Härlig helg är på intågande! :D

God förmiddag! Jo men för mig är det det, då mina barn tyckte att det var morgon 6.20 imorse.. Jag hade som tur var inte somnat om sen Martin åkte, så det var bara att studsa upp & ta tag i denna underbara dag! :) Känner mig glad idag.. men har lite lätt pms besvär.. men biter mig i läppen & försöker hålla humöret uppe.. det är ju ändå helg igen, så varför deppa?! ;)

Jag har hunnit med en hel del denna morgon, som jag alltid gör när barnen vaknar tidigt.. har lite halvsvårt att bara sega.. slår väl tillbaka på mig sen.. eller nja.. jag har ju kvällarna jag inte gör nåt när barnen somnat, då är det soffläge med min älskling & jag bara älskar det!!

Igår var jag & Noel på öppna föskolan i Västerås med Karin, Malou, Sandra & Ossian! :) Det var mycket roligt & tiden bara rusade iväg.. Noel röjde & var glad hela tiden. :) Efter öf, så åkte vi & hämtade min mamma för att dra oss till Conny & hänga där. :) Noel har fått för sig att Conny är farlig.. vet inte vad det är med honom.. men igår grät han bara när Conny visade sig.. Conny som ser så snäll ut.. hoppas att det bara var tröttheten som styrde över hans rädsla av hans fina morbror.. :) Nu ska Conny vara hemma i November, då får vi hänga mycket där.. :)

Hann inte vara där så länge, utan var tvungen att dra lite innan halv två.. hämtade Lina på dagis, vi åkte hem & käkade mellis & sen ut i det fina vädret en sväng.. Noel vill ju gärna gå omkring, men inte lätt bland en massa lera bara.. Lina cyklade & utbrast tillslut.. " Jag vill ha asfalt!!" Pluttan! Snart har vi det!! :D :D

När Martin kom hem så drog jag ujt & joggade.. det var segt, men jag kom runt.. :D Så kul & springa, jag längtar efter att göra det & känna att man blir lättare & lättare för varje gång.. :)

Idag ska Martin sluta tidigare, sa han iaf.. sen får vi se om han gör det.. ;) Han säger det lite då & då, men sen visar det sig ändå att han hade massor av jobb, så jag ställer mig aldrig in på att han kommer hem tidigare.. har lärt mig det.. ;)
Men OM han kommer hem tidigare, så ska vi åka till hälla & shoppa lite.. :D Jag ska köpa en ny jacka.. roligt! :D

Imorgon ska vi först på kalas kl 13.. Ossian fyller 1 år & vi skulle till Karin m familj för att fira Malou & Tom i efterskott.. men dom skulle till Sandra & då får vi hänga med dit.. kommer bli massa kul! Får Ossian & Noel röja & Malou & Lina.. Malou diggar Lina.. ;) Kl 16 ska vi infinna oss på Lövstagatan hos våra kära vänner där! :) Vi ska ha lite halloween för barnen & käka god mat! Ska bli bamsing kul! :)

På söndag är det kalas för fina Emma.. hösten är det mycket kalas i våra vänkretsar! Men det är ju trevligt, för det mesta! :)

På måndag ska vi äntligen träffa Emilia & Meya!! OCH den stora magen, det var ju super duper längesen & jag har längtat efter dom som sjutton!! Ska bli otroligt roligt & jag längtar sååå! <3

Nu ska jag gå på dass en sväng, innan Noel vaknar, när han vaknar så tidigt så blir det en lur på fm, annars klarar han sig med att sova efter lunch. :)

Ha en bra helg allihopa! :)  Eller ja nästan allihopa.. ;)

GRATTIS EMMA!!

Idag blir min kära vän Emma ett år äldre & ett år klokare!!
Grattis fina vännen, hoppas du får fina presenter & en kanondag! Vi ses på söndag!! Kramar

Bjuder på ett kort på våra kids tillsammans, Lina & Emil, tänk att man har tusen kort på dom tillsammans! Underbara ungar & så bra kompisar.. (för det mesta..) ;D

Long time..

Tjolahopp! Längesen nu.. har inte haft ro´n/lusten eller orken att uppdatera här.. men sätter mig ner nu för att göra ett försök.. Noel röjer med allt möjligt här hemma.. högt & lågt.. så han är nöjd & glad, för tillfället.. han matvägrar litegrann min son.. han vaknade vid 6 & fick välling, somnar om till 7.30.. vid 8 så skulle vi äta frukost tyckte jag-inte han.. Smörgåsen flög, mjölken flög.. jaja.. han fick gå från bordet & han vart nöjd med det..

