Födelsedag!

Idag är det min födelsedag! Tänk att man överlevt sitt första år som 30 åring & börjar nu resan mot 32.. Ja jag fyller idag 31.. Hualigen! Tiden går.. Kan inte förstå.. Jag fyllde ju nyss 20?!

Nåväl! Jag fick paket på sängen imorse av mina fina barn & min man! En rattmuff & underbart vackra vinglas!
Vi åt lite mysfrulle. Jag jobbade hela dagen.. Ikväll uppvaktade f&f mig & även Elle med hennes kids kom med blommor & fikade lite! Så mysigt!

Är tacksam för alla genomärliga & goa människor jag har i mitt liv.. Ska nu bara lägga ner energi på dom som bryr sig om mig, inte några andra! Det är under såna här dagar som ens egen födelsedag, som det märks vilka som är äkta & vilka som inte är det!

Så tack alla som grattat mig! Ni är guld! ❤

Nu ska jag glo klart på efterlyst! Tjing!


Nedräkning!

Nedräkning pågår! På fredag drar jag & min bättre hälft till Stockholm! Jag vet bara att vi ska sova på hotell i Gamla stan.. Vi ska göra något/gå på något som startar kl 19.. En födelsedagspresent förstår ni! ;)

Så spänningen är olidlig.. Detta är bra träning för mitt kontrollbehov.. ;)

Längtar iaf, sååå mycket! ❤


Sjuk Lina..

Hej! Ja det är sant.. Hon är sjuk igen.. Vi har haft många vaken nätter nu, 4 tror jag.. Lina har öronvärk! Vi vet att dom inte gör nåt förrän det värker hål. Trodde det hade gjort det då det rann lite ur ena örat.. Fick en jour tid till läkaren i lördags kväll.
Dubbelsidig öroninflammation! :( men inget hade brustit.. Det var bara sekret.. :(

Bara att ge henne alvedon & ipren, snyta näsan, näs spraya & högläge i sängen.. Men nu rinner det, som bara den ur hennes högra öra.. Hon har haft lite feber & vart lite hängig.. Men i morse vaknade hon efter få timmar med sömn, med 39.3 i feber.. Jätte ledsen! :(

Det gör så ont i mig.. Vi vart rekommenderade att inte hämta ut medicinen förrän det värkte hål, så Martin hämtar ut den & kommer hem med den snart! Hoppas att det vänder snart & att hon får sova en hel natt! Min fina tjej!!

Så alla planer är inställda idag! Vi skulle åkt till Ikea med fina Elin & hennes bebis.. Men hoppas att Elin vill hänga med ikväll? :) jag måste dit! Nån annan som ska dit??

Vi ska baka bullar idag, jag & Noel! Lina ligger som ett vrak i soffan.. "/




Helg jobb..

Alltså! Fan va det suger att jobba helg! På riktigt! Jag är såå less på skiten!

Alltså.. Det går ju alltid bra när jag jobbar & det är ju inte det.. Det som är så hemskt är ju såklart att vara hemifrån varannan helg.. Lina börjar bli så stor & tycker det är så tråkigt att hennes mamma inte är hemma varannan helg.. :( idag har hon verkligen tjatat.. Frågat om det är någon annan som kan jobba så jag får vara hemma osv..

Jag har ångest inför jag ska jobba helg, vill poängtera att det är inte själva jobbandet i sig, utan att vara borta från min familj.. Det är ju såklart mysigt att vara ledig mitt i veckan, ibland! Inte många som är hemma..

Neej! Vore ju toppen om man kunde få jobba var tredje som utlovat! Kanske snart! Hoppas! :)


Nackvärk & pms..

Känner mig het idag eller inte. Har en nackvärk från helvetet & pms besvär.. Blä!

Har iaf haft en ganska bra dag. Lina har vart hos sin klasskompis & lekt mellan 9-13. Jag & Noel va först & tittade på Martin när han jobbade, häftigt värre med stora maskiner! ;) sen gick vi på stan, fikade & shoppade lite. Hem åt lunch & sen lite lek ute innan vi for & hämtade syrran.. :)

Hon var inte på så bra humör, vi va iaf ute en liten stund & lekte, dom ville gå in, men jag ville vara ute i sooolen!

