Sooooommar!!

Sommar, sommar o sol!! :D Vad härligt det är när det är så här fint o underbart ute!! Man mår bättre o nästan alla runt mig är gladare!! :)

Solat o badat har vi gjort idag igen på skultuna badet med Emma, Johan o Emil. Det va kul, men idag va vi där i 3 ½ timme bara.. Lina svalde halva barnpoolen tror jag.. hon är helt galen o hon o Emil va krokodiler o kröp på botten.. ;) Sen va dom monster oxå ska ni veta.. haha!!

Efter badet åkte dom till nån moster lååångt bort o vi åkte till media markt o köpte 2 filmer till Lina o kollade på en fotoskrivare till mig. Skulle vara kul med e otoskrivare, men det får jag önska mig i present istället tror jag.. ;)

Sen vidare o åt glass o lämnade in gamla mediciner/pencillinflaskor till apoteket, miljövänlig man är då! :D

Igår vilade vi från badet. Pappa m familj var här i stan ovi hälsade på dom hos min farmor o farfar. Dom hade vart i Turkiet o va så bruna o fina. Med till oss hade dom lite smått o gott.. :D Lina fick en turkdansös klänning, martin en vid toblerone o jag en flaska martini lime. :) Göttit värre!
Det va kul o träffa dom iaf o nästa vecka ska vi åka till dom o sova över o så där. Ska bli helnajs!

   

På kvällen ringde Karin o va ute på promenix, så hon dök förbi på saft o godis. :) Efter Tom hade repat så kom även han förbi o hängde här ett tag. Kul va det!! karins mage har blivit rejäl o idag va dom på ultraljud o kikade könet.. Jag vet vad det är där inne som sparkade på både min o linas hand igår.. :) , men vet inte om jag får säga.. så jag är hemlig om det.. :) Än så länge.. :)



Nu väntar jag på en gammal skolkompis o vän som ska dyka förbi här med sin sambo. :) Nachette.. ska bli såå himla roligt, vi har inte setts på 2 ½ år... så det ska verkligen bli jättekul! Martin o Lina är o köper fika, nåt som vi kom på nu att vi inte hade hemma.. planering ab.. hehe!!

Nä ska göra nåt annat tror jag medans jag väntar in besöket.

Trevlig o varm helg!

God kväller!! :D Nu så har den varmaste helgen genom tiderna passerat o den har verkligen vart hur bra som helst!!

I fredags så tog vi 10 färjan från Grisslehamn över till Åland. Med oss var svärmor, Micke, Malte o Ida. Vi hade det så bra. Badade i kärringsund i havet hela dagen o lapade liter vis med soool!! Härligt!!







I lördags så bar det av med matsäck till skultuna badet o badade i pooler o solade o hade det trevligt. Med Emma, Johan o Emil. Lina o Emil badade i barnpoolen o det va skönt att inte behöva vakta som man måste göra annars, dit bär det av fler gånger kan jag lova! Vi kom vid 11 o åkte hem efter 15.. skönt o mysigt! Men min rygg mår som den ska en dag som denna. Jag får lyda Johans råd om skoteroverallo vantar nästa gång.. hehe..








På kvällen körde Emma Martin till Micks  o sen var hon o Emil här med mig o Lina hela kvällen o lekte o svettades o tjyvnöps.. :) Lina somnade inte förrän 23.30.. då var hon ganska slut kan jag lova er.. :D
Tack för sällskapet!!



Idag vaknade vi hela familjen kl 10.15.. så skönt o sova ut kan jag looova!! Vid 12 åkte jag o Emma ner med två rotsiga 3 åringar på stan.. det va svettigt o det gör jag inte om.. ;) Ni vet hur det är.. :D
Efter det kom papporna o hämtade oss o vi åkte till gropen o tog ett dopp. Utom jag som aldrig i världen kunde blotta min rygg pga solbrännan på den.. :D
Efter det vart det mat på Italia o lek på rekylgatan. :)

En trelvig helg o tack alla inblandade, som gjorde den så trevlig!! :)









Nu ska jag betala räkningar.. mindre rolig, men nödigt.. Hej da!!

Härliga semestertider!!

