Torsdag!

Halloj! Torsdag idag... dagen innan 4 dagars jobb.. men men det är väl som det är.. :)

Känner en otrolig lycka idag.. en sån där lycka som rusar igenom kroppen! Lyckorus kanske det heter.. ;)

  • Vi är friska allihopa, vilket är såå underbart!
  • Det är fiiint väder
  • Längtar & räknar ner till Gotlandsresan! :D
  • Har tagit mitt förnuft till fånga & kontaktat Carro, löst knutar & allt känns så bra, fattar bara inte att det finns folk som vill förstöra.. men glad i hågen är jag, så är det!
  • Ska ha mys med min man ikväll, barnen ska sova borta för att jag jobbar imorgon & vi ska ta hand om varann!
  • Börjar 12 imorgon, så jag har sovmorgon, vilket inte har hänt på 19 månader..
  • Har köpt grejer till mig själv denna månad, vilket nästan aldrig händer
  • Jag mår så bra av att äta GI denna gång.. :D
  • Mensen är slut för denna gång.. ;)
  • Jag har jordens bästa vänner!
  • .. sist men inte minst, bästa mannnen & bästa barnen som jag älskar såå högt!!

Ja man kan inte annat än & vara glad i hågen! :D Nu ska jag på dass sen ska jag hämta min fina tjej på dagis, för att sen vara ute i det fina vårvädret!

På återseende alla glada!


Mamma har shoppat gummistövlar, mössa & tr...

img_7383 (MMS)

Mamma har shoppat gummistövlar, mössa & tröja till mig! :)


Kycklinggratäng med dijonsenap & basilika

4 st 
1 st 
1 kruka(or) 
3 msk 
2 dl 
2 st 
2 dl 
2 dl 

Servera till
 

Tillagning

1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och banka ut dem försiktigt om de är ojämna. Stek i smör så att de får en fin yta.

2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.

3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.

4. Koka haricot vertes i lättsaltat vatten i någon minut. Servera med gratängen.

Detta håller jag på & lagar nu, ska bli så smarrigt! :)

Ute i gråvädret! :)

img_2130 (MMS)

Ute i gråvädret! :)


WTF snö??

Halloj! Snö.. det är inte ok längre alltså.. jag vet att det kan fortsätta på detta viset ett bra tag, men man måste väl veta när nog är nog?? Det har legat snö på backen sen den 9 november.. det är lääänge, fööör läänge!! Nu kommer det ner en hel del till.. men om man ska se positivt på detta, kan man ju tänka, att vi bor inte i Japan..

Nåväl.. Noel är ostabil än.. spydde 2 ggr igår kväll & efter ett samtal med 1177 & en skopa skäll, så vet vi nu varför.. vi hade gett honom mat för tidigt helt enkelt.. hans mage ville inte ha det & vi fick tillbaka det.. sen två fulla blöjor i morse.. Nu har han fått det vi vart tillsagda på 1177 & hans mage har än så länge inte sagt ifrån! Men min stackars prins, han vill ha allt.. han är väl sugen.. hur förklarar man för en 18 månaders att han inte får?? Han blir helt arg! Jag försöker: "Noels mage ajaj.. Noels mage måste sova.." Han tittar på mig som jag kommer från mars & pekar på kylskåpet.. Min plutt!!

Just nu sover han & Lina kollar på barnprogram.. då passar jag på att blogga lite. :D

Gled in på en blogg av misstag igår & kan inte annat än bli förbannad, i denna blogg så hyllar hon sig själv till skyarna, hur bra mamma hon är & hur sämst alla andra är.. det får mig att vilja kräkas.. vem tror hon att hon är?? Gud?? Nä även du gör fel lilla gumman, även solen har fläckar ska du veta!
Bara för att du har sårat mig djupt & jag har öppnat mitt hjärta för dig, fast du verkligen inte brydde dig & jag valde att ta bort dig en gång för alla så behöver du inte skriva om mig i omvägar genom din blogg & berätta hur en förfärlig mamma du tycker att jag är.. undra då vem som är värst?? Du eller jag??

Om jag inte vill att en person ska ha med mig & min familj att göra nå mer.. inte ska ha tillgång till bilder på oss eller inte har ett skit med mig att göra, så tar jag bort dom på facebook... Jag tar bort allt som har med denna person att göra.. så de så!! Men om du inte bryr dig om det, varför då skriva om det över huvudtaget!!??

Jag bryr mig & jag reagerar på ditt sätt (sanna sätt) att bete dig.. får mig att bli mörkrädd.. för du är verkligen inte den där gulliga tjejen som du utgett dig för att vara..

Så tycker jag, nu sätter jag punkt för detta & kommer inte gå in på den bloggen igen.. bara onödigt!