Gick in, degade med lera & hade lite mini spa! :D

Nu kom min älskling hem, med en varsin blombukett till oss, min fina älskling! Han är så bäst!

Nu en promenad & se om jag hittar en ny nacke någonstans..

Tjing!


Man är ju bara människa..

Idag är det massa massa tankar som snurrar.. Jag känner att jag har tagit med mig jobbet hem & har så otroligt svårt att släppa det!

Jag vet att man inte ska ta med sig det hem.. Att lämna det där & ta upp det igen när man kommer tillbaka..

Men hallå! Jag jobbar med människor & jag, jag är oxå en människa.. Har svårt att släppa det nu, jag kan inte lämna det eller bara inte tänka på det!

Jag är kontaktperson åt 5 stycken. Det är bara dom jag går hos, dom känner mig & jag känner dom! Man blir nära, mycket mer nära än vad jag blev mina brukare i Västerås.. Det är annat med hemtjänst! Helt klart! Allt blir annat.. Har aldrig känt den här känslan förr..

Nä kryper ner bredvid katten & min Martin! Hoppas jag somnar snabbt.. Barnen är hemma nu! Älskade knallkorkar! Imorgon är jag ledig med dom! ❤

Känslan är vidrig.. Men man är ju bara människa.. "/


Saknar!

Idag saknar jag barnen så jag skulle kunna gå av på mitten! Mina älskade bustroll!

Har jobbat hela dagen, tagit en pw i snö & blåst med min älskling! Vi har lagat mat tillsammans & bara slappat sen..

Nu ska jag skutta in i duschen, trots svettig promenad så är jag kall långt in i benmärgen! ;)

Sen blir det lite tv.. Imorgon kommer mina fina barn hem!! Wiieehhoo!!

Älskade barn, mamma saknar er så otroligt mycket!! ❤


Lyx!

Ligger nu i ett varmt skumbad efter dryga 5 km pw, städning av huset & ätit lite rester från igår! :)
Promenaden & städningen tillsammans med Martin! ;)

Ja en del av sakerna man kan göra när kidsen inte är hemma! :) Martin ligger på soffan, lyssnar på Metallica & läser en tidning! :)

Så vi lyxar till det lite här hemma! ;P snart blir det tv & sen sängen. Jobb i 2 dagar. :)

Imorgon blir det endast promenad när jag slutat jobba & sen slappa! ;)

Ha en fin kväll gott folk & ja jag saknar såklart mina barn, mycket!


Sportlov!

Tjo hej!

Nu är det sportlov denna vecka. Tur att jag har min lätta vecka på jobbet & jobbar tis & ons sen kväll fre & lör, dag söndag. Så barnen ska sova hos f & f inatt & tisdag natt, så får dom en hel veckas lov! :) smart va! ;) så bra att M slutar vid 13 på fredagar, så då går allt ihop! :)

Vi ser på bompa nu & myser i soffan efter vi har ätit frukost! Noel är ju som sagt inne i en period då han inte vill äta. Fick i honom en clementin iaf.. "/ nåt han har fått för sig, att inte vilja ha eller tycka om.. Inte van bara då han alltid ätit allt i stora lass! ;)

Han börjar bli stor nu! Blöjan är endast på på natten, bajsar & kissar på toaletten, ingen napp & knappt snutten är intressant längre.. Vad hände med min kille, min lilla bebis! ❤

Lina då.. Hon läser för mig på kvällarna nu.. Så duktig & varje kväll har hon blivit lite bättre! Hon läser på allt, skyltar, tidningar & är verkligen intresserad! Stora tjejen! ❤

Är så klart som alla föräldrar otroligt stolt över mina kids! Jag är ju den som kan börja gråta & nästan hulka när barnen gör något som berör.. Älskade små!!

När bompa är slut ska vi nog pyssla lite. :D

Ha en fin dag alla! :)


Skön dag!