Morsning! Tänk man har inte tid att sitta vid den här datan när man har semester.. iaf när vi har det heela underbara familjen!! Älskar verkligen att ha semester o vara tillsammans o ha det bra!! O nu har ju den härliga sommarvärmen kommit oxå.. kan inte annat än vara nöjd!! :D
Nå vad har hänt? Jag ska ta allt från början, även fast ni som gluttar i min bdb vet det mesta.. :)

I söndags fick Lina en cykel av sin mormor. Lyckan var total o hon va helt galet glad över den. Hon är jätteduktig på att cykla!! :D



I måndag åkte vi vid lunch tid neråt i landet. Skulle sova på hotell i Linköping. Snälla Ulrika hade bokat ett fin fint rum till oss på First Hotell där, för hon jobbar ju på det här i stan o vi fick fin fin rabatt om man säger så. När vi kom fram till Linköping o hade checkat in på hotellet, så drog vi oss neråt stan igen o åt en härlig middag o jag drack en iskall cider o Martin en öl.. semster varning! :D Sen strosade vi runt i vackra underbara Linköping! Jag vill flytta dit! Så himla vacker stad!! Vi vart kära, direkt!! ;)

På tisdagsmorgon efter en härlig frukostbuffe så packade vi oss in i bilen o drog vidare till vimmerby o Astrid Lindgrens Värld! Det va vi, lite skåningar, en massa danskar o en heeel drös med tyskar där.. :D Men lyckan var total, för heeela familjen!! Det va så fint, så underbart! O det häftigaste tyckte jag va att Lotta på Bråkmakargatan spelades in där o alla husen stod kvar, det va mäktigt!!
Lina va i himmelriket o man såg lyckan i hennes ögon!!
Vi såg 2 föreställningar med Emil o efter det fick man hälsa på alla, Emil, Ida, Lina, Alfred, Emils mamma o pappa... Men det bästa här, Lina fick en kram av Emil!! :D



Vid 16 åkte vi vidare till Bullerbyn o Katthult!! Det va sååå coolt, jag är fortfarande helt till mig att jag har sett det live!! :D



Vi kom hem vid halv elva på kvällen o var helt färdiga! Men en helt fantastisk liten minisemester!! :D

Igår va vi hela dagen ute hos svärisarna o solade, badade, solade mera, o bara va.. Svärisarna själva va inte hemma. Dom va i Norrland o besökte släkt. Vi matade katter o vattnade i trädgården o passade på o lapa sol o bada bad! :D



Idag då.. jag hade tid för halkan kl 10 imorse så nu är den gjord, känns underbart skönt o nu är det bara ett steg kvar!! :D Efter det så gjore vi samma som igår, åkte ut o badade, matade katterna o vattnade! :D Härligt med landsluften! :) Jag o Martin tog årets första dopp!! :D

Imorgon bär det av till Åland o vara där hela dagen o bada i havet! Umgås med Micke, Malte o Ida o svärmor. Ska bli himla mysigt o jag längtar verkligen! Pastasalladen o smörgåsarna är gjorda, väskan är packad o kylklamparna i frysen.. Kl 6 drar vi! Härligt!

Nu ska vi se på film! Må väl alla glada o ni andra!! *vinkar*

Ägglossning

Heeelt galet va jag lider nu o det är verkligen bamsing synd om mig!! :( Snacka om skillnad när man äter p-piller eller inte.. Jag är yr, illamående, ont ont, trött o lite sur.. :( Ont i ryggen oxå..

Jag måste verkligen bli med barn så jag slipper detta.. ;)

Idag: Köpa cykel till Lina, mamma bjuder på lunch, vara ute o leka o ev. ett besök av svärisarna..

Återkommer sen.. Hej Hej!