Nu vaknar Noel, ska ta & kramas med honom & min fina Lina.. Mina vackra barn, som är det finaste jag har!! ♥


Magsjukans hus..

Ja så är dte här nu, tänkte i förra veckan att vi inte har haft nån magsjuka denna säsong, vilket var helt underbar, men jag skulle inte ens tänkt den tanken!

Vaknade i lördags morse 4.30 av att Noel gallskriker, han skriker aldrig när han vaknar, sprang in i hans rum i sömnen.. en doft av spyor slår emot mig när jag kommer in i rummet, så ja mycket riktigt! :( Min lilla bebis.. han kräktes hela dagen.. allt han fick i sig kom lika fort upp & bajsade massa massa.. led verkligen med honom, min plutt!

Igår var det vi vuxnas tur.. bara ena vägen som tur är, men shit va man mår nu.. Martin mår bra, men jag är väl känsligare kanske då? Igår mådde jag så fruktansvärt illa & hade såå ont i magen.. men kunde inte spy.. jaja.. dåligt mår jag & jag bespar er detaljerna..

Jag har sovit tills för nån timme sen.. är inte pigg & varken uppkäftig! Har nog lite feber oxå.. Noel bajsade 3 fulla diaree blöjor i morse.. hoppas att det är slut nu för denna gång & hoppas Lina klarar sig!

Hon får vara hemma iaf! Dumt att skicka henne till dagis & kanske startar nåt där.. hon får gå på onsdag om det är lugnt nu!

Nu vill vi ha vår, sommar & inga sjukdomar! Min familj är ute i lekparken.. saknar dom redan!


Rödvin är gott!! ;P

img_1775 (MMS)

Rödvin är gott!! ;P


Shopping till vår Noel! :)

img_8679 (MMS)

Shopping till vår Noel! :)


Prisa vågen!!

God morgon! Jag har lagt om min kost & min bantningemetod.. eller ja.. jag tycker viktklubb är en bra metod, men allt steg mig åt huvudet.. märkte när jag satt & käkade frukost för 2 veckor sen att jag såg kalorisiffror på allt som låg på bordet.. helt sjukt.. jag veeet, men jag är så nöjd över mig själv, att jag kom på det & la av med viktklubb..

Nu, på en vecka hade jag gått ner exakt 2 kg, inte bantar jag heller.. Äter lågkolhydratsmetoden.. men jag äter kolhydrater, långsamma sådana.. Behöver inte räkna, inte tänka på hur mycket man äter & kan äta nötter, vilket jag bara älskar!

Så nu står jag exakt på minus 43 kg! Har exakt 10 kg kvar till min målvikt!! Vilket jag ska klara, jag ska göra det!
Vi ska på kryssning med dom bästa den 20 maj.. innan dess ska jag nå min målvikt, helst innan gotlandsresan! ;P

Hejja mig!! Mot min trivselvikt, ursäkta mitt tjat i bloggen, men det är det jag kommer skriva om nu.. Om ni inte är intresserade, så läs inte.. ;) Kommer lägga upp recept ibland.. finns så mycket med låga kolhydrater!! :D

Jag mår så bra!


Min utegångsförbuds tjej.. ;P 3 kompisar h...

img_3814 (MMS)

Min utegångsförbuds tjej.. ;P 3 kompisar har ringt på.. Bruden har kommit på att det inte var så kul att ha utegångsförbud. Men leker man går tiden fortare har hon kommit fram till. Min fina unge!!


Lite bättre idag..

Idag är det lite bättre, lite mindre känslig, men skulle nog inte ha några problem att börja gråta om det vill sig illa.. ;)

Efter dagislämning så åkte jag & Noel hem till Camilla & Linus. Vi åt fruktsallad, uppdaterade senaste nytt, vilket var en del.. hade allmänt trevligt & lugnt! :D Tack för idag babe, vi får ses snart igen! ♥

Hämtade sen Lina & passade på att prata om incidenten som inträffade igår.. hon sa att dom setat & pratat om sina mammor, om vem som är störst (läs längst) Så sa det där pojken att jag var tjock.. vet inte om han förstod vad han sa.. fröken tröstade mig med att hans mamma är större än mig.. ;) Men men.. har smält det nu, hade det vart en vanlig dag & inte min värsta dag i månaden så hade jag nog inte brytt mig.. men men..

