Mamma hur ser hjärnan ut?  Som ett russin ...

img_8432 (MMS)

Mamma hur ser hjärnan ut?  Som ett russin ungefär..  Jaha som en bajskorv!  Hahahahahaha!!


1 vecka kvar!! ♥

Hurra hurra!! Om exakt 1 vecka sitter vi i bilen på väg på nynäshamn & ska åka till våra bästa, underbaraste, fantastiska älsklingar på Gotland! Våra fina Fred & Linda!! <3 Tycker att det är bra orättvist, att dom som vi umgicks med, dom som ville ses & dom som vi älskade att hänga med & dom som vi bara har sååå roligt  med jämt, flyttade till Gotland.. får tårar i hela ögonen när jag tänker på det.. saknar dom jämt, hela tiden & jämt!! ♥

Men nu ska vi ses iaf! :D Ska bli så otroligt roligt & barnen kommer få ha det så bra dom med! Lina ska åka ut på landet & Noel ska vara här med mamma! :D Blir bortskämda på olika håll mina älskade ungar! :)

Annars idag, kommer Carro & Fredrik med alla deras barn.. ska bli bamseroligt, leka i det fina vädret, äta korv med bröd & snacka en massa skit! :D Lina är ute nu.. & henne ser man väl i runda slängar kl 19 igen.. ;) Hehe.. Utebarn, sover bra om natten! :)

Måste åka in & handla idag.. ska få främmande, fint sådant oxå.. imorgon alltså, valborgsmässoafton! Emelie, Marcus, Miguel & Nicola kommer hit, vi ska grilla massa gott, dricka gott, umgås, skratta, kika brasan & ha en trevlig afton! Sen ska dom sova här, så huset blir fullt av folk, vilket jag tycker ska bli såå kul! Synd bara att jag börjar 7.30 dagen efter.. men men.. inte mycket att göra. :)

Ska ringa Emelie nu, få se när dom kommer imorgon, jag jobbar till kl 14..

I onsdags var jag & barnen i hamnen i Västerås efter vi fixat lite grejer i stan.. Vi åt glass, kikade på båtar & brandbilar, till Noels stooora förtjusning.. brandmännen var sugna på glass. ;) Tog oss en liten promenad längs hamnen.. mysigt som bara den! :D Här kommer lite bilder. :)

 

Mina finaste! Noel lite krasslig, men så fina dom är! ♥



Rider på långa elefanten. ;)



Fint!



Noels dag vart räddad, min med.. ;)

Så lite fina bilder, nu ska jag dricka kaffe & plocka fram dynorna till altanen.. Snart kommer besöket! :)

Måste bara inflika en sak.. jag har tröttnat på att höra av mig, en vänskap ska ske från två håll, annars kan det vara.. så du vet!

Ha en trevlig helg!

Underbara väder!

Nu sitter jag på altanen & bloggar, i stekande sol & bara myser! Va härligt det är, här jag sitter gassar solen för fulla muggar & det är hett! :D Noel sover i vagnen & LIna är på dagis & busar! :)

Noel är mycket piggare, han har sovit hela natten & det behövde han min lilla plutt!

Idag händer inte så mycket, svärmor kommer snart, hon ska visa mig hur man beskär rosor.. trodde det bara var att klippa lite.. ;) Vill ha massor med blommor här & på framsidan, men väntar nog tills mitten av maj, då man kan köpa blommor som man kan ha hela sommaren! :)

Jag sitter just nu & äter rollo kola & dricker kaffe.. Godis är gott, undra vart min karaktär tog vägen, nån som sett den? :D

Slänger in lite bilder från påskafton nu.. sen ska jag sola lite innan min bebis slår upp sina blå!

    



Lycka! <3



Lycka nr 2 <3

    

Vackert!

   

Nu har svärmor kommit & bebis vaknat.. så nu så ska jag vara social! Tjing!

En bild säger mera..

