Tvi vale!

Tjoho! Vilken dunder förkylning man har åkt på då.. herrejisses säger jag bara.. Jag hostar & hostar & hostar ännu mera.. det är fan så man vill börja gråta.. Snoret rinner, halsen svider & jag nyser hela tiden! Ingen feber, än.. men ont i kroppen, så fräsch är man ju inte en dag som denna.. hualigen! Inatt gick jag ner & la mig på soffan, dels för att Lina kom in & la sig & det vart en bastu i sängen, men mest för att jag hostade så hemskt & ville inte väcka dom övriga.. Ja, jag tycker synd om mig själv.. det gör jag..

Jag är ständigt förkyld nu för tiden känns det som, mitt imunförsvar har försvunnit & jag kan säga att det är i takt med min viktminskning.. konstigt nog..

Fast nu går allt runt, runt & jag hoppas verkligen att vi alla är pigga när jag fyller år.. men det är vi nog! :) Åh va jag tycker att det ska bli kul att ha fest. Hela dagen lång! Jag postade inbjudningarna igår.. hoppas verkligen att nästan alla kommer! :D

Barnen är lämnade.. efter en morgon som var ganska mysig, med mys frulle med tända ljus.. Men Lina fick ett utav sina utbrott när vi skulle klä på oss & vi fick skynda till skolan i vanlig ordning.. men vi hann i tid & ibland tycker jag det är lättare att lämna vid sju än vid, som i detta fall kl 8.10 & Noel vid 9... Vid sju är det ju typ bara att klä på, tvätta & borsta tänderna, hinner inte med nåt annat & frukost får dom på fritids & dagis.. Vid den tiden brukar ingen av kidsen sätta sig på tvären.. konstigt det där..

Vi hade en mysig dag igår iaf! Jag lagade biffstroganoff till middag & shit va gott det var!! :P Lina tyckte inte om (?) tror inte ens att hon smakade.. men Noel åt två stora portioner & tyckte det smakade super.. :) Vi åt glasstårta till efterrätt.. inkl. jag själv, det är ju bara bröllopsdag en gång om året.. ;) Skönt med glass åt halsen oxå.. :D

Såg på familjen annorlunda oxå.. som ni vet så bodde vi i Torstuna förrut, bland grisarna & det var vår hyresvärd som var med & "vårt" hus i bakgrunden när dom red.. Ganska kul att se, men vi saknar det inte.. Kul att dom trivs därute & att bygdegården kom till användning, en bra sådan ju! :)

Nu ska jag kika på Sofias änglar på kanal 5 play & sen kanske nåt annat, eller en film kanske.. Täcke & kudde ligger kvar i soffan, ska krypa in där nu..



Tjingeling! :)

Bröllopsdag!

Hejsan hej! Idag är det 2 år sen jag & min älskling gifte oss! TVÅ år!! Damn va fort det går alltså.. galet nervös var jag & kände mig en massa busig när jag stog bakom portarna & skulle gå längs gången & inte en enda visste om att vi skulle gifta oss, dom trodde ju bara att vi skulle döpa Noel. ;) Det var roligt, det vart lyckat! :) Om 8 år ska vi förnya våra äktenskapslöften på en strand eller nåt liknande.. ja vi har det som plan! :)
Grattis till oss iaf! Jag är lycklig över att få vara gift med den snällaste mannen som går i ett par skor, jag älskar honom till månen & tillbaka & han är mitt allt & det bästa av allt, min bästa vän & min stöttepelare! <3

image description

Idag är jag ledig. Jag & Noel. Lina leker i skolan & snart på fritids. Jag ska hämta henne kl 15, då ska vi åka in & handla, för ikväll ska jag bjuda Martin på middag. Han ska få present oxå såklart! Jag håller på i tvättstugan, har städat hela huset & donat. Vi gick hem från skolan & lekte på vägen, så det tog 1,5 timme att ta oss hem idag.. det var nog rekord! ;) Noel är inte den som gillar att vara ute, jag tror inte han gillar kylan.. han tjatar om att gå in & tar mer än gärna av sig vantarna.. "In, titta Pippi" Tjatade han idag.. men lite lekte han iaf. Nu sover han i vagnen, jag ska snart väcka honom! :) Dags att dra till tvättis igen & hämta tvätten.. den får hänga torktiden ut idag tror jag.. :)