Tack iaf för alla söta kommentarer här & på facebook! Ni är för gulliga, ni underbara människor! ♥

Nu är vi inne, Lina har utegångsförbud för att hon gick iväg dit hon inte får igår, jag & Martin & en massa barn letade efter henne, efter ett tag så kom dom knatande, dom hade vart & kikat på utsikten.. :O Har aldrig vart så rädd.. man hinner ju bygga upp värsta hemska grejen medans man håller på & letar.. skitunge! :P Men pojken som hade lekt med Lina & bett henne följa med till skogen kom & bad om ursäkt för allt.. vi sa att det inte var hans fel, Lina vet mycket väl att hon inte får gå utanför området.. moget av pojken iaf! :)

Så nu är det innedag.. hon leker & grejar själv än så länge.. Noel är trött & grinig, har bara sovit i en halvtimme.. Ikväll ska vi träffa våra favvisar Fred & Linda på Pizza Hut! Ska bli otroligt roligt! :D Längtar!!

Nu så ska jag fixa mellis.. på återseende!

Dag 30

  • 30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


  • Camilla- kommer aldrig någonsin vilja leva utan henne.. hon är en riktig vän & som säger rakt ut om det är nåt, ärlig, pålitlig & snäll! Kommer alltid vara vänner, genom allt! Hon bryr sig lyssnar & stöttar, hon är den bästa! ♥


    Sårande..

    Tänk er in i min situation.. har bantat konstant sen Noel var några veckor.. gråtit, svettats, brytit ihop, blivit glad, blivit helt förtvivlad för viktras/gått upp ett kilo, har gått ner 43 kilo.. vilket jag själv tycker är jättebra & jag är stolt över det! Mycket stolt!!

    Får ofta kommentarer om hur smal jag har blivit, att jag är jätteduktig osv.. jag blir glad för alla kommentarer.. ibland har jag svårt att hantera dom & vet inte vad jag ska säga.. blir nästan generad..

    Men till saken nu, jag hämtade Lina på dagis idag.. När vi är påväg hem så säger hon: " Min dagiskompis säger att min mamma är en tjockis!"

    Jag visste inte vilket ben jag skulle stå på, hur jag skulle kunna tränga tillbaka tårarna.. vilket inte gick.. detta kombinerat med en extremt dålig dag fick mig att bryta ihop på plats! Lina vart lessen när hon såg att jag vart lessen & sa till mig att jag inte är tjock & att han kompisen är en duming!

    Men förstå, vilket knivhugg.. jag VET han är ett barn, han är en 5 åring.. bla bla bla.. Vill verkligen inte att Lina ska ha en tjock mamma... 

    Men dom orden är det sista jag behöver höra nu.. vill bara gräva ner mig & aldrig mer komma upp över jordens yta.. Ska ut & springa ikväll..

    FAN FAN FAN!!

    Dag 29

    29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.



    Ja, denna är väl bland dom nyaste.. :)

    5 åringar alltså...

    Lina är i en period där hon är väldigt kaxig.. vill gärna inte lyssna & så där allmänt trotsig!! Drog nyss iväg med bara jacka & gummistövlar.. skulle hämta leksakerna i sandlådan.. var borta längre än en halvtimme.. vi är stenhårda med överdragsbyxor, man ska svettas in våren.. sen cyklar hon hela dagarna & överdragsbrallorna har sannerligen räddat många knän.. så dom är ett måste här hemma..

    Hon kom hem efter ca 40 min. visste mycket väl att hon gjort fel.. unge!

    Meeen vad jag älskar den där trollungen, räcker med att bara se på henne.. Hon är så vacker, så perfekt! Så snäll & så omtänksam, men med ett helt gäng kottar i öronen! ;P


    Min vackra tjej! <3

    Dags för update!

    Tjenamors! Dags att uppdatera lite.. känns som år & dar sen jag bloggade, men det har bara gått några dagar.. ;) Jag tycker om att blogga, men ibland får man bita sig i fingret, om vad man skriver.. har en del erarenheter från det.. så är det.. ;)

    Helgen har gått, & det känns lyx att vara hemma ikväll, då jag har jobbat kväll i 3 dagar i sträck.. :) Men jobbet har verkligen flytit på & jag har jobbat med bra folk, vilket gör det hela mycket roligare! :) Någon tid med familjen har man ju knappt fått, men den får man ju ta nu, & det är ju underbart! :D

    Förra veckan fick vi ju hem dagispapper, att Noel ska börja på Hummelsta fsk i augusti, igår fick vi hem placeringbeslutet.. vilket kändes konstigt, ska någon annan ta han om min bebis? Ska han börja på dagis.. jag har lixom inte "smakat" på det & inte vant mig vid tanken än.. jag hade ju personligen velat att han börjat i januari.. men eftersom vi flyttade & inte hade nån plats förrän i augusti, så har man ju slagit bort tanken på att lämna bort honom... han är ju trots allt min sista bebis & Lina har man ju lämnat på dagis i flera år & där är man ju van.. ja ni förstår säkert.. :P

    Pratade med Linas dagisfröknar igår & frågade hur dom gör med inskolning & så.. 3 dagar, snabbinskolning tydligen.. & sen nån dag till, men max en vecka håller man på.. :O Jag vart chockad.. men hela kommunen gör så här tydligen & jag är inte alls nervös för att Noel inte vill vara på dagis, snarare tvärtom! :D Kommer säkert gå superbra.. :D

    Men han är ju fortfarande min bebis.. :)



    Fina bebisen i somras!