.. ja en bild säger mer än tusen ord.. här kommer våran påsk i bilder.. kan bara säga så här, vi har haft en otroligt skön & mysig påsk.. :D

Skärtorsdagen:



Noel var påskkärring! <3



Mina älskade ungar!

Långfredagen:



Målar ägg efter frullen. :)




Kycklingar- ska det bli.. ;)



Ganska stolt? ;P



:D



På tivoli i enköping, här ska det åkas karusell! :D



Första gången Noel åkte nåt. :P



Glad tjej! :D



Jag & Lina åkte masken. ;P



Jag & mina älsklingar! <3



Fredagsmys! :P

Det var lite bilder iaf.. Påskafton kanske kommer sen. Nu ska jag hänga med kidsen, ska hämta Lina nu & Noel sover.. åker en snabbis till Västerås & hämtar min deklaration & käka glass i hamnen kanske.. Noel är sjuker.. öroninflammation, kåvepenin 3ggr om dagen i 5 dagar. <3

Tjalong!

Efter bild! :)

img_0456 (MMS)

Efter bild! :)


Före bild! (glad jag vet.. Haha)

img_2782 (MMS)

Före bild! (glad jag vet.. Haha)


Cykel kille! :)

img_3448 (MMS)

Cykel kille! :)


Skärtorsdagen!

Goddagens! Torsdag idag & påskhelg! Vart tar tiden vägen? Det var väl nyss jul? Vi flyttade väl nyss in här- i vårt underbara hem? Vi har bott här snart i 5 månader, vilket känns så bra, vi trivs som aldrig förr & grannarna är toppen, ja utom en som jag skulle kunna strypa, men stolpskott finns det överall.. ;) Lina älskar sitt nya hem, älskar att det vimlar av ungar i hennes ålder & hon går ut runt 9.30 & är ute hela dagarna.. man får dra med henne till stan om man måste åka, om inte grannarna är barnvakt.. man är som en stor familj & vi stormtrivs allihopa!! :D Vi har hittat en familj som vi hänger med mest.. Lina leker med deras barn som är 5 & 7 år.. Men fler kommer det bli, som man kommer umgås med.. märker nu att folk börjar lixom "ploppa upp" när det blir vår.. finns så många & alla är ybertrevliga! :D 

Ja ni förstår nog.. vi stormtrivs här, i vårt lilla radhus, med en lagom liten plätt att sköta om & lagom med yta att bo på.. Helt perfekt bor vi nu, lagom avstånd till allt &lite lagom på landet! :)



Lina softar på en bänk i lekparken. :)



Noel gungar på gunghästen! :)



Mina kottar åker kana! <3

Idag då.. har inte riktigt planerat hur denna dag ska vara.. vi måste handla.. får se när Martin slutar, om vi ska åka tillsammans & handla eller om jag tar med mig kidsen & drar själv..

Imorgon ska jag klippa mig kl 11.. ska lägga in före & efter bilder.. det kommer ske en stor förändring! :D Sen ska vi hem till mamma på påsklunch. Smarr! :)

Igår hade vi en heldag med Carro & Amanda. Vi började med badhuset, löga.. tjejerna lekte superfint & vi hade det supermysigt.. Noel ville vara på lilla lekplätten, så han & jag efter tultade omkring där & jag & Carro snackade en massa skit! Massa mysigt! :) Efter dusch & bastu så åkte vi ner på stan.. köpte lite saker till barnens påskägg & fikade i Igor, hittade ett nytt favvo fik/matställe, så najs! :) Vi avslutade heldagen i lekparken!

Tackar allra ödmjukast för en helmysig dag, hade 2 supertrötta barn här hemma igår kväll. ;) Vi åt middag snabbt när Martin kom hem, sen hängde vi ute till kl var 19.30.. helt fantastiskt! Välkommen älskade vår!! :D



Mina badbusar! <3



Lina & Amanda. :) Kompisar jämt! (nästan*blink*)



Noel på G till lekparken i sin egen fart. ;P

Fick en sak på mailen idag.. läste & förundrade, för det är vekligen så det är..