Vägde mig idag.. Minus 1 kilo till, nu har jag 7 kilo kvar till mitt mål.. jag känner att det kan bli tajt till min fest, men jag ska iaf ner till mitt sista delmål & det är 4.1 kilo.. Har iaf gått ner 7 kilo sen min start & jag ser det som ganska bra.. Var ute & gick 1 timme i lördags & i går.. har drabbats av den grymmaste hostan på länge & det svider i bröstet när jag anstränger mig.. så jag vilar idag & går imorgon istället.. Har iofs städat som en galning idag, dragit 2 barn på en bob, halvspringandes. Så liite träning har jag väl fått då. ;)

Här tänkte jag kasta in lite iPhone bilder från våran ute dag igår:



Noel gav upp ganska fort, inte lätt att sgtå på såna hala grejer. ;)


Detta var lite lättare. :D



Mina underbara hjärtan! Ni gör mig hel!!



Hon är så himla duktig min Sessa! <3



Fika lite såklart! :)



Lillprins bus! <3



Mysigt värre! :)



Dricker varm saft & äter kaka. :)

Nu sitter Noel här i mitt knä.. ska mysa lite med honom. Ha en fin dag! :)

Hostar!

Har haft en kanondag!! Var & åkte lite skridskor & åkte lite bob, lekte lite i lekparken & fikade i snön. Så mysigt! Finaste vädret på länge! Vi gick hem & Noel somnade i vagnen. Efter lunch fick vi fikabesök & sen har vi vart inne & myst! Martin har vart ute & gått med grannen & jag själv nu här nyss & så gjorde jag plankan, nice!! :)

Lina är pigg igen! Hon hostar & snorar lite, men annars är hon på banan igen! :) det har märkts idag ;) Hon har smittat mig med massa snor & hostan från hell!! :( låter som en storrökare när jag sätter igång.. Hua! Hoppas det går över snart.. Kände när jag var ute & gick att det sved i bröstet.. Vill zumba imorgon!!

Ska tina upp mig i en varm dusch nu & sen lägga kidsen! :) God kväll!

Underbara söndag!

Tjo Tjo! Söndag idag.. Sitter vid frukost bordet. Barnen leker & jag & Martin dricker kaffe & bara tar det lugnt! Skönt att vara ledig, skönt att inte stressa, skönt att låta frukosten stå & plocka undan den när vi känner för det.. Älskar såna här dagar! :) inget planerat, ingen tid att passa & det otroligt fint väder ute! :D känner mig på strålande humör idag!

Vi ska om nån timme eller så packa ihop oss & sätta barnen i varsin pulka & gå till skolan & åka lite pulka & skridskor! Hänga där några timmar & bara vara! ;) härligt! :)

Jobbade fm igår. Åkte & fixade grejerna till min mans bröllopspresent & tog en timmes promenad, vilket var så skönt! Kom hem & lekte med mina killar innan vi hämtade Lina på sin klass kompis kalas. Vi åkte in till stan & köpte med oss pizza hem. Sallad till mig dock. Men Noel önskade pizza & då fick han det! :) vi har hittat vår favvo pizzeria i Enköping! Så trevliga & gott! :) vi åkte hem & tände ljus i hela huset. Åt & hade sen lördags mys tillsammans med lite godis & grönsaker & dipp. :P vi tittade på Trassel & hade såå mysigt! :)

När barnen somnat så spelade vi lite kort & drack ett par glas rödvin! Skrev inbjudningarna till 30 partyt & lyssnade på musik! Perfekt dag, med perfekt avslut! :)

Idag blir en minst lika bra dag! Hoppas ni har det bra & är på lika bra humör som jag! :)) annars hoppas jag att jag smittade av mig en smula! ;)

Fredagsmys hela dagen!

Jaha då var det fredag idag. En fredag jag sett framemot 2 gånger.. Först planerade jag & Emma att ses & leka med barnen, det var månader sen vi sågs & speciellt med barnen. Men det vart ju som sagt inget..Både hennes Ida vart sjuk & min Lina.. Så det får man ta en annan gång, tyvärr.. Men vi sa igår på dagen att om Lina är feberfri som idag, så skulle vi åka till ikea & köpa en trådback & ställa in i garderoben som jag & Martin har våra plagg i.. Men den planen gick oxå i stöpet..