    Ikväll ska jag ha tupperware party, för sista gången på länge känner jag.. svårt att få tag i folk & så.. men det ska bli trevligt att det kommer några stycken.. ska baka en kladdkaka tror jag! :) Just nu sover Noel.. jag skulle träna på ct, men jag orkade inte.. ska ut & springa imorgon & simma på torsdag, sen blir det nåt i helgen tror jag.. Jag funderar på om jag ska köpa Jillian Michels träningsdvd från biggest loser.. kostar bara 149 kr, så det kanske vore värt att prova..

    Ska kika upp det nu tror jag.. har 10 kg kvar till mål & det står verkligen still nu.. måste göra nåt drastiskt..

    Dag 28

    28e bilden: En tokig bild.



    Min tok Lina tar sig ett bad & tvättar håret.. ;)



    Noel slickar i sig det sista av maten.. tokfisen!


    Helg..

    Halloj! Helg igen.. men denna helg jobbar jag massa & tid med familjen är det sista jag kommer få.. vilket känns ganska bittert.. men orka vara bitter.. bara se fram emot dom lediga helgerna istället! :D

    Imorgon har jag delad tur & tänker ta vara på dom timmarna på dagen.. ska åka & simma tänkte jag.. det är ju verkligen superskönt att simma & man känner sig så himla lätt! Simmade i 55 minuter igår med Vickan & Ida & tiden verkligen sprang iväg.. pratade & hade superkul! När vi gick upp ur poolen så var man verkligen blytung kändes det som.. haha skum känsla!

    Känns skönt iaf att ha hittat en träningsform som passar mig, det är simning, jogging & promenader som jag kör & känner mig nöjd med det! :) Funderar på gymkort oxå.. men det får bli tills båda barnen går på dagis/förskoleklass. :) Har man tid att träna före & efter jobbet på ett annat sätt har jag fått för mig! :) Tiden får visa det! :)

    Idag då.. Efter Noel har sovit & vi har mumsat lunch så ska vi ta oss till Västerås & handla.. Köpa present till Linas dagispolare, hon ska på kalas imorgon förstår ni! :) Lyckan är total, sen ska jag köpa nåt för mitt presentkort på H&M. :) Nu sitter jag & dricker kaffe.. tänk va gott det är, har verkligen missat nåt i några år.. :P Barnen härjar i vardagsrummet, ska ut & härja med dom nu tror jag..

    Hej så länge & ha en bra helg!!

    Dag 27

    27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.



    Haha.. den här får mig alltid att dra extra på smilbanden.. Min älskling med Hello Kitty mössa. :D



    Den här bilden får mig glad.. den resan denna familj har gjort är magisk & jag blir varm i hela kroppen av att tänka på dom! Finaste vännerna! ♥


    Händer det grejer nu..

    Ja jag tror det.. eller jag hoppas det.. känner att jag behöver förnyelse i mitt liv & detta känns som en himla bra start! Kan inte skriva mer nu, men jag berättar så fort jag vet mera! :)

    Blogglusten har annars avtagit.. vill skriva mycket, men det finns folk som läser som inte ska ha behörighet till mina tankar nu.. höhö! Kliar lite i fingrarna, men nej, inte här & inte nu..

    Tur jag ska simma ikväll med finaste Vickan.. så får man vädra tankarna mellan fyra ögon i simbassängen.. :D

    Noel börjar iaf på dagis den 11 augusti, känns himla bra i mamma & pappa hjärtat!  ♥

    Obs: Jag & Martin ska inte gå skilda vägar, vilket jag inte vill höra ett dyft till om vi ska leva tillsammans hela livet.. så är det!

    Dag 26

    26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.



