ett barn i bilen på vägen till jobbet, så kom jag på en sak & bestämde mig för det.. Jag vill inte gå in på saker & ting så här, men med tiden kommer ni märka..

Har längtat efter denna helg.. Ledig med min familj & imorgon ska vi bara vara & ta dagen som den kommer! Ikväll kommer grannarna över på vin & skitsnack & på söndag blir det hem till ett par vänner på seans! :)) låter som en bra helg.. Så möjligheter finns det, vilket jag tycker om! :D

Ha en bra helg ni som förtjänar det, ni andra.. Ja, ruttna nånstans!

Saknar Karin! <3

img_1469 (MMS)

Saknar Karin! <3


Typist..

Vågen står still.. Typist! Inget att hänga läpp för, men det är bara att köra på en högre växel! Dom sista 7 kilona sitter som berg! Jag ska flytta berget, även om det inte går på en gång så ska jag det! Rom byggdes ju inte på en dag? Right? ;)

Mässa..

Hallu lu! Idag har jag & halva jobbet vart på Stockholmsmässan & äldreomsorgsdagarna. Jättekul & trevlig att göra nåt annat & umgås med kollegorna utanför jobbet! Lyssnade på 2 mindre roliga föreläsningar & 3 super givande & lärorika. Han Mikael Andersson som föddes utan armar & ben, men den livsglädjen han hade, den humorn & ja allt.. Han berörde mig djuupt, längesen jag vart så berörd av ens historia! Herrejisses! O klara sig i vardagen helt själv! Tänk! Jag ska aldrig mer klaga över nåt & vara onödigt bitter.. Ska vara tacksam för det livet jag lever & bara se möjligheterna. Vilken kille, vilken energispruta! Nä han va grym! Tack Micke för det, jag behövde den sparken i röven! Tack!

Ska snart ta mig en dusch & sen krypa ner under täcket & vara glad över allt jag har i mitt liv! :) Natti! :)

Nya frisyren! :)

img_6809 (MMS)

Nya frisyren! :)


Förkyld?

Hejsan! Nu sitter jag här & bara är. Barnen sitter som ljus & tittar på Nicke nyfiken-jul! Den filmen är super mysig.. Längtar till julen! :)
Jag har ont i halsen & ont i huvudet.. Öronen värker.. Mår allmänt ganska dåligt just nu. Inget jag vill gå in på.. Men det löser sig väl. Jag är galet glad över att jag har mina vackra barn & min fina man! Fast iaf min man får utstå mycket så finns han där för mig & jag kan skrika lite, sen kan jag gråta ut på hans axel.. Han är den bästa för mig! Han ger mig så mycket kärlek! Älskar verkligen honom mer & mer! Tänk att vi är inne på vårt 8:e år & det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på honom! Mitt hjärta! <3

Sen har han ju gett mig den vackraste gåvan, mina ögonstenar! Mina gobitar! O jag kunde inte ge dom en bättre pappa! Han verkligen är bara så bäst! På denna biten är jag otroligt lycklig! <3

Finns andra saker som inte faller på plats & det gnager en aning i mig.. Men jag ger det tid, tiden får utvisa.. Jag får ha tålamod!

Ledig idag, jobbar lörd & sönd. Helt ok.. Har ingen betungande helg framför mig. Imorgon ska vi bli fotade av ett proffs. ;) ska bli jätte roligt! :D idag ska jag samla kraft & ork & ta med mig kidsen till stan & handla. Jag har skrivit matlista & nota. Nästa vecka har vi tema: husmanskost! :P ganska kul med teman, veckan efter det ska vi köra en vegetarisk tror jag! :)

Noel skulle även behöva ett fodrat regnset, måste inhandlas! Undra om jag ska ut på tradera & kika lite.. Han behöver allt utom skor! Lina har 2 overaller & behöver skor.. Jag behöver jacka & skor & ja allt.. Hua va dyrt det kan bli! ;)

Lina ska få massage nu.. Kom ihåg en sak.. En vänskap handlar om att ge & ta.. Man kan inte bara ge från energi kontot, utan måste få lite insättningar oxå.. Lite som ett bank konto, behövs sättas in för att kunna ta ut!

Fy farao!