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.
 
När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.
 
Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!
 
De är för det du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar
slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.
 
Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare..
 
Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.
 
Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.
 
Så bra skrivet & jag vart alldeles varm! :) Stämmer så himla bra tycker jag, vad tycker ni??

Annars.. jag mår ganska bra.. har det lite jobbigt med att vänja mig av med min hysteri när det gäller bantning.. jag har dom senaste veckorna fallit in i en godisfälla & jag har fallit djup ner, skull vilja komma upp,men hur gör man? Jag beställde iförrgår kl 6 på morgonen, ZUMBA.. så nu ska här zumbas.. Efter påsk ska jag göra mig en tjänst & rycka upp mig igen.. Sätta små mål? 2-3 kg i taget? Jag tror det! :)

Nu ska jag lösa lite korsord, Noel sover & Lina, ja hon är ute.. ;)

Hörs snart! Tjingeling! Oh ni, lämna gärna en kommentar, det skadar inte.. ;)

Nu ska det badas! :)

img_7010 (MMS)

Nu ska det badas! :)


Jobbat färdigt & nu ledigt i 1 vecka igen! :D

img_5790 (MMS)

Jobbat färdigt & nu ledigt i 1 vecka igen! :D


Befrielse!

Hejsan hejsan!! Sitter nu här & huset är helt tomt.. barnen sov borta inatt, för att Martin skulle kunna jobba idag, vilket betyder mera kulor i kassan. :) Saknar mina älskade kottar så det smärtar i hela arma kroppen! Inte bara löpningen från igår som smärtar alltså, även saknaden efter mina älsklingar! :) <3

Jag jobbar kväll, börjar kl 12, min buss går 11.20, så det är perfekt! Så kommer min vackra familj & hämtar mig ikväll! :D

Jag har gjort något, & tro mig att jag är sjukt förvånad själv, men jag orkade verkligen inte med skiten längre.. Jag har tagit bort facebook! Nåt som sagt jag aldrig trodde att jag själv skulle göra.. seriöst vad är det för skit? Egentligen? Det blir ju som en drog, tar mer tid av mig än jag vill ge det.. Är ju så lätt att ta upp iPhonen & "kika läget" Läget som är heeelt ointressant egentligen, eller hur?? Vem bryr sig att den ska äta tacos, den ska bädda rent, den ska jobba till 13.. Vem bryr sig egentligen om vad jag gör av mina 231 "vännerna" som jag hade där?

Kontrollbehov? Jag kan säga att jag var beroende, jag erkänner.. ;) Jag har abstinens, det har jag.. men det är väl inte värre än att vänja sig av med det.. har man kanske mer att prata med sina vänner om? Inte hela tiden säga: Jag såg det på facebook, ja jag läste det.. Vart tog samtalen vägen? Samtalen till sina vänner & kolla hur läget är? Eller ett sms? Nä jag loggar in på facebook, ser att den & den mår bra, vad bra! Eller ringa & fråga om det är nåt, inte skicka ett mail på facebook.. Nä, det har gått för långt, för mig.. lika bra att bli kvitt skiten!!

Sen kan man ju vara på såå bra humör & så läser man ett gäng statusar hur bittert allt är, så är man redo att sätta en kula i huvet.. nä men inte riktigt, men ni hajjar!

Känns bra faktiskt! Skönt! :D Varför ha en massa grejer i sitt liv, som man ändå bara stör sig på? En befrielse för mig! Helt klart! Ska nu lägga energi på mina riktiga vänner, min familj & den släkt man har kvar!