    Vickan!! Såklart!! ♥ Hon är den mest positiva, roliga & glada människa jag har träffat!! Hon skrattar jämt & får alltid med mig i hennes glada skratt, hon är bara såå bäst!!! Ikväll ska hon & jag simma & skratta roligt! ♥ ♥ ♥

    Sitta på stol som stora barn. :)

    img_5343 (MMS)

    Sitta på stol som stora barn. :)


    Dag 25

    25e bilden: En person som alltid gör dig glad



    Galenpannor till ungar, får mig alltid att le.. ! En dag med mycket tårar kan vändas till ett leende, bara av att se på mina bustroll.. Åhh som jag älskar er!! ♥

    Utelek på vår lilla plätt! :)

    img_9381 (MMS)

    Utelek på vår lilla plätt! :)


    Utlovade bilder

    Halloj! Jag lovade ju att lägga ut bilder som jag tog när vi var hos familjen Metso för 2 (?) veckor sen.. Jo men det var det nog, exakt idag.. tror jag. :)



    Min fina kille mumsar frukt!



    Vackra Malou!



    Min vacka Lina!



    Sötaste bebis tjejen Liv!



    Ligan! :D

    Tisdag idag.. jobbade igår & jobbar i helgen.. idag är Lina hemma från dagis & är så där en gränsare, ni vet, för hängig för dagis & för pigg för att vara hemma.. men men.. hon är utanför & leker, när Noel vaknar & han har ätit lunch ska vi gå ut han & jag med.. :)

    Ikväll blir det joggingrundan.. är så sugen..! :D

    Känner inte för att blogga.. så återkommer..

    Dag 24

    24e bilden: En bild som gör dig glad.



    En sån gladskit.. kan inte annat än le när man ser denna bild, en av dom nyaste på min bebis. :)

    Kikar på tv. :)

    img_0764 (MMS)

    Kikar på tv. :)


    Dag 23

    23e bilden: En bild från i somras.



    Noel på Åland. ♥



    Lina på Gotland. ♥

    Kärlek!

    Jag vill tacka dig för allt stöd du gett mig i över två års tid nu, enda sen Jim gick bort har det alltid varit du som varit där och hjälpt mig genom att bara skicka över några fina rader då och då.
    Är tacksam för allt du gjort, speciellt nu sen Sandra gick bort. Du har hjälpt mig mycket ♥ Tack ♥


    Det stod idag på min logg, den som postat det är Denise, ni vet http://denisehinkelman.webblogg.se/ den där.. :D Kan inte med ord beskriva hur glad jag blev när jag läste detta, att jag gjort sån inverkan på henne & att hon känner sån tacksamhet gentemot mig!

    Det Denise har vart med om önskar jag ingen.. så hemskt! Men hon är helt klart den starkaste kvinnan jag mött, hon har ett hjärta av guld & en vilja av stål, underbara människa! ♥

    Är våren på väg?

    God morgon eller ja, ja visst var den god, men den var för tidig, Noel vaknade kl 4.50 & tyckte det var morgon.. Gääääsp!! Men men.. det är bara att gå ner med honom så han inte väcker resten av huset.. kommer aldrig ihåg att jag har gått ner för trappan knappt, går väl i sömnen.. :P

    Martin åkte till jobbet, 6.30 åt jag & barnen frulle & sen hade vi tid i tvättstugan.. så nu håller vi på där för fulla muggar & barnen har verkligen bråkat hela morgonen, slagits & syskonkärleken har verkligen spirat.. ;P

    Efter tvättstugan så är det dags att käka lunch, för att sen dra till Jenny & hennes barn & leka, ska bli riktigt roligt! Var ett tag sen vi sågs nu, så det ska bli skoj!

    Igår kväll åkte jag & Anki & simmade i 45 minuter, väldigt roligt att göra nåt hon & jag, vilket inte hör till vanligheterna.. vi simmade, pratade en massa skit, bastade & tog det allmänt lugnt! Skönt! :)

    Träningsvärken är ännu värre idag.. beror väl på att jag kanske spädde på med en massa simning.. ;)
    Nu ska jag ta en sväng till tvättstugan igen.. Först mocka bajs känner jag..

    Trevlig fredag, för visst kan man inte ha annat än trevligt, det är ju vår! :D

    Dag 22

    22e bilden: En bild på en tid du saknar



    Dejter & tider med Fred & Linda



    Här gick dom på kurs på att lära sig dansa brudvals. Bild från deras möhippa/svensexa



    Alla myskvällar med film & gottis



    Inte att förglömma alla fester på Karlsgatan!

    Tiden när Fred & Linda bodde i Västerås, den saknar jag & jag vet att dom gör det oxå! :D <3

    Träningsvärk..

    Goddagens! Nu har jag nyss ätit lunch & sitter & tar en kopp kaffe, Noel sover & han får vakna runt 12 för & äta lunch, för att sen hämta syrran på dagis! Inte han då, men han & jag..

    Martin jobbar som vanligt idag & ikväll ska jag dra iväg & simma! Ska bli skönt.. MEN..