Dagens känsla: Smärta

En helmysig dag

Morsning! Nu sitter jag här, trött som få o skulle ge allt för min kudde just nu... man blir trött av att bara vara ledig som sagt.. men jag måste byta lakan i min säng innan jag går o lägger mig.. i morse när jag vaknade var det ett stooort hål i fotändan på lakanet o jag kan ärligt säga att jag inte har den blekaste hur det kommit dit, måste vart ett litet som jag sparkat upp till ett stort.. :D Intresse va?? ;)

Idag vaknade Lina kl 8.30, skönt att hon har slutat med att vilja gå upp kl 6 nu för tiden.. hon kommer ofta upp till oss vid 6, men somnar genast om då.. min plutta! :) Alldeles nyss så bajsade hon en heldagsranson på toa.. :) Hon som bara viljat bajsat i blöjan, ville nu sitta på toa ifred o göra sitt behov! Mammas hjärta smälter!! :)

Vid 13 typ så tog jag o Lina en promenad till hälla o ikea.. Lina väntade hela fm på att leka med Amanda, men jag fick ta med mig en besviken o Lina till hälla, när Amandas mamma inte kunde följa med helt plötsligt.. Tyckte så synd om henne o jag såg verkligen besvikelsen i hennes ögon.. :(  Det gjorde ont att se, verkligen!!

 Tacos till lunch      

Men vi hade en jättemysig dag utan dom iaf. Gick dit o Lina sov i vagnen. Gick in på hälla shopping o handlade lite på rean.. o sen på maxi o hittade även där en hel del på rean! Roligt värre!! :D Sen gick vi vidare till ikea o köpte papper till Linas withe/black board o black board kritor.. :) Så glad min tjej är för det nu! :)

      Glass utanför ikea      Åka kana på ikea



Vidare till Connys jobb o mötte upp honom där när han slutade o fick sällskap hem. :) Han är verkligen bäst min lillebror!!
Jag o Lina stannade kvar i lekparken på brandthovda, super duper bra lekpark, dit ska vi verkligen imorgon efter vi vart med mamma o köpt cykel till Lina!! :) med lite pick nick o så. :)

 Vänta på Conny utanför hans jobb  Ropar: "Cooooniii"


 I lekparken      Kana     Guuunga


På vägen hem skulle Lina hoppa o springa "Som Emil gör!" :D O hoppa från stenar o kissa i sin första buske.. ;) Så underbar min lilla unge!!

Martin kom hem vid halv sju o då bar det av till Kina o köpte med oss mat hem!
Nu ska vi se lite på film o hoppas på att Lina somnar innan 22 ikväll.. men det visar sig ju.. :)

Ha det!

Dagen känsla: Mys

Jag saknar min älskling!!

Åhhh vad jag saknar min Martin nu!! Han är ute på uppdrag i dag kan man säga.. blir borta till kvällen o det är så tråkigt!! Saknar saknar saknar honom verkligen såååå mycket!! Min stooora kärlek!!

Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.

Men sen efter den här långa dagen så har vi ledigt tillsammans o det ska bli underbart!!



Fredag o prickigt

God kväller!! Nu är det fredag o äntligen har min kärlek gått på semester!! :D Så härligt att vara lediga tillsammans!! O på måndag drar vi till Vimmerby o Astrid Lindgrens värld!! Ska bli super duper roligt o göra nåt med min underbara familj!! :)
Lina är så förväntansfull inför besöket hos Emil, Pippi o Madicken!! Ska bli kul o se hur hon verkligen reagerar när vi är där min skrutta!! :)

Idag har Conny vart här o käkat våfflor med oss, jag gjorde för första gången i mitt liv en egen våffelsmet, alltså inte sån färdig pulver som man blandar i vatten.. :) Stolt över mig själv o goooda vart dom verkligen!! :) Till efterrätt hade jag gjort en kladdkaka, lagom mättande uppepå våfflor.. ;) Men det gick ner..

Tänk va dålig jag är på att hålla igen nu...

       

Lina är fortfarande prickig o nu är dom mer röda o har "flytit" ihop lite.. men dom som var i ansiktet är nästan helt borta.. Min lilla plutta.. Men glad o pigg är hon iaf o hon verkar inte lida så av dom. Det är mest vi som gör det tror jag.. att se henne så gör ont i mamma/pappa hjärtat.. Men det ska väl snart försvinna hoppas jag!!

 Så ser hon ut på benen nu..

Jag funderar på o sluta lägga upp bilder i bdb o använda min fina nya blogg som en bdb?? Jaja vi får se, ska sluta lägga upp så mycket iaf.. eller ja vi får se.. :) Undra förresten vilka som har hittat min blogg o vilka som läser den..