Hellu! Skön dag det vart idag.. Det kände jag på mig redan imorse, att detta blir en bra dag! :D

Vid 9 gick jag ut & pw:ade & j-lar i min låda va skönt det var, skrapade ihop 7.4 km & 450 kcal fattigare! ;)

Hem & duschade, Martin gjorde pankisar till kidsen & vi åt taco rester! Sen vidare ut på en liten road tripp till Sätra brunn. Förlängde mitt presentkort & hörde oss för lite om olika paket & så. Så vi ska se vad vi hittar på, ska räkna & greja lite. Inte gratis direkt, men vore toppen kul & göra något hela familjen sådär! :)

Sen in till Västerås & skulle boka något på dagspa, men det var stängt, får åka in eller ringa in & boka något i veckan. :)

Väl hemma har vi bara slappat! Pysslat lite, kikat på film & Lina har vart ute & lekt.. Nu har vi nyss käkat kotletter, potatis & tzatziki med goood sallad till! :P

Nu blir det lite bad & soffhäng! Tidigt i säng! Det bästa är att Jag & barnen är lediga imorgon oxå! :)

Tjohej! :)


Morgonstund!

Hejsan! Kl 8 denna lediga söndag morgon hade vi ätit frukost & städat köket! :) det gäller väl att ta vara på dagarna & fånga varje sekund? Tyckte iaf min kära son kl 5.30 imorse, han tyckte även att det var läge att skrika & vara tjurig tills Lina vaknade oxå..

Båda barnen är förkylda! Lina åkte nog på en ordentlig flunsa & Noel hade feber hela dagen i fredags & igår kväll.. Så han har väl fått någon light version.. Snoret rinner dock som en flod.. Mina fina älsklingar!

Så planerna denna helg har blivit ändrade, men så kan det vara ibland. :)

Jag ska nu gå ut & gå en pw! Behövs! :P sen ska vi ta en bil tur till sätra brunn & helskön dagspa i Västerås. Fick present kort när jag fyllde, så boka in något eller köpa nåt kanske?

Blir en mysig tripp om inte annat. :)

Kvällen i fredags var ur kul! Så roligt att umgås med kollegor/vänner så där! :) vart lagom eller för rund under fötterna & mådde inte allt för bra igår. ;)

Nu ska jag gå ut, så vi kan åka sen!

Carpe Diem! :)


Party imorgon!

Imorgon är det tjejkväll som gäller, ska bli otroligt roligt! Har sett fram emot detta så länge nu & äntligen är dagen här, imorgon! :)

Ska hem till Elle & dricka vin & käka mat. Skratta, skvallra & bara ha en underbar kväll! Carro & Sara & kanske några fler kommer!

Välbehövligt att få vara Carola för en kväll! Tjoho!

I dag alla hjärtans dag.. Lina har lute feber än, Noel har somnat för ett tag sen. Sitter nu i badrocken & fotbadar! Ska in & ta en lång dusch sen när varmvattnet kommer tillbaka, fått kokat vattnet till fotbadet.. ;)

Vi har vart ute & haft snöbollskrig. Martin har lagat god mat & vi har sett på film! En mysig kväll! :)

Laddar för party kvällen! Först jobb imorgon! :)

På återseende! :)


Rastlös!

Haha! Jag är inge van att vara hemma & gå.. Skulle aldrig klara det!

Idag har jag storstädat nerevåningen, bakat kola kakor, chokladbollar & havrekakor, duschat alla blommor, rensat, skottat snö i massor.. Nu känner jag för lite zumba eller en promenad..

Saknar min man! Han fick åka ut kl 2 inatt.. "/ snart slut på denna jour! Ska bli otroligt skönt! Tycker synd om mitt hjärta! ❤

Ska nog snart hämta hem min lilla buse! Saknar honom med!

Lina.. Hon är liiite piggare idag.. Skönt!

Nä lite plankan får det bli nu! :)


Snälla nån!

Nu så.. Nu vill jag att Lina vaknar upp piggare imorgon! Jag har sagt att jag ska vara hemma ons+tors oxå, så hon hinner bli helt pigg! Hon har haft hög feber idag.. 39.6 som mest.. Men hon dricker massa & har ätit en del.. Hostar lite & är ganska snorig.. Nu fick hon Alvedon & har gått & lagt sig & hoppas verkligen att hon vaknar imorgon & är en pigg tjej..

Det är ju nästan att man saknar den där kaxiga tjejen som gör miner bakom ryggen på en.. ;)

Så håll alla tummar & tår nu! Nu vill vi gå tillbaka till det vanliga.. Känner oss lite instängda oxå. "/


Saknad...