    Jag lider av en extrem träningsvärk, varenda muskel gör ont & det känns som att jag kört ett hårt pass på gymmet.. haha.. men nej nej, igår när jag irrade runt & letade parkeringar runt omkring bvc så ringde Fred, han var i stan & höll på att städa ur sin fars lägenhet.. & ville ha bärhjälp med en massa skräp som skulle till återbruket.. såklart ställer vi upp, åker dit hela familjen. Men Martin & barnen åkte hem efter ett tag & jag & storebror tömde lägenheten på skräp & hade en trevlig eftermiddag tillsammans. :D Så där spontant & trevligt!

    Han följde sen med hem, bjöd oss på mat & drack kaffe.. :) Väldigt trevligt! :)

    Idag vet jag inte vad som händer, ska hämta sessan om en stund & sen blir det väl hemma mys tror jag.. längtar verkligen tills all snö är borta & man kan hänga i en lekpark! Nu är vädret under all kritik kan jag tycka.. fy bubblan!

    Nä, tappade lusten att blogga.. På återseende!


    Dag 21

    21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.



    Min man är den som alltid finns där för mig- heeela tiden!! Han kan jag lita på & sviker mig aldrig!

    Min älskade älskade man, jag älskar dig sååå mycket!

    Bvc kontroll & vaccin

    Tjolahopp! Idag är det onsdag, Martin jobbade även i natt & ligger nu sött & sover.. skönt för honom.. men jag skulle aldrig klara detta i vardagen tror jag.. för det första OCH det största så är det ensamheten på kvällen, Soffhäng själv, borsta tänderna själv & gå & sova själv.. Näää.. skulle aldrig i hela mitt liv klara det! Varje kväll lixom.. fy bubblan.. Vi har ju sen vi träffades borstat tändernsa samtidigt & gått & lagt oss tillsammans nästintill varje kväll! Sen är dte ju idag.. eller värst var i morse & hyscha barnen när dom levde rövare.. ;P Kanske en vana.. men detta ska inte bli en vana.. ;D

    Efter dagislämningen så tog jag & Noel det lugnt ute, han traskade runt lite och kikade läget, jobbigt bara med en massa hundbajsar överallt.. fattar inte vad problemet är lixom.. bläk! Men han traskade runt lite & sen bar det av till garaget & jag soppade ur det.. funtar på om vi ska säga upp det eller hur vi ska göra.. tåls att tänkas på..

       

    På en liten promenix

    Sen bar det av till Enköping & bvc.. gick himla bra.. han väger 13570 g & är 83 lång.. vår stora bebis, han vart helt galen på bvc tanten efter vaccin sprutan.. :( Men fick ett snyggt plåster & glömde av att vara arg.. ;) Jag pratade med henne om han eviga snorande & hon sa att det mycket väl kunde vara katterna, för ibland blir han extremt röd i ansiktet oxå.. jag ska ringa nåt nummer jag fick & boka tid för test.. hoppas inte det är katterna, för dom har ju blivit ett här hemma.. visst dom hårar extremt mycket, men det går ju att leva med, men OM det nu ska vara allergi mot dom, så visst.. ja det tar vi då.. :(

    Pratade även om hans attacker han får på nätterna/sena kvällar.. han vaknar & är stel & skriker hysteriskt.. jag sa att jag läst om nattskräck & att det inte stämde in på honom.. hon sa att han drömmer nog.. för igår vaknade han helt hysterisk, stel som en pinne, jag tog upp honom & han klängde sig fast runt min hals & var hel otröstlig.. nattskräcks-barn går inte att trösta & dom vaknar inte.. Noel vaknade & var uppe ett tag.. hm.. ja det är väl mardrömmar kanske.. plutten!

    Nu ska vi inte dit förrän han är 3 år.. känns som evigheter.. :D



    Lillfisen på bvc. :)

    Igår var det ju en familjedag.. Martin var ju hemma eftersom han jobbat natten.. vi var ute & lekte & barnen gungade, åkte & veckohandlade & hade det mysigt tillsammans! <3

     

    Mina vackra barn gungar & det var så skönt ute! Som idag! :)

    Nu dricker jag kaffe för att snart gå & hämta Lina på dagis. Mina finaste killar sover.. skulle med behöva det, men då vaknar jag aldrig till igen.. sov 2 timmar igår när Noel sov & hela em var paj.. hehe!

    Ska sladda runt på lite sidor & slurpa i mig kaffet..

    På återseende, damer & herrar! :)

    Dag 20

    20e bilden: En bild på dina närmaste.



    Visst min familj är mina närmaste.. dom bor jag med & gör allt med, men jag tycker att det bara blir kort på dom & väljer då en annan som står mig gaaalet nära! Min fina bror Conny & hans Liam! Älskade grabbarna! <3

    Mamma älskar er!!

    img_9744 (MMS)

    Mamma älskar er!!