Vi åkte & handlade efter vi lämnat min stora underbara tjej på dagis, han var superduktig & jag kunde ha honom i kundvagnen hela tiden! :) Han fick hålla i inköpslistan.. ;)

Väl hemma & vi packat upp allt, så var det typ dags för lunch.. ja för min del tydligen bara.. han åt fyra-fem skedar & några majskrokar.. :( Blir så frustrerad..  han som aaaldrig vart så här förrut & bara älskat mat i alla dess former & smörgåsar, dom flyger som freesbes över hela köket.. Jaja.. tänder är på G, kanske är det?

I helgen iaf.. i lördags var vi hos svärföräldrarna en sväng & sen åkte vi in till Uppsala, skulle handla saker till bilen, men mekonomen var stängd.. vi drog till JAVA & käkade kina buffe, rackarns va gott det var där.. :)

Väl hemma så var barnen trötta.. Noel somnade ganska fort & vaknade fortare av att han hostade, jag skulle ge han nappen & då sätter han sig upp & kräks som bara den, i mina händer & i snuttefilten.. Min plutt! :( Han får duscha & får en ny pyamas, efter det kräks han 2 gånger till.. sen inget mer, han sov hela natten (när han väl somnade om) & käkade välling vid 8.. Ingen feber ingenting.. vi tror att han åt för mycket fet mat på lördagen.. men det är ju ingen som får veta.. spydde gjorde han..

Så Malous kalas, vart det inget med på söndagen.. såå tråkigt! Hade sett framemot det! Skulle även hem till Camilla & co, men där vart det inget heller.. vi var hemma & segade hela dagen.. förutom joggingturen på fm, både lördag & söndag faktiskt! :D

I måndags åkte vi till mitt jobb, skrev lite papper & hälsade på mina kollegor. :) Fikade & snackade lite.. sen vidare till ikea för lunchdejt med Vickan & sen maxi.. Åkte sen ut till min fina kusin Jims grav.. 2 år sen han gick bort i måndags.. tände ljus & berättade för honom att han är så fin & att jag tänker på honom dagligen.. gick därifrån med tunga steg, & en stor sten i bröstet.. jag blir så förbannad när jag tänker på att han bara vart 17 år gammal.. :(

Igår åkte jag & Noel efter dagislämningen till Kicki.. hon tog med oss på sin lilla runda på 1 mil & sen gick vi hem till henne & käkade lunch & skvallrade, var såå trevligt att ses!! <3 På kvällen åkte hela familjen in till enköping, åt på pizzeria picasso.. sallad för min del, tråkigt! Vi tvättade bilen & den vart ju såå snygg! :)

Idag är det 35 dagar kvar tills vi får nycklarna till vårt radhus!!! Såå lycklig & vi har nog aldrig läängtat så mycket efter nåt nån gång!! Ska bli underbart!!!!!!!!!

Nu ska jag ta & packa lite innan reprisen på biggest loser börjar.. idag är det min vilodag & imorgon är det jogging!

4 kilo kvar till minus 40 kg.. så nu är det hårdkörning igen... hejja mig!!! :)

Vår tokfis<3



Lina hoppade i soffan, jag bad henne sluta med det för sjuttioelfte ggn idag..
Lina tittar på mig & utbrister:
- Men mamma, kanske dags att köpa en studsmatta till mig då? Då kommer jag sluta hoppa i soffan..

HAHA!! Klockrent Lina.. vilket snyggt försök... ;)

Känner mig deppig..

Jag går runt som en osalig ande i huset.. ser hur mkt det är att göra.. ser hur tvätthögarna växer, ser hur mycket vi har & göra.. blir deppig av det.. hua va jag vantrivs! Om man ändå kunde packa allt & ta in på hotell en månad, vore ju snyggt! Det kliar i kroppen på mig.. att vakna på natten av att det springer möss i tak/väggar får mig att vilja kräkas!

Nä.. tänk som det kan bli.. saknar min man! <3

Packa, packa, packa...

Hellu! Shit, det känns som att jag nyss har gjort detta, packat en massa kartonger, för att sen stapla dom på hög & för att sen bo bland kartonger, tomma fönster, kartonglukt, tomma skåp/lådor/hyllor.. ja för jag gjorde det ju nyss oxå.. jag minns att jag hade såna goda förväntningar på detta, men platt fall blidde det.. Nu denna gång så har jag en annan känsla i kroppen.. jag ser fram emot flytten så sjuuukt mycket, ska bli skönt, otroligt skönt.. känner att stämningen här på gården sen vår uppsägning, lixom går att skära i.. tråkigt, men så är det.. man kan ju lixom inte bo kvar bara för att.. sen ska ju rätt vara rätt oxå, tycker iaf vi!! Mår fruktansvärt dåligt av detta läge, men ser framåt & blir då positiv.. :) Positiv tänk.. minns ni?! ;D