Ska få hjälp att göra iordning min blogg av snälla Hanna.. ska bara leta rätt på bilder & grejs, men jag undrar hur jag ska kunna berätta hur man vill ha det via msn Hanna? Kan man inte ses hemma hos er på lek & fika istället? ;) Den där fikan som aldrig blivit av? ;)

Nä.. ska borsta tänderna & så innan jag drar till bussen! På återseende alla glada! :D

Saknar mina barn när dom inte är hemma! <3

img_4712 (MMS)

Saknar mina barn när dom inte är hemma! <3


Min vackra arbetskamrat! :)

img_7776 (MMS)

Min vackra arbetskamrat! :)


Delad tur idag! På timmarna tog jag mig ti...

img_6580 (MMS)

Delad tur idag! På timmarna tog jag mig till skiljebo, köpte 2 stenar med text på & åkte ut till min mormor & morfars grav & placerade stenarna under deras namn: "min morfar är bäst" & " min mormor är bäst" saknar dom så det smärtar i hela själen! Mormor skulle ha fyllt 75 år igår, hon har i sommar vart borta i 10 år!! :( jag blir arg & så sjukt förbannad, jävla cancer!!!! Den hemska sjukdomen tog min mormor & morfar!! :(  Efter trippen till dom med tårarna rinnandes tog jag mig till bjurhovda spåret & tog en Powerwalk för att sen vila en sväng innan jobbet kallade igen! Kvällen gick bra, med kära Kicki! <3 nu sova snart, först Fotbada klart, på återseende!!


Mellis på altanen!

img_0307 (MMS)

Mellis på altanen!


Livet leker..

Tjolahopp! Livet leker.. allt känns ganka bra, fast jag har grym pms nu & skallebank som jag bara önskar min värsta fiende! Tröttheten gör sig påmind oxå, när man slår ner rumpan på stolen, men det är ju om det är.. glad är jag för det.. försöker iaf.. ;)

Håller på & har hållt på sen igår & vårstädar lite här hemma.. eller mer som en bamsing städ.. just idag tvättar jag alla sängkläder, inkl. kuddar & täcken & bäddmadrasser.. mycket skönt! Har piskat ur sängarna med vår braiga dammsugare! :D Fönsterna funderar jag på om jag ska fixa nån som kommer & gör´t.. vi får se..

Onsdag idag, helgen har gått & det är snart helg igen! Helgen som gick har vart underbar, en sån helg som man vill att alla helger ska vara!

Torsdagen började vår helg som alltid.. Vi åkte hem till kusin Liam & lekte, fikade & hade det bra! :)



Fasters hjärta!



Stooora brandbilen! ;)



Vackra tjejen!



Käka munk.. ;P



Mumma! ;D



Plutten! :D



Liam berättar nåt stooort för Lina. :D <3
Fredagen började med finbesök av Emilia, Meya & Elias.. Vi hade väldigt gtrevligt, Meya & Noel lekte som bara den, LIna var ute mestadels & jag & Emilia (&bebis) fick uppdatera om vad som hänt sen sist & så.. :) Roligt var det & jag hoppas verkligen inte att det ska dröja nästan ett halvår till nästa dejt.. ;P
 


Mina fina kids!



Sötisen Elias!



Puss på tjejen! :)



Fina tjejer!



Slappkorvar käkar riskaka. :)

Lördag var lugn på morgonen, vi mös hemma med god frukost & Martins varma choklad, på fm så tog vi tag i vårt förråd & fixade iordning, körde lite saker till tippen & så, så nu kan vi gå där & jag vet vart jag har allt igen! :D Skönt som tusan!  Kl 13 lämnade vi Lina på discokalas & vi andra åkte & handlade & kastade sakerna som vi rensat ur.. sen var det dags att hämta prinsessan på kalaset & köra hem igen..