    Tisdag morgon!

    Morrn morrn! Eller skulle kunna säga god förmiddag, jag har vart vaken sen 4.30, Lina vaknade 5 & Noel vaknade kl 5.30.. så vi är vakna allt.. Martin sover han har jobbat natt i natt & ska jobba i natt som kommer.. sååå tråkigt att sova själv, så hemskt! Därför jag vaknade kl 4.30 antagligen, vaknade med ett ryck av nåt, vad vet jag inte.. sen kunde jag inte somna om.. segt som tusan.. Idag ska jag tokstäda Linas rum när hon är på dagis & Noel sover.. bädda rent i hennes säng & så har jag tvättstuga. :) Ska promenera mina 40 minuter mellan tvättpassen tror jag, Martin är ju hemma & då slipper jag köra vagnen.. :)

    Jag hade endast gått ner 4 hg denna vecka.. vilket jag vart lite sur för.. men men.. det går väl segare nu kanske? Jag har ju 10 kg kvar att gå ner, men med tanke på dom 43 kilona jag loosat, så är det ju ganska ok ändå.. jag har skött mig ganska bra denna vecka.. men men.. kanske bättre resultat nästa vecka... :) Positivt tänk är bra, så det kör vi på! :D

    Jobbade kväll igår, inte i mitt team & i ett team där jag inte vart nån kväll förrut.. men det gick bra, men på vägen till bussen bröt en huvudvärk ut som inte var av denna värld!! Så hem, prata lite med barnvakten innan hon åkte hem, tuuusen tack för hjälpen!! Sen 2 ipren en varm dusch & sen sängen!

    Nu ska jag kramas med barnen.. Lina vill gå till dagis, svårt att förstå att hon "inte får" komma än.. Idag ska dom till hummelsta skolan & hälsa på.. :D Lyckan är total! :D

    Ha en bra dag, kram på er!

    Dag 19

    19e bilden: En person som är snygg!



    För att inte tjata ut min man så lägger jag ut en bild på denna go´bit! Ja han är väl för snygg, det tycker jag allt & Martin vet att jag inte skulle tveka om han raggade upp mig, Martin har Meg Ryan som sitt "inte tveka objekt" ;D

    Skämt å sidå.. snygg är karln! :P

    Jobbarhelgen avklarad!

    Tjena mors! Nu är det söndag.. skönt! Har jobbat i helgen, vilket har gått himla bra.. jag är så glad att jag har Åsa på jobbet & att jobba med henne är verkligen såå roligt!! När vi jobbar så klaffar allt.. vi behöver inte säga tilll varann vad den andra ska göra & allt bara flyter på så bra! Hon är en klippa! :D

    Jobbar kväll imorgon.. ska väl gå bra det med.. :) Sen är jag ledig i en vecka igen, najs! Längtar redan tills nästa helg, som jag ska tillbringa med min fina familj!

    I tordags föddes Nachettes & Andreas lillle son, Benjamin! Såå söt liten goding!! Massa grattis till er, längtar tills vi ses & man får sniffa på bebis! :D

    Har verkligen vart en kanonfin helg när det gäller vädret! Jag har vart ute & gått på lunchen både igår & idag, underbart, men halt.. men man känner att våren är på gång & det gör en såå glad! :D Har nu gjort ett motionsprogram på viktklubb.se, som strikts ska följas! Så här ser det ut:

    Måndag: Vilodag
    Tisdag: Promenad 40 min+ styrketräning 20 min
    Onsdag: Vilodag
    Torsdag: Simma 40 min
    Fredag: Vilodag
    Lördag: Jogga 40 min
    Söndag: Promenera 60 min

    Kan hända att jag prommar på onsdag oxå, men å andra sidan är det viktklubb som har gjort detta till mig & då ska det ju vara bra? :D Sofia, simma tillsammans torsdag?

    Nu ska jag hoppa i nattkläder, efter en varm skön dusch & kika på solsidan! Vägning imorgon, hoppas på minus då vikten stod still sist..

    Tjing!

    Dag 18

    18e bilden: En bild på din fritid



    Jag älskar ju allt som har med blommor att göra.. älskar att pyssla med mina blommor & av det blir jag lugn & kan verkligen varva ner... Vill vill vill verkligen plugga till florist, men jag kan inte punga fram 42500 kr.. tyvärr! Dags att köpa massa jord & plantera om alla mina gröna växter.. lääängtar till vår & sommar då jag får pyssla i vår alldeles perfekta trädgård! :D

    Dag 17

    17e bilden: En ovanlig bild



    En ovanlig bild just nu så är det väl en mysig sommarbild.. ;) För det är väl nåt som hör till ovanligheterna just nu, sommarbilder.. OJ vad man kan längta nu!!