Ja för idag sprakade jag igång med packningen, med hjälp av en 1 åring.. inte det lättaste, men det går.. ;) Helt plötsligt sitter han i kartongen & det jag nyss la där, ligger utanför.. ;) Han är för härlig min lilla miniterro! ;) Hans nya ord idag är "BLÄ" Hela tiden kutar han omkring & ropar "BLÄ" :) Gulligt tycker jag! <3

Igår var jag i Västerås & hade dejt med Sofia & hennes lille Liam! :) Vi käkade wok and go, fanken va hot det var.. men gott! Vi snackade en massa, massa.. lider med henne då hennes farfar gick bort i lördags,,. :( Sen tog vi oss en tripp till nisses, jag köpte vantar till barnen & så kikade vi lite, OM man ändå kunde få obegränsat med pengar där.. :) Sen fick jag en massa kartonger av mamma & så körde jag hem allihopa, innan jag for hemmåt igen! Tack Sofia för en helmysig kväll med dig & sötaste Liam! <3 Saknar er redan!!

Nu ska jag packa in ungarna i bilen & åka & hämta ett paket som har kommit, Noels nya overall.. läge för overall nu, kallt som f*n ute ju..

Tjingeling!

Jag gick även ut & gick! Kallt, blåsigt & ...

img_9605 (MMS)

Jag gick även ut & gick! Kallt, blåsigt & väldigt blött. Men det var värt det.. Bränt en bra bit över 500 kcal idag! :) Bjuder på denna bilden oxå.. :P


Ny vecka, nya tag!

Tjolahopp! Nu är det ännu en ny vecka & tisdag!! :) Har nyss tränat på crosstrainer & 15 minuter styrka.. sitter här & funderar på om jag ska ut & gå min runda oxå innan jag hämtar Lina på dagis, det lutar åt det iaf.. det regnar & blåser, men med rätt kläder så ska det ju oxå gå & såå mycket blåser det ju inte,.. :) Jo jag tror det får bli så.. :)

Helgen har vart helt underbar hos familjen Jansson! :) Fredagen var lugn hemma, men tacos & fredagsmys. Lördagen mös vi på förmiddagen & jag fick sova till 8!! :D SKÖNT!! :) Efter lunch åkte vi hem till Anki & hennes kids, Daniel var & fiskade. Vi lekte, fikade & satt & pratade, en perfekt eftermiddag med en god vän! Vi planerade även att fira halloween tillsammans, ska bli superkul! Hela familjen ska spöka ut sig.. kort kommer då! :) Vi åkte hem & käkade godaste veg. lasagnen & hade jättemysigt lördagsmys! <3

Söndagen var lugnt på fm.. eller ja, jag var ute & prommade/sprang 1 mil & Martin sprang 6 km.. vi har blivit hurtiga & det känns super att jag har fått med mig min man oxå! :) På em åkte vi till hökåsen & firade Emil & Ida i efterskott.. fikade, barnen lekte & vi hade trevligt!

På kvällen fick vi besök, känns bra i efterhand nu..

Igår packade jag in kidsen i bilen & drog till västerås.. skulle till öppna förskolan med Karin & Malou.. men när jag är vid hälla, så ringer kakan & öppna är stängd.. så vi åkte hem till Kakan & Malou & lekte lite, åt lite lunch & så.. sen åkte vi hem till mamma/mormor & hälsade på.. Noel sov 1 ½ timme i hennes säng, men sen var det en enda kutande efter honom.. mamma har en del saker som går att riva ner om man säger så.. ;) Så vi blev bjudna på lite mellis & sen åkte vi hem.. terrorist bebis.. :) Mamma får & göra när Noel ska sova där den 20:e november.. ;)

Idag blir det lugnt hemma tror jag.. jag håller på & skriver matlista, har skrivit för 7 dagar, men tänkte skriva för typ hela månaden (ja jag såg att emma & johan hade gjort det) Kan man ju bara välja ut en veckas mat ur den listan, slipper man sitta varje vecka... har hittills kommit på mat för 7 dagar.. sakta men säkert går det.. måste ju vara rätt kalorimängd för min del oxå.. ;)

Nu ska jag kika lite på arla.se & sen ska jag nog tamesjutton gå ut & gå.. ;D
Tjingeling

Blåser taket av snart??

Ja så känns det iaf.. fy bubblan vad det blåser.. det viner & håller låda här hemma.. låter verkligen supermycket i skorstenen..