Gaaalet vad sugen jag är på ALLT just nu.. PMS tider & jag skulle kunna äta vad som helst.. Har nyss ätit linssoppa till lunch & ett gott bröd till som vår snälla rara granne kom över med! <3 jag är sugen.. Inte just på godis & så, utan skogaholmslimpan som ligger på bänken lockar mera än chipsen i skåpet! :/ denna tid är jobbigast.. När mensen är på intågande! Jag måste göra nåt hela tiden för att inte falla för frestelsen.. Ska nu faktiskt träna zumba & sen ta ett varmt bad.. Fryser efter att jag & Noel var ute & lekte efter vi lämnat Lina i skolan..

Herrejisses va sugen jag är, dags att skaka av sig suget med lite zumba.. Tjing!

Fullmåne..

Ja inatt har mina barn vart så oroliga.. När Noel äntligen somnade om & så även jag efter mycket om & men så vaknade Lina & kom in till mig.. Låg & gnällde att jag tog för stor plats i sängen.. :P sorry, jag kan ju tyvärr inte plocka av mig några kroppsdelar & hänga vid sidan om sängen.. Haha! Är trött idag. Noel sover än, Lina kollar på bompa & jag ska snart gå upp & väcka Noel, tänk att det går så bra att sova nu.. Unge! ;)

Jag jobbar 8-15 idag.. Hämta barn & sen tvättstuga kl 16.. Det kostar att ligga på topp! ;) förra måndagen hade jag gått ner till ett av mina delmål & då betydde det klippning gör min del, ja nu åker håret! ;) denna vecka stod vikten still, vilket är normalt.. Men jag har bara 7 kg kvar att gå ner, så det går ju inte ybersnabbt längre! Men jag vill vill vill komma i mål nu! Jag är less på att räkna kalorier..

Ja ja.. Ska iaf klippa mig imorgon kl 17! Tjoho! Är så nervös! :) Väcka sonen var det.. Tjing!

Velar...

Jag är i valet & kvalet.. Jag känner att jag måste göra nåt åt min livssituation ganska omgående!! Men jag vet inte hur & på vilket sätt & vilka vägar jag ska ta?! Jag tänker så det knakar.. Hoppas att alla bitar faller på plats snart iaf! Detta får mig att må ganska pyton.. :( saknar min man.. Vill ligga sked & gråta lite! Min fina älskling! Saknar barnen, men jobbet kallar om en liten stund & jag får åka hem & pussa dom god natt innan dom ska sova!!

Jag saknar en vän, som kan komma över på en fika, spontant så där..

Jaja.. Helgen var iaf toppen & jag ville inte att den skulle ta slut! Hade superkul med våra fina vänner i lördags! Det lever vi länge på! Tack för att ni kom! <3
Ja.. Ska göra mig iordning.. Hej så länge!

Syskonkärlek i lekparken! <3

img_5350 (MMS)

Syskonkärlek i lekparken! <3


Spansk afton!!

God dag! Idag är det en fin dag! Kall men fin! Jag håller på & flänger hit & dit! Har en del att stå i, för ikväll nalkas det spansk afton här hemma! Tapas, rödvin, spansk musik & spansk känsla & det bästa av allt; 4 härliga vänner! :D Anki med familj kommer hit & blir kvar över natten! Ska bli otroligt trevligt & vi ser alla fram emot det ordentligt! :) det ska verkligen bli så himla roligt! :)

Nu sover Noel & det är bara ett varv med snabeldraken kvar här nere, & städa toan som är kvar med städningen, Martin har stått vid spisen sen i morse & nu är han & Lina inne i stan & köper det sista! :)

Åh va roligt det ska bli! Tjoho!! :D

Härliga höst!

img_0467 (MMS)

Härliga höst!


Livskvalité!

Denna morgon har vart så lugn här hemma. Sovmorgon till 6.20.. ;)

Jag & kidsen har det så mysigt, har ätit frukost länge, har tända ljus lite här & där & har inte bråttom någonstans! :D för mig är det livskvalité! Att bara vara hemma med barnen & skrota i pyamas extra länge, inte stressa & hålla på & pyssla & dona & leka & mysa!

Nu ska jag kika lite på bompa & dricka kaffe! Sen blir det ju fredagsmys på fyrishov! :))

Långledig!