Jag börjar få panik här hemma.. tur i oturen var jag ju ledig när sessan blev sjuk.. men jag känner mig isolerad.. så jag tänker ta mig in till stan & handla när Martin slutar vid 13.. Måste oxå till Ö&B & handla.. allt från balsam till rengöringsmedel börjar ta slut..

Men vi får göra det bästa av denna dag, det är ju trots allt fredag! :D Blir det massa mys! :D Ska hinna med en promenad oxå, då det inte hanns med igår..

Kan säga att igår åt vi jordens godaste middag.. salladsbuffe.. alltså, det var sjukt gott! Gör i ordning en vanlig sallad, på salladsblad, tomat & gurka, jag hade i babyspenat oxå. Sen har man skålar med avokado, fetaost, oliver, pasta, quinoa, köttbullar, knaperstekt bacon, fläskfilee, broccoli, brysselkål & lite olika dressingar. Ja allt man tycker om & som man brukar ha i salladen.. Så sjukt gott var det & jag vart så himla mätt.. jag brukar ha kyckling, men det vart fläskfilee igår.. Yummi! :P Alla åt, massa! 

Ikväll blir det tacos & sen grönsaker med dipp & pistagenötter. :P Har inte ätit godis sen nyårsafton.. mitt nyårslöfte faktiskt! ;D

På måndag har vi bröllopsdag! 2 år har vi då vart gifta.. jag är ledig då & ska laga tre rätters middag till min kära make! Suprise!

Nä ska leka lite här hemma nu.. ha en bra fredag folket! :D

Btw.. 1 månad kvar av 20 års åldern idag.. *tss*

Sjukstuga..

Hejsan hej! Ja sjukstugan fortsätter här hemma & nu börjar jag bli galet less på sjukdomar som håller på & härjar här hos oss.. Lina är sjuk nu.. i tisdags när jag hämtade henne så var hon låg & blek.. dagen efter vaknade hon med feber.. jag jobbade kväll, så Martin kom hem 1 timme tidigare bara & idag är jag ledig, så som imorgon.. så inget vabb.. det är ju bra iaf! Var till vårdcentralen idag för att Noel har haft scharlakansfeber så skulle vi kontakta vc om nån annan blev sjuk.. Men hon hade bara vanligt virus, så det är bara att kurera henne som gäller. Åkte till maxi & köpte glass & sockerdricka & en hink med tuschpennor.. Hon vart nöjd! ;)

Noel är iaf pigg nu.. han äter ju kåvepenin än, men är smittfri! Så han är på dagis & busar, han är mer än nöjd över det.. Min lilla kille! :) Ska hämta honom efter mellis idag & så ska vi vara ute en timme eller nåt, så Lina får lite luft & Noel får man knappt in iaf, så han blir nog nöjd. ;)

Hoppas Lina är kry till helgen, hon ska på kalas på lördag hos sin klasskompis Alva & så är vi bjudna på mat hos Thörn:arna.. hoppas hoppas!!! Håll tummarna för oss nu.. sen kan ju gärna sjukdomarna försvinna! :P

Vikten går neråt, har gått ner 6 kilo nu, sen års skiftet.. jag äter rätt & tränar & se det funkar, Josefin? ;D Funderar på att ta 2 veckors detox igen från 1 februari.. så kanske mina sista kilon försvinner för gott? Återstår & se det.. Så här ser min mat ut på en dag ungefär, om nån undrar alltså:

Frukost: I tallrik fil med hallon & naturella nötter eller frön, kaffe. Eller, Havregrynsgröt med frysta bär på.
Mellanmål: 1 frukt
Lunch: Wok med kyckling eller lax, ½ dl quionoa. Fullkornspasta med någon pastasås (nyttig sådan, med krossade tomater & kanske tonfisk eller bara grönsaker) En matig sallad. Omelett med sallad till. Lite av det som kan slinka ner
Mellanmål: Finncrisp (Tack Lina för förslaget) med keso på eller en frukt. Några rullar med skinka.
Middag: Se lunch. :D

Jag försöker lägga upp ett tränings schema efter mitt schema. I måndags var jag ute & gick 6,2 km på exakt 1 timme, igår zumbade jag & idag ska jag ta en promenad efter middagen. Vila imorgon & så nån slags träning lördag & söndag. Försöker hålla mig till zumba 2 ggr i veckan minst, jag känner verkligen vart det tar & det tar där det behövs, idag har jag träningsvärk deluxe. ;)