Idag var det min löpardag.. men eftersom jag ska på ljusparty med Karin hos Maria idag så tänkte jag snöra skorna & dra ut & gå efter lämningen på dagis, som vanligt.. men jag utsätter inte Noel för denna orkan.. så jag fick snällt piska crosstrainern & träna cirkelträning med Blossom.. typist, jag som tycker det är sååå roligt att springa.. får ta det på lördag istället.. positivt tänk.. :)

Tack tack underbaringar för era fina kommentarer på förra inlägget, kände mig verkligen så sprudlande glad & varför ska man gå omkring & vara bitter när man har så mycket att vara glad för? Jag ser ingen anledning att vara en surkärring! ;)

Tänkte på det när jag stod på loppis sist.. det satt en tjej vid bordet mitt emot & såg så arg & sur ut.. inte ett leende kom ifrån hennes läppar, skulle vilja handla av henne?? Nää.. ett leende kan verkligen göra så mycket! :D

Noel är piggare.. han är glad & skrattar hela tiden & nu känner jag verkligen igen min lilla kille igen! :) Han kör här, fram &n tillbaka med sin traktor & brummar.. :) Han har bara sovit lite mer än en timme idag.. får Martin det lugnt ikväll, för han somnar nog ganska tidigt.. kanske drygare innan dock.. kan hända att han blir lite sur där framåt 18.. ;)

Ska bli skönt att göra nåt själv ikväll.. har inte hänt på länge.. ja dte var väl Ankis 30 årsfest. :) Allt sånt kommer bli lättare när vi flyttar, när bussen går utanför oss. :)

Men den 20:e november så ska jag & Martin vara barnlediga.. vi ska på bröllop & sova på hotell.. OMG vad vi längtar!! Ska bli såå härligt!! :)

Nu ska jag busa lite med min fina kille & snart ska vi åka & hämta fina Lina på dagis.. saknar henne, min lilla tjatmoster! :)

Kram på er!!

Positivt tänk!

Tjolahopp! Känner mig positiv idag.. massa positiv! Mycket går nu som jag vill & jag är så glad över det! Ska skriva upp några positiva saker här, så delar jag med mig av mitt positiva tänk!

* Vi flyttar snart.. vilket känns hur bra som helst & jag kan knappt bärga mig.. vill inreda, möblera, göra fint & greja & dona med vårt radhus! Hjärnan går på högvarv & ideerna sprudlar! :)
* Jag har kommit på att detta vi bor i nu är för stort.. jag håller på & blir knäpp, städar väl ihjäl mig.. ;D Skönt att ha kommit på det & för oss räcker 90-100 kvm alldeles ypperligt, en stor sten har lossnat från mitt bröst!
* Jag kom på idag när jag var ute & gick, att i det tråkiga här, kommer det upp nåt positivt.. känner ingen, har ingen att umgås med på dagarna, om jag inte åker till mina kära vänner i västerås, så jag har verkligen tid att träna & gå ner i vikt! :)
* Jag har jordens vackraste barn, fulla av bus & jag kan bara titta på dom så blir jag helt varm & jag är verkligen sååå lycklig över att jag har dom finaste ungarna! Jag älskar dom nåt så kopiöst mycket, att det inte går att beskriva i ord!!
* Jag är gift med den mest underbaraste mannen som finns & jag är lyckligt lottad som har honom vid min sida, han är helt klart min bästa vän, min själsfrände & min livskamrat.. min egna lilla älskling, som jag kan prata med allt om & som vet allt om mig! Jag älskar min Martin, tills döden skiljer oss åt!
*Jag går ner i vikt, i min takt.. har gått ner 35,2 kg & är verkligen sjukligt stolt över mig själv.. jag har gjort detta, själv! Med rätt kost & en massa massa motion! Jag är sällan hungrig, eftersom att jag äter så regelbundet & med rätt kalorimängd.. har en del kilon kvar till mitt mål, men typ 4 till ett delmål! :)
* Jag har börjat springa.. har aldrig gjort eller orkat förr, men nu springer jag verkligen runt mina 6 km.. DAMN I´m gooood! ;D
* Jag & min mamma har kommit varann närmre än vi någonsin vart.. känns bra det med, hon är samma männsika som innan (&jag med antar jag.. men ni som känner mig, vet vad jag menar) men jag har nog lärt mig leva med det.. Hon är så underbar med mina barn & snart ska hon ha Noel över natten, vilket hon längtar tills, hon vart så glad över att jag ringde & frågade.. "Får jag det" sa hon! Klart hon får, anytime!
* Jag har verkligen mina äkta vänner, ni vet vilka ni är! <3 Skulle inte kunna leva en dag utan er, ni är ju bara såå bra! <3
* Jag har fått reda på saker om en viss person, hoppas hon läser detta & känner sig träffad.. men efter det jag har fått reda på vad du har sagt om mig & mina barn, så vill jag aldrig, aldrig mera se dig & ditt fula tryne! Känns skönt att jag äntligen har slitit mig loss ifrån dig, subba!! :D

Nu ska jag glutta runt lite.. bebis sover, hes som en kråka är han, annars mår han nog bra, han är min lilla terrorist.. :) Lina tar kort på dagis idag.. spännande!