Hej hej! Nu är jag ledig i 3 dagar & det gör mig verkligen ingenting! Imorgon är kidsen såklart hemma med mig & vi har inget planerat förrän pappan kommer hem, han slutar tidigare så vi ska åka till fyrishov & bada & ha fredagsmys där! Ska bli super roligt! :D kan jag även passa på att simma några längder! ;) var längesen jag simmade så jag är sugen på det nu! :)

Nu har vi nyss kikat på Robinson & jag gillar det i år! Hjalmtyr åkte ut ikväll vilket jag tycker va trist. Han va ju en färgklick i tävlingen, som han själv sa! Men men.. Jag gillar många i år, än så länge ;)

På lördag ska Anki, Daniel, Neo & Eira komma hit på en spansk afton! Ska bli såå roligt & dom ska även sova kvar, vilket gillas såå mycket! Älskar att ha gäster!! :)) det blir tapas & rödvin, vääldigt trevligt! :D

Ska skutta in i duschen nu, & vet ni vad, jag saknar våra älsklingar från Gotland! Blir alldeles tårögd när jag tänker på dom! <3

Husvagn!

Halloj! Idag är dagen här, den dagen min man längtat efter & jag med, men jag är inte lika på om saken som min älskade älskling är! Idag köper vi en husvagn, för en billig peng! Den är superfin & jag är såå glad över detta köp! Ingen så där space:ig eller så, men en perfekt vagn för oss! :D med förtält oxå, så vi är så glada! Läängtar tills mina killar kommer hem med den, så jag går kika hur den ser ut! Både jag & Martin drömde oss bort igår & detta kommer bli kanon! :D vilken lycka, vilken frihet! :)

Jag & Lina är själva hemma, eller jag känner mig ensam, Lina är uppe i sitt rum & leker med sin kompis, första ggn på länge som hon tar hem en kompis & jag blir så glad över att hon äntligen gjort det igen! Det ar vart tufft med saker & ting, men jag ser ljuset nu & min lilla prinsessa mår bra! Huvudsaken! Vad det är vill jag inte gå in på här, men mina närmaste vet & det räcker! :)

Jag har i alla fall fått städat, fort gick det oxå utan min kära 2 åring som gärna hjälper till genom att dra ut sladden till dammsugaren eller bara vara lite extra klängig.. ;)

Imorgon ska jag för första gången åka till erikslunds köpcentrum & luncha & shoppa med Åsa, Sanna & hennes bebis Kalle! Ska bli jättekul! Jag börjar jobba 16.30, så jag kommer hinna vara Carola länge. ;) ser jag framemot massa! ;)

Nu ska jag ta fram nål & tråd & sy linas strumpbyxor.. Inget man kan göra nät min son är närvarande! ;) Tjing!!!

Bebismys!

Idag efter jobbet åkte jag äntligen hem till Camilla m familj & hälsade på. Hälsade på den nya familjemedlemmen Adrian som är så otroligt söt, verkligen bland dom sötaste gossebarn jag skådat!! Vart helt såld!! :D vi käkade lite & hade allmänt trevligt! Min fina Camilla! En vän som jag vet alltid finns där! Alltid! Dom bodde otroligt fint & jag ser många grillfester i sommar! ;)

Färdig jobbat denna helg, det har gått bra trots tungt psykiskt! Men med fina tjejer vid min sida så har det gått kanon! Har verkligen toppentjejer som team polare! :D är ledig på fredag efter helg.. ;)

Nu ska jag ta mig en dusch & sen glo på sex and the city & kramas med min man!! :) barnen sover & lugnet har lagt sig över denna del av rävstigen! ;)
Ha en mysig kväll gott folk! Kram!

Jobbhelg!

Tjoho! Nu är det en jobbhelg som står & bankar på porten så att säga, idag jobbar jag delad tur, mina älsklingar ska köra in mig, för att få ha bilen hemma idag. :) sen hämtar dom mig sen ikväll. :)
Men i morgon ska jag ha bilen till jobbet, slutar 16 & då ska jag gasa ut till skultuna & träffa min Camilla & hennes bääääbis, lille söta Adrian! <3 äntligen!! Att få tiden att gå ihop är ibland så svårt, men nu när min gosse är förkyld, åker jag dit själv! Längtar så & träffa henne & alla hennes kids, Jimmy är tydligen inte hemma. :)

Nu ska jag hinka i mig lite mer kaffe, sen ska jag snart åka & jobba. Ska bli kul, jobbar bara med bra människor ju! :)
BTW varför funkar inte blogg app:en för mig??

RSS 2.0