Igår hade jag åldernojja eller nåt.. I förrgår började vi planera min 30 årsfest som jag ska ha den 25 februari .. insåg då att jag inte är i 20 års åldern längre.. till råga på allt så hittade jag ett grått hårstrå i luggen i går & insåg ännu en gång att åldern börjar ta ut sin rätt.. ;) Skämt å sido.. ;) Ska bli kul med fest & jag hoppas verkligen att så många som möjligt kommer. Ska skicka ut inbjudan snart. Tanken är att det ska bli kalas, med traditionellt fika & grejs från kl 14.. sen på kvällen blir det party & klackarna i taket.. Våra barn åker med min mamma hem.. så får man komma när man vill från 14 helt enkelt, med sina barn eller utan, det gör man som man vill, men på kvällen så blir det mer fest & då har nog barnen inte så kul, om ni förstår? Svårt att formulera sig så här.. Blir nog bra tror jag allt! :)

Nä avrundar nog här nu.. ha en fortsatt bra dag!! :)

Gnesta..

Hejsan hej! Nu är vi hemma hos min pappa, jag & Lina, Noel & Martin är hemma då Noel har åkt på scharlakansfeber.. min lilla bebis.. han var så sjuk i torsdags när jag hämtade honom på dagis & jag led verkligen med honom.

Jag & Lina har sovit här i natt.. nu leker hon med Liam & pappa nere i källaren & spelar boll.. Något Liam & Lina har gjort sen vi kom igår känns det som.. dom leker superbra kusinerna.. Åhh vad jag oxå vill ha ett stort hus, skulle vilja ha ett sånt här.. då skulle jag göra ett stort lekrum nere i källaren.. typ busborgen stuk.. Ja nu skenade jag iväg i drömmarna, men snart kanske vi köper oss vårt hus.. ;)

Jag saknar verkligen mina killar där hemma.. så himla mycket, är ju verkligen inte van med att dela upp vår familj såhär.. Ska åka hem efter lunch. Men dagen & kvällen igår var trevlig. Lugn & mysig! :D

Ska lägga upp bilder här någon dag när jag får tid, ska ni få se. :)

Nu ska jag ner i källaren & kolla hur det går för morfar´n.. ;D

Ha en fin söndag alla!! Kramar

Ledig mitt i veckan..

Halloj! Ja nu är jag ledig idag, för att sen jobba i 2 dagar till, för att sen vara ledig i helgen igen. Lyx med 2 lediga helger på raken tycker jag allt! :) Noel är hemma med mig, han har blivit snorig igen, men det är ju som det är nu när vintern & alla baciller härjar.. han är iaf pigg & glad & pratar mer & mer för varje dag som går.. Så länge han inte är magsjuk så är jag himlans nöjd. ;) Vi gick hem från Linas skola idag, en promenad som vanliga fall tar 7 minuter typ.. den tog en timme.. haha! Men skönt att inte ha bråttom & låta honnom knata på själv.. Han kikade på båtar, släp, bilar & bussar som stod parkerade på uppfarterna i villaområdet.. sen skulle han stå vid vägen & kika på lastbilar & allt annat häftigt som åkte där.. tänk att så lite kan roa min lilla kille! :D

Hemma har han kikat på Bärgar´n såklart.. lekt med sina bilar & vart himla glad & nöjd.. han är så nöjd med att strosa runt här hemma.. :) Jag har grejat lite, tänk att, iaf jag, alltid har nåt att göra.. idag håller jag på i barnens garderober & gamla sängkläder/spälsängskläder. Har ringt till ehb & felanmält att många hyllor är trasiga i garderoberna, hoppas dom kommer idag & fixar det.. bra att bo i hyresrätt ibland. ;)

Igår efter jobbet så åkte jag hem till Camilla & Adrian! Vi gick ut & gick, käkade smarrig sallad & pratade om allt mellan himmel & jord. Så otroligt trevligt, det lever jag väl & länge på! :D Adrian kan man ju inte få nog av, han är så otroligt söt den bebisen!! :D Tack babe, får vi göra om snart snart!! :)

Sitter här nu & dricker en god kopp kaffe.. Noel sover & jag ska kika runt lite.. pausar i mitt som ska göras & gör det sen.. Ha en bra dag alla! Nån som vill simma med mig på fredag vid 12.30?