Jaja.. nu ska jag ta mig en snabbdusch o sen glo på film o sova.. Jag är trött.. har kanske sovit för mycket?? ;)

På återseende....

Besök hos doktorn

Hejsan hej! Imorse när Lina vaknade så va hon alldeles super duper prickig.. det va helt galet vad prickar ungen hade/har... På mage, rygg o ansikte mest. Läpparna hade svullnat upp, även öron-snibbarna.. :( Hon va/är även prickig på armar, ben, händer, fötter, rumpa.. ja all over!! I handflatorna o fotsulorna... :O
Ringde hemdal som hade öppen mottagning mellan kl 10-11.30. Ringde Martin som kom hem o körde oss dit..
Första läkaren studerade Lina prickar, kollade halsen, klämde o lyssnade.. Han sa: "Jag måste hör med min kollega" Då kommer han in, världens bästa läkare.. som har vart min hur länge som helst.. han är även Linas doktor o är världens bästa!! Han den andra var oxå bra, men jag har ett stort förtroende för "min" doktor.. Hans Österberg!
Iallafall så sa han så här: Att dessa prickar beror troligen på en kombination på peniccilinet o jordgubbarna hon åt igår! Vi skulle avbryta kuren med penicillinet o sedan när prickarna är borta testa om hon blir prickig av bara jordgubbar..
Vi skulle vara vaksamma om hon fick svårt att andas.. Men det är nog lugnt.. Tycker nog att det skulle blivit nåt sånt redan isf..
Nu sover hon sött iaf.. min fina tjej!! :)

   Ganska prickig va??

Kvällen igår va iaf jättemysig. Vi tog en promenad till konsum o handlade mat o sen till skiljebo o hyrde film. Vandrade hemåt o grillade en varsin god köttbit o Lina köttbullar. Avslutade med jordgubbar o mjölk till efterrätt.. som sagt..
Lina somnade kl 20 redan eftersom hon inte sovit nåt på dagen.. så vi kollade på film o vart förgiftade av fisarna Karins hund släppte.. Eller hon va hundvakt åt Toms brorsas hund. Så fin!!! Fisarna va iaf inte av denna värld.. :D
Kul va det iaf! O Karin är väldigt vackert gravid!! :)

   

Idag då.. oj klockan är redan 14.. Martin kommer hem om 2 timmar. Då ska vi åka till svärisarna o hälsa på. Längesen jag va där nu. Ska bli mys!!

Nä vila lite kanske? På återseende mina damer

Dagens känsla: Oro

Tjejkväll

Hellu lu! Idag är det fortfarande semester o jag njuter för fullt kan jag lova.. Lina är pigg igen o hon sprudlar verkligen av kärlek o lycka.. min underbara tjej, som jag nästan kan säga är dagtorr nu.. Kissar på toaletten o säger verkligen till, jag behöver inte gå o tjata på henne.. Tänk.. 3 år om 2 månader.. helt galet.. 3 år.. ja det ska gudarna veta.. hon är helt crazy!! Hon vet verkligen vad hon vill o hon har verkligen gett "en vilja av stål" ett ansikte!! När hon inte får som hon vill så ställer hon sig o hoppar tills hon får det hon vill.. om hon får det.. ;)  Men hon är för underbar o varje dag, timme, minut o sekund med henne är fantastisk!! Mammas hjärta!! :)

Idag ska min kära man o Linas pappa gå på Iron Maiden i Stockholm o vi blir ensamma.. som tur är så ska min bästa vän Karin komma hit o vi ska ha tjejkväll, med god mat, film o tjejsnack. Tom ska ju oxå gå på Maiden o då får vi passa på att ses ensamma, nåt som inte händer allt för ofta nu när hon är gravid.. annars va det ju mycket festande när det gällde för oss.. :D Nu lär det dröja innan vi slår runt igen..
Men det ska bli himlans kul o ses ikväll!! Det är inte varje dag vi ses bara hon o jag..