På kvällen kom familjen Nicolaisen & visade upp sin bebis, som var såå söt & såå liten! :) Bjöd dom på mat som vi lovat eftersom dom hjälpte oss vid flytten! Trevligt att ses & snacka lite skit! :)



Sötaste Benjamin! :) Gladfisen! :)

Söndagen fick vi besök av Martins bror & hans kids på morgonkvisten! Massa lek, fika & lunch! Jag ska aldrig ha 5 barn iaf.. ;) Men så kul att dom kom över! :D Efter det åkte vi till Marcus & Emelie & firade Marcus med lite paket & ett kort Lina gjort åt honom! :D Sen hem igen, lekte i lekparken, pulade i trädgården, tvättade i tvättstugan.. jag vart såå trött på em.. Kvällen avslutades med Kina mat & bra på tv.. barnen fick korv & mackisar innan.. :) Inte varje dag jag & Martin äter vid tv:n utan barnen.. har väl hänt en gång tror jag & då var dom inte hemma. :) Både jag & Martin tycker att det är viktigt & så mysigt att äta tillsammans! :)

Helgen var alltså perfekt! Nu i helgen vankas det jobb.. men så är det!

Nu ska jag runda av här.. har sprungit i tvättstugan & hämtat Lina medans jag skrivit här.. aa inte medans, men ni fattar.. ;D


Underbara vår!

img_3934 (MMS)

Underbara vår!


Min underbart vackra dotter! :)

img_3439 (MMS)

Min underbart vackra dotter! :)


Såå trött!!

Hejsan hej! Här hemma började morgonen kl 4.10.. Då tyckte min son att det var morgon.. *gääääsp* Men lyckades ju ha han liggandes i vår säng & vila i nästan en timme.. vid fem smög vi oss ner, kikade på nån gammal serie & mös i soffan.. han är bra mysig så där.. kan sitta en liten stund & bara mysa! :) Vår fina lilla kille! :) Vid 5.45 kom Martin ner & vi åt tidig men god fukost tillsammans, medans Lina snarkade vidare.. Hon kom ner vid 6.15 & sa stolt: "Åh va lääänge jag har sovit nu!" Ja.. visst.. ;)

Hade tvättstugan kl 7, så halv 7 drog vi iväg med en proppad ikea säck.. blir en del när alla sängar bäddas rent samtidigt & det är lerigt ute! ;)

Idag då.. ska jag & kidsen åka till Conny & Liam & leka efter jag hämtat Lina.. eller först ska vi åka till barnshoppen, Noel behöver regnkläder & Lina stövlar, dom hon köpte på loppis sist var det 2 stoora hål i.. :( Så får se vad dom har inne då.. :) Ska iaf bli superkul & träffa Liam (dig med Conny) idag, saknar ihjäl mig efter den ungen! <3



Fina killen i höstas! <3

Noel sover nu, han var bra trött min bebis.. jag borde sova jag med, men jag fastnade här & snackar lite skit med Emma på msn.. saknar den kvinnan!

Imorgon kommer Emilia & hennes två småkottar hit & hälsar på, har inte träffats sen i höstas & det ska bli sjukt roligt & ses & hennes bebis oxå, som låg i den stora magen sist! :) Jag längtar! :D

Sen är det helg.. helgen bjuder på en massa trevligt! om alla mina lediga helger, sist var vi magsjuka, så denna helg har jag längtat efter sen dess! På lördag ska Lina på disco, på Neos födelsedags disco! Hon är mäkta stolt! :D På kvällen kommer Nachette, Andreas & Benjamin hit på middag.. vi är skyldiga dom en middag, dom hjälpte oss att flytta & sen så måste man ju få träffa bebis, ska bli sååå roligt!! På söndagen ska vi fira Marcus som fyllde år i måndags.. sen kanske träffa Thörn:arna en sväng! :D

Mycket trevlig helg, alla kategorier! :D

Idag är det torsdag, vilket betyder simning, Jag & Anki drar & simmar, snackar skit & har en rolig & värdefull kväll tillsammans!

Babbla klart med Emma nu.. på återseende!


Vårklädd killen Jansson! :)

img_2911 (MMS)

Vårklädd killen Jansson! :)


Hysteri?