Kram kram

Detox done!

Hejsan hej! Nu har jag klarat detox i 2 veckor.. Inte ett enda fusk har jag gjort & jag känner mig bara så himla bra!! 5 KILO lyckades jag bli av med & jag ska väl inte vara annat än stolt? Det var tufft i slutet & jag var sugen på allt från en knäckemacka till köttbullar. Nu har jag lagat chili concarne som jag ska ha med mig i min matlåda & gissa om jag längtar? ;D Med quinoa såklart.. inget vitt ris här inte, nu jävlar ska sista fetto kilona bort & det med besked.. Med vanlig (läs nyttig) kost & motion! Kom igen!! :D :D

Tränade zumba idag för första gången på länge, det var grymt roligt som alltid & 50 minuter bara swischar förbi! :) Alltså det är så roligt att jag iaf skrattar mellan varven, visst är det svårt, visst är en del rörelser nästan omöjliga.. men det är kul att stå framför tv:n & köra på som fan & svetten bara sprutar.. haha! Får ni bilder? ;)

Imorgon ska jag hem till Camilla & Adrian & mysa! Vi ska promenera, snacka skit & äta mat. Det ska bli otroligt trevligt att ha en dag med henne! Bara hon & jag & så lill fisen såklart, ska bebismysa som bara den!! :)) Jag längtar så himla mycket!!

Jobbar kväll idag.. 14-20.30. Lämnade Lina i skolan & Noel kl 9.. zumbade, duschade & åkte & handlade. Lagade mat till min familj, snäll som jag är & fick kosta på mig toppen på tummen, som rök när jag skar lök.. satan va ont det gjorde.. Nu sitter jag här, dricker KAFFE & tar igen mig innan jobb.. ska åka om en halvtimme typ. Halt satan ute idag.. måste åka i tid då..

Magsjukan är lugn.. inget mera & jag hoppas att den lämnar vårt hus för denna gång.. äckliga åkomma.. som Camilla säger, skulle kunna betla dyra pengar för att slippa den jäveln..

Nu ska jag kika runt lite här & sen dra mig då.. fanken efter min sista förkylning så är jag fast i nässprays träsket igen.. får ingen luft om jag inte tar skiten.. tvi!!

Ha en bra dag alla glada & ni andra.. Tjing!!


Magsjuka

Ja.. Nu har den vidriga åkomman hittat hem till oss! Jag blir nästan arg! Jag hatar den! Det började i torsdags när vi var på väg till Linas ridskola. Noel började kräkas i bilen. Hela sig & bilstolen.. Martin hade jour så det var bara att ringa svärisarna som var super gulliga & ryckte ut & kom & var med Lina på ridskolan medans jag åkte hem med en väl påverkad.. Han hann även lägga en spya på gården innan vi drog.. Sov hela vägen hem, fick ur honom ut bilen & så la han en till på parkeringen.. Jag släpade in han, vagn & bilbarnstol.. Min lilla kille.. Kräktes en massa gånger. 10-15 ggr kanske. Inte så lätt att förklara för en 2 åring att magen inte vill ha vatten.. :( men han var så duktig. Sa till alla ggr & kräktes i toaletten eller i hinken. Min bebis! <3

Dagen efter var han ganska ok.. Inget mera från nåt håll & han åt lite mat & drack massa saft! Skönt att det gick över så fort ändå, sist han var sjuk så höll han på i 2 dygn!

Nu ligger min Martin.. Så eländig.. :( Jag hoppas verkligen att jag & Lina klarar oss.. Men det känns inte så hoppfullt.. Men vi får se helt enkelt.. Fy fan! Vore ju en sista grej för detox om inte annat.. haha! Nu ska jag tvätta av mig sminket & sen lägg mig i en dubbelsäng helt för mig själv..

God natt!!

Dagens lunch! :P

img_0156 (MMS)

Dagens lunch! :P


Kämpa på!