Innan idag så har min mor tagit sig tid o ska komma hit.. Hon hade visst paket till Lina o Lina har tjatat sen vi vaknade vid 9 att mormor ska komma.. så hon är glad som en speleman o går här o väntar.. :)

Nä nu ska jag sätta igång en maskin med tvätt här o bädda rent innan mor kommer..
Ha en bra dag allesamman!!

Dagens känsla: Lycka

Klänning

Gaaahhhhh.. det slog mig ikväll att det är.. hrmz få se nu.. inte ens 2 veckor kvar tills jag ska på bröllop på Gotland o jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!!! Fatta att paniken börjar krypa nära nära nu o jag måste verkligen införskaffa mig en klänning typ, nyss... :O
Jag har letat o letat på internet, men är för feg för att beställa där,  tänk om den sitter som skit o jag inte kan lämna tillbaka den.... eller tänk om den inte hinner komma...
Nä jag måste verkligen ta tag i det där nu o åka ner på stan o leta som en galning!!

Ska kolla film nu.. Hej svejs!!

"Åh jag älkar dig mamma"

Min underbara fina tjej!! Hon sov enda till kl 10 idag, helt underbart o få sovmorgon, men jag vet ju att det inte är föralltid för att det är penicillinet som gör att hon är så trött.. men det är en bra tajming, för den här veckan ska ju vara till för att vila upp mig.. :) Anyway.. Hon vaknade iaf o kommer nära nära:
"Mamma, har vi äpple hemma?"
"Jag vet inte Lina, vi får titta"
"Åh.. jag älkar dig mamma!!"




Mitt hjärta smälter verkligen.. Hon är så underbar min lilla tjej..
Jaha.. dag 2 på min semester.. Conny har precis anlänt, vi ska ner på stan o äta lunch o han ska väl som vanligt bränna sin lön.. ;)
Ha en bra dag!

Tidsfördriv

Hur naturlig är du??

Mascara över 100 kr (x)
En plattång (x)
En locktång ( )
Fondation över 200 kr ( )
Ögonfransböjare (x)
Olika borttagningsmedel ( )
Speciell hårbalsam i en sprayflaska ( )
Läppglans över 100 kr ( )
Hårinpackning ( )
Bodybutter (x)
Bodylotion (x)
Parfym över 300 kr(x)
Använder locktång/plattång varje dag ( )
Använder fondation varje dag ( )
Använder mascara varje dag ( )
Använder kajal varje dag ( )
Avänder läppglans varje dag ( )
Använder bodybutter varje dag ( )
Använder bodylotion varje dag ( )
Använder ansiktsrengöring varje dag(x)
Använder hårinpackning varje dag ( )
Använder hårspray varje dag ( )
Tränar på Gym ( )
Klipper dig varannan/varje månad(x)
Tonat håret (x)
Färgat håret (x)
Hårförlängning ( )
Piercat dig ( )
Tatuerat dig (x)
Tagit hål i öronen (x)

Totalt: 11


5-10 Naturlig som naturen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Nu dissar jag bloggspace jag med

Hejsan hej!
Nu så.. är även jag trött på sunkiga bloggspace o tar mig tillbaka hit.. den här bloggen kan man lita på sannerligen!!
Längesen jag krev här o ganska kul o se dom gamla inläggen.. :)
Idag är min första betalda semesterdag.. det ska jag o Lina fira med en promenad till min farmor o farfar. Dom ringde igår o ville träffa oss o vad gör man inte för sitt gammelfolk! :)
Så efter lunch ska vi ta en promenad dit! Ska bli kul!

Idag är det även slut på allt vad nappar heter i vaket tillstånd.. Hon är ju duktig o är utan blöja när vi är hemma o då känner jag att hon inte behöver ha nappen heller.. Idag börjar vi stenhårt att jobba på att hon ska bli "dag-torr". Vi vet att hon kan klara det, för där är det vi som har vart dåliga på att sätta på henne trosor.. Hon säger ju till när hon är kissnödig o kissar inte på sig.. så nu kör vi stenhårt som sagt! Det blir utan blöja vi drar utanför våra väggar oxå.. Får se hur det går, men det ska nog gå bra.. :)


 



Nä nu ska jag ta o laga lite lunch o sen ska jag ta o göra oss klara för avfärd till gamlingarna.. :)
*vink*


RSS 2.0