Hej & goddag!! Sitter här nu & har haft en ganska skön morgon & fm.. Lämnade Lina på dagis & tog då en promenad på en gång.. Noel var dö trött! Han vaknade kl 5 imorse.. Tog en ny vända, den var helt ok.. men massa is & snö kvar i elljusspåret.. men d ska väl smälta snart hoppas jag! :D

När vi kom hem så vaknade Noel, men han fick ligga & vakna till i vagnen så tog jag mig en dusch.. han låg & snackade & var inte alls missnöjd. ;)

Vi har nu ätit lunch & lekt lite, han börjar bli trött igen, men leker fint ändå.. ;)

I måndags var jag & Martin ute & gick en långprommis innan jobbet kl 12.. han skällde bokstavligen ut mig efter noter.. Jag tyckte att jag mådde bra av GI denna gång, att det jag kunde käka det, men han sa till mig att jag var en helt annan människa & så grinig.. Jag har bett honom säga till om det skulle bli så, att jag vart pucko, som alla andra gånger & det vart jag ju... så jag fick sluta med det..

Han sa även till mig att sluta vara så hysterisk när det gäller bantning & grejs.. att jag ska se bakåt & se att jag har gått ner 44 kg, vara stolt över det & ta dom sista 9 kilona eftersom.. jag förstår vad han menar, kanske bara behövde en spark därbak? Jag grät som ett barn när han malde på, men allt kändes så bra efteråt, för oss båda.. !

Så jag kan säga så här.. jag har slutat banta, hysteriskt! Men jag tänker fortfarande på vad jag äter & jag tänker aldrig sluta träna.. Men som imorgon, ska vi äta ärtsoppa & pannkaka.. vilket jag ska göra med glädje, men med måtta.. Att äta på en assiett är grejen nu! ;)

Jag känner mig stolt & jag känner mig så underbart lycklig som har min man, min egna man, min fina Martin, som är den bästa människan som går i ett par skor!!

Jag ska ta mina sista 9 kilon.. eftersom, i lagom takt, för jag har gått ner 44 kg & minskat 33 cm runt midjan! Jag är bra, jag är stolt över mig själv! :D ;P

Kvällsmat på max! :P

img_2415 (MMS)

Kvällsmat på max! :P


Tisdags besök!

Halloj! Tisdag idag.. ganska matt & trött efter 4 dagars jobb.. det har gått himla bra allting på jobbet & allt har flytit på.. :D Har jobbat med bra tjejer & jag känner mig nöjd & det ska bli skönt att vara ledig i 7 dagar..

Började min ledighet med att vika en stor ikea kasse med massa nytvättad tvätt.. in i skåpen & röja på övervåningen.. innan detta så åt vi såklart en mysfrulle jag & mina älskade barn som jag har saknat sååå mycket, har ju knappt träffat dom, eftersom att jag jobbat 3 av 4 kväll..

Sen var det dags för tvättning, borstning av nötterna & påklädning, sen packa ryggsäcken & dra till dagis.. Lina vill inte ha överdragsbyxor på sig, inte så lätt att förklara för henne att man ska svettas in våren.. ;)

När jag & Noel kom hem gick han raka vägen till köket & tog fram en plastmugg & hans haklapp.. & pekade & sa "nam nam" han ville ha apelsin, så han satt & mumsade det & jag drog en sväng med snabeldraken innan han kom & stängde av den.. ;) Röjde satan i Linas rum oxå när Noel hade somnat.. herrejisses vad den damen & hennes polare kan stöka ner.. men nu blir det hårdhandskarna där uppe.. alt som åker fram, ska åka tillbaka.. så är det bara...

Idag kommer Carro & Amanda hit & leker & ser hur vi bor, vilket ska bli oerhört roligt! :D Lina längtar & längtar! :D "kan jag & Amanda leka & du & Carro kan sitta & babbla" Sa Lina i morse, med ett stooort flin! :P Hon vet hur det funkar.. ;D

Nu har jag nyss skickat efter 1 förstoring på min brudbukett & en present till Marcus som fyllde år igår!

Nu ska jag kika runt lite & sen ska jag kanske lägga mitt schema.. Tjingeling!

RSS 2.0