Hej hej! Jag kämpar på med detox & mår bra & känner mig inte sugen på godis eller nåt sånt, mer riktig mat.. idag hade vi planeringsdag på jobbet & dom fick lasagne, medans jag knaprade på en sallad.. Är sugen på köttbullar med snabbmakaroner.. ;P

Igår Tisdag:
Frukost: Smoothie, gjord på soyoghurt & bläbär. 1 kopp örtte
Mellanmål: 1 apelsin
Lunch: Färska rödbetor & zucchini med fetaost & en sallad
Mellanmål: 1 ägg 2 skedar smoothie som jag gjorde, som smakade urk.. ;) i kopp örtte
Middag: Fetaost & ägg sallad

Åt inget på kvällen, vilket är mitt svåra.. inga nötter, drack bara citronvatten. :)

Idag Onsdag:
Frukost: Frukost: Smoothie, gjord på soyoghurt & bläbär. 1 kopp örtte
Mellanmål: 1 äpple & 1 kopp grönt te
Lunch: Kycklingsallad
Mellanmål: 2 clementiner 1 kopp grönt te
Middag: Zucchini & tomatgratäng med kokta morötter & kokt broccoli

1 promenad idag på 30 minuter hann jag & Angelica med på lunchen! :D

Fick frågan va detox är. Det är en diet som man håller på med i 2-4 veckor. Man rensar kroppen från slaggprodukter & gifter genom att äta färska frukter & grönsaker, inget hel eller halvfabrikat. Man ska inte äta rött kött & väldigt sparsamt med vitt kött. Inget kaffe, ingen alkohol & såklart inget socker. Gå in & kika på:http://www.detoxdiet.nu/ där står allt som man vill veta.

Jag ska kila till tvättstugan & sen ska vi kika på film jag & min kärlek! :) Tjing! :)

Grattis till min fina pappa som blir 50 år idag!! Jag älskar dig pappsen!

Ledig dag med barnen!!

Idag är jag ledig, barnen är lediga med mig. Lina börjar skolan igen imorgon! Så en sista dag hemma med mig är ju bara mysig, för det mesta.. vet ni alla som har sex åringar hemma.. herrejisses vad hon testar & tänjer på alla våra gränser! Men men.. det blir väl bättre, "När hon flyttar hemifrån" som min jobbarkompis sa.. ;)

Vi har inga planer, som vanligt.. jag tycker det är ganska skönt att gå här hemma & skrota när jag är ledig.. men barnen blir mest rastlösa.. men vi ska väl ut & leka i den lilla snön som kommit iaf! :) Jag ska sätta upp gardiner i barnens rum. Tomt där uppe nu.. sen nere i vardagsrummet oxå. Till köket ska jag köpa nya idag. Vi ska nämligen, när Martin kommer hem, åka & hämta vår bil som är färdig nu! Tjoho! Vad jag har saknat den! Ja jag är kär i min nya bil, det är jag! ;D Då passar vi på att åka till Nisses & köpa gardiner oxå, när mamma jobbar menar jag. ;P

Jag kan inte sluta höja detox till skyarna.. mår verkligen så himla bra!! Känner mig energisk & så himla fräsch i hyn & så. Inne på 8:e dagen av 14 nu.. Det jag saknar är kaffe! Men annars är jag inte sugen faktiskt. Såå himla najs! Sen kan jag säga att förbränningen är på tipp topp & magen i underbar form. Hade gått ner 2,3 kg på en vecka!! :D Jag hade å andra sidan gått upp en del på dom 6 veckorna som jag latat mig, men jag är så glad att jag gått ner så pass! Jag hoppas verkligen jag nått mitt mål tills min 30 års dag!

Maten igår:
Frukost: Soyoghurt med bär, 1 kopp örtte
Mellan mål: 1 äpple & 1 banan
Lunch: Grönsakswok med cashewnötter
Mellanmål: ½ dl cashewnötter & 1 apelsin
Middag: Färska rödbetor & zucchini med fetaost (som jag gratinerade i ugnen) & en sallad.

Hur ska jag fortsätta sen: Ja jag ska inte köra GI & jag ska inte köra Viktklubb. Jag ska köra mitt eget race: Låg kalori & BRA kolhydrater. D v s: Quinoa, fullkornspasta & sparsamt med bröd.
Stenhårt iaf.. nu ska jag nå mitt mål en gång för alla.. Jag är ganska trött på att väga för mycket! Måste komma igång ordentligt med träningen oxå! Önskar mig ett motionsband. ;)

Under dagen ska jag göra en "mitt 2011" lista.. så håll utkik. ;)


Dagens meny!