Hoppas ni känner min positiva energi.. jag känner att jag sprudlar..

Tjingeling! :)


Kallt & blåsigt!

Hallojsan! Efter dagislämningen idag så gick jag & Noel ut & gick vår runda. Det var kallt & blåsigt.. inte skönt alls.. Men runt kom vi! :P Kalorier brände jag & Noel satt & "pratade" i vagnen.. ;)

Var så kom in, var jag bra frusen.. Noel tog även sitt kåvepenin & hällde ut över sig, mattan & sen traska han iväg & kåvepenin blir bra kladdigt.. ;) Vart dusch för både honom & mig..:P Ska hämta ut ny kåvepenin åt honom på em.. Unge! ;D

Idag blir det marknad för hela familjen när Martin slutar, i Uppsala.. :) Ska bli mysigt & göra nåt allihopa!

Igår satte vi igång med packningen.. men nu har jag inga kartonger kvar.. hade iofs bara 2.. ska ragga lite på willys idag. :)

Noel är iaf piggare.. lite hes är han, men annars ok.. tar sig för örat lite då & då.. inatt sov han i sin säng hela natten, wiho! Det var längesen! :D

Saknar Fred & Linda.. Hua.. vad jag saknar dom.. har inte setts sen vi var där i somras & det känns verkligen! Hoppas att dom kommer hit nåt snart, vi har varken tid eller råd att åka nu innan flytten.. hoppas ni förstår det? Saknar iaf er massa massa!! <3

Kollade på biggest loser sverige igår.. ser ni på det? Alltså.. jag vart sne igår.. Spogge, han behöver ju verkligen vara där.. vill bara söka upp honom & ge honom en kram.. han verkar ju vara så otroligt go! Tyckte att allt var orättvist igår & det finns andra som är där som inte behöver det lika mkt som han, nu kanske det har gått bamsing bra för honom.. men ändå.. smärtade i hela mig när han fick lämna igår.. var bara tvungen att skriva ner det.. :)

Nu ska jag & Noel snart åka & hämta syrran på dagis! Sen hem & greja lite innan vi åker till Uppsala & möter upp pappan! <3

På återseende på er folket! Vilka ni nu är.. :P


Vilken helg...

Halloj! Måndag igen & denna helg har vart si så där.. det bästa var helt klart att mamma kom hit i lördags & sov här en natt.. tycket både vi vuxna & speciellt barnen var roligt! O massa mysigt oxå såklart!

Lördagen var seg, segare än segast.. vi hämtade mamma i enköping runt lunch.. handlade lite & så hämtade jag ut ett paket från ellos, nya vinterstövlar! Supersnygga, ska fota & lägga ut dom här.. om jag kommer ihåg.. ;) Vi åkte sen iaf hem.. & väl hemma så var vi bara lata.. kollade på film & lekte.. Noel var förkyld & så hängig..

Natten till lördagen vaknade Noel, var orolig, gnällig & inte sig själv.. på morgonen kl 7 åkte Martin in med honom till akuten i enköping, snabbandad, förkylningsastma.. dom skickade hem dom ganska fort, med en tid hos familjeläkarna kl 11.30.. har aldrig vart med om maken?

Nåväl.. jag gick ut & sprang min runda & sen körde vi in Martin & Noel till akuten igen, då vi inte kunde vänta till 11.30.. Jag, mamma & Lina åkte till fyrispark & stod på loppis.. nu i efterhand så hade vi kanske kunnat gjort det en annan gång.. men men.. lätt att vara efterklok.. åkte hem, hämtade Martin & Noel som tog sjuktaxi hem.. Martin stampade gasen i botten, släppte av mamma som fick ta bussen från örsundsbro & åkte sen in till barnakuten i uppsala.. där vi fick RÄTT vård iaf! Kom dit strax innan 17 & kom hem 23.30.. Noel har iaf dubbelsidig öroninflammation & förkylningsastma.. han fick inhalera 6 ggr innan vi fick åka hem.. trodde först vi skulle bli inlagda, men inte..