Jag saknar att ringa dig & berätta saker.. Det var alltid dig jag ringde när jag hade en nyhet eller var nåt jag ville berätta.. Eller bara ringa & kolla hur läget är...

Men det verkar som du väljer att stanna kvar i det gamla & struntar fullständigt i mig & min familj..

Du har valt att stöta bort oss & det är ditt val.. Jag kan gråta över det.. Kommer alltid göra..

Men du har valt detta & då får det vara så..


Testar alla gränser..

Vår älskade Noel är inne i en period som vi mer än gärna skulle vilja hoppa över i hans utveckling, förutom att ingen mat är god & att han inte "orkar" sova på kvällarna, så testar han oss till det yttersta.. I allt! Vet inte om vi gett med oss för lätt ibland, men idag har jag vart stenhård mot honom & inte gett med mig & han har fått skrika tills han inte orkat mer..

T ex. Lina badade på förmiddagen, han ville bada med henne, vilket hon inte ville. Med feber & grejs så orkar man liksom inte ha en vild lillebror i badet samtidigt.. Så jag sa till honom att han får bada efter Lina.. Han slet av sig kläderna & vart helt hysterisk.. Han fick vara med mig & skrika nere i soffan medan syrran badade klart, vilket inte var lång stund.. Men han fick känna hur det känns att inte få som man vill hela tiden.. Han badade 5 minuter efter Lina.. Jag nöjd, han med. ;)

Han testar som sagt allt & mitt tålamod får även det testas.. Sjukt jobbigt mellan varven..

Min fina plutt! Tur han är så otroligt fin & snäll nästan jämt! Vårt andra kärleksbarn! Han är mån om syrran iaf & vill tempa henne hela tiden. Ger vatten & klappar henne på kinden! Gos fisen!

Jag tog en promenad på nästan 5 km efter middagen, behövdes för skall rensning efter en dag med febrig Lina & understimulerad Noel. ;) vi var ute iaf en timme efter lunch! :)

Imorgon blir det dagis för lill killen & jag ska kurera sessan! Är hon lite piggare ska vi ha mini spa här hemma. :)

Go kväll! :)


Första vab dagen

God dag! Nu så.. första vab dagen som jag är hemma nu sen jag började på attendo.. en söndag & allt.. Martin har jobbat sen 4 imorse.. lär ju inte se honom på ett tag heller.. men men.. jag & kidsen får göra det bästa av denna dag.. värst är ju att Lina är sjuk & Noel är pigg & galen som vanligt! ;) haha!
 
Jag ska gå ut & gå när min man kommer hem om det blir i rimmlig tid vill säga. :)
 
I fredags kom Fred & Linda! Vi åt mat, drack lite vin & hade en helt underbar kväll! Mysigt att ha dom här & man har lixom lust att låsa in dom när dom är här.. hur ccolt vore det inte att söka jobb & köpa ett hus på Gotland, bara göra en crazy grej.. haha.. hade vi inte haft kidsen & skola & dagis bundet, så hade vi nog bott där redan ;D
 
Igår åt vi god frukost, lekte med kidsen & löste mello kryss tillsammans, jag & Linda gick ut & gick drygt 4 km & snackade om allt mellan himmel & jord.. på em blev Lina dålig.. jag åkte & jobbade & Fred & Linda for vidare mot Västerås.. :)
 
Saknar dom redan, massa! Som vanligt.. vi har iaf lite planer ihop.. :)
 
Nu ska jag mysa med kidsen.. Jag har sååå ont i korsryggen.. mer träning så ska det nog ge med sig det med!
Hoppas er helg vart kanon! :)
 
 
 
Min tandlösa tjej! <3

Snö, snö & massa jobb!

Morrn! Nu sitter jag & dricker kaffe & lyssnar på Noel som snarkar där uppe.. Martin jobbar.. Han började 4 imorse, som igår. Han kom hem 16 igår em & åt, åkte in igen vid 17 & kom hem 21.. Snö i all ära.. Men jag hinner knappt se min man! Han har dubbel jour oxå, så hoppas att det ger med sig med snö & framför allt halkan!