Frukost: Soyoghurt med Bär. 1 apelsin & en kopp örtte
Mellanmål: 1 apelsin & 1 banan
Lunch: Linssoppa & 2 clementiner
Mellanmål: 4 skivor kalkonkött & 1 clementin
Middag: grönsakswok med cashewnötter & en massa cayenne peppar! Yummi! ;P

Då har snart en hel vecka detox gått & jag mår så himla bra! Jag kör stenhårt en vecka till nu! Får se vad vågen visar imorgon!? Spännande!!

Ris & ros

Ris: Går till denna tråkiga vinter, men nu hörde jag att det skulle komma snö, hoppas verkligen!!

Ros: Går till Mellinger bil som bemött oss på ett supersätt!! Dom är trevliga & har ett grymt bra bemötande!! Problem är till för att lösas & dom gör det, plus lite till utöver det! :D

Jobbar 8.15-19 idag.. Har min sista rast nu, sen kör jag på mina sista tre timmar innan jag får åka hem till mina kärlekar! Svärmor sover hos oss idag, för dagis är stängt imorgon & jag fick jobba måndag & vara ledig tisdag istället. Så snällt av henne att ställa upp!!

Igår kväll vaknade Lina. Hon mådde illa & kräktes. Sen har hon sovit hela natten (när hon somnade om) & imorse var hon som vanligt.. Åt frukost, bajsade vanligt & var som vanligt? Jag undrar vad det var för åkomma? Hon hade käkat hamburgare till middag, kanske den? Jaja.. Skönt att det inte vart värre iaf. Hon har sett på lejonkungen 3D med farmor & farfar idag & Martin & Noel var på en 30 minuters film. ;) han tyckte mest om chipsen. ;) Han ringde mig & sa: hej mamma! Äta sips.. ;) min stora kille!! :D

I fredags skickade han upp Lina på sitt rum för att hon var arg: Ina, arg, upp lum. ;) & hytte med fingret, Lina kom av dig.. ;) min bebis är ingen bebis längre.. ;) <3

Slut på rasten.. Ha det gott alla!! :)

Mycket ork! :D

Mat fredag:
Frukost: bovete gröt med rivet äpple, kanel & soyamjölk. (inte att rekomendera.. Smakade inget..;)) 1 apelsin. 1 kopp örtte
Lunch: Sallad med ägg 1 clementin
Mellanmål: 1 näve valnötter
Middag: Kycklingsallad med avokado

Ja som ni ser jag håller i & vet ni, jag mår bra av det! Jag känner mig piggare än någonsin & det är underbart!! Jag orkar mera & känner mig lixom fräschare! ;) Igår städade jag bort julen! Så himla skönt!! Gardinerna är kvar, men dom tar jag på tisdag när jag är ledig! :)

Maten idag då:
Frukost: Soyoghurt med blåbär & hallon lite valnötter & 1 ägg
Lunch: Kycklingsallad med avokado. 1 apelsin
Mellanmål: 1 näve valnötter & 2 clementiner
Middag: Linssoppa & 1 äpple

Så där ja.. Kanske inget kul för er att läsa, men det är bra för mig att skriva ner. :) Nu ska jag jobba! Tjing!

Energikick!

Heeejsan!! Jag fick nu ikväll en sån släng av energi.. Skulle kunna hålla på hela natten men Martin är inne på en annan bana & vill se på film.. Får snällt lugna mig & efter en dusch ta & krya upp i soffan med en kopp ört te & kika på jägarna 2, som vi skulle ha gjort i 2 veckor nu typ, om inte längre. Får fortsätta imorgon då jag är ledig. Tvättstugan är oxå inbokad, så imorgon ska det hända saker här hemma!

Operation storstädning/plocka bort julen/rensa & röja.. Bädda rent i alla sängar & grejs. Måste åka & köpa nya kartonger dock till alla julsaker, då dom andra håller på att ramla sönder..

Smärtan är lite bättre, vågar knappt säga det. Det känns fortfarande & det gör ont.. Men inte lika kraftigt som igår.. Martin punktmasserade igår, jag fickblära mig att stretcha ut av en jobbarkompis. Kanske gav verkan? Som sagt jag ropar inte hej än, men lite bättre är det. Imorse gjorde det super ont, men efter jobbet Så var det lite bättre.. Får se hur det artar sig..