Måste berätta om läkaren på enköpings lassarett.. vilken idiot! Han skrämde upp vår lilla bebis, för tid & evighet.. han kollade i hans öron & stoppar in den där spetsen för långt & trycker till på hans trumhinna, på hans röda sjuka trumhinna.. Han skrek som en stucken gris & vart helt förstörd.. förstå smärtan.. :'( Så summan av denna kardemumman vart att han gallskrek han bara såg läkare/sjuksköterksor med vita kläder när vi var i uppsala sen.. helt knäckt! Dom fick inte röra honom.. absolut inte.. :(

Mycket dålig läkare på många plan, Martin ska ringa & klaga idag! Det var lixom inte bara det, det var en massa massa som han gjorde & sa.. fattar inte varför dom inte har nån barnläkare i enköping??

Idag andas Noel bra.. han sover just nu & jag ska nog med krypa ner i soffan.. man är bra trött.. Lina sover än.. vår sessa! Är så stolt över henne, hon var så duktig när hon var med igår.. tur i oturen så hittade hon en lekkamrat där som hon lekte med hela tiden! :D Lixom ganska svårt med barnvakt.. vi har ingen typ.. men hon var duktig, vår underbara tjej! <3 

Måste bara skriva, att jag hade gått ner 1,2 kg denna veckan.. är så glad över att det fortsätter neråt!

På återseende!

Jävla bajsångest!!

Blir så fruktabsvärt trött på mig själv.. varför får jag ångest för att jag har en kväll då & då när jag trycker i mig godis & dyl. Varför kan inte jag som många andra äta det & sen är det inte mera med det.. igår åt vi först potatisgratäng m gooott kött, sen efter det lite chips & godis.. mådde så illa på kvällen & blir såå dålig i magen av att äta skiten.. :'( Verkligen superdålig i magen.. jag brukar inte ha detta sug som jag har när jag har mens.. äckliga mens..

Åhh blir så lessen.. Varför kan jag inte tänka att "åh va duktig jag har vart som snart har tappat 35 kilo & vad jag förtjänar detta godiset/chipset/maten.." Men nej då.. icke sa Nicke som vi brukar säga..

Så nu får jag sätta stop igen.. inget skit ska in i munnen på mig.. för det är inte värt att må så dåligt efteråt.. så är det!

Har nyss tränat på crosstrainer så svetten sprutade.. skönt!! Mycket skönt! Jag opererade ju mitt nageltrång för snart 2 månader sen & det vill lixom inte läka, slog i tå-jäveln igår & "det" gick sönder & blodet rann.. nu gör det mega ont.. ska ringa flm på måndag.. Vill ju springa!!

Är stolt över min man som sprang "min" runda idag.. hejja älskling!

Nu ska jag duscha & sen så ska vi snart åka in till stan & hämta mamma.. :)

Ha en bra lördag alla glada.. ja jag mår bättre nu efter ha skrivit detta.. :D :D

Tråk väder..

Fy bubblan vilket tråk väder det är idag.. Jag som ska ut & springa ikväll.. får se om man spöar crosstrainern istället! :) Återstår & se hur det ser ut när Martin kommer hem. :)

Idag skulle vi åka till öf.. men jag ångrade mig, när min dejt där ställde in för att hennes sessa var lite krasslig.. så efter vi lämnat Lina åkte vi hem igen.. dammsög av hela huset & sen orkade jag inget mer.. känner ju inte för att lägga ner hela sin själ när man vet att man ska flytta snart.. ;) Har kollat på plastikkirurgerna på tv4 play på Iphonen & bubblat i luren med Nachette. :) Noel har vart lite halvtjurig.. men efter en lur på nästan 2 timmar så verkar han "normal" igen.. :) Han går nu.. inte bara kryper.. han kryper lite, men för det mesta så knatar han.. han ser lycklig ut & han tycker nog att det är himla roligt! :)

Nu ska vi åka & hämta Lina.. ja inte går jag i detta pissväder... ska vi käka lite mellis & så ska jag ta med mig barnen upp på övervåningen & börja packa & greja lite där uppe.. har 2 kartonger.. ;D

Så på återseende gott folk!

Vilodag

Tjolahop! Idag måste jag verkligen ha en vilodag från träning & allt vad rör på mig heter.. känns motigt, men måste verkligen vila min kropp.. Imorgon ska jag ut & springa igen & måste vara i topp för det då.. :)

Lämnade prinsessan på dagis en halvtimme tidigare idag.. vilket märktes i morgon ritualerna.. ;) Man är bra inrutad.. hon skulle med dom stora barnen & 2 fröknar på teater.. rödluvan & vargen.. Hon var spänd över situationen & väldigt förväntansfull! :)

Svårt med Noels sovrutiner på dagarna.. när han vaknar vid 8 så funkar det att han sover en gång om dagen (efter lunch), men idag vaknade han 5.45 & då är han supertrött vid 9 & vill sova.. annars funkar han inte.. man kan ju lixom inte tvinga ungen att vara vaken.. ingenting funkar ju för honom.. plutten.. jaja han blir ju större & får väl snart in det där med att bara sova en gång om dagen, idag blir det 2 ggr iaf! :) Hur har ni det?