Noel har kommit på att han inte ska äta middag & han ska inte sova på kvällarna.. Han kanske tar en tugga, skjuter sen bort tallriken & är mätt..
Vid nattning är han näst intill omöjlig.. Han "orkar inte sova" förstår ni.. Springer upp & gör miner åt mig & säger samtidigt som han skrattar "mamma kan inte ta mig.." otroligt söt när han står där & jag har tålamod till några gånger.. tillslut somnade han iaf, efter 1 timme & 10 minuter.. "/ jag bara grät.. Hur ska man orka? Kommer detta gå över?

Det som jag tröstar mig med är ju att det inte är varje kväll, men 5 av 7 alla gånger, när han väl somnat så sover han hela natten!

Hoppas M är hemma ikväll, får han ta nattningen av honom..

Lina däremot.. Hon är ju så stor nu, kan inte fatta att hon blir 8 år i höst, ska börja 2:an! Min prinsessa!

Ja våra fina barn, är ju verkligen lyckligt lottade som har två helt underbara barn, med underbara personligheter! Skulle inte kunna leva en dag utan dom, våra kärleksbarn! ❤

Fast tålamodet tryter ibland så älskar jag dom gränslöst mycket!

Nu ska jag göra fruktlåda! :)


Fy..

Nu, från & med nu tänker jag inte bry mig längre.. Jag tänker köra mitt eget race & skita i allt annat!

Tack & hej!


Grattis storebror!

Idag blir min underbara bror ett år äldre! Grattis fina fina du!
Vi ses på fredag, då ska vi fira!

Saknar dig varje dag! ❤


Trött mössa!

Halloj! Nu har Noel somnat för en liten stund sen. Lina & Martin är på ridskola, men kommer nog hem vilken sekund som helst!

Jag & Noel har haft en super mysig kväll. Vi har badat & lekt. Läst bok & kikat på bolibompa! Han somnade ovaggad prick kl 19. Min prins!

Han är mycket bättre från förkylningen oxå! Skönt!

Jag är t r ö t t.. Fruktansvärt! Ska kika på familjen annorlunda, vara nöjd med att jag har 2 barn ;) & sova sen!

Hoppas er dag har vart bra, min har vart toppen faktiskt! Nu är L & M hemma igen! :)


Soft!

Aaa.. Vilken skön dag vi har haft! Bara tagit det lugnt & haft det mysigt! Lekt massa med kidsen & tagit hand om varann! Inte lyft ett finger med hemmet & tänker inte göra det imorgon heller!

Viktigt med såna dagar.. Landa, andas & ta vara på den lediga dagen! :)

Barnen är ju lite krassliga.. Imorgon ska Lina sjunga i kyrkan & sen bär det ut på landet hela dagen! :) bara vara även då!

Nu planeras det en party tjej kväll.. Wiiee va mysigt!



Nu Melodifestivalen! :)


Sjuklingar..

Halloj! Skumma sjukdomar som finns här hemma.. Eller så skumma kanske dom inte är.. Men förra lördagen fick Noel hög feber & förkyld.. På söndagen var han feberfri men förkyld. Jag var ledig på måndagen & han var ju hemma med mig då.. Förkyld men pigg. Han har gått på dagis tis-fre. Inga konstigheter. Igår kväll hostade han & kräktes massa slem. I morse vaknade han med feber & har det än..

Lina har ont i halsen & hostar en del hon med.. :(

Jag ska ju inte "gnälla" vi har vart extremt förskonade denna vinter & jag har inte en vab dag sen jag började på Attendo! Fast det är "min tur" nästa gång! :)

Men jag känner med denna sjukdom att det kan bryta ut helt eller försvinna.. För detta är ju bara jobbigt, för speciellt Noel! "/

Jaja.. Lördag idag! Jag har vart ute & gått 6.5 km.. Rena rama isbanan på vissa ställen.. Men runt min runda kom jag, toksvettig! ;)

Duschat, ätit lunch & röjt i köket. Tvättat lite & tagit hem & hängt tvätten. :)

Nu ser vi på Lilla Jönssonligan. Blir innemys idag! Ikväll mello! Tjoho! :)

Hoppas er lördag blir bra, jag har en bättre dag idag! :)


Usch..

Denna dag är sååå dålig! Kvällen har dock vart massa mysig.. Bra samtal med Martin nu ikväll..
Tänk vad jag älskar denna man! ❤

Imorgon blir det en bättre dag.. Sådeså!


RSS 2.0