Bilen vår som är på lagning. Det var vatten pumpen som gått sönder & vi får den inte förrän nästa vecka igen! Dom ringde idag & sa då att det var om 2000 mil dags att byta kamrem, dom kunde göra det för 1000 kr bara, vilket skulle ha kostat 8000 spänn annars.. Så super Sjysst gjort av dom, att säga det till oss & sen byta den för den billiga pengen!! Jag kan varmt rekomendera mellinger bil på bäckby! Dom är klippor!!

Nu ska jag ta den där duschen.. Ha det bra alla! Kramar

En dag kvar!

Sista dagen, sen är jag ledig 1 dag innan jag kör min jobbarhelg på ca 20 timmar. Ska man jobba helg kan man ju lika gärna göra det ordentligt. ;)

Jag har sovit ganska bra inatt, vaknat av att det gjort ont några gånger. Men inget som stör! Nu ska jag börja klä på barnen så vi kan dra till dagis & skola & sen dra till jobbet!

Vår bil är inlämnad på verkstad. Där man fyller på med vatten läcker.. Skönt med garanti. Sjysst även med en lånebil! :) Ha en bra dag gott folk!

Smärta!!

Jag märkte igår kväll när jag satt i soffan att det började ila & göra ont i skinkorna & i benet, obehagligt & vidrigt! Vaknade flera gånger på natten av att det ilade från rygg & rumpa ner i höger ben.. eller båda? Jag har jobbat, det gick men inte snabbt heller.. minsta konstiga rörelse är en plåga.. Skulle tvätta håret över badkaret i morse, vilket var svårt.. men skam den som ger sig.. Det gör ont att sitta, stå & ligga.. Var på bio & hade tjejmys med Lina idag.. Alvin & gänget 3.. den var super rolig.. synd bara att alla ställningar innebar smärta.. Men en mysig stund med Lina iaf & det behövde hon & jag! Min sessa!! :D

Jag brukar inte klaga.. men kära nån, gör så detta förvinner!! Ska ta mig ett hett bad nu här.. kanske hjälper?

Detox går himla bra faktiskt..
Igår åt jag:
Frukost: Soyoghurt med krossade osaltade nötter & hallon i. En apelsin & en kopp ört te
Lunch: Grönsaksröra
Mellanmål: 2 clemetiner
Middag: Grönsakswok med cashewnötter
Drack massa citronvatten, vilket är såå himla gott!!

Idag:
Frukost: Soyoghurt m hallon, 1 clementin
Lunch: Grönsakswok, 2 clementiner 1 kopp ört te
Mellanmål: 2 nävar osaltade nötter
Middag: Kycklingfile med gratinerad zucchini & kokta morötter
Även citronvatten idag! Testa det ni med, det är gott! ;P

Känns bra faktiskt, men är sugen på kaffe.. men snart så..

Nu ska jag bada.. tjingeling!



Detox!

Ja nu är jag inne på min andra dag med detox.. Det är inte nå svårt.. Bara det att jag inte får dricka kaffe. Ska köra denna utrensning i 1 vecka nu, sen är det endast sträng diet.. Jag hade gått upp för mycket under min åtar period. Men bara att köra igen & maxa!! Men kaffet saknar jag ju som sagt.. Skulle inte göra nåt om denna vecka snart är över! ;)

Måndagens mat:
Frukost: en skål med soyoghurt. (hann inte mer, då jag drog mig för länge..)
Mellanmål: 2 clementiner
Lunch: grekisk sallad
Mellanmål: 1 näve naturella cashewnötter
Middag: fransk grönsaksröra

Kändes bra förrutom den extrema huvudvärken.. Kaffe fattades. ;) men idag känns det bättre! :D
På återseende!

Ris & ros

Ris:
Vill jag ge till dig som på ett elakt sätt krossade mitt hjärta & sårade mig hårt.. Jag är ledsen, sårad & hemskt besviken & jag kan inte förstå vad som hände eller inte hände?

Ros:
Den går till min älskling som gång på gång finns för mig & är den bästa pappan när jag känner mig otillräcklig! Som jag älskar den människan!!

RSS 2.0