Igår höll jag bokstavligt talat att svimma när Alfred kom in på kvällen.. han lägger en fet mus utan huvud.. mitt på golvet.. han hoppar upp på bänken & käkar kattmat, medans han gör det, så står både jag & Martin & hoppar i köket & "bråkar" om vem som ska ta ut den.. när vi går ut i tvättsugan för att ta ut mus-fan.. så håller Alfred på & slukar den.. jag höll på att spy & vart helt skakis.. tyckte det va såå vidrigt!! VET att dom käkar möss & skit.. men jag vill lixom inte se det.. :S Han förtsod npg inte varför vi var så uppspelta & irrade runt som två hönor.. haha! Han hade ju vart duktig! ;)



Fast han är bra fin, vår lilla Affe! :)

Igår efter dagis & mellis, så drog jag & kidsen ut i skogen.. härligt! Lina cyklade & Noel kröp omkring.. katterna var med även dom, sociala som dom är.. :) Lekte med lite pinnar, Lina bjöd på mat som hon lagade & vi hade det mysigt! :) Slutade mindra kul, när Lina vurpade med cykeln i ett gäng brännässlor.. O sen cyklar hon fort hem för att vi ska ha på asolsprit på handen & gör värsta vurpan igen i gruset & skrapar i höften.. inte lätt.. mammans tjej! <3 Men vi hade kul så länge det varade iaf! :)

   



Fina bilder fick jag iaf ihop.. mer finns på facebook. :)

Jag är huuungrig.. men kl är 10.07.. känns lite tidigt för lunch kan jag tycka.. ska kanske göra mig en kopp te & dricka de så länge.. :)

Jag längtar så tills vi flyttar nu.. måste ragga kartonger & börja packa massor nu! På söndag ska vi stå på loppis, hoppas nästan allt blir sålt så man slipper släpa med sig det hem igen.. ska sälja hörnskåpet vi har & vår säng.. köpa ny säng & nya sängbord. Har sett en säng jag vill ha på ikea! :) Sen håller vi på & slipar köksbordet & ska måla det vitt.. för vi får inte plats med nåt större i radhuset & vi är så trötta på detta, men det kommer bli snyggt, lite jobbigt att slipa dock.. men det kommer säkert vara värt det. :)

Nu ska jag kika runt lite & snart kanske äta lunch ändå? ;)

På återseende alla glada!

Familjen Ljungström.. jag tänker på er.. & beklagar verkligen det ni måste gå igenom! Kram på er alla!! <3

Mina fina barn!

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar mina barn.. sitter här nu & känner hur kärleken bara bubblar över & jag vill bara skrika ut, visa för hela världen, visa den enorma lyckan & kärleken jag känner över att jag har mina fina ungar! Helt perfekta, underbara barn!! <3 Jag kan inte minnas hur jag klarade mig innan dom föddes.. vad hade jag & leva för? Nu är det dom som får mig att gå upp på morgonen, som får mig att le fast jag är lessen, som får mig att skratta & som får mig att känna mig varm i hela hela kroppen! Trodde inte innan jag fick barn att man kunde älska så mycket.. så högt & så starkt!

Lina: Hon är ju som vilken 5 åring som helst & ibland blir man ju bara så less på hennes tjatande & hennes vredesutbrott.. men hon är den mest fantastiska 5 åringen, hon är så snäll & gullig.. säger ofta till oss hur mycket hon älskar oss & vill ha försäkran om att vi inte kommer dö på jättelänge. :) Hon är en prinsessa (ja iaf när hon har klänning, idag har hon jeans & är då kung.. ) Hon har en vilja av stål & vet verkligen vad hon vill! Hon skyddar sin lillebror med hela sitt liv & skulle aldrig låta någon göra illa honom! Hon bryr sig mycket om sina medmänniskor & säger förlåt & erkänner när hon har gjort fel. :)
Hon är vår lilla tjej, med det vackraste leendet, dom finaste ögonen, det finaste håret & en humor, som är speciell.. :)

  