    Underbart, vill man ha sommar eller sommar?



    Min vackra badflicka! <3

    Inflyttningspresent från underbara vännern...

    img_4064 (MMS)

    Inflyttningspresent från underbara vännerna Anki & Daniel m barn! <3 så vackert!!


    Pissdag!!

    Fan fan fan & åter fan! FAAAAAN!! Idag är det en sån dag, en sån som jag typ aldrig har, men idag är det en sån dag jag önskar jag kunde ligga under täcket i soffan & titta på film & käka lösgodis! Jag är på så sjukt dåligt humör & jag tänker på en massa som har irriterat mig en massa den senaste tiden & det bara bubblar i hela mig!!

    Jag känner mig sviken av några stycken, ärligt talat.. jag vet inte om jag längre tänker bry mig.. varför skulle jag, när ingen annan bryr sig? När ingen annan lägger ner energi?

    Mycket mycket jag skulle vilja skriva här.. men det går bara inte.. skulle vilja ringa någon & skrika & gråta.. men nej, får bara en lur i örat.. fuck of!

    Jag känner mig ensam.. fruktansvärt ensam!

    Dag 16

    16e bilden: En bild på dig själv



    Japp, kanske för mkt spray?

    Morgonmys i soffan! :)

    img_0268 (MMS)

    Morgonmys i soffan! :)


    Nytränad!

    Hallojsan! Nu har jag nyss ätit soppa & innan det tog jag & piskade crosstrainern i 30 minuter.. skulle gå min runda här hemma men kände för att svettas en massa & då får man köra på crosstrainern. :D Känner mig väldigt duktig som har gjort det nu! :)

    Klockan 8.30 så lämnade vi Lina på dagis, för att sen traska hem igen & ta tag i städningen.. jag har verkligen inte orkat bry mig, men nu pallade jag inte se dammråttorna nå mera.. ;D OCH allt katthår, inte att förglömma.. bläk! Med hjälp av Noel tog det mig 50 minuter att dammsuga över & undervåningen.. :D Finns fortfarande en del kvar att göra, men jag orkar verkligen inte just nu..

    Torsdag redan.. dagarna drar verkligen iväg med mig.. :P

    I lördags var vi ju ut.. hade galet trevligt med Marcus & Emelie.. käkade thai/pizza, drack vin & öl & kikade på mellon, vilka sunkbidrag alltså.. hua! Sen fick jag & Martin skjuts ner på stan & vi entrade Harry´s! Hade galet roligt, träffade mycket roligt folk, tog sista bussen hem, somnade gjorde vi båda, vart väckta i Enköping & fick ta taxi hem.. haha! Tur var det väl att vi inte vaknade i Uppsala.. ;)



    Emelie & Marcus, finaste vännerna! :)



    Ja men visst, som sagt! ;)



    Systra mi! <3



    Puss på Marcus! :)

    I söndags var det ju min födelsedag.. firade den med nära & kära & en sjujäkla huvudvärk.. ;) Fick jättefina presenter & är så glad att jag har fina äkta vänner i mitt liv! Jag älskar er alla!! <3



    Min älskade lilla kille på min födelsedag.. Linslusen. ;)



    Fina Emelie & underbara Vickan! Finaste!



    Lina mumsar fika! :D



    Grabbarna grus.. kom väldans bra överens.. :)



    Älskade Ö-borna kom! <3



    Fina tjejer satt i trappan! :D

    Vill tacka alla underbara som var här & förgyllde min dag! <3

    Imåndags jobbade jag.. tisdags var det dagislämning, lek & bus & förrådsrensning, promenad, dagishämtning, film mys..

    Igår var det dagislämning, handling, lata sig, dagishämtning, för att åka hem till Malou, Liv & Kakan.. lekte en massa massa & frossade frukt & jag & Kakan hann snacka en hel del, som jag saknat henne, underbara kvinna!! Tog extremt fina bilder, men lägger upp dom i morgon..

    Nu ska jag hoppa in i duschen, väcka Noel & sen åka ut på landet & hälsa på! Tjingeling!

    Dag 15

    15e bilden: En person som du vill vara med.



    Såklart vill jag vara med min familj hela livet, men med den som jag kommer bo under samma tak med hela mitt liv, resten av vårt liv & tills döden skiljer oss åt är ju såklart min älskade, underbara Martin!! Barnen är ju bara till låns sägs det.. ;)

    Här är en bild från i lördags.. Martin ser dock inte såå kärleksfull ut.. ;D

    Jag älskar dig min fina, sååå himla mycket!

    RSS 2.0