Noel: Han är den mest galna 1 åring jag har mött.. eller iaf mer vild än sin syrra.. han klättrar överallt & river i allt.. Hans glada humör kan nog få även den iskallaste människan att smälta.. Han älskar bilar & motorer & låter själv som en bil hela dagarna.. Han är en kille full av bus & har hela tiden bus-blicken.. :) Han bara älskar sin storesyrra & när hon leker med honom är det bara såå roligt! Han tycker även om dammsugaren väldigt mycket & blir superglad när jag sätter igång den.. då lägger han sig på den & jag får släpa både dammsugare & bebis.. ;)
Han har det mest fantastiska leende, med bus i, dom klaraste ögonen & dom pussvänligaste kinderna! :)

  

Åhh vad jag älskar er! Skulle inte klara en dag utan er vid min sida.. jag skulle gå genom vatten & eld för att ni ska ha det bra & utan er skulle allt vara grått & trist!! Mina fina underbara & härliga ungar!! <3

Vi ska flytta!

Hejsan hej! Ja som rubriken lyder- vi ska flytta! Har under en tid känt att vi inte trivs här ute på landet.. det är för ödsligt & Lina säger att hon inte trivs på förskolan.. vi har velat hit & dit.. vägt för & nackdelar & kommit fram till att vi ska flytta.. vi började leta efter nåt annat, lite mer centralt & med mer grannar.. tog oss en vecka så hade vi nåt nytt..

Vi vet att vi sa från början att vi trivs som bara den med åkrar & nästan inga grannar.. det gjorde vi oxå, men det var bara för en tid.. nu tycker vi att det bara är jobbigt! Tyvärr! Vi vill ju verkligen trivas, vi vill inte flytta eller dra upp Lina från ännu en förskola.. men vi ser detta långsiktigt & vet att det vi gör är det bästa i det långa loppet..

Vi flyttar den 1 december.. känns bra! Innan jul & allt! Så hinner man kanske få iordning till självaste julafton iaf! Vi ska flytta till Hummelsta.. ett radhus med en massa grannar, massa barn & lagom stort. Därifrån tar det 12 minuter till Västerås & 5 minuter till Enköping.. Även det känns himla bra!!

Att vi flyttar härifrån har inget med våra grannar personligen att göra.. absolut inte.. men detta var inte vår grej att flytta ut så här.. nu vet vi det & man måste ju prova för att komma någonstans här i världen.

Så nu vet ni hur det ligger till.. här har det lossnat en sten i från vårt bröst & vi har lättare att andas..  Nu ska vi snart åka in till stan (enköping eller uppsala, har inte bestämt än) & köpa målartvätt till vårt köksbord & köksstolar, dom ska bli vita! :) Spännande! :)

Ha en bra dag alla! :)

Fredag, igen!

God dagens! Nu är det fredag igen, tycker veckorna bara rusar förbi.. hinner knappt med ju! :P
Idag ska jag städa, eller håller på med det redan.. ska dra av med snabeldraken en sväng snart..

Martin sa igår att han kanske skulle sluta tidigare idag.. men jag ställer mig in på att han kommer hem runt 17 tiden så slipper jag bli besviken.. han är bra på att lova såna saker & så kommer det massor emellan.. ;) Men jag ska vara glad att han tycker om sitt jobb & trivs & jobbar mer än gärna.. det är ju inte alla som har ett sånt bra jobb.. Fast han blir bra skitnödig när han är på höga höjder.. höjdrädd & takläggare, kanske inte den bästa kombon.. ;P

Barnen leker tillsammans.. Noel tycker det är roligt att leka med storesyrran & Lina tycker det är roligt att bestämma vad dom ska göra.. ;) Så nu leker dom så fint.. än så länge.. :D

Annars denna helg.. ganska så lugn, inte så där jättestora planer, Martins jobbarkompis m familj skulle komma över eller om vi skulle komma till dom, men stråla samman skulle vi iaf.. trevligt! :) På söndag ska vi på barnloppis i fyrispark.. kanske man kan göra några fynd.. alltid trevligt att åka på sånt tycker jag.. nästa söndag ska jag & Martin stå där på "vanlig" loppis.. mamma kommer hit på lördagen & sover här, så hon är barnvakt på söndagen.. hyggligt! :)

Igår em va jag ute & sprang.. sprang nästan hela vägen, var tvungen att stanna en gång & knyta skosnöret.. gick då en liten bit.. men jag sprang 5,8 km.. DET NI!! :) Jag känner mig stolt!! :)) Kanske jag ska kunna göra oxå?? :)

Nu ska jag gå en match med snabeldraken.. & kommer nog som vanligt ha en Noel hänga över den medans jag dammsuger.. ;)

På återseende!!



Bjussar på detta.. mina fina underbara mirakel.. vad jag älskar er!! <3<3

RSS 2.0